SICILY BY CAR Pesaro
10
00
10
00
CARNGO Car Rental

SICILY BY CAR Pesaro

Bedste udlejningsbiler i Pesaro , Italien. Ingen skjulte gebyrer. Gratis afbestilling

SICILY BY CAR Pesaro

SICILY BY CAR biludlejning i Pesaro

SICILY BY CAR i Pesaro
SICILY BY CAR
SICILY BY CAR
7.8
/10
Meget god
7.6
/10
Samlet værdi for pengene
7.7
/10
Renlighed
7.9
/10
Service ved udlejningsskranke
8
/10
Afhentningsprocess ved biludlejning
8
/10
Returprocess ved biludlejning
Baseret på 10000+ kundeanmeldelser

Pesaro biludlejningsråd

Normalt er det nemt at få en lejebil ved at overholde følgende:

 • Beslut præcis, hvad du har brug for.

  Biludlejning fra Sicily-By-Car i Pesaro blev gennemgået af mere end 10000+ kunder med en bedømmelse på 7.8/10. Den billigste bil fra Sicily-By-Car i Pesaro er Toyota Aygo i Mini biludlejningsklassen. Dens pris er kun 18,18 $ pr. dag.

  De fleste af vores kunder booker normalt biler fra Økonomi biludlejningsklassen i Italien. Den billigste Økonomi bil fra Sicily-By-Car i Pesaro er tilbydes af Volkswagen Polo til 18,18 $ pr. dag.

  Dollar er biludlejningsfirmaet med højeste kundebedømmelse i Pesaro med en gennemsnitlig score på 9/10 baseret på mere end 1000+ kundeanmeldelser. Den billigste bil fra Dollar er Fiat 500 fra Mini biludlejningsklassen til 10,49 $ pr. dag.

  Hvad angår den mest populære biludlejningsgruppe i Italien, som er Økonomi, den billigste bil fra Dollar i Pesaro er Lancia Ypsilon, prissat til 11,99 $ pr. dag.

  I Økonomi-klassen er den mest populære model Volkswagen Polo. Dens pris starter fra 18,18 $ pr. dag ved Sicily-By-Car, hvis bedømmelsesgennemsnit er 7.8/10, baseret på over 10000+ kundeanmeldelser.

  Den billigste lejebil i Pesaro er Fiat 500 fra Budget Car Rental. Dens pris er kun 8,91 $ pr. dag. Budget Car Rental er blevet anmeldt af mere end 10000+ kunder med en gennemsnitlig score på 7.3/10.

 • Vælg afhentnings- og returdato og korrekt tid

  Hvis du vil spare nogle penge, skal du vælge den samme afhentnings- og returtid. Biludlejningsfirmaer tager penge for en hel dags leje, så hvis du lejer en bil i 25 timer, betaler du for 48 timers (to fulde dage) udlejning, og for 74 timer vil du betaler for 96 timers (fire fulde dage) leje.

 • Når du vælger en bil, skal du bestemme, hvor mange passagerer der skal rejse sammen med dig og hvor meget bagage du vil have i bilen. Bemærk, at antallet af kufferter, der er angivet for hver bil, er betinget. En kuffert henviser normalt til en håndtaske til standard håndbagage. Hvis du lejer en bil til mere end 5 passagerer, er det ofte billigere og mere praktisk at leje to biler i standard biludlejningsklassen, i stedet for et flerpersoners køretøj.
 • Hvis du rejser med børn, glem ikke at booke et barnesæde til dit barn. Selvom barnesæder kan koste en betydelig sum penge , bøderne for ikke at have et barnesæde kan koste mere end prisen for leje af et barnesæde. Bemærk også, at en almindelig flybillet normalt giver dig mulighed for at bære et barnesæde gratis (kontakt dit flyselskab for mere præcise oplysninger). Derudover kan du altid købe din eget barnestol i nærmeste supermarked efter ankomsten
 • Hvis du vil rejse med en færge eller krydse en landegrænse med din udlejningsbil, skal du læse lejebetingelserne for flere udbydere meget omhyggeligt. Det er muligt, at et biludlejningsfirma giver mulighed for at krydse grænsen til det nødvendige land, og et andet selskab tillader at bruge færgetransport til din udlejningsbil. Hvis du planlægger at købe billetter til en færge, skal du desuden oplyse biludlejningsselskabet om det på forhånd, så de kan fortælle dig nummeret på den bil, du vil leje.
 • Vær altid opmærksom på brændstofpolitikken. Det er ikke altid at afhente fuld og returnere tom muligheden er fordelagtig. Lad være med at skynde dig at købe fuldtanksløsningen fra en biludlejningsleverandør på en lille ø eller hvis du kun lejer en bil i et par dage. Det kan vise sig, at du ikke vil kunne bruge alt det købte brændstof
 • Overvej forskellige afhentningstyper. Den mest praktiske afhentningstype er Meet & Greet. Ved at vælge en biludlejning med en sådan mulighed, behøver du ikke at stå i kø eller gå med din kufferter til en bus for at komme til din biludlejning. I stedet vil du blive mødt nær udgangen fra din terminal med et skilt med dit navn eller biludlejningsselskabets navn, og din bil vil vente på dig på parkeringspladsen. Derudover er biludlejning med Meet & Greet-muligheden normalt billigere end biludlejning fra virksomhederne med udlejningsskranke i lufthavnen, fordi de ikke inkluderer lufthavnsgebyret i lejeprisen.
 • Forsøm aldrig det overskydende gebyr. I de fleste tilfælde bliver du nødt til at betale et depositum på tidspunktet for udlejningen (se vores Ofte Stillede Spørgsmål om Overskydende Gebyr og Overskydende Gebyrreduktion, men du kan normalt forsikre dette depositum eller købe Overskydende Gebyrreduktionen. Vær altid opmærksom på størrelsen af denne indbetaling, da det er muligt, at lejeprisen er lav, mens det overskydende gebyr er meget høj eller omvendt. Du bør altid overveje det samlede beløb, og ikke kun biludlejningsprisen.
 • Du bør altid angive korrekt opholdsland, fordi det kan ændre prisen på leje eller endda afvisning af biludlejning. For bilister med amerikansk statsborgerskab inkluderer de angivne priser normalt ikke CDW og TP. Hvis du ikke er fra USA og køber sådan udlejning, kan du blive meget ubehageligt overrasket over lederens krav om at købe forsikring, da biludlejningsforsikring er obligatorisk.

Information om SICILY BY CAR i Pesaro

SICILY BY CAR
Info & Kontakter
Firmanavn: Sicily-By-Car
Adresse: Airport Raffaello Sanzio - Desk in Terminal, Ancona, 60015
Telefon: +39 071 915 7010 / +3457463977
Se på kortet: Google Maps
Funktioner
Afhentningstype: Afhentning i lufthavnen — Biludlejeren har en skranke i selve lufthavnsterminalen.
Bedømmelse: 7.8/10, hvilket er Meget god

SICILY BY CAR biludlejningspriser i Rimini Lufthavn (RMI)

Mini
Mini
Økonomi
Økonomi
Stor Størrelse
Stor Størrelse
Luksus
Luksus
Cabriolet
Cabriolet
Varevogn
Varevogn
SUV
SUV
Sicily-By-Car
Sicily-By-Car
fra 21 $ fra 26 $ fra 74 $ fra 30 $ fra 42 $
Hertz Car Hire
Hertz Car Hire
fra 11 $ fra 15 $ fra 27 $
Budget Car Rental
Budget Car Rental
fra 28 $ fra 39 $ fra 118 $ fra 114 $ fra 57 $ fra 44 $
Ecovia
Ecovia
fra 21 $ fra 23 $ fra 162 $
Winrent
Winrent
fra 34 $ fra 38 $ fra 72 $ fra 54 $
AVIS Car Rental
AVIS Car Rental
fra 39 $ fra 45 $ fra 203 $ fra 146 $ fra 57 $ fra 57 $ fra 189 $
SIXT Rent A Car
SIXT Rent A Car
fra 22 $ fra 23 $ fra 205 $ fra 176 $
Autovia
Autovia
fra 69 $ fra 30 $ fra 205 $ fra 207 $
Optimorent
Optimorent
fra 88 $ fra 89 $
Winrent-By-Leasys
Winrent-By-Leasys
fra 22 $ fra 23 $ fra 140 $ fra 44 $

Hvorfor leje en bil med CARNGO

 • Hurtig og nem prissammenligning for biludlejning
 • Bedste biludlejningspriser
 • Ingen skjulte gebyrer med betalingskort, kreditkort og kontanter
 • Gratis afbestilling eller ændring
 • Kundeservice 24/7
 • Billig fuld forsikring til udlejningsbil
 • Assistance ved sammenbrud
 • Billig biludlejning nær mig i app

Anmeldelser

10%
5%
15%

Spar tid, spar penge!

Sammenlign biludlejningstilbud fra all udbydere i Pesaro Få billige priser for SICILY BY CAR biludlejning