Autonvuokraus St. Thomasin Lentoasema
10
00
10
00
CARNGO Car Rental

Autonvuokraus St. Thomasin Lentoasema

Paras vuokra-auto St. Thomasin Lentoasema (STT), Yhdysvaltain Neitsytsaaret. Ei piilotettuja maksuja. Ilmainen peruutus

Autonvuokraus kohteessa St. Thomasin Lentoasema (STT), Yhdysvaltain Neitsytsaaret

St. Thomasin Lentoasema autonvuokrausvinkit

Yleensä on helpompaa vuokrata auto noudattaen seuraavia ohjeita:

 • Päätä, mitä tarvitset.

  Halvin vuokra-auto kohteessa St. Thomasin Lentoasema on Toyota Yaris AVIS Car Rental -vuokraamolta. Sen hinta on vain 59,16 $/päivä. AVIS Car Rental -vuokraamoa ei ole vielä arvosteltu, ole ensimmäinen!

 • Valitse haku- ja palautusaika sopivasti.

  Jos haluat säästää rahaa, valitse haku- ja palautusajaksi sama aika. Autovuokraamot ottavat maksun täyden päivän hinnan, joten 25 tunnin vuokrauksesta maksat täydet kaksi päivää (48h) ja 74 tunnin vuokrasta maksat 96 tunnin (4 päivän) vuokran.

 • Kun valitset autoa, sinun pitää päättää kuinka monta matkustajaa matkustaa autossa. Huomioi, että autoon mahtuvien matkalaukkujen määrä on merkitty autokohtaisesti. Yksi matkalaukku yleensä tarkoittaa käsilaukkua tai tavallista käsitavaraa. Jos vuokraa auton yli viidelle hengelle, on monesti halvempaa ja järkevämpää varata kaksi tavallisen vuokrausluokan autoa kuin että varaisi moni-istuimisen ajoneuvon.
 • Jos matkustat lasten kanssa, älä unohda varata lastenistuinta lapsellesi. Vaikka lastenistuimen vuokraus saattaa maksaa paljon , sakot lastenistuimen käyttämättömyydestä maksavat huomattavasti enemmän. Huomaa myös, että tavallinen lentolippu antaa pitää lasteinstuimen mukana ilmaiseksi (lisätietoja saat ottamalla yhteyttä lentoyhtiöön). Lisäksi voit aina ostaa oman lastenistuimen lähimmästä tavaratalosta saavuttuasi kohteeseen.
 • Jos aiot käyttää lauttaa tai ylittää rajan vuokra-autolla, lue vuokrauksen ehdot tarkasti usealta vuokraamolta. Saattaa olla mahdollista, että toinen vuokraamo antaa mennä rajan yli toiseen maahan ja toinen vuokraamo antaa matkustaa lautalla. Lisäksi, jos olet suunnittelemassa lauttalipun ostamista, ilmoita autovuokraamolle se etukäteen ja he kertovat vuokra-auton rekisterinumeron.
 • Huomioi aina polttoaine-ehdot. Aina tankki täynnä hakeminen ja tyhjänä palauttaminen ei ole paras vaihtoehto. Älä kiirehdi ja osta täyttä tankkia vuokraamosta pienellä saarella tai jos vuokraat auton muutamaksi päiväksi. Et välttämättä tarvitse kaikkea ostamaasi polttoainetta.
 • "Harkitse eri hakutapoja. Tavallisin tapa hakuun on Meet & Greet. Valitsemalla tämän vaihtoehdon vuokraamolta, sinun ei tarvitse seistä jonossa tai mennä matkalaukkujesi kanssa bussilla autovuokraamolle. Sen sijaan auto tuodaan sinulle terminaalin uloskäynnille nimelläsi ja vuokraamon nimellä, ja vuokra-autosi odottaa parkkipaikalla. Lisäksi Meet & Greet -vaihtoehdot ovat usein halvempia vuokraamoilla, joilla on vuokraustiski lentokentällä, sillä lentokenttälisää ei lisätä vuokrahintaan. "
 • Älä koskaan laiminlyö ylimääräisiä maksuja. Useimmissa tilanteissa joudut antamaan pantin vuokraushetkellä (katso meidän UKK lisämaksuista ja lisämaksujen vähentämisestä, mutta voit yleensä vakuuttaa tämän pantin tai maksaa lisämaksujen vähennyksen. Huomioi aina pantin määrä. On mahdollista, että vuokrahinta on halpa, mutta lisämaksut ovat kalliit tai toisinpäin. Huomioi aina koko summa, älä pelkästään auton vuokraa.
 • Sinun pitää aina määrittää oikea asuinmaa sillä se saattaa vaikuttaa vuokrauksen hintaan tai hyväksymiseen. Yleensä USA:n kansalaisille listatut hinnat eivät sisällä CDW eikä TP. Jos olet Yhdysvalloista ja vuokraat auton, saatat joutua epämielyttävästi ostamaan vakuutuksen autolle, sillä se on pakollinen.

Vertaa autonvuokraushintoja kohteesta St. Thomasin Lentoasema

Säästö
Säästö
Pakettiauto
Pakettiauto
Katumaasturi
Katumaasturi
alkaen 59 $ alkaen 95 $
alkaen 63 $ alkaen 127 $ alkaen 127 $

St. Thomasin Lentoasema autonvuokrausyritykset

Budget Car Rental
Budget Car Rental
Autonvuokraus lähellä kaupunkia St. Thomasin Lentoasema
2 kohdetta: näytä osoitteet
Budget Car Rental autonvukrauspaikat lähellä kohdetta St. Thomasin Lentoasema
St. Thomasin Lentoasema (STT)
Yhteystiedot:
Cyril E. King Intl Airport, St. Thomas
340-776-5774
St. Thomas Charlotte Amalie 3.18 km / 1.98 mi
Yhteystiedot:
Harwood Highway, Charlotte Amalie
340-776-5774
AVIS Car Rental
AVIS Car Rental
Autonvuokraus lähellä kaupunkia St. Thomasin Lentoasema
2 kohdetta: näytä osoitteet
AVIS Car Rental autonvukrauspaikat lähellä kohdetta St. Thomasin Lentoasema
St. Thomasin Lentoasema (STT)
Yhteystiedot:
Cyril E. King Apo, Saint Thomas, 00802, VI
(1) 340-774-1468
St. Thomas Charlotte Amalie 3.18 km / 1.98 mi
Yhteystiedot:
3400 Veterans Drive, (across frm D/T Holiday Inn), Saint Thomas, 00820, VI
(1) 340-776-7329

Miksi vuokrata auto sivustolta CARNGO

 • Nopea ja helppo autonvuokraushintojen vertailu
 • Parhaat autonvuokraushinnat
 • Ei piilotettuja maksuja debitillä, luotolla tai käteisellä
 • Ilmainen peruutus tai muutos
 • 24/7 asiakaspalvelu
 • Edullinen vakuutus autonvuokraukselle
 • Vika-apu
 • Halpa autonvuokraus lähellä minua sovelluksella

Arvostelut

10%
5%
15%

Säästä aikaa, säästä rahaa!

Vertaa autonvuokraustarjouksia kohteesta St. Thomasin Lentoasema (STT). Halvat hinnat autonvuokraan myyjältä BUDGET & AVIS