Πολυτελές Ενοικίαση Rolle
10
00
10
00
Πολυτελές Ενοικίαση Rolle

Πολυτελές Ενοικίαση Rolle

Οι καλύτερες ενοικιάσεις αυτοκινήτων στο Rolle, Ελβετία. Χωρίς κρυφές χρεώσεις. Δωρεάν ακύρωση

Πολυτελές ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα στο Rolle

CITY AUTO RENT στην Rolle
CITY AUTO RENT
CITY AUTO RENT
9.8
/10
Άριστο
9.3
/10
Συνολική αξία για τα χρήματα
9.8
/10
Καθαριότητα
10
/10
Υπηρεσία στο γραφείο ενοικίασης
9.8
/10
Διαδικασία παραλαβής ενοικίασης αυτοκινήτων
10
/10
Διαδικασία παραλαβής ενοικίασης αυτοκινήτων
Βασισμένο σε 25+ κριτικές πελατών

Συμβουλές ενοικίασης αυτοκινήτου στο Rolle

Συνήθως, είναι πολύ απλό να βρήτε ένα ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο αν συμμορφωθείτε με τα παρακάτω:

 • Αποφασίστε ακριβώς τι χρειάζεστε.

  Τα αυτοκίνητα Πολυτελές είναι ευρέως κλεισμένα από τους πελάτες μας στο Rolle. Το φθηνότερο αυτοκίνητο Πολυτελές παρουσιάζεται από την Mercedes E Class από την Enterprise στο Rolle. Η τιμή του ξεκινάει από 103,03 $ ανά ημέρα.

  Αν θέλετε να νοικιάσετε ένα αυτοκίνητο Πολυτελές από τον προμηθευτή με την υψηλότερη βαθμολογία στο Rolle, θα πρέπει να δώσετε σημασία στην City-Auto-Rent. Αυτός ο προμηθευτής ενοικιαζόμενων αυτοκινήτων αξιολογήθηκε από 25+ πελάτες με μέσο όρο 9.8/10. Το αυτοκίνητο Πολυτελές από την City-Auto-Rent στο Rolle με τη χαμηλότερη δυνατή τιμή είναι της Porsche Macan. Θα σας κοστίσει περίπου 592,77 $ ανά ημέρα.

  Η City-Auto-Rent είναι η εταιρεία ενοικίασης αυτοκινήτων με την υψηλότερη βαθμολογία πελατών στο Rolle με μέσο όρο βαθμολογίας 9.8/10, με βάση 25+ κριτικές πελατών. Το φθηνότερο όχημα από την City-Auto-Rent είναι το Chevrolet Spark κατηγορίας ενοικιαζόμενων αυτοκινήτων Mini για 70,94 $ την ημέρα.

  Όσο για το πιο δημοφιλές στην ομάδα ενοικιαζόμενων αυτοκινήτων στη Ελβετία, το οποίο είναι το Compact, το φθηνότερο αυτοκίνητο από την City-Auto-Rent στο Rolle είναι της Nissan Juke, με χρέωση 95,71 $ ανά ημέρα.

  Μεταξύ των Compact, το πιο δημοφιλές μοντέλο είναι το Volkswagen Golf 4Motion. Η τιμή του ξεκινάει από 55,58 $ ανά ημέρα από την Europcar, η οποία βαθμολογείται με 8.2/10, με βάση 500+ κριτικές πελατών.

  Το φθηνότερο ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο στο Rolle είναι το Opel Corsa από την Payless. Η τιμή του είναι μόνο 31,24 $ ανά ημέρα. Η Payless αξιολογήθηκε από 25+ πελάτες με μέσο όρο βαθμολογίας 7.1/10.

 • Επιλέξτε σωστά την ημερομηνία και τον χρόνο λήψης και παράδοσης

  Εάν θέλετε να εξοικονομήσετε χρήματα, επιλέξτε τον ίδιο χρόνο παραλαβής και επιστροφής. Οι εταιρείες ενοικίασης αυτοκινήτων παίρνουν χρήματα για μια ολόκληρη μέρα ενοικίασης, οπότε αν πάρετε ένα αυτοκίνητο για 25 ώρες, θα πληρώσετε για 48 ώρες (δύο ολόκληρες ημέρες) ενοικίασης και 74 ώρες σημαίνουν 96 ώρες (τέσσερις ολόκληρες ημέρες) ενοικιάσης.

 • Όταν επιλέγετε ένα αυτοκίνητο, θα πρέπει να αποφασίσετε πόσοι επιβάτες θα ταξιδεύουν μαζί σας και πόσες αποσκευές θα τοποθετηθούν στο αυτοκίνητο. Σημειώστε ότι ο αριθμός των βαλιτσών που καθορίζονται για κάθε αυτοκίνητο υποδεικνύεται υπό όρους. Μια βαλίτσα συνήθως σημαίνει μια τσάντα για τις τυπικές χειραποσκευές. Εάν ενοικιάζετε αυτοκίνητο για περισσότερους από 5 επιβάτες, είναι συχνά φθηνότερο και πιο βολικό να νοικιάσετε δύο αυτοκίνητα της απλής κατηγορίας ενοικιαζόμενων αυτοκινήτων, αντί για ένα πολυώροφο όχημα.
 • Εάν ταξιδεύετε με παιδιά, μην ξεχάσετε να κλείσετε παιδικό κάθισμα για το παιδί σας. Παρόλο που η ενοικίαση παιδικού καθίσματος μπορεί να κοστίσει ένα σημαντικό χρηματικό ποσό , τα πρόστιμα αν δεν έχετε ένα μπορεί να κοστίσουν περισσότερο από το κόστος ενοικίασης παιδικού καθίσματος. Σημειώστε επίσης ότι ένα απλό αεροπορικό εισιτήριο συνήθως σας επιτρέπει να μεταφέρετε ένα παιδικό κάθισμα δωρεάν (επικοινωνήστε με την αεροπορική σας εταιρεία για ακριβέστερες πληροφορίες). Επιπλέον, μπορείτε πάντα να αγοράσετε το δικό σας παιδικό κάθισμα στο πλησιέστερο σούπερ μάρκετ μετά την άφιξη
 • Εάν πρόκειται να χρησιμοποιήσετε ένα ferry ή να περάσετε ένα σύνορο χώρας με το ενοικιαζόμενο σας αυτοκίνητο, διαβάστε πολύ προσεκτικά τους όρους ενοικίασης διαφόρων πωλητών. Είναι πιθανό μια εταιρία ενοικίασης αυτοκινήτων να επιτρέπει τη διέλευση των συνόρων από τη χώρα που επιθυμείτε και μια άλλη εταιρεία να επιτρέπει τη χρήση ακτοπλοϊκής μεταφοράς για το ενοικιαζόμενο σας αυτοκίνητο. Επιπλέον, αν σχεδιάζετε να αγοράσετε εισιτήρια για πλοίο, ενημερώστε την εταιρεία ενοικίασης αυτοκινήτων για αυτό εκ των προτέρων, τότε μπορούν να σας πουν τον αριθμό του αυτοκινήτου που θα νοικιάσετε.
 • Πάντα να προσέχετε την Πολιτική Καυσίμων. Η επιλογή να το πάρετε γεμάτο με καύσιμα και να το επιστρέψετε άδειο δεν είναι πάντα επωφελής. Μην βιαστείτε να αγοράσετε ολόκληρη τη δεξαμενή καυσίμων από έναν προμηθευτή ενοικίασης αυτοκινήτων σε ένα μικρό νησί ή αν νοικιάσετε ένα αυτοκίνητο για λίγες μέρες. Μπορεί να αποδειχθεί ότι δεν θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε όλα τα καύσιμα που αγοράσατε
 • Εξετάστε διαφορετικούς τύπους παραλαβής . Ο πιο κατάλληλος τύπος παραλαβής είναι το Meet & Greet. Επιλέγοντας μια ενοικίαση αυτοκινήτου με τέτοια επιλογή, δεν θα χρειαστεί να παραμείνετε στην ουρά ή να μπείτε με τις βαλίτσες σας σε ένα λεωφορείο για να φτάσετε στη θέση ενοικίασης αυτοκινήτου. Αντ 'αυτού θα σας συναντήσουν κοντά στην έξοδο από το τερματικό σας με μια πινακίδα με το όνομά σας ή το όνομα της εταιρείας ενοικίασης αυτοκινήτου και το αυτοκίνητό σας θα σας περιμένει στο χώρο στάθμευσης. Επιπλέον, οι ενοικιάσεις αυτοκινήτων με την επιλογή Meet & Greet είναι συνήθως φθηνότερες από τις ενοικιάσεις αυτοκινήτων από τις εταιρείες με υπηρεσία ενοικίασης στο αεροδρόμιο, επειδή δεν περιλαμβάνουν το τέλος του αεροδρομίου στην τιμή ενοικίασης.
 • Ποτέ μην παραβλέπετε την αμοιβή Excess. Στις περισσότερες περιπτώσεις, θα πρέπει να αφήσετε κατάθεση κατά τη στιγμή της ενοικίασης (ανατρέξτε στο Συχνές ερωτήσεις σχετικά με την αμοιβή Excess και τη μείωση της αμοιβής Excess, αλλά συνήθως μπορείτε να ασφαλίσετε αυτήν την κατάθεση ή να αγοράσετε τη μείωση της αμοιβής Excess.Πάντα προσέχετε το ποσό αυτής της κατάθεσης, είναι πιθανό η τιμή ενοικίασης να είναι χαμηλή, αλλά η αμοιβή Excess να είναι υπερβολικά υψηλή ή το αντίθετο. Πρέπει πάντα να λαμβάνετε υπόψη το συνολικό ποσό και όχι μόνο την τιμή ενοικίασης αυτοκινήτου.
 • Θα πρέπει πάντα να καθορίζετε τη σωστή Χώρα Διαμονής, επειδή αυτό μπορεί να αλλάξει την τιμή της μίσθωσης ή ακόμα και την άρνηση ενοικίασης αυτοκινήτου. Συνήθως για τους οδηγούς με αμερικανική ιθαγένεια, οι τιμές δεν περιλαμβάνουνCDW και TP. Αν δεν είστε από τη USA και αγοράσετε τέτοια ενοικίαση, μπορεί να είστε πολύ δυσάρεστα έκπληκτος από την απαίτηση του διαχειριστή να αγοράσετε ασφάλιση, καθώς η ασφάλεια ενοικίασης αυτοκινήτων είναι υποχρεωτική.

Πολυτελές τιμές ενοικιαζόμενων αυτοκινήτων στο Γενεύη Αεροδρόμιο Ελβετία (GVA)

Mini
Mini
Οικονομικό
Οικονομικό
Full Size
Full Size
Πολυτελές
Πολυτελές
Πολυμορφικό
Πολυμορφικό
Van
Van
SUV
SUV
Enterprise
Enterprise
από 96 $ από 53 $ από 131 $ από 103 $ από 141 $ από 107 $
Europcar
Europcar
από 72 $ από 46 $ από 114 $ από 130 $ από 204 $ από 71 $ από 88 $
Europcar
Europcar
από 48 $ από 55 $ από 132 $ από 193 $ από 84 $ από 85 $
Hertz Car Hire
Hertz Car Hire
από 38 $ από 39 $ από 134 $ από 47 $ από 58 $
Budget Car Rental
Budget Car Rental
από 45 $ από 69 $ από 131 $ από 171 $ από 63 $ από 96 $
SIXT Rent A Car
SIXT Rent A Car
από 60 $ από 50 $ από 146 $ από 182 $ από 71 $ από 50 $ από 70 $
Nomadcar
Nomadcar
από 125 $ από 200 $ από 296 $ από 80 $
AVIS Car Rental
AVIS Car Rental
από 98 $ από 162 $ από 208 $ από 100 $ από 113 $
Edel-Stark
Edel-Stark
από 647 $ από 387 $ από 517 $ από 517 $ από 647 $
City-Auto-Rent
City-Auto-Rent
από 71 $ από 76 $ από 593 $ από 183 $ από 104 $ από 98 $
Dollar Car Rental
Dollar Car Rental
από 33 $ από 59 $ από 44 $ από 81 $
Payless
Payless
από 31 $ από 233 $ από 48 $ από 154 $
Alamo
Alamo
από 87 $ από 48 $ από 70 $ από 124 $ από 105 $
King Rent Exclusive Services
King Rent Exclusive Services
από 1.050 $ από 769 $
Unirent
Unirent
από 64 $ από 65 $ από 87 $
Flizzr
Flizzr
από 41 $ από 42 $
International Supplier
International Supplier
από 65 $ από 165 $ από 130 $ από 138 $
Thrifty Car Rental
Thrifty Car Rental
από 52 $ από 34 $ από 60 $ από 77 $
City-Autorent
City-Autorent
από 48 $ από 43 $ από 80 $ από 135 $

Γιατί να νοικιάσετε ένα αυτοκίνητο με το CARNGO

 • Γρήγορη και εύκολη σύγκριση τιμών ενοικίασης αυτοκινήτων
 • Οι καλύτερες τιμές ενοικίασης αυτοκινήτων
 • Δεν υπάρχουν κρυφές χρεώσεις με χρέωστική, πιστωτική κάρτα και μετρητά
 • Δωρεάν ακύρωση ή τροποποίηση
 • 24/7 εξυπηρέτηση πελατών
 • Προσιτή πλήρης ασφάλεια αυτοκινήτου ενοικίασης
 • Βοήθεια κατάρρευσης
 • Φτηνές τιμές ενοικίασης αυτοκινήτων κοντά μου σε app

Κριτικές

10%
5%
15%

Εξοικονομήστε χρόνο, εξοικονομήστε χρήματα!

Συγκρίνετε τιμές ενοικίασης αυτοκινήτου από όλους τους παροχείς στο Rolle. Λάβετε φθηνές τιμές για Πολυτελές ενοικιάσεις αυτοκινήτων