DOLLAR Aylesbury
10
00
10
00
CARNGO Car Rental

DOLLAR Aylesbury

Paras vuokra-auto Aylesbury, Yhdistynyt kuningaskunta. Ei piilotettuja maksuja. Ilmainen peruutus

DOLLAR Aylesbury

DOLLAR-autovuokraus kohteessa Aylesbury

DOLLAR kohteessa Aylesbury
DOLLAR
DOLLAR
6.3
/10
Hyvä
6.5
/10
Rahalle vastinetta
8
/10
Puhtaus
5.3
/10
Palvelu vuokraustiskillä
5.3
/10
Auton hakeminen
6.6
/10
Auton jättäminen
Perustuu 2000+ asiakasarvosteluun

Aylesbury autonvuokrausvinkit

Yleensä on helpompaa vuokrata auto noudattaen seuraavia ohjeita:

 • Päätä, mitä tarvitset.

  Dollar -autovuokraamoita kohteessa Aylesbury arvosteli 2000+ asiakasta arvosanalla 6.6/10. Halvin auto Dollar -vuokraamolta kohteessa Aylesbury oli Ford Fiesta Säästö -luokan vuokra-auto. Sen hinta oli 27,40 $ päivässä.

  Useimmat asiakkaamme varaavat yleensä autoja Pienikokoinen -luokasta Yhdistynyt kuningaskuntassa. Halvin Pienikokoinen -luokan auto Dollar -vuokraamolta kohteesta Aylesbury on Hyundai i30 hintaan 30,92 $ päivässä.

  National -vuokraamoilla on suurin asiakasarvosana kohteessa Aylesbury keskimääräisellä arvosanalla 8.9/10, joka perustuu 100+ asiakasarvosteluun. Halvin ajoneuvo National on Ford Focus Pienikokoinen -luokasta 20,61 $/päivä.

  Yhdistynyt kuningaskunta:n suosituimman vuokrausluokan, Pienikokoinen -luokan, halvin auto National -vuokraamoilta kohteessa Aylesbury on Ford Focus, hinnalla 20,61 $/päivä

  Pienikokoinen -luokassa suosituin malli on Ford Focus. Sen hinta on alkaen 7,48 $/päivä Green-Motion -vuokraamolta, jonka arvostelu on 5/10, 10000+ käyttäjäarvostelun perusteella.

  Halvin vuokra-auto kohteessa Aylesbury on Hyundai i10 Green-Motion -vuokraamolta. Sen hinta on vain 6,66 $/päivä. Green-Motion -vuokraamon arvosteli 10000+ asiakasta keskimääräisellä arvosanalla 5/10.

 • Valitse haku- ja palautusaika sopivasti.

  Jos haluat säästää rahaa, valitse haku- ja palautusajaksi sama aika. Autovuokraamot ottavat maksun täyden päivän hinnan, joten 25 tunnin vuokrauksesta maksat täydet kaksi päivää (48h) ja 74 tunnin vuokrasta maksat 96 tunnin (4 päivän) vuokran.

 • Kun valitset autoa, sinun pitää päättää kuinka monta matkustajaa matkustaa autossa. Huomioi, että autoon mahtuvien matkalaukkujen määrä on merkitty autokohtaisesti. Yksi matkalaukku yleensä tarkoittaa käsilaukkua tai tavallista käsitavaraa. Jos vuokraa auton yli viidelle hengelle, on monesti halvempaa ja järkevämpää varata kaksi tavallisen vuokrausluokan autoa kuin että varaisi moni-istuimisen ajoneuvon.
 • Jos matkustat lasten kanssa, älä unohda varata lastenistuinta lapsellesi. Vaikka lastenistuimen vuokraus saattaa maksaa paljon , sakot lastenistuimen käyttämättömyydestä maksavat huomattavasti enemmän. Huomaa myös, että tavallinen lentolippu antaa pitää lasteinstuimen mukana ilmaiseksi (lisätietoja saat ottamalla yhteyttä lentoyhtiöön). Lisäksi voit aina ostaa oman lastenistuimen lähimmästä tavaratalosta saavuttuasi kohteeseen.
 • Jos aiot käyttää lauttaa tai ylittää rajan vuokra-autolla, lue vuokrauksen ehdot tarkasti usealta vuokraamolta. Saattaa olla mahdollista, että toinen vuokraamo antaa mennä rajan yli toiseen maahan ja toinen vuokraamo antaa matkustaa lautalla. Lisäksi, jos olet suunnittelemassa lauttalipun ostamista, ilmoita autovuokraamolle se etukäteen ja he kertovat vuokra-auton rekisterinumeron.
 • Huomioi aina polttoaine-ehdot. Aina tankki täynnä hakeminen ja tyhjänä palauttaminen ei ole paras vaihtoehto. Älä kiirehdi ja osta täyttä tankkia vuokraamosta pienellä saarella tai jos vuokraat auton muutamaksi päiväksi. Et välttämättä tarvitse kaikkea ostamaasi polttoainetta.
 • "Harkitse eri hakutapoja. Tavallisin tapa hakuun on Meet & Greet. Valitsemalla tämän vaihtoehdon vuokraamolta, sinun ei tarvitse seistä jonossa tai mennä matkalaukkujesi kanssa bussilla autovuokraamolle. Sen sijaan auto tuodaan sinulle terminaalin uloskäynnille nimelläsi ja vuokraamon nimellä, ja vuokra-autosi odottaa parkkipaikalla. Lisäksi Meet & Greet -vaihtoehdot ovat usein halvempia vuokraamoilla, joilla on vuokraustiski lentokentällä, sillä lentokenttälisää ei lisätä vuokrahintaan. "
 • Älä koskaan laiminlyö ylimääräisiä maksuja. Useimmissa tilanteissa joudut antamaan pantin vuokraushetkellä (katso meidän UKK lisämaksuista ja lisämaksujen vähentämisestä, mutta voit yleensä vakuuttaa tämän pantin tai maksaa lisämaksujen vähennyksen. Huomioi aina pantin määrä. On mahdollista, että vuokrahinta on halpa, mutta lisämaksut ovat kalliit tai toisinpäin. Huomioi aina koko summa, älä pelkästään auton vuokraa.
 • Sinun pitää aina määrittää oikea asuinmaa sillä se saattaa vaikuttaa vuokrauksen hintaan tai hyväksymiseen. Yleensä USA:n kansalaisille listatut hinnat eivät sisällä CDW eikä TP. Jos olet Yhdysvalloista ja vuokraat auton, saatat joutua epämielyttävästi ostamaan vakuutuksen autolle, sillä se on pakollinen.

Tietoa DOLLAR -autoista kohteessa Aylesbury

DOLLAR
Tietoa ja yhteystiedot
Yrityksen nimi: Dollar
Osoite: THE SHERATON HEATHROW HOTEL, COLNBROOK BYPASS, W. DRAYTON MIDDLESEX, UB7 0HJ, MIDDLESEX
Puhelinnumero: 44 208 8976261
Katso kartalta: Google Maps
Ominaisuudet
Hakemisen tyyppi: Matkustaminen veloituksetta sukkulaliikenteen bussilla — Autonvuokrausyritys tarjoaa ilmaisen matkan pääterminaalin lähellä sijaitsevaan vuokra-auton noutopaikkaan sukkulaliikenteen bussilla.
Luokitus: 6.3/10, mikä on Hyvä

DOLLAR-autovuokraushinnat kohteessa Aylesbury

Mini
Mini
Säästö
Säästö
Täysikokoinen
Täysikokoinen
Luksus
Luksus
Pakettiauto
Pakettiauto
Katumaasturi
Katumaasturi
Keddy-By-Europcar
Keddy-By-Europcar
alkaen 20 $ alkaen 21 $ alkaen 63 $ alkaen 68 $
Thrifty Car Rental
Thrifty Car Rental
alkaen 20 $ alkaen 23 $ alkaen 51 $ alkaen 58 $ alkaen 38 $ alkaen 73 $
Budget-Vans
Budget-Vans
alkaen 17 $
Enterprise
Enterprise
alkaen 22 $ alkaen 31 $ alkaen 59 $ alkaen 28 $ alkaen 51 $
Europcar
Europcar
alkaen 22 $ alkaen 23 $ alkaen 69 $ alkaen 76 $
Budget Car Rental
Budget Car Rental
alkaen 20 $ alkaen 21 $ alkaen 65 $ alkaen 82 $ alkaen 53 $
Dollar-Thrifty
Dollar-Thrifty
alkaen 24 $ alkaen 22 $ alkaen 53 $ alkaen 61 $ alkaen 80 $ alkaen 94 $

Miksi vuokrata auto sivustolta CARNGO

 • Nopea ja helppo autonvuokraushintojen vertailu
 • Parhaat autonvuokraushinnat
 • Ei piilotettuja maksuja debitillä, luotolla tai käteisellä
 • Ilmainen peruutus tai muutos
 • 24/7 asiakaspalvelu
 • Edullinen vakuutus autonvuokraukselle
 • Vika-apu
 • Halpa autonvuokraus lähellä minua sovelluksella

Arvostelut

10%
5%
15%

Säästä aikaa, säästä rahaa!

Vertaa autonvuokraustarjouksia kohteesta Aylesbury. Halvat hinnat autonvuokraan myyjältä DOLLAR