PRIMA ODYSSEY Penang Lufthavn International Terminal 2
10
00
10
00
CARNGO Car Rental

PRIMA ODYSSEY Penang Lufthavn International Terminal 2

Bedste udlejningsbiler i Penang Lufthavn International Terminal 2 (PEN), Malaysia. Ingen skjulte gebyrer. Gratis afbestilling

PRIMA ODYSSEY Penang Lufthavn International Terminal 2

PRIMA ODYSSEY biludlejning i Penang Lufthavn International Terminal 2

Penang Lufthavn International Terminal 2 biludlejningsråd

Normalt er det nemt at få en lejebil ved at overholde følgende:

 • Beslut præcis, hvad du har brug for.

  Biludlejning fra Prima-Odyssey i Penang Lufthavn International Terminal 2 blev gennemgået af mere end + kunder med en bedømmelse på 0/10. Den billigste bil fra Prima-Odyssey i Penang Lufthavn International Terminal 2 er Perodua Viva i Mini biludlejningsklassen. Dens pris er kun 29,60 $ pr. dag.

  De fleste af vores kunder booker normalt biler fra Mini biludlejningsklassen i Malaysia. Den billigste Mini bil fra Prima-Odyssey i Penang Lufthavn International Terminal 2 er tilbydes af Perodua Viva til 29,60 $ pr. dag.

  Kasina Rent A Car er biludlejningsfirmaet med højeste kundebedømmelse i Penang Lufthavn International Terminal 2 med en gennemsnitlig score på 8.5/10 baseret på mere end 250+ kundeanmeldelser. Den billigste bil fra Kasina Rent A Car er Proton Saga fra Økonomi biludlejningsklassen til 36,21 $ pr. dag.

  Den billigste Mini-bil tilbydes af Paradise Rent A Car (bedømt til 7.6/10 af 250+ kunder). Bilen er Perodua Viva, som er prissat til 24,19 $ pr. dag.

  I Mini-klassen er den mest populære model Perodua Viva. Dens pris starter fra 26,29 $ pr. dag ved Green-Matrix, hvis bedømmelsesgennemsnit er 8.5/10, baseret på over 500+ kundeanmeldelser.

  Den billigste lejebil i Penang Lufthavn International Terminal 2 er Perodua Kancil fra Big-Thumb. Dens pris er kun 20,42 $ pr. dag. Big-Thumb er ikke blevet anmeldt af vores kunder endnu, vær den første til at gøre det!

 • Vælg afhentnings- og returdato og korrekt tid

  Hvis du vil spare nogle penge, skal du vælge den samme afhentnings- og returtid. Biludlejningsfirmaer tager penge for en hel dags leje, så hvis du lejer en bil i 25 timer, betaler du for 48 timers (to fulde dage) udlejning, og for 74 timer vil du betaler for 96 timers (fire fulde dage) leje.

 • Når du vælger en bil, skal du bestemme, hvor mange passagerer der skal rejse sammen med dig og hvor meget bagage du vil have i bilen. Bemærk, at antallet af kufferter, der er angivet for hver bil, er betinget. En kuffert henviser normalt til en håndtaske til standard håndbagage. Hvis du lejer en bil til mere end 5 passagerer, er det ofte billigere og mere praktisk at leje to biler i standard biludlejningsklassen, i stedet for et flerpersoners køretøj.
 • Hvis du rejser med børn, glem ikke at booke et barnesæde til dit barn. Selvom barnesæder kan koste en betydelig sum penge , bøderne for ikke at have et barnesæde kan koste mere end prisen for leje af et barnesæde. Bemærk også, at en almindelig flybillet normalt giver dig mulighed for at bære et barnesæde gratis (kontakt dit flyselskab for mere præcise oplysninger). Derudover kan du altid købe din eget barnestol i nærmeste supermarked efter ankomsten
 • Hvis du vil rejse med en færge eller krydse en landegrænse med din udlejningsbil, skal du læse lejebetingelserne for flere udbydere meget omhyggeligt. Det er muligt, at et biludlejningsfirma giver mulighed for at krydse grænsen til det nødvendige land, og et andet selskab tillader at bruge færgetransport til din udlejningsbil. Hvis du planlægger at købe billetter til en færge, skal du desuden oplyse biludlejningsselskabet om det på forhånd, så de kan fortælle dig nummeret på den bil, du vil leje.
 • Vær altid opmærksom på brændstofpolitikken. Det er ikke altid at afhente fuld og returnere tom muligheden er fordelagtig. Lad være med at skynde dig at købe fuldtanksløsningen fra en biludlejningsleverandør på en lille ø eller hvis du kun lejer en bil i et par dage. Det kan vise sig, at du ikke vil kunne bruge alt det købte brændstof
 • Overvej forskellige afhentningstyper. Den mest praktiske afhentningstype er Meet & Greet. Ved at vælge en biludlejning med en sådan mulighed, behøver du ikke at stå i kø eller gå med din kufferter til en bus for at komme til din biludlejning. I stedet vil du blive mødt nær udgangen fra din terminal med et skilt med dit navn eller biludlejningsselskabets navn, og din bil vil vente på dig på parkeringspladsen. Derudover er biludlejning med Meet & Greet-muligheden normalt billigere end biludlejning fra virksomhederne med udlejningsskranke i lufthavnen, fordi de ikke inkluderer lufthavnsgebyret i lejeprisen.
 • Forsøm aldrig det overskydende gebyr. I de fleste tilfælde bliver du nødt til at betale et depositum på tidspunktet for udlejningen (se vores Ofte Stillede Spørgsmål om Overskydende Gebyr og Overskydende Gebyrreduktion, men du kan normalt forsikre dette depositum eller købe Overskydende Gebyrreduktionen. Vær altid opmærksom på størrelsen af denne indbetaling, da det er muligt, at lejeprisen er lav, mens det overskydende gebyr er meget høj eller omvendt. Du bør altid overveje det samlede beløb, og ikke kun biludlejningsprisen.
 • Du bør altid angive korrekt opholdsland, fordi det kan ændre prisen på leje eller endda afvisning af biludlejning. For bilister med amerikansk statsborgerskab inkluderer de angivne priser normalt ikke CDW og TP. Hvis du ikke er fra USA og køber sådan udlejning, kan du blive meget ubehageligt overrasket over lederens krav om at købe forsikring, da biludlejningsforsikring er obligatorisk.

Information om PRIMA ODYSSEY i Penang Lufthavn International Terminal 2

PRIMA ODYSSEY
Info & Kontakter
Firmanavn: Prima-Odyssey
Adresse: Meet and Greet, Bayan Lepas International Airport, Penang, 11900
Telefon: +60192644440 / +60133438283
Se på kortet: Google Maps
Funktioner
Afhentningstype: Personlig Service — Du bliver mødt af en af biludlejerens medarbejdere, som følger dig ud til bilen.

PRIMA ODYSSEY biludlejningspriser i Penang Lufthavn International Terminal 2

Mini
Mini
Økonomi
Økonomi
Stor Størrelse
Stor Størrelse
Varevogn
Varevogn
SUV
SUV
Prima-Odyssey
Prima-Odyssey
fra 30 $ fra 33 $ fra 90 $
Big-Thumb
Big-Thumb
fra 20 $ fra 31 $ fra 72 $ fra 66 $ fra 72 $
Europcar
Europcar
fra 27 $ fra 21 $ fra 51 $ fra 61 $
Paradise Rent A Car
Paradise Rent A Car
fra 24 $ fra 24 $ fra 50 $
Kasina Rent A Car
Kasina Rent A Car
fra 36 $ fra 64 $
AVIS Car Rental
AVIS Car Rental
fra 58 $ fra 53 $ fra 82 $
HAWK Rent A Car Group
HAWK Rent A Car Group
fra 27 $ fra 24 $ fra 73 $ fra 80 $
Green-Matrix
Green-Matrix
fra 26 $ fra 29 $ fra 56 $
Insas-Pacific
Insas-Pacific
fra 42 $ fra 70 $
Mayflower Car Rental
Mayflower Car Rental
fra 88 $
SIXT Rent A Car
SIXT Rent A Car
fra 36 $ fra 40 $ fra 67 $ fra 131 $
Car-Rental-2-Go
Car-Rental-2-Go
fra 31 $ fra 31 $
Hertz Car Hire
Hertz Car Hire
fra 51 $
Avis
Avis
fra 46 $ fra 43 $ fra 66 $ fra 110 $
Galaxy-Asia-Car-Rental
Galaxy-Asia-Car-Rental
fra 31 $ fra 33 $ fra 65 $

PRIMA ODYSSEY biludlejningssteder i nærheden af Penang Lufthavn International Terminal 2

PRIMA ODYSSEY biludlejning i nærmeste byer

Biludlejning nær Penang Lufthavn International Terminal 2

Biludlejningssteder i nærmeste lufthavne

Biludlejningssteder i nærmeste byer

Hvorfor leje en bil med CARNGO

 • Hurtig og nem prissammenligning for biludlejning
 • Bedste biludlejningspriser
 • Ingen skjulte gebyrer med betalingskort, kreditkort og kontanter
 • Gratis afbestilling eller ændring
 • Kundeservice 24/7
 • Billig fuld forsikring til udlejningsbil
 • Assistance ved sammenbrud
 • Billig biludlejning nær mig i app

Anmeldelser

10%
5%
15%

Spar tid, spar penge!

Sammenlign biludlejningstilbud fra all udbydere i Penang Lufthavn International Terminal 2 Få billige priser for PRIMA ODYSSEY biludlejning