SUV Biludlejning Neuchâtel
10
00
10
00
SUV Biludlejning Neuchâtel

SUV Biludlejning Neuchâtel

Bedste udlejningsbiler i Neuchâtel , Schweiz. Ingen skjulte gebyrer. Gratis afbestilling

SUV biludlejning i Neuchâtel

SIXT i Neuchâtel
SIXT
SIXT
8.5
/10
Fremragende
7.7
/10
Samlet værdi for pengene
9.2
/10
Renlighed
8.7
/10
Service ved udlejningsskranke
8.5
/10
Afhentningsprocess ved biludlejning
8.5
/10
Returprocess ved biludlejning
Baseret på 500+ kundeanmeldelser

Neuchâtel biludlejningsråd

Normalt er det nemt at få en lejebil ved at overholde følgende:

 • Beslut præcis, hvad du har brug for.

  SUV-biler bliver ofte reserveret af vores kunder i Neuchâtel. Den billigste SUV-bil tilbydes af Ford Kuga fra Hertz Car Hire i Neuchâtel. Dens pris starter fra 83,58 $ pr. dag.

  Hvis du vil leje en SUV-bil fra den højest vurderede udbyder i Neuchâtel, skal du kigge på SIXT Rent A Car. Denne biludlejningsudbyder er blevet anmeldt af 500+ kunder med en gennemsnitlig score på 8.5/10. SUV-bilen fra SIXT Rent A Car i Neuchâtel med den lavest mulige pris er Opel Mokka. Den koster dig omkring 130,75 $ pr. dag.

  SIXT Rent A Car er biludlejningsfirmaet med højeste kundebedømmelse i Neuchâtel med en gennemsnitlig score på 8.5/10 baseret på mere end 500+ kundeanmeldelser. Den billigste bil fra SIXT Rent A Car er Renault Twingo fra Mini biludlejningsklassen til 80,92 $ pr. dag.

  Hvad angår den mest populære biludlejningsgruppe i Schweiz, som er Kompakt, den billigste bil fra SIXT Rent A Car i Neuchâtel er Opel Astra, prissat til 103,87 $ pr. dag.

  I Kompakt-klassen er den mest populære model Volkswagen Golf 4Motion. Dens pris starter fra 86,60 $ pr. dag ved Europcar, hvis bedømmelsesgennemsnit er 8.1/10, baseret på over 500+ kundeanmeldelser.

  Den billigste lejebil i Neuchâtel er Opel Corsa fra Budget Car Rental. Dens pris er kun 59,40 $ pr. dag. Budget Car Rental er blevet anmeldt af mere end 2000+ kunder med en gennemsnitlig score på 7.4/10.

 • Vælg afhentnings- og returdato og korrekt tid

  Hvis du vil spare nogle penge, skal du vælge den samme afhentnings- og returtid. Biludlejningsfirmaer tager penge for en hel dags leje, så hvis du lejer en bil i 25 timer, betaler du for 48 timers (to fulde dage) udlejning, og for 74 timer vil du betaler for 96 timers (fire fulde dage) leje.

 • Når du vælger en bil, skal du bestemme, hvor mange passagerer der skal rejse sammen med dig og hvor meget bagage du vil have i bilen. Bemærk, at antallet af kufferter, der er angivet for hver bil, er betinget. En kuffert henviser normalt til en håndtaske til standard håndbagage. Hvis du lejer en bil til mere end 5 passagerer, er det ofte billigere og mere praktisk at leje to biler i standard biludlejningsklassen, i stedet for et flerpersoners køretøj.
 • Hvis du rejser med børn, glem ikke at booke et barnesæde til dit barn. Selvom barnesæder kan koste en betydelig sum penge , bøderne for ikke at have et barnesæde kan koste mere end prisen for leje af et barnesæde. Bemærk også, at en almindelig flybillet normalt giver dig mulighed for at bære et barnesæde gratis (kontakt dit flyselskab for mere præcise oplysninger). Derudover kan du altid købe din eget barnestol i nærmeste supermarked efter ankomsten
 • Hvis du vil rejse med en færge eller krydse en landegrænse med din udlejningsbil, skal du læse lejebetingelserne for flere udbydere meget omhyggeligt. Det er muligt, at et biludlejningsfirma giver mulighed for at krydse grænsen til det nødvendige land, og et andet selskab tillader at bruge færgetransport til din udlejningsbil. Hvis du planlægger at købe billetter til en færge, skal du desuden oplyse biludlejningsselskabet om det på forhånd, så de kan fortælle dig nummeret på den bil, du vil leje.
 • Vær altid opmærksom på brændstofpolitikken. Det er ikke altid at afhente fuld og returnere tom muligheden er fordelagtig. Lad være med at skynde dig at købe fuldtanksløsningen fra en biludlejningsleverandør på en lille ø eller hvis du kun lejer en bil i et par dage. Det kan vise sig, at du ikke vil kunne bruge alt det købte brændstof
 • Overvej forskellige afhentningstyper. Den mest praktiske afhentningstype er Meet & Greet. Ved at vælge en biludlejning med en sådan mulighed, behøver du ikke at stå i kø eller gå med din kufferter til en bus for at komme til din biludlejning. I stedet vil du blive mødt nær udgangen fra din terminal med et skilt med dit navn eller biludlejningsselskabets navn, og din bil vil vente på dig på parkeringspladsen. Derudover er biludlejning med Meet & Greet-muligheden normalt billigere end biludlejning fra virksomhederne med udlejningsskranke i lufthavnen, fordi de ikke inkluderer lufthavnsgebyret i lejeprisen.
 • Forsøm aldrig det overskydende gebyr. I de fleste tilfælde bliver du nødt til at betale et depositum på tidspunktet for udlejningen (se vores Ofte Stillede Spørgsmål om Overskydende Gebyr og Overskydende Gebyrreduktion, men du kan normalt forsikre dette depositum eller købe Overskydende Gebyrreduktionen. Vær altid opmærksom på størrelsen af denne indbetaling, da det er muligt, at lejeprisen er lav, mens det overskydende gebyr er meget høj eller omvendt. Du bør altid overveje det samlede beløb, og ikke kun biludlejningsprisen.
 • Du bør altid angive korrekt opholdsland, fordi det kan ændre prisen på leje eller endda afvisning af biludlejning. For bilister med amerikansk statsborgerskab inkluderer de angivne priser normalt ikke CDW og TP. Hvis du ikke er fra USA og køber sådan udlejning, kan du blive meget ubehageligt overrasket over lederens krav om at købe forsikring, da biludlejningsforsikring er obligatorisk.

SUV biludlejningssteder i nærheden af Neuchâtel

SUV biludlejning i lufthavne i nærheden

SUV biludlejning i nærmeste byer

Biludlejning nær Neuchâtel

Biludlejningssteder i nærmeste lufthavne

Biludlejningssteder i nærmeste byer

 • Bern 39.5 km / 24.54 mi

Hvorfor leje en bil med CARNGO

 • Hurtig og nem prissammenligning for biludlejning
 • Bedste biludlejningspriser
 • Ingen skjulte gebyrer med betalingskort, kreditkort og kontanter
 • Gratis afbestilling eller ændring
 • Kundeservice 24/7
 • Billig fuld forsikring til udlejningsbil
 • Assistance ved sammenbrud
 • Billig biludlejning nær mig i app

Anmeldelser

10%
5%
15%

Spar tid, spar penge!

Sammenlign biludlejningstilbud fra all udbydere i Neuchâtel Få billige priser for SUV biludlejning