THRIFTY Liberia
10
00
10
00
CARNGO Car Rental

THRIFTY Liberia

Bedste udlejningsbiler i Liberia , Costa Rica. Ingen skjulte gebyrer. Gratis afbestilling

THRIFTY Liberia

THRIFTY biludlejning i Liberia

Liberia biludlejningsråd

Normalt er det nemt at få en lejebil ved at overholde følgende:

 • Beslut præcis, hvad du har brug for.

  Biludlejning fra Thrifty Car Rental i Liberia blev gennemgået af mere end 10+ kunder med en bedømmelse på 6.4/10. Den billigste bil fra Thrifty Car Rental i Liberia er BYD F0 i Mini biludlejningsklassen. Dens pris er kun 19,26 $ pr. dag.

  De fleste af vores kunder booker normalt biler fra SUV biludlejningsklassen i Costa Rica. Den billigste SUV bil fra Thrifty Car Rental i Liberia er tilbydes af Daihatsu Bego til 29,12 $ pr. dag.

  Easy-Car er biludlejningsfirmaet med højeste kundebedømmelse i Liberia med en gennemsnitlig score på 8.9/10 baseret på mere end 5+ kundeanmeldelser. Den billigste bil fra Easy-Car er Hyundai Grand i10 fra Økonomi biludlejningsklassen til 19,31 $ pr. dag.

  Hvad angår den mest populære biludlejningsgruppe i Costa Rica, som er SUV, den billigste bil fra Easy-Car i Liberia er Daihatsu Bego, prissat til 28,84 $ pr. dag.

  I SUV-klassen er den mest populære model Suzuki Jimny. Dens pris starter fra 29,12 $ pr. dag ved Dollar Car Rental, hvis bedømmelsesgennemsnit er 6.2/10, baseret på over 25+ kundeanmeldelser.

  Den billigste lejebil i Liberia er Suzuki Celerio fra Payless Car Rental. Dens pris er kun 1,43 $ pr. dag. Payless Car Rental er ikke blevet anmeldt af vores kunder endnu, vær den første til at gøre det!

 • Vælg afhentnings- og returdato og korrekt tid

  Hvis du vil spare nogle penge, skal du vælge den samme afhentnings- og returtid. Biludlejningsfirmaer tager penge for en hel dags leje, så hvis du lejer en bil i 25 timer, betaler du for 48 timers (to fulde dage) udlejning, og for 74 timer vil du betaler for 96 timers (fire fulde dage) leje.

 • Når du vælger en bil, skal du bestemme, hvor mange passagerer der skal rejse sammen med dig og hvor meget bagage du vil have i bilen. Bemærk, at antallet af kufferter, der er angivet for hver bil, er betinget. En kuffert henviser normalt til en håndtaske til standard håndbagage. Hvis du lejer en bil til mere end 5 passagerer, er det ofte billigere og mere praktisk at leje to biler i standard biludlejningsklassen, i stedet for et flerpersoners køretøj.
 • Hvis du rejser med børn, glem ikke at booke et barnesæde til dit barn. Selvom barnesæder kan koste en betydelig sum penge , bøderne for ikke at have et barnesæde kan koste mere end prisen for leje af et barnesæde. Bemærk også, at en almindelig flybillet normalt giver dig mulighed for at bære et barnesæde gratis (kontakt dit flyselskab for mere præcise oplysninger). Derudover kan du altid købe din eget barnestol i nærmeste supermarked efter ankomsten
 • Hvis du vil rejse med en færge eller krydse en landegrænse med din udlejningsbil, skal du læse lejebetingelserne for flere udbydere meget omhyggeligt. Det er muligt, at et biludlejningsfirma giver mulighed for at krydse grænsen til det nødvendige land, og et andet selskab tillader at bruge færgetransport til din udlejningsbil. Hvis du planlægger at købe billetter til en færge, skal du desuden oplyse biludlejningsselskabet om det på forhånd, så de kan fortælle dig nummeret på den bil, du vil leje.
 • Vær altid opmærksom på brændstofpolitikken. Det er ikke altid at afhente fuld og returnere tom muligheden er fordelagtig. Lad være med at skynde dig at købe fuldtanksløsningen fra en biludlejningsleverandør på en lille ø eller hvis du kun lejer en bil i et par dage. Det kan vise sig, at du ikke vil kunne bruge alt det købte brændstof
 • Overvej forskellige afhentningstyper. Den mest praktiske afhentningstype er Meet & Greet. Ved at vælge en biludlejning med en sådan mulighed, behøver du ikke at stå i kø eller gå med din kufferter til en bus for at komme til din biludlejning. I stedet vil du blive mødt nær udgangen fra din terminal med et skilt med dit navn eller biludlejningsselskabets navn, og din bil vil vente på dig på parkeringspladsen. Derudover er biludlejning med Meet & Greet-muligheden normalt billigere end biludlejning fra virksomhederne med udlejningsskranke i lufthavnen, fordi de ikke inkluderer lufthavnsgebyret i lejeprisen.
 • Forsøm aldrig det overskydende gebyr. I de fleste tilfælde bliver du nødt til at betale et depositum på tidspunktet for udlejningen (se vores Ofte Stillede Spørgsmål om Overskydende Gebyr og Overskydende Gebyrreduktion, men du kan normalt forsikre dette depositum eller købe Overskydende Gebyrreduktionen. Vær altid opmærksom på størrelsen af denne indbetaling, da det er muligt, at lejeprisen er lav, mens det overskydende gebyr er meget høj eller omvendt. Du bør altid overveje det samlede beløb, og ikke kun biludlejningsprisen.
 • Du bør altid angive korrekt opholdsland, fordi det kan ændre prisen på leje eller endda afvisning af biludlejning. For bilister med amerikansk statsborgerskab inkluderer de angivne priser normalt ikke CDW og TP. Hvis du ikke er fra USA og køber sådan udlejning, kan du blive meget ubehageligt overrasket over lederens krav om at købe forsikring, da biludlejningsforsikring er obligatorisk.

Information om THRIFTY i Liberia

THRIFTY
Info & Kontakter
Firmanavn: Thrifty Car Rental
Adresse: Hotel Riu Palace Costa Rica, Hotel guests ONLY
Se på kortet: Google Maps
Funktioner
Afhentningstype: Not specified — The rental company didn't specify the pickup type yet.

THRIFTY biludlejningspriser i Costa Rica Liberia Lufthavn (LIR)

Mini
Mini
Økonomi
Økonomi
Luksus
Luksus
Varevogn
Varevogn
SUV
SUV
Thrifty Car Rental
Thrifty Car Rental
fra 19 $ fra 20 $ fra 102 $ fra 61 $ fra 29 $
Payless Car Rental
Payless Car Rental
fra 1 $ fra 3 $
Green-Motion
Green-Motion
fra 10 $ fra 145 $ fra 12 $
Payless Car Rental
Payless Car Rental
fra 18 $ fra 22 $ fra 22 $
Europcar
Europcar
fra 28 $ fra 33 $
Alamo
Alamo
fra 4 $ fra 14 $ fra 59 $ fra 27 $
Budget Car Rental
Budget Car Rental
fra 7 $ fra 31 $ fra 35 $
AVIS Car Rental
AVIS Car Rental
fra 26 $ fra 57 $ fra 44 $
Adobe Rent a Car
Adobe Rent a Car
fra 37 $ fra 39 $ fra 95 $ fra 12 $
Dollar Car Rental
Dollar Car Rental
fra 22 $ fra 61 $ fra 29 $
SIXT Rent A Car
SIXT Rent A Car
fra 17 $ fra 17 $ fra 25 $
Apex
Apex
fra 6 $ fra 28 $ fra 40 $
Mex Rent A Car
Mex Rent A Car
fra 67 $ fra 23 $
Easy-Car
Easy-Car
fra 39 $ fra 19 $ fra 85 $ fra 29 $
Enterprise
Enterprise
fra 14 $ fra 79 $ fra 29 $

Hvorfor leje en bil med CARNGO

 • Hurtig og nem prissammenligning for biludlejning
 • Bedste biludlejningspriser
 • Ingen skjulte gebyrer med betalingskort, kreditkort og kontanter
 • Gratis afbestilling eller ændring
 • Kundeservice 24/7
 • Billig fuld forsikring til udlejningsbil
 • Assistance ved sammenbrud
 • Billig biludlejning nær mig i app

Anmeldelser

10%
5%
15%

Spar tid, spar penge!

Sammenlign biludlejningstilbud fra all udbydere i Liberia Få billige priser for THRIFTY biludlejning