SURPRICE Protaras
10
00
10
00
CARNGO Car Rental

SURPRICE Protaras

Bedste udlejningsbiler i Protaras , Cypern. Ingen skjulte gebyrer. Gratis afbestilling

SURPRICE Protaras

SURPRICE biludlejning i Protaras

SURPRICE i Protaras
SURPRICE
SURPRICE
6.8
/10
God
7.2
/10
Samlet værdi for pengene
6
/10
Renlighed
7.2
/10
Service ved udlejningsskranke
6.2
/10
Afhentningsprocess ved biludlejning
7.3
/10
Returprocess ved biludlejning
Baseret på 500+ kundeanmeldelser

Protaras biludlejningsråd

Normalt er det nemt at få en lejebil ved at overholde følgende:

 • Beslut præcis, hvad du har brug for.

  Biludlejning fra SurPrice Car Rentals i Protaras blev gennemgået af mere end 500+ kunder med en bedømmelse på 6.8/10. Den billigste bil fra SurPrice Car Rentals i Protaras er Nissan Micra i Økonomi biludlejningsklassen. Dens pris er kun 23,49 $ pr. dag.

  De fleste af vores kunder booker normalt biler fra Økonomi biludlejningsklassen i Cypern. Den billigste Økonomi bil fra SurPrice Car Rentals i Protaras er tilbydes af Nissan Micra til 23,49 $ pr. dag.

  Dollar Car Rental er biludlejningsfirmaet med højeste kundebedømmelse i Protaras med en gennemsnitlig score på 6.2/10 baseret på mere end 2000+ kundeanmeldelser. Den billigste bil fra Dollar Car Rental er Kia Ceed fra Kompakt biludlejningsklassen til 20,18 $ pr. dag.

  Hvad angår den mest populære biludlejningsgruppe i Cypern, som er Økonomi, den billigste bil fra Dollar Car Rental i Protaras er Ford Fiesta, prissat til 24,37 $ pr. dag.

  I Økonomi-klassen er den mest populære model Suzuki Swift. Dens pris starter fra 24,76 $ pr. dag ved Aercar, hvis bedømmelsesgennemsnit er 8.6/10, baseret på over 500+ kundeanmeldelser.

  Den billigste lejebil i Protaras er Kia Picanto fra Right-Cars. Dens pris er kun 11,21 $ pr. dag. Right-Cars er blevet anmeldt af mere end 250+ kunder med en gennemsnitlig score på 6.4/10.

 • Vælg afhentnings- og returdato og korrekt tid

  Hvis du vil spare nogle penge, skal du vælge den samme afhentnings- og returtid. Biludlejningsfirmaer tager penge for en hel dags leje, så hvis du lejer en bil i 25 timer, betaler du for 48 timers (to fulde dage) udlejning, og for 74 timer vil du betaler for 96 timers (fire fulde dage) leje.

 • Når du vælger en bil, skal du bestemme, hvor mange passagerer der skal rejse sammen med dig og hvor meget bagage du vil have i bilen. Bemærk, at antallet af kufferter, der er angivet for hver bil, er betinget. En kuffert henviser normalt til en håndtaske til standard håndbagage. Hvis du lejer en bil til mere end 5 passagerer, er det ofte billigere og mere praktisk at leje to biler i standard biludlejningsklassen, i stedet for et flerpersoners køretøj.
 • Hvis du rejser med børn, glem ikke at booke et barnesæde til dit barn. Selvom barnesæder kan koste en betydelig sum penge , bøderne for ikke at have et barnesæde kan koste mere end prisen for leje af et barnesæde. Bemærk også, at en almindelig flybillet normalt giver dig mulighed for at bære et barnesæde gratis (kontakt dit flyselskab for mere præcise oplysninger). Derudover kan du altid købe din eget barnestol i nærmeste supermarked efter ankomsten
 • Hvis du vil rejse med en færge eller krydse en landegrænse med din udlejningsbil, skal du læse lejebetingelserne for flere udbydere meget omhyggeligt. Det er muligt, at et biludlejningsfirma giver mulighed for at krydse grænsen til det nødvendige land, og et andet selskab tillader at bruge færgetransport til din udlejningsbil. Hvis du planlægger at købe billetter til en færge, skal du desuden oplyse biludlejningsselskabet om det på forhånd, så de kan fortælle dig nummeret på den bil, du vil leje.
 • Vær altid opmærksom på brændstofpolitikken. Det er ikke altid at afhente fuld og returnere tom muligheden er fordelagtig. Lad være med at skynde dig at købe fuldtanksløsningen fra en biludlejningsleverandør på en lille ø eller hvis du kun lejer en bil i et par dage. Det kan vise sig, at du ikke vil kunne bruge alt det købte brændstof
 • Overvej forskellige afhentningstyper. Den mest praktiske afhentningstype er Meet & Greet. Ved at vælge en biludlejning med en sådan mulighed, behøver du ikke at stå i kø eller gå med din kufferter til en bus for at komme til din biludlejning. I stedet vil du blive mødt nær udgangen fra din terminal med et skilt med dit navn eller biludlejningsselskabets navn, og din bil vil vente på dig på parkeringspladsen. Derudover er biludlejning med Meet & Greet-muligheden normalt billigere end biludlejning fra virksomhederne med udlejningsskranke i lufthavnen, fordi de ikke inkluderer lufthavnsgebyret i lejeprisen.
 • Forsøm aldrig det overskydende gebyr. I de fleste tilfælde bliver du nødt til at betale et depositum på tidspunktet for udlejningen (se vores Ofte Stillede Spørgsmål om Overskydende Gebyr og Overskydende Gebyrreduktion, men du kan normalt forsikre dette depositum eller købe Overskydende Gebyrreduktionen. Vær altid opmærksom på størrelsen af denne indbetaling, da det er muligt, at lejeprisen er lav, mens det overskydende gebyr er meget høj eller omvendt. Du bør altid overveje det samlede beløb, og ikke kun biludlejningsprisen.
 • Du bør altid angive korrekt opholdsland, fordi det kan ændre prisen på leje eller endda afvisning af biludlejning. For bilister med amerikansk statsborgerskab inkluderer de angivne priser normalt ikke CDW og TP. Hvis du ikke er fra USA og køber sådan udlejning, kan du blive meget ubehageligt overrasket over lederens krav om at købe forsikring, da biludlejningsforsikring er obligatorisk.

Information om SURPRICE i Protaras

SURPRICE
Info & Kontakter
Firmanavn: SurPrice Car Rentals
Adresse: Arrivals Hall, Larnaca Airport
Telefon: 0035799847202, 0035725431187
Se på kortet: Google Maps
Funktioner
Afhentningstype: Personlig Service — Du bliver mødt af en af biludlejerens medarbejdere, som følger dig ud til bilen.
Bedømmelse: 6.8/10, hvilket er God

SURPRICE biludlejningspriser i Protaras

Mini
Mini
Økonomi
Økonomi
Stor Størrelse
Stor Størrelse
Cabriolet
Cabriolet
Varevogn
Varevogn
SUV
SUV
Sixt-Direct
Sixt-Direct
fra 19 $ fra 23 $ fra 246 $ fra 128 $ fra 109 $ fra 100 $
Kem
Kem
fra 32 $ fra 36 $ fra 89 $ fra 118 $ fra 103 $ fra 85 $
Dollar Car Rental
Dollar Car Rental
fra 29 $ fra 33 $ fra 127 $ fra 66 $ fra 75 $ fra 76 $
Whiz
Whiz
fra 26 $ fra 27 $ fra 140 $ fra 131 $ fra 48 $
Europcar
Europcar
fra 41 $ fra 49 $ fra 240 $ fra 133 $ fra 110 $
International
International
fra 29 $ fra 32 $ fra 291 $ fra 154 $ fra 133 $ fra 122 $
Flizzr
Flizzr
fra 36 $ fra 43 $

Hvorfor leje en bil med CARNGO

 • Hurtig og nem prissammenligning for biludlejning
 • Bedste biludlejningspriser
 • Ingen skjulte gebyrer med betalingskort, kreditkort og kontanter
 • Gratis afbestilling eller ændring
 • Kundeservice 24/7
 • Billig fuld forsikring til udlejningsbil
 • Assistance ved sammenbrud
 • Billig biludlejning nær mig i app

Anmeldelser

10%
5%
15%

Spar tid, spar penge!

Sammenlign biludlejningstilbud fra all udbydere i Protaras Få billige priser for SURPRICE biludlejning