Varevogn Udlejning Kuala Lumpur Lufthavn International Terminal 2
10
00
10
00
Varevogn Udlejning Kuala Lumpur Lufthavn International Terminal 2

Varevogn Udlejning Kuala Lumpur Lufthavn International Terminal 2

Bedste udlejningsbiler i Kuala Lumpur Lufthavn International Terminal 2 (KUL), Malaysia. Ingen skjulte gebyrer. Gratis afbestilling

Varevogn biludlejning i Kuala Lumpur Lufthavn International Terminal 2

KASINA i Kuala Lumpur Lufthavn International Terminal 2
KASINA
KASINA
8.9
/10
Fremragende
8.5
/10
Samlet værdi for pengene
9
/10
Renlighed
8.9
/10
Service ved udlejningsskranke
9
/10
Afhentningsprocess ved biludlejning
9.1
/10
Returprocess ved biludlejning
Baseret på 250+ kundeanmeldelser

Kuala Lumpur Lufthavn International Terminal 2 biludlejningsråd

Normalt er det nemt at få en lejebil ved at overholde følgende:

 • Beslut præcis, hvad du har brug for.

  Varevogn-biler bliver ofte reserveret af vores kunder i Kuala Lumpur Lufthavn International Terminal 2. Den billigste Varevogn-bil tilbydes af Proton Exora fra Paradise Rent A Car i Kuala Lumpur Lufthavn International Terminal 2. Dens pris starter fra 45,93 $ pr. dag.

  Hvis du vil leje en Varevogn-bil fra den højest vurderede udbyder i Kuala Lumpur Lufthavn International Terminal 2, skal du kigge på Kasina Rent A Car. Denne biludlejningsudbyder er blevet anmeldt af 250+ kunder med en gennemsnitlig score på 8.9/10. Varevogn-bilen fra Kasina Rent A Car i Kuala Lumpur Lufthavn International Terminal 2 med den lavest mulige pris er Toyota Hilux Double Cab. Den koster dig omkring 66,66 $ pr. dag.

  Kasina Rent A Car er biludlejningsfirmaet med højeste kundebedømmelse i Kuala Lumpur Lufthavn International Terminal 2 med en gennemsnitlig score på 8.9/10 baseret på mere end 250+ kundeanmeldelser. Den billigste bil fra Kasina Rent A Car er Proton Saga fra Økonomi biludlejningsklassen til 43,73 $ pr. dag.

  Den mest populære biludlejningsklasse i Kuala Lumpur Lufthavn International Terminal 2 er Økonomi med priser ved Kasina Rent A Car startende fra 43,73 $ pr. dag for en Proton Saga.

  Den billigste Økonomi-bil i Kuala Lumpur Lufthavn International Terminal 2 tilbydes af Europcar (bedømt til 8.4/10 af 250+ kunder), og den billigste bil, der ses i denne gruppe fra sælgeren, er Perodua Bezza prissat til 22,04 $ pr. dag.

  Den billigste Mini-bil tilbydes af samme sælger: Europcar. Bilen er Perodua Myvi, som er prissat til 27,00 $ pr. dag.

  Den mest populære udbyder i Malaysia, er Green-Matrix (gennemsnitlig score på 8.5/10 vurderet af 500+ kunder). Den billigste Økonomi-bil i Kuala Lumpur Lufthavn International Terminal 2 er Perodua Myvi, med priser startende fra 33,77 $ pr. dag.

  I Mini-klassen er den mest populære model Perodua Viva. Dens pris starter fra 30,16 $ pr. dag ved Green-Matrix, hvis bedømmelsesgennemsnit er 8.5/10, baseret på over 500+ kundeanmeldelser.

  Den billigste lejebil i Kuala Lumpur Lufthavn International Terminal 2 er Proton Saga fra Europcar. Dens pris er kun 22,04 $ pr. dag. Europcar er blevet anmeldt af mere end 250+ kunder med en gennemsnitlig score på 8.4/10.

 • Vælg afhentnings- og returdato og korrekt tid

  Hvis du vil spare nogle penge, skal du vælge den samme afhentnings- og returtid. Biludlejningsfirmaer tager penge for en hel dags leje, så hvis du lejer en bil i 25 timer, betaler du for 48 timers (to fulde dage) udlejning, og for 74 timer vil du betaler for 96 timers (fire fulde dage) leje.

 • Når du vælger en bil, skal du bestemme, hvor mange passagerer der skal rejse sammen med dig og hvor meget bagage du vil have i bilen. Bemærk, at antallet af kufferter, der er angivet for hver bil, er betinget. En kuffert henviser normalt til en håndtaske til standard håndbagage. Hvis du lejer en bil til mere end 5 passagerer, er det ofte billigere og mere praktisk at leje to biler i standard biludlejningsklassen, i stedet for et flerpersoners køretøj.
 • Hvis du rejser med børn, glem ikke at booke et barnesæde til dit barn. Selvom barnesæder kan koste en betydelig sum penge , bøderne for ikke at have et barnesæde kan koste mere end prisen for leje af et barnesæde. Bemærk også, at en almindelig flybillet normalt giver dig mulighed for at bære et barnesæde gratis (kontakt dit flyselskab for mere præcise oplysninger). Derudover kan du altid købe din eget barnestol i nærmeste supermarked efter ankomsten
 • Hvis du vil rejse med en færge eller krydse en landegrænse med din udlejningsbil, skal du læse lejebetingelserne for flere udbydere meget omhyggeligt. Det er muligt, at et biludlejningsfirma giver mulighed for at krydse grænsen til det nødvendige land, og et andet selskab tillader at bruge færgetransport til din udlejningsbil. Hvis du planlægger at købe billetter til en færge, skal du desuden oplyse biludlejningsselskabet om det på forhånd, så de kan fortælle dig nummeret på den bil, du vil leje.
 • Vær altid opmærksom på brændstofpolitikken. Det er ikke altid at afhente fuld og returnere tom muligheden er fordelagtig. Lad være med at skynde dig at købe fuldtanksløsningen fra en biludlejningsleverandør på en lille ø eller hvis du kun lejer en bil i et par dage. Det kan vise sig, at du ikke vil kunne bruge alt det købte brændstof
 • Overvej forskellige afhentningstyper. Den mest praktiske afhentningstype er Meet & Greet. Ved at vælge en biludlejning med en sådan mulighed, behøver du ikke at stå i kø eller gå med din kufferter til en bus for at komme til din biludlejning. I stedet vil du blive mødt nær udgangen fra din terminal med et skilt med dit navn eller biludlejningsselskabets navn, og din bil vil vente på dig på parkeringspladsen. Derudover er biludlejning med Meet & Greet-muligheden normalt billigere end biludlejning fra virksomhederne med udlejningsskranke i lufthavnen, fordi de ikke inkluderer lufthavnsgebyret i lejeprisen.
 • Forsøm aldrig det overskydende gebyr. I de fleste tilfælde bliver du nødt til at betale et depositum på tidspunktet for udlejningen (se vores Ofte Stillede Spørgsmål om Overskydende Gebyr og Overskydende Gebyrreduktion, men du kan normalt forsikre dette depositum eller købe Overskydende Gebyrreduktionen. Vær altid opmærksom på størrelsen af denne indbetaling, da det er muligt, at lejeprisen er lav, mens det overskydende gebyr er meget høj eller omvendt. Du bør altid overveje det samlede beløb, og ikke kun biludlejningsprisen.
 • Du bør altid angive korrekt opholdsland, fordi det kan ændre prisen på leje eller endda afvisning af biludlejning. For bilister med amerikansk statsborgerskab inkluderer de angivne priser normalt ikke CDW og TP. Hvis du ikke er fra USA og køber sådan udlejning, kan du blive meget ubehageligt overrasket over lederens krav om at købe forsikring, da biludlejningsforsikring er obligatorisk.

Varevogn biludlejningspriser i Kuala Lumpur Lufthavn International Terminal 2

Mini
Mini
Økonomi
Økonomi
Stor Størrelse
Stor Størrelse
Luksus
Luksus
Varevogn
Varevogn
SUV
SUV
Paradise Rent A Car
Paradise Rent A Car
fra 25 $ fra 25 $ fra 46 $
Europcar
Europcar
fra 27 $ fra 22 $ fra 117 $ fra 46 $ fra 70 $
Avis
Avis
fra 46 $ fra 43 $ fra 63 $ fra 110 $
SCR Travel & Tour
SCR Travel & Tour
fra 39 $ fra 64 $ fra 75 $
Galaxy-Asia-Car-Rental
Galaxy-Asia-Car-Rental
fra 30 $ fra 33 $ fra 64 $ fra 56 $
HAWK Rent A Car Group
HAWK Rent A Car Group
fra 36 $ fra 24 $ fra 60 $ fra 65 $
Kasina Rent A Car
Kasina Rent A Car
fra 44 $ fra 67 $
Insas-Pacific
Insas-Pacific
fra 51 $ fra 72 $
Big-Thumb
Big-Thumb
fra 37 $ fra 74 $
SIXT Rent A Car
SIXT Rent A Car
fra 40 $ fra 45 $ fra 75 $ fra 129 $
AVIS Car Rental
AVIS Car Rental
fra 48 $ fra 53 $ fra 82 $ fra 105 $
Prima-Odyssey
Prima-Odyssey
fra 27 $ fra 30 $ fra 85 $
Green-Matrix
Green-Matrix
fra 30 $ fra 34 $ fra 97 $
Car-Rental-2-Go
Car-Rental-2-Go
fra 34 $ fra 34 $
Mayflower Car Rental
Mayflower Car Rental
fra 102 $
Hertz Car Hire
Hertz Car Hire
fra 54 $

Varevogn biludlejningssteder i nærheden af Kuala Lumpur Lufthavn International Terminal 2

Varevogn biludlejning i lufthavne i nærheden

Varevogn biludlejning på togstationer

Varevogn biludlejning i nærmeste byer

Biludlejning nær Kuala Lumpur Lufthavn International Terminal 2

Biludlejningssteder i nærmeste lufthavne

Biludlejninger på togstationer

Biludlejningssteder i nærmeste byer

 • Klang 42.45 km / 26.38 mi

Hvorfor leje en bil med CARNGO

 • Hurtig og nem prissammenligning for biludlejning
 • Bedste biludlejningspriser
 • Ingen skjulte gebyrer med betalingskort, kreditkort og kontanter
 • Gratis afbestilling eller ændring
 • Kundeservice 24/7
 • Billig fuld forsikring til udlejningsbil
 • Assistance ved sammenbrud
 • Billig biludlejning nær mig i app

Anmeldelser

10%
5%
15%

Spar tid, spar penge!

Sammenlign biludlejningstilbud fra all udbydere i Kuala Lumpur Lufthavn International Terminal 2 Få billige priser for Varevogn biludlejning