EASY CAR Escazú
10
00
10
00
CARNGO Car Rental

EASY CAR Escazú

Bedste udlejningsbiler i Escazú , Costa Rica. Ingen skjulte gebyrer. Gratis afbestilling

EASY CAR Escazú

EASY CAR biludlejning i Escazú

EASY CAR i Escazú
EASY CAR
EASY CAR
8.8
/10
Fremragende
7.8
/10
Samlet værdi for pengene
9.1
/10
Renlighed
9.1
/10
Service ved udlejningsskranke
8.8
/10
Afhentningsprocess ved biludlejning
9
/10
Returprocess ved biludlejning
Baseret på 5+ kundeanmeldelser

Escazú biludlejningsråd

Normalt er det nemt at få en lejebil ved at overholde følgende:

 • Beslut præcis, hvad du har brug for.

  Easy-Car er biludlejningsfirmaet med højeste kundebedømmelse i Escazú med en gennemsnitlig score på 8.8/10 baseret på mere end 5+ kundeanmeldelser. Den billigste bil fra Easy-Car er Hyundai Grand i10 fra Økonomi biludlejningsklassen til 16,28 $ pr. dag.

  Hvad angår den mest populære biludlejningsgruppe i Costa Rica, som er SUV, den billigste bil fra Easy-Car i Escazú er Ssangyong Korando, prissat til 18,39 $ pr. dag.

  I SUV-klassen er den mest populære model Suzuki Jimny. Dens pris starter fra 17,32 $ pr. dag ved Dollar Car Rental, hvis bedømmelsesgennemsnit er 6.3/10, baseret på over 25+ kundeanmeldelser.

  Den billigste lejebil i Escazú er Suzuki Celerio fra Payless Car Rental. Dens pris er kun 4,40 $ pr. dag. Payless Car Rental er blevet anmeldt af mere end 25+ kunder med en gennemsnitlig score på 6.7/10.

 • Vælg afhentnings- og returdato og korrekt tid

  Hvis du vil spare nogle penge, skal du vælge den samme afhentnings- og returtid. Biludlejningsfirmaer tager penge for en hel dags leje, så hvis du lejer en bil i 25 timer, betaler du for 48 timers (to fulde dage) udlejning, og for 74 timer vil du betaler for 96 timers (fire fulde dage) leje.

 • Når du vælger en bil, skal du bestemme, hvor mange passagerer der skal rejse sammen med dig og hvor meget bagage du vil have i bilen. Bemærk, at antallet af kufferter, der er angivet for hver bil, er betinget. En kuffert henviser normalt til en håndtaske til standard håndbagage. Hvis du lejer en bil til mere end 5 passagerer, er det ofte billigere og mere praktisk at leje to biler i standard biludlejningsklassen, i stedet for et flerpersoners køretøj.
 • Hvis du rejser med børn, glem ikke at booke et barnesæde til dit barn. Selvom barnesæder kan koste en betydelig sum penge , bøderne for ikke at have et barnesæde kan koste mere end prisen for leje af et barnesæde. Bemærk også, at en almindelig flybillet normalt giver dig mulighed for at bære et barnesæde gratis (kontakt dit flyselskab for mere præcise oplysninger). Derudover kan du altid købe din eget barnestol i nærmeste supermarked efter ankomsten
 • Hvis du vil rejse med en færge eller krydse en landegrænse med din udlejningsbil, skal du læse lejebetingelserne for flere udbydere meget omhyggeligt. Det er muligt, at et biludlejningsfirma giver mulighed for at krydse grænsen til det nødvendige land, og et andet selskab tillader at bruge færgetransport til din udlejningsbil. Hvis du planlægger at købe billetter til en færge, skal du desuden oplyse biludlejningsselskabet om det på forhånd, så de kan fortælle dig nummeret på den bil, du vil leje.
 • Vær altid opmærksom på brændstofpolitikken. Det er ikke altid at afhente fuld og returnere tom muligheden er fordelagtig. Lad være med at skynde dig at købe fuldtanksløsningen fra en biludlejningsleverandør på en lille ø eller hvis du kun lejer en bil i et par dage. Det kan vise sig, at du ikke vil kunne bruge alt det købte brændstof
 • Overvej forskellige afhentningstyper. Den mest praktiske afhentningstype er Meet & Greet. Ved at vælge en biludlejning med en sådan mulighed, behøver du ikke at stå i kø eller gå med din kufferter til en bus for at komme til din biludlejning. I stedet vil du blive mødt nær udgangen fra din terminal med et skilt med dit navn eller biludlejningsselskabets navn, og din bil vil vente på dig på parkeringspladsen. Derudover er biludlejning med Meet & Greet-muligheden normalt billigere end biludlejning fra virksomhederne med udlejningsskranke i lufthavnen, fordi de ikke inkluderer lufthavnsgebyret i lejeprisen.
 • Forsøm aldrig det overskydende gebyr. I de fleste tilfælde bliver du nødt til at betale et depositum på tidspunktet for udlejningen (se vores Ofte Stillede Spørgsmål om Overskydende Gebyr og Overskydende Gebyrreduktion, men du kan normalt forsikre dette depositum eller købe Overskydende Gebyrreduktionen. Vær altid opmærksom på størrelsen af denne indbetaling, da det er muligt, at lejeprisen er lav, mens det overskydende gebyr er meget høj eller omvendt. Du bør altid overveje det samlede beløb, og ikke kun biludlejningsprisen.
 • Du bør altid angive korrekt opholdsland, fordi det kan ændre prisen på leje eller endda afvisning af biludlejning. For bilister med amerikansk statsborgerskab inkluderer de angivne priser normalt ikke CDW og TP. Hvis du ikke er fra USA og køber sådan udlejning, kan du blive meget ubehageligt overrasket over lederens krav om at købe forsikring, da biludlejningsforsikring er obligatorisk.

Information om EASY CAR i Escazú

EASY CAR
Info & Kontakter
Firmanavn: Easy-Car
Adresse: Holiday Inn - Express Hotel 1.4 KM East on Rio Segundo Main Road, San Jose
Telefon: +506 2442 2422
Se på kortet: Google Maps
Funktioner
Afhentningstype: Personlig Service — Du bliver mødt af en af biludlejerens medarbejdere, som følger dig ud til bilen.
Bedømmelse: 8.8/10, hvilket er Fremragende

EASY CAR biludlejningspriser i San Jose Internationale Lufthavn (SJO)

Mini
Mini
Økonomi
Økonomi
Luksus
Luksus
Varevogn
Varevogn
SUV
SUV
Easy-Car
Easy-Car
fra 31 $ fra 16 $ fra 72 $ fra 18 $
Payless Car Rental
Payless Car Rental
fra 4 $ fra 87 $ fra 107 $
Green-Motion
Green-Motion
fra 10 $ fra 145 $ fra 131 $
Enterprise
Enterprise
fra 40 $ fra 43 $ fra 106 $ fra 88 $ fra 54 $
Dollar Car Rental
Dollar Car Rental
fra 12 $ fra 45 $ fra 17 $
Payless Car Rental
Payless Car Rental
fra 9 $ fra 40 $
International Supplier
International Supplier
fra 32 $ fra 38 $ fra 57 $
Economy Rent A Car
Economy Rent A Car
fra 53 $ fra 53 $ fra 75 $
Mex Rent A Car
Mex Rent A Car
fra 72 $ fra 29 $
SIXT Rent A Car
SIXT Rent A Car
fra 30 $ fra 35 $ fra 49 $
Thrifty Car Rental
Thrifty Car Rental
fra 23 $ fra 29 $ fra 121 $ fra 57 $ fra 37 $
Alamo
Alamo
fra 16 $ fra 17 $ fra 58 $ fra 29 $
Adobe Rent a Car
Adobe Rent a Car
fra 30 $ fra 30 $ fra 80 $ fra 34 $
Budget Car Rental
Budget Car Rental
fra 28 $ fra 32 $ fra 54 $
AVIS Car Rental
AVIS Car Rental
fra 16 $ fra 53 $ fra 31 $
Europcar
Europcar
fra 38 $ fra 46 $
Apex
Apex
fra 25 $ fra 33 $ fra 43 $

Hvorfor leje en bil med CARNGO

 • Hurtig og nem prissammenligning for biludlejning
 • Bedste biludlejningspriser
 • Ingen skjulte gebyrer med betalingskort, kreditkort og kontanter
 • Gratis afbestilling eller ændring
 • Kundeservice 24/7
 • Billig fuld forsikring til udlejningsbil
 • Assistance ved sammenbrud
 • Billig biludlejning nær mig i app

Anmeldelser

10%
5%
15%

Spar tid, spar penge!

Sammenlign biludlejningstilbud fra all udbydere i Escazú Få billige priser for EASY CAR biludlejning