SIXT Caulfield
10
00
10
00
CARNGO Car Rental

SIXT Caulfield

Bedste udlejningsbiler i Caulfield , Australien. Ingen skjulte gebyrer. Gratis afbestilling

SIXT Caulfield

SIXT biludlejning i Caulfield

Caulfield biludlejningsråd

Normalt er det nemt at få en lejebil ved at overholde følgende:

 • Beslut præcis, hvad du har brug for.

  Biludlejning fra Sixt i Caulfield blev gennemgået af mere end 25+ kunder med en bedømmelse på 6.8/10. Den billigste bil fra Sixt i Caulfield er Hyundai i20 i Kompakt biludlejningsklassen. Dens pris er kun 27,93 $ pr. dag.

  Hertz Car Hire er biludlejningsfirmaet med højeste kundebedømmelse i Caulfield med en gennemsnitlig score på 8.5/10 baseret på mere end 2000+ kundeanmeldelser. Den billigste bil fra Hertz Car Hire er Suzuki Swift fra Økonomi biludlejningsklassen til 31,28 $ pr. dag.

  Hvad angår den mest populære biludlejningsgruppe i Australien, som er SUV, den billigste bil fra Hertz Car Hire i Caulfield er Nissan Qashqai, prissat til 40,14 $ pr. dag.

  I SUV-klassen er den mest populære model Mitsubishi Outlander. Dens pris starter fra 34,45 $ pr. dag ved East-Coast, hvis bedømmelsesgennemsnit er 6.9/10, baseret på over 5000+ kundeanmeldelser.

  Den billigste lejebil i Caulfield er Hyundai Accent fra Bargain-Car-Rentals. Dens pris er kun 11,74 $ pr. dag. Bargain-Car-Rentals er blevet anmeldt af mere end 1000+ kunder med en gennemsnitlig score på 7.2/10.

 • Vælg afhentnings- og returdato og korrekt tid

  Hvis du vil spare nogle penge, skal du vælge den samme afhentnings- og returtid. Biludlejningsfirmaer tager penge for en hel dags leje, så hvis du lejer en bil i 25 timer, betaler du for 48 timers (to fulde dage) udlejning, og for 74 timer vil du betaler for 96 timers (fire fulde dage) leje.

 • Når du vælger en bil, skal du bestemme, hvor mange passagerer der skal rejse sammen med dig og hvor meget bagage du vil have i bilen. Bemærk, at antallet af kufferter, der er angivet for hver bil, er betinget. En kuffert henviser normalt til en håndtaske til standard håndbagage. Hvis du lejer en bil til mere end 5 passagerer, er det ofte billigere og mere praktisk at leje to biler i standard biludlejningsklassen, i stedet for et flerpersoners køretøj.
 • Hvis du rejser med børn, glem ikke at booke et barnesæde til dit barn. Selvom barnesæder kan koste en betydelig sum penge , bøderne for ikke at have et barnesæde kan koste mere end prisen for leje af et barnesæde. Bemærk også, at en almindelig flybillet normalt giver dig mulighed for at bære et barnesæde gratis (kontakt dit flyselskab for mere præcise oplysninger). Derudover kan du altid købe din eget barnestol i nærmeste supermarked efter ankomsten
 • Hvis du vil rejse med en færge eller krydse en landegrænse med din udlejningsbil, skal du læse lejebetingelserne for flere udbydere meget omhyggeligt. Det er muligt, at et biludlejningsfirma giver mulighed for at krydse grænsen til det nødvendige land, og et andet selskab tillader at bruge færgetransport til din udlejningsbil. Hvis du planlægger at købe billetter til en færge, skal du desuden oplyse biludlejningsselskabet om det på forhånd, så de kan fortælle dig nummeret på den bil, du vil leje.
 • Vær altid opmærksom på brændstofpolitikken. Det er ikke altid at afhente fuld og returnere tom muligheden er fordelagtig. Lad være med at skynde dig at købe fuldtanksløsningen fra en biludlejningsleverandør på en lille ø eller hvis du kun lejer en bil i et par dage. Det kan vise sig, at du ikke vil kunne bruge alt det købte brændstof
 • Overvej forskellige afhentningstyper. Den mest praktiske afhentningstype er Meet & Greet. Ved at vælge en biludlejning med en sådan mulighed, behøver du ikke at stå i kø eller gå med din kufferter til en bus for at komme til din biludlejning. I stedet vil du blive mødt nær udgangen fra din terminal med et skilt med dit navn eller biludlejningsselskabets navn, og din bil vil vente på dig på parkeringspladsen. Derudover er biludlejning med Meet & Greet-muligheden normalt billigere end biludlejning fra virksomhederne med udlejningsskranke i lufthavnen, fordi de ikke inkluderer lufthavnsgebyret i lejeprisen.
 • Forsøm aldrig det overskydende gebyr. I de fleste tilfælde bliver du nødt til at betale et depositum på tidspunktet for udlejningen (se vores Ofte Stillede Spørgsmål om Overskydende Gebyr og Overskydende Gebyrreduktion, men du kan normalt forsikre dette depositum eller købe Overskydende Gebyrreduktionen. Vær altid opmærksom på størrelsen af denne indbetaling, da det er muligt, at lejeprisen er lav, mens det overskydende gebyr er meget høj eller omvendt. Du bør altid overveje det samlede beløb, og ikke kun biludlejningsprisen.
 • Du bør altid angive korrekt opholdsland, fordi det kan ændre prisen på leje eller endda afvisning af biludlejning. For bilister med amerikansk statsborgerskab inkluderer de angivne priser normalt ikke CDW og TP. Hvis du ikke er fra USA og køber sådan udlejning, kan du blive meget ubehageligt overrasket over lederens krav om at købe forsikring, da biludlejningsforsikring er obligatorisk.

Information om SIXT i Caulfield

SIXT
Info & Kontakter
Firmanavn: Sixt
Adresse: 254 La Trobe Street, Melbourne, 3000
Se på kortet: Google Maps
Funktioner
Afhentningstype: Not specified — The rental company didn't specify the pickup type yet.

SIXT biludlejningspriser i Melbourne Lufthavn International Terminal (MEL)

Mini
Mini
Økonomi
Økonomi
Stor Størrelse
Stor Størrelse
Luksus
Luksus
Cabriolet
Cabriolet
Varevogn
Varevogn
SUV
SUV
Sixt
Sixt
fra 29 $ fra 41 $ fra 79 $
Thrifty Car Rental
Thrifty Car Rental
fra 20 $ fra 46 $ fra 45 $ fra 65 $ fra 114 $ fra 32 $
Bargain-Car-Rentals
Bargain-Car-Rentals
fra 19 $ fra 31 $ fra 53 $ fra 31 $
ACE Rental Cars
ACE Rental Cars
fra 28 $ fra 65 $ fra 33 $
Europcar
Europcar
fra 62 $ fra 62 $ fra 123 $ fra 190 $ fra 143 $ fra 55 $
East-Coast
East-Coast
fra 22 $ fra 37 $ fra 52 $ fra 51 $
Alpha Car Hire
Alpha Car Hire
fra 26 $ fra 48 $ fra 70 $ fra 25 $
AVIS Car Rental
AVIS Car Rental
fra 30 $ fra 32 $ fra 68 $ fra 39 $
Budget Car Rental
Budget Car Rental
fra 29 $ fra 31 $ fra 65 $ fra 42 $
Hertz Car Hire
Hertz Car Hire
fra 54 $ fra 70 $ fra 101 $ fra 69 $
Red-Spot
Red-Spot
fra 62 $ fra 67 $ fra 87 $ fra 133 $ fra 77 $
Thrifty Car Rental
Thrifty Car Rental
fra 23 $ fra 105 $ fra 32 $ fra 108 $ fra 104 $
Enterprise
Enterprise
fra 51 $ fra 46 $ fra 65 $ fra 106 $ fra 52 $
Carhood
Carhood
fra 29 $ fra 36 $ fra 26 $
Alamo
Alamo
fra 34 $ fra 42 $ fra 78 $ fra 44 $
Keddy-By-Europcar
Keddy-By-Europcar
fra 47 $ fra 102 $ fra 51 $
National
National
fra 60 $ fra 67 $ fra 113 $ fra 68 $
Firefly Car Rental
Firefly Car Rental
fra 46 $ fra 82 $ fra 52 $

Hvorfor leje en bil med CARNGO

 • Hurtig og nem prissammenligning for biludlejning
 • Bedste biludlejningspriser
 • Ingen skjulte gebyrer med betalingskort, kreditkort og kontanter
 • Gratis afbestilling eller ændring
 • Kundeservice 24/7
 • Billig fuld forsikring til udlejningsbil
 • Assistance ved sammenbrud
 • Billig biludlejning nær mig i app

Anmeldelser

10%
5%
15%

Spar tid, spar penge!

Sammenlign biludlejningstilbud fra all udbydere i Caulfield Få billige priser for SIXT biludlejning