NATIONAL Istanbul Airport
10
00
10
00
CARNGO Car Rental

NATIONAL Istanbul Airport

Bedste udlejningsbiler i Istanbul Airport (ISL), Tyrkiet. Ingen skjulte gebyrer. Gratis afbestilling

NATIONAL Istanbul Airport

NATIONAL biludlejning i Istanbul Airport

Istanbul Airport biludlejningsråd

Normalt er det nemt at få en lejebil ved at overholde følgende:

 • Beslut præcis, hvad du har brug for.

  Biludlejning fra National i Istanbul Airport blev gennemgået af mere end + kunder med en bedømmelse på 0/10. Den billigste bil fra National i Istanbul Airport er Nissan Micra i Mini biludlejningsklassen. Dens pris er kun 29,09 $ pr. dag.

  De fleste af vores kunder booker normalt biler fra Kompakt biludlejningsklassen i Istanbul Airport og af Økonomi biludlejningsklassen i Tyrkiet. Den billigste Kompakt bil fra National i Istanbul Airport er Peugeot 301 til 29,88 $ pr. dag. Den billigste Økonomi bil fra National i Istanbul Airport er tilbydes af Ford Fiesta til 29,09 $ pr. dag.

  Enterprise er biludlejningsfirmaet med højeste kundebedømmelse i Istanbul Airport med en gennemsnitlig score på 7.2/10 baseret på mere end 250+ kundeanmeldelser. Den billigste bil fra Enterprise er Hyundai i10 fra Mini biludlejningsklassen til 25,46 $ pr. dag.

  Den mest populære biludlejningsklasse i Istanbul Airport er Kompakt med priser ved Enterprise startende fra 26,85 $ pr. dag for en Peugeot 301.

  Hvad angår den mest populære biludlejningsgruppe i Tyrkiet, som er Økonomi, den billigste bil fra Enterprise i Istanbul Airport er Hyundai i20, prissat til 25,46 $ pr. dag.

  Den mest populære udbyder i Tyrkiet, er Circular Car Hire (gennemsnitlig score på 5.2/10 vurderet af 1000+ kunder). Den billigste Kompakt-bil i Istanbul Airport er Renault Symbol, med priser startende fra 18,80 $ pr. dag.

  I Økonomi-klassen er den mest populære model Nissan Micra. Dens pris starter fra 20,27 $ pr. dag ved Circular Car Hire, hvis bedømmelsesgennemsnit er 5.2/10, baseret på over 1000+ kundeanmeldelser.

  Den billigste lejebil i Istanbul Airport er Hyundai i10 fra Circular Car Hire. Dens pris er kun 18,80 $ pr. dag. Circular Car Hire er blevet anmeldt af mere end 1000+ kunder med en gennemsnitlig score på 5.2/10.

 • Vælg afhentnings- og returdato og korrekt tid

  Hvis du vil spare nogle penge, skal du vælge den samme afhentnings- og returtid. Biludlejningsfirmaer tager penge for en hel dags leje, så hvis du lejer en bil i 25 timer, betaler du for 48 timers (to fulde dage) udlejning, og for 74 timer vil du betaler for 96 timers (fire fulde dage) leje.

 • Når du vælger en bil, skal du bestemme, hvor mange passagerer der skal rejse sammen med dig og hvor meget bagage du vil have i bilen. Bemærk, at antallet af kufferter, der er angivet for hver bil, er betinget. En kuffert henviser normalt til en håndtaske til standard håndbagage. Hvis du lejer en bil til mere end 5 passagerer, er det ofte billigere og mere praktisk at leje to biler i standard biludlejningsklassen, i stedet for et flerpersoners køretøj.
 • Hvis du rejser med børn, glem ikke at booke et barnesæde til dit barn. Selvom barnesæder kan koste en betydelig sum penge , bøderne for ikke at have et barnesæde kan koste mere end prisen for leje af et barnesæde. Bemærk også, at en almindelig flybillet normalt giver dig mulighed for at bære et barnesæde gratis (kontakt dit flyselskab for mere præcise oplysninger). Derudover kan du altid købe din eget barnestol i nærmeste supermarked efter ankomsten
 • Hvis du vil rejse med en færge eller krydse en landegrænse med din udlejningsbil, skal du læse lejebetingelserne for flere udbydere meget omhyggeligt. Det er muligt, at et biludlejningsfirma giver mulighed for at krydse grænsen til det nødvendige land, og et andet selskab tillader at bruge færgetransport til din udlejningsbil. Hvis du planlægger at købe billetter til en færge, skal du desuden oplyse biludlejningsselskabet om det på forhånd, så de kan fortælle dig nummeret på den bil, du vil leje.
 • Vær altid opmærksom på brændstofpolitikken. Det er ikke altid at afhente fuld og returnere tom muligheden er fordelagtig. Lad være med at skynde dig at købe fuldtanksløsningen fra en biludlejningsleverandør på en lille ø eller hvis du kun lejer en bil i et par dage. Det kan vise sig, at du ikke vil kunne bruge alt det købte brændstof
 • Overvej forskellige afhentningstyper. Den mest praktiske afhentningstype er Meet & Greet. Ved at vælge en biludlejning med en sådan mulighed, behøver du ikke at stå i kø eller gå med din kufferter til en bus for at komme til din biludlejning. I stedet vil du blive mødt nær udgangen fra din terminal med et skilt med dit navn eller biludlejningsselskabets navn, og din bil vil vente på dig på parkeringspladsen. Derudover er biludlejning med Meet & Greet-muligheden normalt billigere end biludlejning fra virksomhederne med udlejningsskranke i lufthavnen, fordi de ikke inkluderer lufthavnsgebyret i lejeprisen.
 • Forsøm aldrig det overskydende gebyr. I de fleste tilfælde bliver du nødt til at betale et depositum på tidspunktet for udlejningen (se vores Ofte Stillede Spørgsmål om Overskydende Gebyr og Overskydende Gebyrreduktion, men du kan normalt forsikre dette depositum eller købe Overskydende Gebyrreduktionen. Vær altid opmærksom på størrelsen af denne indbetaling, da det er muligt, at lejeprisen er lav, mens det overskydende gebyr er meget høj eller omvendt. Du bør altid overveje det samlede beløb, og ikke kun biludlejningsprisen.
 • Du bør altid angive korrekt opholdsland, fordi det kan ændre prisen på leje eller endda afvisning af biludlejning. For bilister med amerikansk statsborgerskab inkluderer de angivne priser normalt ikke CDW og TP. Hvis du ikke er fra USA og køber sådan udlejning, kan du blive meget ubehageligt overrasket over lederens krav om at købe forsikring, da biludlejningsforsikring er obligatorisk.

Information om NATIONAL i Istanbul Airport

NATIONAL
Info & Kontakter
Firmanavn: National
Adresse: Tayakadin Mah, Ulubatli Hasan Cd. No. 255 , International Flights Terminal, Instanbul, 34277
Telefon: 00902124653546
Se på kortet: Google Maps
Funktioner
Afhentningstype: Afhentning i lufthavnen — Biludlejeren har en skranke i selve lufthavnsterminalen.

NATIONAL biludlejningspriser i Istanbul Airport

Mini
Mini
Økonomi
Økonomi
Stor Størrelse
Stor Størrelse
Luksus
Luksus
Varevogn
Varevogn
SUV
SUV
National
National
fra 29 $ fra 29 $
Circular Car Hire
Circular Car Hire
fra 19 $ fra 20 $ fra 27 $ fra 30 $
Alamo
Alamo
fra 25 $ fra 26 $ fra 61 $ fra 50 $ fra 56 $ fra 41 $
Enterprise
Enterprise
fra 25 $ fra 25 $ fra 63 $ fra 49 $ fra 78 $ fra 42 $
Green-Motion
Green-Motion
fra 23 $ fra 58 $ fra 30 $ fra 47 $
Europcar
Europcar
fra 31 $ fra 103 $
Global-Rent-A-Car
Global-Rent-A-Car
fra 22 $ fra 22 $ fra 78 $
Essence Car Rental
Essence Car Rental
fra 24 $ fra 23 $ fra 40 $

Hvorfor leje en bil med CARNGO

 • Hurtig og nem prissammenligning for biludlejning
 • Bedste biludlejningspriser
 • Ingen skjulte gebyrer med betalingskort, kreditkort og kontanter
 • Gratis afbestilling eller ændring
 • Kundeservice 24/7
 • Billig fuld forsikring til udlejningsbil
 • Assistance ved sammenbrud
 • Billig biludlejning nær mig i app

Anmeldelser

10%
5%
15%

Spar tid, spar penge!

Sammenlign biludlejningstilbud fra all udbydere i Istanbul Airport Få billige priser for NATIONAL biludlejning