BUDGET VANS Baildon
10
00
10
00
CARNGO Car Rental

BUDGET VANS Baildon

Bedste udlejningsbiler i Baildon , Storbritannien. Ingen skjulte gebyrer. Gratis afbestilling

BUDGET VANS Baildon

BUDGET VANS biludlejning i Baildon

BUDGET VANS i Baildon
BUDGET VANS
BUDGET VANS
8.2
/10
Fremragende
8.4
/10
Samlet værdi for pengene
7.7
/10
Renlighed
8.7
/10
Service ved udlejningsskranke
7.2
/10
Afhentningsprocess ved biludlejning
8.8
/10
Returprocess ved biludlejning
Baseret på 250+ kundeanmeldelser

Baildon biludlejningsråd

Normalt er det nemt at få en lejebil ved at overholde følgende:

 • Beslut præcis, hvad du har brug for.

  Biludlejning fra Budget-Vans i Baildon blev gennemgået af mere end 250+ kunder med en bedømmelse på 8.2/10. Den billigste bil fra Budget-Vans i Baildon er Mercedes Citan i Varevogn biludlejningsklassen. Dens pris er kun 43,71 $ pr. dag.

  National er biludlejningsfirmaet med højeste kundebedømmelse i Baildon med en gennemsnitlig score på 9/10 baseret på mere end 100+ kundeanmeldelser. Den billigste bil fra National er Chevrolet Spark fra Mini biludlejningsklassen til 24,45 $ pr. dag.

  Hvad angår den mest populære biludlejningsgruppe i Storbritannien, som er Kompakt, den billigste bil fra National i Baildon er Opel Astra, prissat til 59,53 $ pr. dag.

  Den billigste lejebil i Baildon er Fiat 500 fra Easirent Low Cost Car Rental. Dens pris er kun 16,36 $ pr. dag. Easirent Low Cost Car Rental er blevet anmeldt af mere end 10000+ kunder med en gennemsnitlig score på 5.3/10.

 • Vælg afhentnings- og returdato og korrekt tid

  Hvis du vil spare nogle penge, skal du vælge den samme afhentnings- og returtid. Biludlejningsfirmaer tager penge for en hel dags leje, så hvis du lejer en bil i 25 timer, betaler du for 48 timers (to fulde dage) udlejning, og for 74 timer vil du betaler for 96 timers (fire fulde dage) leje.

 • Når du vælger en bil, skal du bestemme, hvor mange passagerer der skal rejse sammen med dig og hvor meget bagage du vil have i bilen. Bemærk, at antallet af kufferter, der er angivet for hver bil, er betinget. En kuffert henviser normalt til en håndtaske til standard håndbagage. Hvis du lejer en bil til mere end 5 passagerer, er det ofte billigere og mere praktisk at leje to biler i standard biludlejningsklassen, i stedet for et flerpersoners køretøj.
 • Hvis du rejser med børn, glem ikke at booke et barnesæde til dit barn. Selvom barnesæder kan koste en betydelig sum penge , bøderne for ikke at have et barnesæde kan koste mere end prisen for leje af et barnesæde. Bemærk også, at en almindelig flybillet normalt giver dig mulighed for at bære et barnesæde gratis (kontakt dit flyselskab for mere præcise oplysninger). Derudover kan du altid købe din eget barnestol i nærmeste supermarked efter ankomsten
 • Hvis du vil rejse med en færge eller krydse en landegrænse med din udlejningsbil, skal du læse lejebetingelserne for flere udbydere meget omhyggeligt. Det er muligt, at et biludlejningsfirma giver mulighed for at krydse grænsen til det nødvendige land, og et andet selskab tillader at bruge færgetransport til din udlejningsbil. Hvis du planlægger at købe billetter til en færge, skal du desuden oplyse biludlejningsselskabet om det på forhånd, så de kan fortælle dig nummeret på den bil, du vil leje.
 • Vær altid opmærksom på brændstofpolitikken. Det er ikke altid at afhente fuld og returnere tom muligheden er fordelagtig. Lad være med at skynde dig at købe fuldtanksløsningen fra en biludlejningsleverandør på en lille ø eller hvis du kun lejer en bil i et par dage. Det kan vise sig, at du ikke vil kunne bruge alt det købte brændstof
 • Overvej forskellige afhentningstyper. Den mest praktiske afhentningstype er Meet & Greet. Ved at vælge en biludlejning med en sådan mulighed, behøver du ikke at stå i kø eller gå med din kufferter til en bus for at komme til din biludlejning. I stedet vil du blive mødt nær udgangen fra din terminal med et skilt med dit navn eller biludlejningsselskabets navn, og din bil vil vente på dig på parkeringspladsen. Derudover er biludlejning med Meet & Greet-muligheden normalt billigere end biludlejning fra virksomhederne med udlejningsskranke i lufthavnen, fordi de ikke inkluderer lufthavnsgebyret i lejeprisen.
 • Forsøm aldrig det overskydende gebyr. I de fleste tilfælde bliver du nødt til at betale et depositum på tidspunktet for udlejningen (se vores Ofte Stillede Spørgsmål om Overskydende Gebyr og Overskydende Gebyrreduktion, men du kan normalt forsikre dette depositum eller købe Overskydende Gebyrreduktionen. Vær altid opmærksom på størrelsen af denne indbetaling, da det er muligt, at lejeprisen er lav, mens det overskydende gebyr er meget høj eller omvendt. Du bør altid overveje det samlede beløb, og ikke kun biludlejningsprisen.
 • Du bør altid angive korrekt opholdsland, fordi det kan ændre prisen på leje eller endda afvisning af biludlejning. For bilister med amerikansk statsborgerskab inkluderer de angivne priser normalt ikke CDW og TP. Hvis du ikke er fra USA og køber sådan udlejning, kan du blive meget ubehageligt overrasket over lederens krav om at købe forsikring, da biludlejningsforsikring er obligatorisk.

Information om BUDGET VANS i Baildon

BUDGET VANS
Info & Kontakter
Firmanavn: Budget-Vans
Adresse: Harrogate Road, Leeds, LS19 7TZ
Telefon: 44-01132-721177
Se på kortet: Google Maps
Funktioner
Afhentningstype: Afhentning i lufthavnen — Biludlejeren har en skranke i selve lufthavnsterminalen.
Bedømmelse: 8.2/10, hvilket er Fremragende

BUDGET VANS biludlejningspriser i Leeds Bradford Lufthavn (LBA)

Mini
Mini
Økonomi
Økonomi
Stor Størrelse
Stor Størrelse
Luksus
Luksus
Varevogn
Varevogn
SUV
SUV
Budget-Vans
Budget-Vans
fra 44 $
Easirent Low Cost Car Rental
Easirent Low Cost Car Rental
fra 16 $ fra 18 $ fra 47 $ fra 91 $
Keddy-By-Europcar
Keddy-By-Europcar
fra 21 $ fra 22 $ fra 71 $ fra 82 $ fra 79 $
InterRent
InterRent
fra 19 $ fra 20 $ fra 22 $
Europcar
Europcar
fra 130 $ fra 137 $ fra 341 $ fra 391 $ fra 412 $
Budget Car Rental
Budget Car Rental
fra 20 $ fra 21 $ fra 326 $ fra 374 $ fra 98 $
AVIS Car Rental
AVIS Car Rental
fra 21 $ fra 22 $ fra 341 $ fra 391 $ fra 57 $
Enterprise
Enterprise
fra 84 $ fra 48 $ fra 330 $ fra 343 $ fra 128 $ fra 93 $
Hertz Car Hire
Hertz Car Hire
fra 24 $ fra 25 $ fra 134 $ fra 142 $ fra 74 $
Alamo
Alamo
fra 21 $ fra 47 $ fra 106 $ fra 133 $ fra 96 $ fra 97 $
National
National
fra 24 $ fra 57 $ fra 347 $ fra 361 $ fra 130 $ fra 97 $
Firefly Car Rental
Firefly Car Rental
fra 22 $ fra 24 $

Hvorfor leje en bil med CARNGO

 • Hurtig og nem prissammenligning for biludlejning
 • Bedste biludlejningspriser
 • Ingen skjulte gebyrer med betalingskort, kreditkort og kontanter
 • Gratis afbestilling eller ændring
 • Kundeservice 24/7
 • Billig fuld forsikring til udlejningsbil
 • Assistance ved sammenbrud
 • Billig biludlejning nær mig i app

Anmeldelser

10%
5%
15%

Spar tid, spar penge!

Sammenlign biludlejningstilbud fra all udbydere i Baildon Få billige priser for BUDGET VANS biludlejning