OPTIMORENT Udine
10
00
10
00
CARNGO Car Rental

OPTIMORENT Udine

Bedste udlejningsbiler i Udine , Italien. Ingen skjulte gebyrer. Gratis afbestilling

OPTIMORENT Udine

OPTIMORENT biludlejning i Udine

OPTIMORENT i Udine
OPTIMORENT
OPTIMORENT
8.3
/10
Fremragende
8.8
/10
Samlet værdi for pengene
9
/10
Renlighed
7.8
/10
Service ved udlejningsskranke
7.8
/10
Afhentningsprocess ved biludlejning
8
/10
Returprocess ved biludlejning
Baseret på 1000+ kundeanmeldelser

Udine biludlejningsråd

Normalt er det nemt at få en lejebil ved at overholde følgende:

 • Beslut præcis, hvad du har brug for.

  Biludlejning fra Optimorent i Udine blev gennemgået af mere end 1000+ kunder med en bedømmelse på 8.3/10. Den billigste bil fra Optimorent i Udine er Toyota Aygo i Mini biludlejningsklassen. Dens pris er kun 17,40 $ pr. dag.

  De fleste af vores kunder booker normalt biler fra Økonomi biludlejningsklassen i Italien. Den billigste Økonomi bil fra Optimorent i Udine er tilbydes af Fiat Panda til 18,42 $ pr. dag.

  Locauto Rent A Car er biludlejningsfirmaet med højeste kundebedømmelse i Udine med en gennemsnitlig score på 8.7/10 baseret på mere end 10000+ kundeanmeldelser. Den billigste bil fra Locauto Rent A Car er Fiat Panda fra Mini biludlejningsklassen til 29,41 $ pr. dag.

  Hvad angår den mest populære biludlejningsgruppe i Italien, som er Økonomi, den billigste bil fra Locauto Rent A Car i Udine er Renault Clio, prissat til 31,18 $ pr. dag.

  I Økonomi-klassen er den mest populære model Citroen C1. Dens pris starter fra 12,12 $ pr. dag ved Sicily-By-Car, hvis bedømmelsesgennemsnit er 6.8/10, baseret på over 10000+ kundeanmeldelser.

  Den billigste lejebil i Udine er Citroen C1 fra Sicily-By-Car. Dens pris er kun 12,12 $ pr. dag. Sicily-By-Car er blevet anmeldt af mere end 10000+ kunder med en gennemsnitlig score på 6.8/10.

 • Vælg afhentnings- og returdato og korrekt tid

  Hvis du vil spare nogle penge, skal du vælge den samme afhentnings- og returtid. Biludlejningsfirmaer tager penge for en hel dags leje, så hvis du lejer en bil i 25 timer, betaler du for 48 timers (to fulde dage) udlejning, og for 74 timer vil du betaler for 96 timers (fire fulde dage) leje.

 • Når du vælger en bil, skal du bestemme, hvor mange passagerer der skal rejse sammen med dig og hvor meget bagage du vil have i bilen. Bemærk, at antallet af kufferter, der er angivet for hver bil, er betinget. En kuffert henviser normalt til en håndtaske til standard håndbagage. Hvis du lejer en bil til mere end 5 passagerer, er det ofte billigere og mere praktisk at leje to biler i standard biludlejningsklassen, i stedet for et flerpersoners køretøj.
 • Hvis du rejser med børn, glem ikke at booke et barnesæde til dit barn. Selvom barnesæder kan koste en betydelig sum penge , bøderne for ikke at have et barnesæde kan koste mere end prisen for leje af et barnesæde. Bemærk også, at en almindelig flybillet normalt giver dig mulighed for at bære et barnesæde gratis (kontakt dit flyselskab for mere præcise oplysninger). Derudover kan du altid købe din eget barnestol i nærmeste supermarked efter ankomsten
 • Hvis du vil rejse med en færge eller krydse en landegrænse med din udlejningsbil, skal du læse lejebetingelserne for flere udbydere meget omhyggeligt. Det er muligt, at et biludlejningsfirma giver mulighed for at krydse grænsen til det nødvendige land, og et andet selskab tillader at bruge færgetransport til din udlejningsbil. Hvis du planlægger at købe billetter til en færge, skal du desuden oplyse biludlejningsselskabet om det på forhånd, så de kan fortælle dig nummeret på den bil, du vil leje.
 • Vær altid opmærksom på brændstofpolitikken. Det er ikke altid at afhente fuld og returnere tom muligheden er fordelagtig. Lad være med at skynde dig at købe fuldtanksløsningen fra en biludlejningsleverandør på en lille ø eller hvis du kun lejer en bil i et par dage. Det kan vise sig, at du ikke vil kunne bruge alt det købte brændstof
 • Overvej forskellige afhentningstyper. Den mest praktiske afhentningstype er Meet & Greet. Ved at vælge en biludlejning med en sådan mulighed, behøver du ikke at stå i kø eller gå med din kufferter til en bus for at komme til din biludlejning. I stedet vil du blive mødt nær udgangen fra din terminal med et skilt med dit navn eller biludlejningsselskabets navn, og din bil vil vente på dig på parkeringspladsen. Derudover er biludlejning med Meet & Greet-muligheden normalt billigere end biludlejning fra virksomhederne med udlejningsskranke i lufthavnen, fordi de ikke inkluderer lufthavnsgebyret i lejeprisen.
 • Forsøm aldrig det overskydende gebyr. I de fleste tilfælde bliver du nødt til at betale et depositum på tidspunktet for udlejningen (se vores Ofte Stillede Spørgsmål om Overskydende Gebyr og Overskydende Gebyrreduktion, men du kan normalt forsikre dette depositum eller købe Overskydende Gebyrreduktionen. Vær altid opmærksom på størrelsen af denne indbetaling, da det er muligt, at lejeprisen er lav, mens det overskydende gebyr er meget høj eller omvendt. Du bør altid overveje det samlede beløb, og ikke kun biludlejningsprisen.
 • Du bør altid angive korrekt opholdsland, fordi det kan ændre prisen på leje eller endda afvisning af biludlejning. For bilister med amerikansk statsborgerskab inkluderer de angivne priser normalt ikke CDW og TP. Hvis du ikke er fra USA og køber sådan udlejning, kan du blive meget ubehageligt overrasket over lederens krav om at købe forsikring, da biludlejningsforsikring er obligatorisk.

Information om OPTIMORENT i Udine

OPTIMORENT
Info & Kontakter
Firmanavn: Optimorent
Adresse: AEROPORTO DI TRIESTE Via Aquileia n. 46, Ronchi dei Legionari
Telefon: 0039 0481756429
Se på kortet: Google Maps
Funktioner
Afhentningstype: Afhentning i lufthavnen — Biludlejeren har en skranke i selve lufthavnsterminalen.
Bedømmelse: 8.3/10, hvilket er Fremragende

OPTIMORENT biludlejningspriser i Trieste Lufthavn (TRS)

Mini
Mini
Økonomi
Økonomi
Stor Størrelse
Stor Størrelse
Luksus
Luksus
Cabriolet
Cabriolet
Varevogn
Varevogn
SUV
SUV
Optimorent
Optimorent
fra 17 $ fra 18 $
Alamo
Alamo
fra 14 $ fra 16 $ fra 42 $
Sicily-By-Car
Sicily-By-Car
fra 18 $ fra 12 $ fra 89 $ fra 42 $ fra 41 $
Europcar
Europcar
fra 18 $ fra 19 $ fra 51 $ fra 40 $ fra 49 $
Budget Car Rental
Budget Car Rental
fra 19 $ fra 20 $ fra 109 $ fra 152 $ fra 53 $
Maggiore
Maggiore
fra 19 $ fra 28 $ fra 119 $ fra 338 $ fra 53 $ fra 45 $
Dollar
Dollar
fra 18 $ fra 20 $ fra 23 $
Enterprise
Enterprise
fra 29 $ fra 29 $ fra 67 $
Autovia
Autovia
fra 38 $ fra 37 $ fra 256 $ fra 210 $ fra 91 $
Ecovia
Ecovia
fra 106 $ fra 106 $ fra 575 $
Keddy-By-Europcar
Keddy-By-Europcar
fra 35 $ fra 36 $ fra 185 $ fra 64 $ fra 89 $
Winrent
Winrent
fra 21 $ fra 20 $ fra 53 $ fra 48 $
Thrifty Car Rental
Thrifty Car Rental
fra 16 $ fra 18 $ fra 23 $
Hertz Car Hire
Hertz Car Hire
fra 22 $ fra 24 $ fra 31 $
AVIS Car Rental
AVIS Car Rental
fra 15 $ fra 15 $ fra 148 $ fra 184 $ fra 83 $ fra 96 $ fra 111 $
SIXT Rent A Car
SIXT Rent A Car
fra 32 $ fra 35 $ fra 159 $ fra 176 $ fra 93 $
Maggiore
Maggiore
fra 30 $ fra 32 $ fra 184 $ fra 149 $
Locauto Rent A Car
Locauto Rent A Car
fra 29 $ fra 31 $ fra 59 $ fra 57 $
Winrent-By-Leasys
Winrent-By-Leasys
fra 30 $ fra 31 $ fra 99 $ fra 58 $

Hvorfor leje en bil med CARNGO

 • Hurtig og nem prissammenligning for biludlejning
 • Bedste biludlejningspriser
 • Ingen skjulte gebyrer med betalingskort, kreditkort og kontanter
 • Gratis afbestilling eller ændring
 • Kundeservice 24/7
 • Billig fuld forsikring til udlejningsbil
 • Assistance ved sammenbrud
 • Billig biludlejning nær mig i app

Anmeldelser

10%
5%
15%

Spar tid, spar penge!

Sammenlign biludlejningstilbud fra all udbydere i Udine Få billige priser for OPTIMORENT biludlejning