Varevogn Udlejning Cairns Lufthavn Indenrigsterminal
10
00
10
00
Varevogn Udlejning Cairns Lufthavn Indenrigsterminal

Varevogn Udlejning Cairns Lufthavn Indenrigsterminal

Bedste udlejningsbiler i Cairns Lufthavn Indenrigsterminal (CNS), Australien. Ingen skjulte gebyrer. Gratis afbestilling

Varevogn biludlejning i Cairns Lufthavn Indenrigsterminal

RED SPOT i Cairns Lufthavn Indenrigsterminal
RED SPOT
RED SPOT
9.4
/10
Fremragende
9.4
/10
Samlet værdi for pengene
9.4
/10
Renlighed
9.3
/10
Service ved udlejningsskranke
9.4
/10
Afhentningsprocess ved biludlejning
9.2
/10
Returprocess ved biludlejning
Baseret på 2000+ kundeanmeldelser

Cairns Lufthavn Indenrigsterminal biludlejningsråd

Normalt er det nemt at få en lejebil ved at overholde følgende:

 • Beslut præcis, hvad du har brug for.

  Varevogn-biler bliver ofte reserveret af vores kunder i Cairns Lufthavn Indenrigsterminal. Den billigste Varevogn-bil tilbydes af Toyota Commuter fra Sixt i Cairns Lufthavn Indenrigsterminal. Dens pris starter fra 75,64 $ pr. dag.

  Hvis du vil leje en Varevogn-bil fra den højest vurderede udbyder i Cairns Lufthavn Indenrigsterminal, skal du kigge på Red-Spot. Denne biludlejningsudbyder er blevet anmeldt af 2000+ kunder med en gennemsnitlig score på 9.4/10. Varevogn-bilen fra Red-Spot i Cairns Lufthavn Indenrigsterminal med den lavest mulige pris er Kia Carnival. Den koster dig omkring 87,54 $ pr. dag.

  Red-Spot er biludlejningsfirmaet med højeste kundebedømmelse i Cairns Lufthavn Indenrigsterminal med en gennemsnitlig score på 9.4/10 baseret på mere end 2000+ kundeanmeldelser. Den billigste bil fra Red-Spot er Mitsubishi Mirage fra Mini biludlejningsklassen til 30,51 $ pr. dag.

  Den mest populære biludlejningsklasse i Cairns Lufthavn Indenrigsterminal er Kompakt med priser ved Red-Spot startende fra 33,16 $ pr. dag for en Hyundai i20.

  Hvad angår den mest populære biludlejningsgruppe i Australien, som er SUV, den billigste bil fra Red-Spot i Cairns Lufthavn Indenrigsterminal er Mitsubishi Outlander, prissat til 45,64 $ pr. dag.

  Den billigste Kompakt-bil i Cairns Lufthavn Indenrigsterminal tilbydes af Budget Car Rental (bedømt til 8.7/10 af 2000+ kunder), og den billigste bil, der ses i denne gruppe fra sælgeren, er Hyundai i20 prissat til 50,86 $ pr. dag.

  Den billigste SUV-bil tilbydes af samme sælger: Budget Car Rental. Bilen er Nissan X-Trail, som er prissat til 58,10 $ pr. dag.

  Den mest populære udbyder i Australien, er East-Coast (gennemsnitlig score på 7.6/10 vurderet af 5000+ kunder). Den billigste Kompakt-bil i Cairns Lufthavn Indenrigsterminal er Hyundai i20, med priser startende fra 17,54 $ pr. dag.

  I SUV-klassen er den mest populære model Mitsubishi Pajero. Dens pris starter fra 56,69 $ pr. dag ved East-Coast, hvis bedømmelsesgennemsnit er 7.6/10, baseret på over 5000+ kundeanmeldelser.

  Den billigste lejebil i Cairns Lufthavn Indenrigsterminal er Hyundai i20 fra East-Coast. Dens pris er kun 17,54 $ pr. dag. East-Coast er blevet anmeldt af mere end 5000+ kunder med en gennemsnitlig score på 7.6/10.

 • Vælg afhentnings- og returdato og korrekt tid

  Hvis du vil spare nogle penge, skal du vælge den samme afhentnings- og returtid. Biludlejningsfirmaer tager penge for en hel dags leje, så hvis du lejer en bil i 25 timer, betaler du for 48 timers (to fulde dage) udlejning, og for 74 timer vil du betaler for 96 timers (fire fulde dage) leje.

 • Når du vælger en bil, skal du bestemme, hvor mange passagerer der skal rejse sammen med dig og hvor meget bagage du vil have i bilen. Bemærk, at antallet af kufferter, der er angivet for hver bil, er betinget. En kuffert henviser normalt til en håndtaske til standard håndbagage. Hvis du lejer en bil til mere end 5 passagerer, er det ofte billigere og mere praktisk at leje to biler i standard biludlejningsklassen, i stedet for et flerpersoners køretøj.
 • Hvis du rejser med børn, glem ikke at booke et barnesæde til dit barn. Selvom barnesæder kan koste en betydelig sum penge , bøderne for ikke at have et barnesæde kan koste mere end prisen for leje af et barnesæde. Bemærk også, at en almindelig flybillet normalt giver dig mulighed for at bære et barnesæde gratis (kontakt dit flyselskab for mere præcise oplysninger). Derudover kan du altid købe din eget barnestol i nærmeste supermarked efter ankomsten
 • Hvis du vil rejse med en færge eller krydse en landegrænse med din udlejningsbil, skal du læse lejebetingelserne for flere udbydere meget omhyggeligt. Det er muligt, at et biludlejningsfirma giver mulighed for at krydse grænsen til det nødvendige land, og et andet selskab tillader at bruge færgetransport til din udlejningsbil. Hvis du planlægger at købe billetter til en færge, skal du desuden oplyse biludlejningsselskabet om det på forhånd, så de kan fortælle dig nummeret på den bil, du vil leje.
 • Vær altid opmærksom på brændstofpolitikken. Det er ikke altid at afhente fuld og returnere tom muligheden er fordelagtig. Lad være med at skynde dig at købe fuldtanksløsningen fra en biludlejningsleverandør på en lille ø eller hvis du kun lejer en bil i et par dage. Det kan vise sig, at du ikke vil kunne bruge alt det købte brændstof
 • Overvej forskellige afhentningstyper. Den mest praktiske afhentningstype er Meet & Greet. Ved at vælge en biludlejning med en sådan mulighed, behøver du ikke at stå i kø eller gå med din kufferter til en bus for at komme til din biludlejning. I stedet vil du blive mødt nær udgangen fra din terminal med et skilt med dit navn eller biludlejningsselskabets navn, og din bil vil vente på dig på parkeringspladsen. Derudover er biludlejning med Meet & Greet-muligheden normalt billigere end biludlejning fra virksomhederne med udlejningsskranke i lufthavnen, fordi de ikke inkluderer lufthavnsgebyret i lejeprisen.
 • Forsøm aldrig det overskydende gebyr. I de fleste tilfælde bliver du nødt til at betale et depositum på tidspunktet for udlejningen (se vores Ofte Stillede Spørgsmål om Overskydende Gebyr og Overskydende Gebyrreduktion, men du kan normalt forsikre dette depositum eller købe Overskydende Gebyrreduktionen. Vær altid opmærksom på størrelsen af denne indbetaling, da det er muligt, at lejeprisen er lav, mens det overskydende gebyr er meget høj eller omvendt. Du bør altid overveje det samlede beløb, og ikke kun biludlejningsprisen.
 • Du bør altid angive korrekt opholdsland, fordi det kan ændre prisen på leje eller endda afvisning af biludlejning. For bilister med amerikansk statsborgerskab inkluderer de angivne priser normalt ikke CDW og TP. Hvis du ikke er fra USA og køber sådan udlejning, kan du blive meget ubehageligt overrasket over lederens krav om at købe forsikring, da biludlejningsforsikring er obligatorisk.

Varevogn biludlejningspriser i Cairns Lufthavn Indenrigsterminal

Mini
Mini
Økonomi
Økonomi
Stor Størrelse
Stor Størrelse
Luksus
Luksus
Varevogn
Varevogn
SUV
SUV
Sixt
Sixt
fra 27 $ fra 39 $ fra 76 $
Keddy-By-Europcar
Keddy-By-Europcar
fra 40 $ fra 78 $ fra 51 $
Europcar
Europcar
fra 42 $ fra 54 $ fra 75 $ fra 81 $ fra 52 $
Alamo
Alamo
fra 32 $ fra 42 $ fra 82 $ fra 44 $
East-Coast
East-Coast
fra 20 $ fra 36 $ fra 84 $ fra 57 $
Enterprise
Enterprise
fra 38 $ fra 38 $ fra 42 $ fra 85 $ fra 51 $
Budget Car Rental
Budget Car Rental
fra 40 $ fra 53 $ fra 86 $ fra 58 $
Thrifty Car Rental
Thrifty Car Rental
fra 41 $ fra 56 $ fra 87 $ fra 56 $
Hertz Car Hire
Hertz Car Hire
fra 41 $ fra 58 $ fra 87 $ fra 56 $
AVIS Car Rental
AVIS Car Rental
fra 41 $ fra 54 $ fra 87 $ fra 52 $
Red-Spot
Red-Spot
fra 31 $ fra 33 $ fra 39 $ fra 88 $ fra 46 $
National
National
fra 43 $ fra 48 $ fra 101 $ fra 52 $

Hvorfor leje en bil med CARNGO

 • Hurtig og nem prissammenligning for biludlejning
 • Bedste biludlejningspriser
 • Ingen skjulte gebyrer med betalingskort, kreditkort og kontanter
 • Gratis afbestilling eller ændring
 • Kundeservice 24/7
 • Billig fuld forsikring til udlejningsbil
 • Assistance ved sammenbrud
 • Billig biludlejning nær mig i app

Anmeldelser

10%
5%
15%

Spar tid, spar penge!

Sammenlign biludlejningstilbud fra all udbydere i Cairns Lufthavn Indenrigsterminal Få billige priser for Varevogn biludlejning