EUROPCAR hyrbil Adelaide
10
00
10
00
CARNGO Car Rental

EUROPCAR hyrbil Adelaide

Bästa hyrbil på Adelaide , Australien. Inga dolda avgifter. Gratis avbokning

EUROPCAR hyrbil Adelaide

EUROPCAR hyrbil i Adelaide

EUROPCAR i Adelaide
EUROPCAR
EUROPCAR
8.2
/10
Utmärkt
7.8
/10
Totalt värde för pengarna
8.7
/10
Renlighet
8.2
/10
Service vid hyrbilsdisken
7.9
/10
Hämntningsprocessen vid hyrbil
8.5
/10
Returprocessen vid hyrbil
Baserat på 5000+ kundrecensioner

Hyrbilstips från Adelaide

Normalt är det riktigt lätt att få en hyrbil genom att uppfylla det följande:

 • Besluta dig för precis det du behöver.

  Hyrbil från Europcar i Adelaide recenserades av 5000+ kunder med en ranking på 8.2/10. Den billigaste bilen från Europcar i Adelaide är Nissan Micra i uthyrningsklassen Ekonomi. Dess pris är bara 20,13 US$ per dag.

  i uthyrningsklassen Stadsjeep i Australien. Den billigaste bilen i Stadsjeep från Europcar i in Adelaide är presenterad av Mitsubishi ASX för 29,39 US$ per dag.

  Red-Spot är det hyrbilsbolag som har den högsta kundrankingen i Adelaide med en medelranking på 9.1/10, baserat på recensioner från 2000+ kunder. Det billigaste fordonet från Red-Spot är Mitsubishi Mirage i uthyrningsklassen Mini för 16,61 US$ per dag.

  Som för den mest populära hyrbilsgruppen i Australien, vilket är Stadsjeep, är den billigaste bilen från Red-Spot i Adelaide Mitsubishi Outlander, med ett pris på 42,22 US$ per dag.

  Bland Stadsjeep är den mest populära modellen Mitsubishi Outlander. Dess pris startar från 35,62 US$ per dag från East-Coast, vars medelrankingvärde är 8.5/10, baserat på recensioner från 5000+ kunder.

  Den billigaste hyrbilen i Adelaide är Hyundai i20 från East-Coast. Dess pris är bara 15,68 US$ per dag. East-Coast var recenserad av 5000+ kunder med en medelranking på 8.5/10.

 • Välj upphämtnings och returdatum och tid korrekt.

  Om du vill spara lite pengar ska du välja samma upphämtnings och återlämningstid. Biluthyrare tar pengar för en full hyrdag, så om du hyra bil för 25 timmar kommer du att betala för 48 timmars (två hela dagar) hyra, och 74 timmar kommer att motsvara 96 timmars (fyra hela dagar) hyra.

 • När du väljer en bil bör du bestämma hur många passagerare som kommer att resa med dig och hur mycket bagage kommer att bli placerat i bilen. Tänk på att antal resväskor som specificeras för varje bil är indikerad under vissa villkor. En resväska avser normalt ett handbagage av normal handbagagestorlek. Om du hyra bil för mer än 5 passagerare är det ofta billigare och mer praktiskt att hyra två bilar av standardhyrklass, i stället för ett fordon med många säten.
 • Om du reser med barn, ska du inte glömma att boka en barnstol för ditt barn. Även om barnstolshyran kan kosta en hel del pengar , kan böterna när man inte har en stol kosta mer än barnstolshyran. Kom också ihåg att en normal flygbiljett normalt låter dig ta med en barnstol gratis (kontakta ditt flygbolag för mer korrekt information). Utöver detta kan du alltid köpa din egen barnstol på närmsta stormarknad efter ankomst
 • Om du kommer att använda en färja eller passera en landsgräns med din hyrbil bör du läsa Hyresvillkoren från flera uthyrare noggrannt. Det är möjligt att en biluthyrare kommer att tillåta att man lämnar landet för att nå nödvändigt land och ett annat bolag tillåter färjetransport av din hyrbil. Dessutom. om du planerar att köpa biljetter för en färja, bör du meddela biluthyraren i förväg, så att de kan meddela dig registreringsnumret för bilen du kommer att hyra.
 • Var alltid uppmärksam på bränslevillkoren/Fuel Policy. Det är inte alltid fördelaktigt med valet att hämta full och lämna tom. Rusa inte ut för att köpa en full tank av bränsle från en biluthyrare på en liten ö eller om du hyra bil under några dagar. Det kan visa sig att du inte har möjlighet att utnyttja all inköpt bränsle
 • Överväg olika typer av upphämtning. Den bekvämaste upphämtningstypen är Meet & Greet. Genom att välja en biluthyrare med en sådan valmöjlighet behöver du inte stå i kö eller gå med dina resväskor till en skyttelbuss för att nå biluthyrningsstället. I stället kommer du att bli mött nära utgången från din terminal med en skylt med ditt namn eller biluthyrarens namn och din bil kommer att vänta på dig på parkeringsplatsen. Dessutom är bilhyror med Meet & Greet-valmöjligheten vanligtvis billigare än bilhyror från bolag med en hyrbilsdisk på flygplatsen, eftersom de inte inkluderar flygplatsavgiften i hyrespriset.
 • Ignorera aldrig Överskottavgiften. I de flesta fall kommer du att tvingas lämna en deposition vid hyrestillfället (se vår Vanliga frågor avseende Överskottsavgift/Excess Fee och reduktion av överskottsavgift, men du kan normal försäkra denna deposition eller köpa reduktion av överskottsavgift. Var alltid uppmärksam på beloppet på denna deposition, det är möjligt att hyrespriset är lågt men att överskottsavgiften är mycket hög och vice versa. Du bör alltid överväga totalbeloppet, och inte bara hyrbilspriset.
 • Du ska alltid ange det korrekta landet du bor i eftersom det kan ge resultat på priset på hyrbilen eller till och med att biluthyrningen vägrasl. För förare med amerikanskt medborgarskap inkluderar normalt de listade priserna inte CDW och TP. Om du inte är från USA och köper en sådan hyra kan du bli mycket otrevligt överraskad av den lokala chefens krav att du köper försäkring eftersom hyrbilsförsäkring är obligatorisk.

Information avseende EUROPCAR i Adelaide

EUROPCAR
Info & Kontakter
Företagsnamn: Europcar
Adress: 442 MAIN NORTH ROAD, GEPPS CROSS, SALISBURY, 5084, SA
Telefon: 61 8 83075850
Se på karta: Google Maps
Funktioner
Upphämtningstyp: Not specified — The rental company didn't specify the pickup type yet.
Klassificering: 8.2/10, vilket är Utmärkt

EUROPCAR hyrbilsspriser i Adelaide Flygplats (ADL)

Mini
Mini
Ekonomi
Ekonomi
Fullstor
Fullstor
Lyx
Lyx
Van
Van
Stadsjeep
Stadsjeep
Europcar
Europcar
från 31 US$ från 41 US$ från 80 US$ från 70 US$ från 29 US$
Red-Spot
Red-Spot
från 17 US$ från 18 US$ från 26 US$ från 72 US$ från 42 US$
Thrifty Car Rental
Thrifty Car Rental
från 28 US$ från 36 US$ från 52 US$ från 89 US$ från 33 US$
Alpha Car Hire
Alpha Car Hire
från 22 US$ från 37 US$ från 55 US$ från 25 US$
Alamo
Alamo
från 24 US$ från 34 US$ från 92 US$ från 35 US$
National
National
från 39 US$ från 44 US$ från 96 US$ från 48 US$
Keddy-By-Europcar
Keddy-By-Europcar
från 39 US$ från 117 US$ från 51 US$
Enterprise
Enterprise
från 34 US$ från 32 US$ från 36 US$ från 98 US$ från 40 US$
Firefly Car Rental
Firefly Car Rental
från 35 US$ från 91 US$ från 40 US$
ACE Rental Cars
ACE Rental Cars
från 78 US$ från 30 US$
Thrifty Car Rental
Thrifty Car Rental
från 70 US$ från 33 US$ från 38 US$ från 71 US$ från 40 US$
Access Rent a Car
Access Rent a Car
från 36 US$ från 36 US$ från 47 US$ från 56 US$ från 47 US$
East-Coast
East-Coast
från 19 US$ från 29 US$ från 58 US$ från 36 US$
Budget Car Rental
Budget Car Rental
från 31 US$ från 33 US$ från 65 US$ från 30 US$
AVIS Car Rental
AVIS Car Rental
från 31 US$ från 41 US$ från 68 US$ från 42 US$
Hertz Car Hire
Hertz Car Hire
från 31 US$ från 35 US$ från 101 US$ från 35 US$
Sixt
Sixt
från 29 US$ från 38 US$ från 96 US$

EUROPCAR Hyrbil nära Adelaide

EUROPCAR uthyrning vid flygplatser runt

Hyrbilar nära Adelaide

Hyrbil vid närliggande flyplatser

Hyrbil i närliggande städer

Varför hyra bil hos CARNGO

 • Snabb och lött jämförelse av hyrbilspriser
 • Bästa hyrbilspriserna
 • Inga dolda avgifter för bank, kreditkort och kontant
 • Gratis annullering eller modifiering
 • Kundtjänst 24/7
 • Prisvärd fullständig hyrbilsförsäkring
 • Hjälp vid motorstopp
 • Billiga hyrbilserbjudanden nära mig i app

Recensioner

10%
5%
15%

Spar tid, spar pengar!

Snabb och lätt jämförelse av hyrbilspriser Få låga priser för EUROPCAR hyrbilar