BUDGET Basel Lufthavn
10
00
10
00
CARNGO Car Rental

BUDGET Basel Lufthavn

Bedste udlejningsbiler i Basel Lufthavn (BSL), Schweiz. Ingen skjulte gebyrer. Gratis afbestilling

BUDGET Basel Lufthavn

BUDGET biludlejning i Basel Lufthavn

BUDGET i Basel Lufthavn
BUDGET
BUDGET
8.5
/10
Fremragende
8.1
/10
Samlet værdi for pengene
9.2
/10
Renlighed
8.7
/10
Service ved udlejningsskranke
8.6
/10
Afhentningsprocess ved biludlejning
7.9
/10
Returprocess ved biludlejning
Baseret på 2000+ kundeanmeldelser

Basel Lufthavn biludlejningsråd

Normalt er det nemt at få en lejebil ved at overholde følgende:

 • Beslut præcis, hvad du har brug for.

  Biludlejning fra Budget Car Rental i Basel Lufthavn blev gennemgået af mere end 2000+ kunder med en bedømmelse på 8.5/10. Den billigste bil fra Budget Car Rental i Basel Lufthavn er Opel Adam i Mini biludlejningsklassen. Dens pris er kun 36,29 $ pr. dag.

  De fleste af vores kunder booker normalt biler fra Kompakt biludlejningsklassen i Schweiz. Den billigste Kompakt bil fra Budget Car Rental i Basel Lufthavn er tilbydes af Ford Focus til 39,16 $ pr. dag.

  Flizzr er biludlejningsfirmaet med højeste kundebedømmelse i Basel Lufthavn med en gennemsnitlig score på 8.7/10 baseret på mere end 250+ kundeanmeldelser. Den billigste bil fra Flizzr er Opel Adam fra Mini biludlejningsklassen til 37,10 $ pr. dag.

  Hvad angår den mest populære biludlejningsgruppe i Schweiz, som er Kompakt, den billigste bil fra Flizzr i Basel Lufthavn er Skoda Rapid, prissat til 41,86 $ pr. dag.

  Den billigste Kompakt-bil tilbydes af Budget Car Rental (bedømt til 8.5/10 af 2000+ kunder). Bilen er Ford Focus, som er prissat til 39,16 $ pr. dag.

  I Kompakt-klassen er den mest populære model Volkswagen Golf 4Motion. Dens pris starter fra 63,20 $ pr. dag ved Europcar, hvis bedømmelsesgennemsnit er 8.2/10, baseret på over 500+ kundeanmeldelser.

  Den billigste lejebil i Basel Lufthavn er Opel Corsa fra SIXT Rent A Car. Dens pris er kun 33,51 $ pr. dag. SIXT Rent A Car er blevet anmeldt af mere end 1000+ kunder med en gennemsnitlig score på 8.6/10.

 • Vælg afhentnings- og returdato og korrekt tid

  Hvis du vil spare nogle penge, skal du vælge den samme afhentnings- og returtid. Biludlejningsfirmaer tager penge for en hel dags leje, så hvis du lejer en bil i 25 timer, betaler du for 48 timers (to fulde dage) udlejning, og for 74 timer vil du betaler for 96 timers (fire fulde dage) leje.

 • Når du vælger en bil, skal du bestemme, hvor mange passagerer der skal rejse sammen med dig og hvor meget bagage du vil have i bilen. Bemærk, at antallet af kufferter, der er angivet for hver bil, er betinget. En kuffert henviser normalt til en håndtaske til standard håndbagage. Hvis du lejer en bil til mere end 5 passagerer, er det ofte billigere og mere praktisk at leje to biler i standard biludlejningsklassen, i stedet for et flerpersoners køretøj.
 • Hvis du rejser med børn, glem ikke at booke et barnesæde til dit barn. Selvom barnesæder kan koste en betydelig sum penge , bøderne for ikke at have et barnesæde kan koste mere end prisen for leje af et barnesæde. Bemærk også, at en almindelig flybillet normalt giver dig mulighed for at bære et barnesæde gratis (kontakt dit flyselskab for mere præcise oplysninger). Derudover kan du altid købe din eget barnestol i nærmeste supermarked efter ankomsten
 • Hvis du vil rejse med en færge eller krydse en landegrænse med din udlejningsbil, skal du læse lejebetingelserne for flere udbydere meget omhyggeligt. Det er muligt, at et biludlejningsfirma giver mulighed for at krydse grænsen til det nødvendige land, og et andet selskab tillader at bruge færgetransport til din udlejningsbil. Hvis du planlægger at købe billetter til en færge, skal du desuden oplyse biludlejningsselskabet om det på forhånd, så de kan fortælle dig nummeret på den bil, du vil leje.
 • Vær altid opmærksom på brændstofpolitikken. Det er ikke altid at afhente fuld og returnere tom muligheden er fordelagtig. Lad være med at skynde dig at købe fuldtanksløsningen fra en biludlejningsleverandør på en lille ø eller hvis du kun lejer en bil i et par dage. Det kan vise sig, at du ikke vil kunne bruge alt det købte brændstof
 • Overvej forskellige afhentningstyper. Den mest praktiske afhentningstype er Meet & Greet. Ved at vælge en biludlejning med en sådan mulighed, behøver du ikke at stå i kø eller gå med din kufferter til en bus for at komme til din biludlejning. I stedet vil du blive mødt nær udgangen fra din terminal med et skilt med dit navn eller biludlejningsselskabets navn, og din bil vil vente på dig på parkeringspladsen. Derudover er biludlejning med Meet & Greet-muligheden normalt billigere end biludlejning fra virksomhederne med udlejningsskranke i lufthavnen, fordi de ikke inkluderer lufthavnsgebyret i lejeprisen.
 • Forsøm aldrig det overskydende gebyr. I de fleste tilfælde bliver du nødt til at betale et depositum på tidspunktet for udlejningen (se vores Ofte Stillede Spørgsmål om Overskydende Gebyr og Overskydende Gebyrreduktion, men du kan normalt forsikre dette depositum eller købe Overskydende Gebyrreduktionen. Vær altid opmærksom på størrelsen af denne indbetaling, da det er muligt, at lejeprisen er lav, mens det overskydende gebyr er meget høj eller omvendt. Du bør altid overveje det samlede beløb, og ikke kun biludlejningsprisen.
 • Du bør altid angive korrekt opholdsland, fordi det kan ændre prisen på leje eller endda afvisning af biludlejning. For bilister med amerikansk statsborgerskab inkluderer de angivne priser normalt ikke CDW og TP. Hvis du ikke er fra USA og køber sådan udlejning, kan du blive meget ubehageligt overrasket over lederens krav om at købe forsikring, da biludlejningsforsikring er obligatorisk.

Information om BUDGET i Basel Lufthavn

BUDGET
Info & Kontakter
Firmanavn: Budget Car Rental
Adresse: Flughafen Basel Muehlhausen, Basel, 4030
Telefon: 41 61 325 2840
Se på kortet: Google Maps
Funktioner
Afhentningstype: Afhentning i lufthavnen — Biludlejeren har en skranke i selve lufthavnsterminalen.
Bedømmelse: 8.5/10, hvilket er Fremragende

BUDGET biludlejningspriser i Basel Lufthavn

Mini
Mini
Økonomi
Økonomi
Stor Størrelse
Stor Størrelse
Luksus
Luksus
Cabriolet
Cabriolet
Varevogn
Varevogn
SUV
SUV
Budget Car Rental
Budget Car Rental
fra 36 $ fra 57 $ fra 118 $ fra 150 $ fra 51 $ fra 57 $
SIXT Rent A Car
SIXT Rent A Car
fra 81 $ fra 34 $ fra 140 $ fra 173 $ fra 55 $ fra 72 $ fra 97 $
Europcar
Europcar
fra 75 $ fra 49 $ fra 57 $ fra 126 $ fra 183 $ fra 93 $ fra 103 $
Europcar
Europcar
fra 93 $ fra 93 $ fra 121 $ fra 176 $ fra 109 $ fra 136 $
Dollar Car Rental
Dollar Car Rental
fra 96 $ fra 40 $ fra 46 $ fra 103 $
Thrifty Car Rental
Thrifty Car Rental
fra 68 $ fra 45 $ fra 67 $ fra 47 $
Unirent
Unirent
fra 67 $ fra 69 $ fra 92 $
Hertz Car Hire
Hertz Car Hire
fra 41 $ fra 65 $ fra 254 $ fra 80 $ fra 65 $
AVIS Car Rental
AVIS Car Rental
fra 77 $ fra 135 $ fra 173 $ fra 93 $ fra 74 $
Enterprise
Enterprise
fra 76 $ fra 75 $ fra 130 $ fra 94 $ fra 91 $
Alamo
Alamo
fra 72 $ fra 47 $ fra 89 $ fra 84 $ fra 85 $
Flizzr
Flizzr
fra 37 $ fra 38 $
Edel-Stark
Edel-Stark
fra 475 $ fra 280 $ fra 379 $ fra 379 $ fra 475 $
Nomadcar
Nomadcar
fra 204 $ fra 219 $ fra 366 $ fra 148 $

BUDGET biludlejningssteder i nærheden af Basel Lufthavn

BUDGET biludlejning i nærmeste byer

Biludlejning nær Basel Lufthavn

Biludlejningssteder i nærmeste lufthavne

Biludlejninger på togstationer

Biludlejningssteder i nærmeste byer

 • Aarau 44.88 km / 27.89 mi

Hvorfor leje en bil med CARNGO

 • Hurtig og nem prissammenligning for biludlejning
 • Bedste biludlejningspriser
 • Ingen skjulte gebyrer med betalingskort, kreditkort og kontanter
 • Gratis afbestilling eller ændring
 • Kundeservice 24/7
 • Billig fuld forsikring til udlejningsbil
 • Assistance ved sammenbrud
 • Billig biludlejning nær mig i app

Anmeldelser

10%
5%
15%

Spar tid, spar penge!

Sammenlign biludlejningstilbud fra all udbydere i Basel Lufthavn Få billige priser for BUDGET biludlejning