EUROPCAR Jeddah Lufthavn Indenrigsterminal
10
00
10
00
CARNGO Car Rental

EUROPCAR Jeddah Lufthavn Indenrigsterminal

Bedste udlejningsbiler i Jeddah Lufthavn Indenrigsterminal (PER), Australien. Ingen skjulte gebyrer. Gratis afbestilling

EUROPCAR Jeddah Lufthavn Indenrigsterminal

EUROPCAR biludlejning i Jeddah Lufthavn Indenrigsterminal

EUROPCAR i Jeddah Lufthavn Indenrigsterminal
EUROPCAR
EUROPCAR
7.7
/10
Meget god
7.4
/10
Samlet værdi for pengene
8.3
/10
Renlighed
7.6
/10
Service ved udlejningsskranke
7.3
/10
Afhentningsprocess ved biludlejning
8.1
/10
Returprocess ved biludlejning
Baseret på 5000+ kundeanmeldelser

Jeddah Lufthavn Indenrigsterminal biludlejningsråd

Normalt er det nemt at få en lejebil ved at overholde følgende:

 • Beslut præcis, hvad du har brug for.

  Biludlejning fra Europcar i Jeddah Lufthavn Indenrigsterminal blev gennemgået af mere end 5000+ kunder med en bedømmelse på 7.7/10. Den billigste bil fra Europcar i Jeddah Lufthavn Indenrigsterminal er Holden Commodore Estate i Standard biludlejningsklassen. Dens pris er kun 68,19 $ pr. dag.

  De fleste af vores kunder booker normalt biler fra SUV biludlejningsklassen i Australien. Den billigste SUV bil fra Europcar i Jeddah Lufthavn Indenrigsterminal er tilbydes af Mitsubishi ASX til 128,34 $ pr. dag.

  Sunset-Rent-A-Car er biludlejningsfirmaet med højeste kundebedømmelse i Jeddah Lufthavn Indenrigsterminal med en gennemsnitlig score på 9.4/10 baseret på mere end 10+ kundeanmeldelser. Den billigste bil fra Sunset-Rent-A-Car er Hyundai Accent fra Kompakt biludlejningsklassen til 21,60 $ pr. dag.

  Hvad angår den mest populære biludlejningsgruppe i Australien, som er SUV, den billigste bil fra Sunset-Rent-A-Car i Jeddah Lufthavn Indenrigsterminal er Hyundai Tucson, prissat til 37,38 $ pr. dag.

  Den billigste SUV-bil tilbydes af Budget Car Rental (bedømt til 8.3/10 af 2000+ kunder). Bilen er Nissan X-Trail, som er prissat til 85,57 $ pr. dag.

  Den billigste lejebil i Jeddah Lufthavn Indenrigsterminal er Toyota Corolla fra ACE Rental Cars. Dens pris er kun 17,28 $ pr. dag. ACE Rental Cars er blevet anmeldt af mere end 1000+ kunder med en gennemsnitlig score på 4.8/10.

 • Vælg afhentnings- og returdato og korrekt tid

  Hvis du vil spare nogle penge, skal du vælge den samme afhentnings- og returtid. Biludlejningsfirmaer tager penge for en hel dags leje, så hvis du lejer en bil i 25 timer, betaler du for 48 timers (to fulde dage) udlejning, og for 74 timer vil du betaler for 96 timers (fire fulde dage) leje.

 • Når du vælger en bil, skal du bestemme, hvor mange passagerer der skal rejse sammen med dig og hvor meget bagage du vil have i bilen. Bemærk, at antallet af kufferter, der er angivet for hver bil, er betinget. En kuffert henviser normalt til en håndtaske til standard håndbagage. Hvis du lejer en bil til mere end 5 passagerer, er det ofte billigere og mere praktisk at leje to biler i standard biludlejningsklassen, i stedet for et flerpersoners køretøj.
 • Hvis du rejser med børn, glem ikke at booke et barnesæde til dit barn. Selvom barnesæder kan koste en betydelig sum penge , bøderne for ikke at have et barnesæde kan koste mere end prisen for leje af et barnesæde. Bemærk også, at en almindelig flybillet normalt giver dig mulighed for at bære et barnesæde gratis (kontakt dit flyselskab for mere præcise oplysninger). Derudover kan du altid købe din eget barnestol i nærmeste supermarked efter ankomsten
 • Hvis du vil rejse med en færge eller krydse en landegrænse med din udlejningsbil, skal du læse lejebetingelserne for flere udbydere meget omhyggeligt. Det er muligt, at et biludlejningsfirma giver mulighed for at krydse grænsen til det nødvendige land, og et andet selskab tillader at bruge færgetransport til din udlejningsbil. Hvis du planlægger at købe billetter til en færge, skal du desuden oplyse biludlejningsselskabet om det på forhånd, så de kan fortælle dig nummeret på den bil, du vil leje.
 • Vær altid opmærksom på brændstofpolitikken. Det er ikke altid at afhente fuld og returnere tom muligheden er fordelagtig. Lad være med at skynde dig at købe fuldtanksløsningen fra en biludlejningsleverandør på en lille ø eller hvis du kun lejer en bil i et par dage. Det kan vise sig, at du ikke vil kunne bruge alt det købte brændstof
 • Overvej forskellige afhentningstyper. Den mest praktiske afhentningstype er Meet & Greet. Ved at vælge en biludlejning med en sådan mulighed, behøver du ikke at stå i kø eller gå med din kufferter til en bus for at komme til din biludlejning. I stedet vil du blive mødt nær udgangen fra din terminal med et skilt med dit navn eller biludlejningsselskabets navn, og din bil vil vente på dig på parkeringspladsen. Derudover er biludlejning med Meet & Greet-muligheden normalt billigere end biludlejning fra virksomhederne med udlejningsskranke i lufthavnen, fordi de ikke inkluderer lufthavnsgebyret i lejeprisen.
 • Forsøm aldrig det overskydende gebyr. I de fleste tilfælde bliver du nødt til at betale et depositum på tidspunktet for udlejningen (se vores Ofte Stillede Spørgsmål om Overskydende Gebyr og Overskydende Gebyrreduktion, men du kan normalt forsikre dette depositum eller købe Overskydende Gebyrreduktionen. Vær altid opmærksom på størrelsen af denne indbetaling, da det er muligt, at lejeprisen er lav, mens det overskydende gebyr er meget høj eller omvendt. Du bør altid overveje det samlede beløb, og ikke kun biludlejningsprisen.
 • Du bør altid angive korrekt opholdsland, fordi det kan ændre prisen på leje eller endda afvisning af biludlejning. For bilister med amerikansk statsborgerskab inkluderer de angivne priser normalt ikke CDW og TP. Hvis du ikke er fra USA og køber sådan udlejning, kan du blive meget ubehageligt overrasket over lederens krav om at købe forsikring, da biludlejningsforsikring er obligatorisk.

Information om EUROPCAR i Jeddah Lufthavn Indenrigsterminal

EUROPCAR
Info & Kontakter
Firmanavn: Europcar
Adresse: T1/T2 & T3/T4 - TERMINAL BUILDINGS, PERTH, 6105, WA, Western Australia
Telefon: 61 08 92374330
Se på kortet: Google Maps
Funktioner
Afhentningstype: Afhentning i lufthavnen — Biludlejeren har en skranke i selve lufthavnsterminalen.
Bedømmelse: 7.7/10, hvilket er Meget god

EUROPCAR biludlejningspriser i Jeddah Lufthavn Indenrigsterminal

Mini
Mini
Økonomi
Økonomi
Stor Størrelse
Stor Størrelse
Luksus
Luksus
Varevogn
Varevogn
SUV
SUV
Europcar
Europcar
fra 146 $ fra 94 $ fra 183 $ fra 169 $ fra 128 $
Thrifty Car Rental
Thrifty Car Rental
fra 24 $ fra 41 $ fra 33 $ fra 74 $ fra 52 $
Alpha Car Hire
Alpha Car Hire
fra 26 $ fra 35 $ fra 57 $ fra 31 $
Alamo
Alamo
fra 66 $ fra 27 $ fra 93 $ fra 73 $
Thrifty Car Rental
Thrifty Car Rental
fra 58 $ fra 45 $ fra 101 $ fra 129 $ fra 66 $
ACE Rental Cars
ACE Rental Cars
fra 53 $ fra 23 $
Keddy-By-Europcar
Keddy-By-Europcar
fra 61 $ fra 241 $ fra 55 $
Enterprise
Enterprise
fra 67 $ fra 67 $ fra 29 $ fra 93 $ fra 75 $
Hertz Car Hire
Hertz Car Hire
fra 56 $ fra 67 $ fra 79 $ fra 65 $
AVIS Car Rental
AVIS Car Rental
fra 33 $ fra 54 $ fra 167 $ fra 96 $
Budget Car Rental
Budget Car Rental
fra 32 $ fra 64 $ fra 77 $ fra 86 $
Red-Spot
Red-Spot
fra 43 $ fra 47 $ fra 77 $ fra 101 $ fra 46 $
Sunset-Rent-A-Car
Sunset-Rent-A-Car
fra 71 $ fra 37 $
National
National
fra 74 $ fra 92 $ fra 107 $ fra 88 $

EUROPCAR biludlejningssteder i nærheden af Jeddah Lufthavn Indenrigsterminal

EUROPCAR biludlejning i lufthavne i nærheden

EUROPCAR biludlejning i nærmeste byer

Biludlejning nær Jeddah Lufthavn Indenrigsterminal

Biludlejningssteder i nærmeste lufthavne

Biludlejningssteder i nærmeste byer

 • Perth 9.55 km / 5.93 mi

Hvorfor leje en bil med CARNGO

 • Hurtig og nem prissammenligning for biludlejning
 • Bedste biludlejningspriser
 • Ingen skjulte gebyrer med betalingskort, kreditkort og kontanter
 • Gratis afbestilling eller ændring
 • Kundeservice 24/7
 • Billig fuld forsikring til udlejningsbil
 • Assistance ved sammenbrud
 • Billig biludlejning nær mig i app

Anmeldelser

10%
5%
15%

Spar tid, spar penge!

Sammenlign biludlejningstilbud fra all udbydere i Jeddah Lufthavn Indenrigsterminal Få billige priser for EUROPCAR biludlejning