CAR 4 RENT Jelgava
10
00
10
00
CARNGO Car Rental

CAR 4 RENT Jelgava

Bedste udlejningsbiler i Jelgava , Letland. Ingen skjulte gebyrer. Gratis afbestilling

CAR 4 RENT Jelgava

CAR 4 RENT biludlejning i Jelgava

Jelgava biludlejningsråd

Normalt er det nemt at få en lejebil ved at overholde følgende:

 • Beslut præcis, hvad du har brug for.

  Biludlejning fra Car-4-Rent i Jelgava blev gennemgået af mere end + kunder med en bedømmelse på 0/10. Den billigste bil fra Car-4-Rent i Jelgava er Toyota Yaris i Økonomi biludlejningsklassen. Dens pris er kun 38,33 $ pr. dag.

  De fleste af vores kunder booker normalt biler fra Økonomi biludlejningsklassen i Letland. Den billigste Økonomi bil fra Car-4-Rent i Jelgava er tilbydes af Toyota Yaris til 38,33 $ pr. dag.

  Hertz Car Hire er biludlejningsfirmaet med højeste kundebedømmelse i Jelgava med en gennemsnitlig score på 8.2/10 baseret på mere end 50+ kundeanmeldelser. Den billigste bil fra Hertz Car Hire er Opel Corsa fra Økonomi biludlejningsklassen til 24,62 $ pr. dag.

  Hvad angår den mest populære biludlejningsgruppe i Letland, som er Økonomi, den billigste bil fra Hertz Car Hire i Jelgava er Opel Corsa, prissat til 24,62 $ pr. dag.

  I Økonomi-klassen er den mest populære model Fiat Punto. Dens pris starter fra 16,29 $ pr. dag ved Green-Motion, hvis bedømmelsesgennemsnit er 6.4/10, baseret på over 500+ kundeanmeldelser.

  Den billigste lejebil i Jelgava er Fiat Punto fra Green-Motion. Dens pris er kun 16,29 $ pr. dag. Green-Motion er blevet anmeldt af mere end 500+ kunder med en gennemsnitlig score på 6.4/10.

 • Vælg afhentnings- og returdato og korrekt tid

  Hvis du vil spare nogle penge, skal du vælge den samme afhentnings- og returtid. Biludlejningsfirmaer tager penge for en hel dags leje, så hvis du lejer en bil i 25 timer, betaler du for 48 timers (to fulde dage) udlejning, og for 74 timer vil du betaler for 96 timers (fire fulde dage) leje.

 • Når du vælger en bil, skal du bestemme, hvor mange passagerer der skal rejse sammen med dig og hvor meget bagage du vil have i bilen. Bemærk, at antallet af kufferter, der er angivet for hver bil, er betinget. En kuffert henviser normalt til en håndtaske til standard håndbagage. Hvis du lejer en bil til mere end 5 passagerer, er det ofte billigere og mere praktisk at leje to biler i standard biludlejningsklassen, i stedet for et flerpersoners køretøj.
 • Hvis du rejser med børn, glem ikke at booke et barnesæde til dit barn. Selvom barnesæder kan koste en betydelig sum penge , bøderne for ikke at have et barnesæde kan koste mere end prisen for leje af et barnesæde. Bemærk også, at en almindelig flybillet normalt giver dig mulighed for at bære et barnesæde gratis (kontakt dit flyselskab for mere præcise oplysninger). Derudover kan du altid købe din eget barnestol i nærmeste supermarked efter ankomsten
 • Hvis du vil rejse med en færge eller krydse en landegrænse med din udlejningsbil, skal du læse lejebetingelserne for flere udbydere meget omhyggeligt. Det er muligt, at et biludlejningsfirma giver mulighed for at krydse grænsen til det nødvendige land, og et andet selskab tillader at bruge færgetransport til din udlejningsbil. Hvis du planlægger at købe billetter til en færge, skal du desuden oplyse biludlejningsselskabet om det på forhånd, så de kan fortælle dig nummeret på den bil, du vil leje.
 • Vær altid opmærksom på brændstofpolitikken. Det er ikke altid at afhente fuld og returnere tom muligheden er fordelagtig. Lad være med at skynde dig at købe fuldtanksløsningen fra en biludlejningsleverandør på en lille ø eller hvis du kun lejer en bil i et par dage. Det kan vise sig, at du ikke vil kunne bruge alt det købte brændstof
 • Overvej forskellige afhentningstyper. Den mest praktiske afhentningstype er Meet & Greet. Ved at vælge en biludlejning med en sådan mulighed, behøver du ikke at stå i kø eller gå med din kufferter til en bus for at komme til din biludlejning. I stedet vil du blive mødt nær udgangen fra din terminal med et skilt med dit navn eller biludlejningsselskabets navn, og din bil vil vente på dig på parkeringspladsen. Derudover er biludlejning med Meet & Greet-muligheden normalt billigere end biludlejning fra virksomhederne med udlejningsskranke i lufthavnen, fordi de ikke inkluderer lufthavnsgebyret i lejeprisen.
 • Forsøm aldrig det overskydende gebyr. I de fleste tilfælde bliver du nødt til at betale et depositum på tidspunktet for udlejningen (se vores Ofte Stillede Spørgsmål om Overskydende Gebyr og Overskydende Gebyrreduktion, men du kan normalt forsikre dette depositum eller købe Overskydende Gebyrreduktionen. Vær altid opmærksom på størrelsen af denne indbetaling, da det er muligt, at lejeprisen er lav, mens det overskydende gebyr er meget høj eller omvendt. Du bør altid overveje det samlede beløb, og ikke kun biludlejningsprisen.
 • Du bør altid angive korrekt opholdsland, fordi det kan ændre prisen på leje eller endda afvisning af biludlejning. For bilister med amerikansk statsborgerskab inkluderer de angivne priser normalt ikke CDW og TP. Hvis du ikke er fra USA og køber sådan udlejning, kan du blive meget ubehageligt overrasket over lederens krav om at købe forsikring, da biludlejningsforsikring er obligatorisk.

Information om CAR 4 RENT i Jelgava

CAR 4 RENT
Info & Kontakter
Firmanavn: Car-4-Rent
Adresse: 52-14 A.Caka Street, Riga, LV 1011
Telefon: +371-7316185 , +371-29666000 (24hr)
Se på kortet: Google Maps
Funktioner
Afhentningstype: Not specified — The rental company didn't specify the pickup type yet.

CAR 4 RENT biludlejningspriser i Riga Lufthavn (RIX)

Mini
Mini
Økonomi
Økonomi
Stor Størrelse
Stor Størrelse
Luksus
Luksus
Varevogn
Varevogn
SUV
SUV
Car-4-Rent
Car-4-Rent
fra 38 $ fra 64 $
Thrifty
Thrifty
fra 22 $ fra 22 $ fra 81 $ fra 50 $ fra 31 $
Green-Motion
Green-Motion
fra 26 $ fra 16 $ fra 662 $ fra 85 $ fra 31 $
AVIS Car Rental
AVIS Car Rental
fra 23 $ fra 117 $ fra 99 $ fra 45 $ fra 46 $
Budget Car Rental
Budget Car Rental
fra 19 $ fra 54 $ fra 95 $ fra 38 $
Auto 26
Auto 26
fra 45 $ fra 37 $ fra 54 $
Europcar
Europcar
fra 26 $ fra 27 $ fra 130 $ fra 111 $ fra 47 $
Nu-Car-Rentals
Nu-Car-Rentals
fra 25 $ fra 51 $ fra 35 $
Enterprise
Enterprise
fra 30 $ fra 43 $ fra 85 $
Surprice
Surprice
fra 71 $ fra 103 $ fra 124 $
Rentis
Rentis
fra 39 $ fra 66 $ fra 75 $
International Supplier
International Supplier
fra 56 $ fra 124 $ fra 153 $ fra 101 $
InterRent
InterRent
fra 24 $ fra 25 $ fra 56 $
CARSrent
CARSrent
fra 30 $ fra 79 $ fra 46 $
Alamo
Alamo
fra 39 $ fra 82 $ fra 60 $
Hertz Car Hire
Hertz Car Hire
fra 43 $ fra 25 $ fra 146 $ fra 60 $ fra 41 $
Auto-5
Auto-5
fra 33 $ fra 34 $ fra 59 $ fra 76 $
SIXT Rent A Car
SIXT Rent A Car
fra 25 $ fra 133 $ fra 176 $ fra 70 $ fra 80 $
addCar
addCar
fra 58 $ fra 55 $
Top-Rent
Top-Rent
fra 38 $ fra 42 $ fra 100 $ fra 75 $

Hvorfor leje en bil med CARNGO

 • Hurtig og nem prissammenligning for biludlejning
 • Bedste biludlejningspriser
 • Ingen skjulte gebyrer med betalingskort, kreditkort og kontanter
 • Gratis afbestilling eller ændring
 • Kundeservice 24/7
 • Billig fuld forsikring til udlejningsbil
 • Assistance ved sammenbrud
 • Billig biludlejning nær mig i app

Anmeldelser

10%
5%
15%

Spar tid, spar penge!

Sammenlign biludlejningstilbud fra all udbydere i Jelgava Få billige priser for CAR 4 RENT biludlejning