AVIS San José
10
00
10
00
CARNGO Car Rental

AVIS San José

Bedste udlejningsbiler i San José , Costa Rica. Ingen skjulte gebyrer. Gratis afbestilling

AVIS San José

AVIS biludlejning i San José

San José biludlejningsråd

Normalt er det nemt at få en lejebil ved at overholde følgende:

 • Beslut præcis, hvad du har brug for.

  Biludlejning fra AVIS Car Rental i San José blev gennemgået af mere end + kunder med en bedømmelse på 0/10. Den billigste bil fra AVIS Car Rental i San José er Kia Cerato i Kompakt biludlejningsklassen. Dens pris er kun 34,86 $ pr. dag.

  De fleste af vores kunder booker normalt biler fra SUV biludlejningsklassen i Costa Rica. Den billigste SUV bil fra AVIS Car Rental i San José er tilbydes af Mitsubishi Montero til 51,90 $ pr. dag.

  Easy-Car er biludlejningsfirmaet med højeste kundebedømmelse i San José med en gennemsnitlig score på 8.8/10 baseret på mere end 5+ kundeanmeldelser. Den billigste bil fra Easy-Car er Hyundai i10 fra Mini biludlejningsklassen til 44,14 $ pr. dag.

  Hvad angår den mest populære biludlejningsgruppe i Costa Rica, som er SUV, den billigste bil fra Easy-Car i San José er Suzuki Jimny, prissat til 62,08 $ pr. dag.

  I SUV-klassen er den mest populære model Nissan X-Trail. Dens pris starter fra 22,33 $ pr. dag ved Dollar Car Rental, hvis bedømmelsesgennemsnit er 6.3/10, baseret på over 25+ kundeanmeldelser.

  Den billigste lejebil i San José er Suzuki Celerio fra Payless Car Rental. Dens pris er kun 4,40 $ pr. dag. Payless Car Rental er blevet anmeldt af mere end 25+ kunder med en gennemsnitlig score på 6.9/10.

 • Vælg afhentnings- og returdato og korrekt tid

  Hvis du vil spare nogle penge, skal du vælge den samme afhentnings- og returtid. Biludlejningsfirmaer tager penge for en hel dags leje, så hvis du lejer en bil i 25 timer, betaler du for 48 timers (to fulde dage) udlejning, og for 74 timer vil du betaler for 96 timers (fire fulde dage) leje.

 • Når du vælger en bil, skal du bestemme, hvor mange passagerer der skal rejse sammen med dig og hvor meget bagage du vil have i bilen. Bemærk, at antallet af kufferter, der er angivet for hver bil, er betinget. En kuffert henviser normalt til en håndtaske til standard håndbagage. Hvis du lejer en bil til mere end 5 passagerer, er det ofte billigere og mere praktisk at leje to biler i standard biludlejningsklassen, i stedet for et flerpersoners køretøj.
 • Hvis du rejser med børn, glem ikke at booke et barnesæde til dit barn. Selvom barnesæder kan koste en betydelig sum penge , bøderne for ikke at have et barnesæde kan koste mere end prisen for leje af et barnesæde. Bemærk også, at en almindelig flybillet normalt giver dig mulighed for at bære et barnesæde gratis (kontakt dit flyselskab for mere præcise oplysninger). Derudover kan du altid købe din eget barnestol i nærmeste supermarked efter ankomsten
 • Hvis du vil rejse med en færge eller krydse en landegrænse med din udlejningsbil, skal du læse lejebetingelserne for flere udbydere meget omhyggeligt. Det er muligt, at et biludlejningsfirma giver mulighed for at krydse grænsen til det nødvendige land, og et andet selskab tillader at bruge færgetransport til din udlejningsbil. Hvis du planlægger at købe billetter til en færge, skal du desuden oplyse biludlejningsselskabet om det på forhånd, så de kan fortælle dig nummeret på den bil, du vil leje.
 • Vær altid opmærksom på brændstofpolitikken. Det er ikke altid at afhente fuld og returnere tom muligheden er fordelagtig. Lad være med at skynde dig at købe fuldtanksløsningen fra en biludlejningsleverandør på en lille ø eller hvis du kun lejer en bil i et par dage. Det kan vise sig, at du ikke vil kunne bruge alt det købte brændstof
 • Overvej forskellige afhentningstyper. Den mest praktiske afhentningstype er Meet & Greet. Ved at vælge en biludlejning med en sådan mulighed, behøver du ikke at stå i kø eller gå med din kufferter til en bus for at komme til din biludlejning. I stedet vil du blive mødt nær udgangen fra din terminal med et skilt med dit navn eller biludlejningsselskabets navn, og din bil vil vente på dig på parkeringspladsen. Derudover er biludlejning med Meet & Greet-muligheden normalt billigere end biludlejning fra virksomhederne med udlejningsskranke i lufthavnen, fordi de ikke inkluderer lufthavnsgebyret i lejeprisen.
 • Forsøm aldrig det overskydende gebyr. I de fleste tilfælde bliver du nødt til at betale et depositum på tidspunktet for udlejningen (se vores Ofte Stillede Spørgsmål om Overskydende Gebyr og Overskydende Gebyrreduktion, men du kan normalt forsikre dette depositum eller købe Overskydende Gebyrreduktionen. Vær altid opmærksom på størrelsen af denne indbetaling, da det er muligt, at lejeprisen er lav, mens det overskydende gebyr er meget høj eller omvendt. Du bør altid overveje det samlede beløb, og ikke kun biludlejningsprisen.
 • Du bør altid angive korrekt opholdsland, fordi det kan ændre prisen på leje eller endda afvisning af biludlejning. For bilister med amerikansk statsborgerskab inkluderer de angivne priser normalt ikke CDW og TP. Hvis du ikke er fra USA og køber sådan udlejning, kan du blive meget ubehageligt overrasket over lederens krav om at købe forsikring, da biludlejningsforsikring er obligatorisk.

Information om AVIS i San José

AVIS
Info & Kontakter
Firmanavn: AVIS Car Rental
Adresse: 400 Metros Oeste Del Curce, 400 Metros Oeste Del Curce, Curridabat
Telefon: (506) 2202-8380
Se på kortet: Google Maps
Funktioner
Afhentningstype: Not specified — The rental company didn't specify the pickup type yet.

AVIS biludlejningspriser i San Jose Internationale Lufthavn (SJO)

Mini
Mini
Økonomi
Økonomi
Luksus
Luksus
Varevogn
Varevogn
SUV
SUV
AVIS Car Rental
AVIS Car Rental
fra 35 $ fra 76 $ fra 58 $
Payless Car Rental
Payless Car Rental
fra 4 $ fra 85 $ fra 42 $
Green-Motion
Green-Motion
fra 10 $ fra 144 $ fra 19 $
Enterprise
Enterprise
fra 40 $ fra 43 $ fra 106 $ fra 88 $ fra 54 $
Thrifty Car Rental
Thrifty Car Rental
fra 23 $ fra 33 $ fra 121 $ fra 57 $ fra 42 $
Easy-Car
Easy-Car
fra 44 $ fra 47 $ fra 72 $ fra 62 $
Payless Car Rental
Payless Car Rental
fra 9 $ fra 40 $
International Supplier
International Supplier
fra 32 $ fra 38 $ fra 57 $
Economy Rent A Car
Economy Rent A Car
fra 53 $ fra 53 $ fra 75 $
Mex Rent A Car
Mex Rent A Car
fra 76 $ fra 97 $
SIXT Rent A Car
SIXT Rent A Car
fra 45 $ fra 56 $ fra 58 $
Alamo
Alamo
fra 27 $ fra 31 $ fra 187 $ fra 49 $
Dollar Car Rental
Dollar Car Rental
fra 17 $ fra 76 $ fra 22 $
Adobe Rent a Car
Adobe Rent a Car
fra 43 $ fra 46 $ fra 80 $ fra 61 $
Budget Car Rental
Budget Car Rental
fra 26 $ fra 27 $ fra 45 $
Europcar
Europcar
fra 61 $ fra 89 $
Apex
Apex
fra 25 $ fra 45 $ fra 54 $

Hvorfor leje en bil med CARNGO

 • Hurtig og nem prissammenligning for biludlejning
 • Bedste biludlejningspriser
 • Ingen skjulte gebyrer med betalingskort, kreditkort og kontanter
 • Gratis afbestilling eller ændring
 • Kundeservice 24/7
 • Billig fuld forsikring til udlejningsbil
 • Assistance ved sammenbrud
 • Billig biludlejning nær mig i app

Anmeldelser

10%
5%
15%

Spar tid, spar penge!

Sammenlign biludlejningstilbud fra all udbydere i San José Få billige priser for AVIS biludlejning