SURPRICE Konya
10
00
10
00
CARNGO Car Rental

SURPRICE Konya

Paras vuokra-auto Konya, Turkki. Ei piilotettuja maksuja. Ilmainen peruutus

SURPRICE Konya

SURPRICE-autovuokraus kohteessa Konya

SURPRICE kohteessa Konya
SURPRICE
SURPRICE
4.8
/10
Huono
5
/10
Rahalle vastinetta
5.3
/10
Puhtaus
4
/10
Palvelu vuokraustiskillä
4
/10
Auton hakeminen
6
/10
Auton jättäminen
Perustuu 25+ asiakasarvosteluun

Konya autonvuokrausvinkit

Yleensä on helpompaa vuokrata auto noudattaen seuraavia ohjeita:

 • Päätä, mitä tarvitset.

  Surprice -autovuokraamoita kohteessa Konya arvosteli 25+ asiakasta arvosanalla 4.8/10. Halvin auto Surprice -vuokraamolta kohteessa Konya oli Renault Clio Säästö -luokan vuokra-auto. Sen hinta oli 44,56 $ päivässä.

  Useimmat asiakkaamme varaavat yleensä autoja Säästö -luokasta Turkkissa. Halvin Säästö -luokan auto Surprice -vuokraamolta kohteesta Konya on Renault Clio hintaan 44,56 $ päivässä.

  SIXT Rent A Car -vuokraamoilla on suurin asiakasarvosana kohteessa Konya keskimääräisellä arvosanalla 8.6/10, joka perustuu 100+ asiakasarvosteluun. Halvin ajoneuvo SIXT Rent A Car on Seat Ibiza Säästö -luokasta 35,06 $/päivä.

  Turkki:n suosituimman vuokrausluokan, Säästö -luokan, halvin auto SIXT Rent A Car -vuokraamoilta kohteessa Konya on Seat Ibiza, hinnalla 35,06 $/päivä

  Säästö -luokassa suosituin malli on Citroen C3. Sen hinta on alkaen 32,62 $/päivä Circular Car Hire -vuokraamolta, jonka arvostelu on 5.2/10, 1000+ käyttäjäarvostelun perusteella.

  Halvin vuokra-auto kohteessa Konya on Fiat Linea Budget Car Rental -vuokraamolta. Sen hinta on vain 24,38 $/päivä. Budget Car Rental -vuokraamon arvosteli 1000+ asiakasta keskimääräisellä arvosanalla 7.2/10.

 • Valitse haku- ja palautusaika sopivasti.

  Jos haluat säästää rahaa, valitse haku- ja palautusajaksi sama aika. Autovuokraamot ottavat maksun täyden päivän hinnan, joten 25 tunnin vuokrauksesta maksat täydet kaksi päivää (48h) ja 74 tunnin vuokrasta maksat 96 tunnin (4 päivän) vuokran.

 • Kun valitset autoa, sinun pitää päättää kuinka monta matkustajaa matkustaa autossa. Huomioi, että autoon mahtuvien matkalaukkujen määrä on merkitty autokohtaisesti. Yksi matkalaukku yleensä tarkoittaa käsilaukkua tai tavallista käsitavaraa. Jos vuokraa auton yli viidelle hengelle, on monesti halvempaa ja järkevämpää varata kaksi tavallisen vuokrausluokan autoa kuin että varaisi moni-istuimisen ajoneuvon.
 • Jos matkustat lasten kanssa, älä unohda varata lastenistuinta lapsellesi. Vaikka lastenistuimen vuokraus saattaa maksaa paljon , sakot lastenistuimen käyttämättömyydestä maksavat huomattavasti enemmän. Huomaa myös, että tavallinen lentolippu antaa pitää lasteinstuimen mukana ilmaiseksi (lisätietoja saat ottamalla yhteyttä lentoyhtiöön). Lisäksi voit aina ostaa oman lastenistuimen lähimmästä tavaratalosta saavuttuasi kohteeseen.
 • Jos aiot käyttää lauttaa tai ylittää rajan vuokra-autolla, lue vuokrauksen ehdot tarkasti usealta vuokraamolta. Saattaa olla mahdollista, että toinen vuokraamo antaa mennä rajan yli toiseen maahan ja toinen vuokraamo antaa matkustaa lautalla. Lisäksi, jos olet suunnittelemassa lauttalipun ostamista, ilmoita autovuokraamolle se etukäteen ja he kertovat vuokra-auton rekisterinumeron.
 • Huomioi aina polttoaine-ehdot. Aina tankki täynnä hakeminen ja tyhjänä palauttaminen ei ole paras vaihtoehto. Älä kiirehdi ja osta täyttä tankkia vuokraamosta pienellä saarella tai jos vuokraat auton muutamaksi päiväksi. Et välttämättä tarvitse kaikkea ostamaasi polttoainetta.
 • "Harkitse eri hakutapoja. Tavallisin tapa hakuun on Meet & Greet. Valitsemalla tämän vaihtoehdon vuokraamolta, sinun ei tarvitse seistä jonossa tai mennä matkalaukkujesi kanssa bussilla autovuokraamolle. Sen sijaan auto tuodaan sinulle terminaalin uloskäynnille nimelläsi ja vuokraamon nimellä, ja vuokra-autosi odottaa parkkipaikalla. Lisäksi Meet & Greet -vaihtoehdot ovat usein halvempia vuokraamoilla, joilla on vuokraustiski lentokentällä, sillä lentokenttälisää ei lisätä vuokrahintaan. "
 • Älä koskaan laiminlyö ylimääräisiä maksuja. Useimmissa tilanteissa joudut antamaan pantin vuokraushetkellä (katso meidän UKK lisämaksuista ja lisämaksujen vähentämisestä, mutta voit yleensä vakuuttaa tämän pantin tai maksaa lisämaksujen vähennyksen. Huomioi aina pantin määrä. On mahdollista, että vuokrahinta on halpa, mutta lisämaksut ovat kalliit tai toisinpäin. Huomioi aina koko summa, älä pelkästään auton vuokraa.
 • Sinun pitää aina määrittää oikea asuinmaa sillä se saattaa vaikuttaa vuokrauksen hintaan tai hyväksymiseen. Yleensä USA:n kansalaisille listatut hinnat eivät sisällä CDW eikä TP. Jos olet Yhdysvalloista ja vuokraat auton, saatat joutua epämielyttävästi ostamaan vakuutuksen autolle, sillä se on pakollinen.

Tietoa SURPRICE -autoista kohteessa Konya

SURPRICE
Tietoa ja yhteystiedot
Yrityksen nimi: Surprice
Osoite: Nisantas mh.Tamer sk.Huzur sitesi no:6/d Konya, Konya
Puhelinnumero: 00902424631023/00905302247575
Katso kartalta: Google Maps
Ominaisuudet
Hakemisen tyyppi: Tapaa ja tervehdi — Autonvuokrausyrityksen edustaja tulee noutamaan sinut lentokentältä ja vie sinut vuokra-auton noutopaikkaan.
Luokitus: 4.8/10, mikä on Huono

SURPRICE-autovuokraushinnat kohteessa Konya Lentoasema (KYA)

Mini
Mini
Säästö
Säästö
Täysikokoinen
Täysikokoinen
Luksus
Luksus
Pakettiauto
Pakettiauto
Katumaasturi
Katumaasturi
Surprice
Surprice
alkaen 45 $ alkaen 132 $
Hertz Car Hire
Hertz Car Hire
alkaen 33 $ alkaen 36 $ alkaen 85 $ alkaen 41 $
Budget Car Rental
Budget Car Rental
alkaen 27 $ alkaen 57 $ alkaen 51 $
Circular Car Hire
Circular Car Hire
alkaen 38 $ alkaen 36 $ alkaen 57 $ alkaen 69 $
First-Car
First-Car
alkaen 30 $
Essence Car Rental
Essence Car Rental
alkaen 32 $
SIXT Rent A Car
SIXT Rent A Car
alkaen 35 $ alkaen 110 $
AVIS Car Rental
AVIS Car Rental
alkaen 45 $ alkaen 34 $ alkaen 82 $ alkaen 67 $ alkaen 104 $
Europcar
Europcar
alkaen 37 $
National
National
alkaen 44 $
Global-Rent-A-Car
Global-Rent-A-Car
alkaen 44 $ alkaen 37 $ alkaen 233 $ alkaen 103 $ alkaen 159 $

Miksi vuokrata auto sivustolta CARNGO

 • Nopea ja helppo autonvuokraushintojen vertailu
 • Parhaat autonvuokraushinnat
 • Ei piilotettuja maksuja debitillä, luotolla tai käteisellä
 • Ilmainen peruutus tai muutos
 • 24/7 asiakaspalvelu
 • Edullinen vakuutus autonvuokraukselle
 • Vika-apu
 • Halpa autonvuokraus lähellä minua sovelluksella

Arvostelut

10%
5%
15%

Säästä aikaa, säästä rahaa!

Vertaa autonvuokraustarjouksia kohteesta Konya. Halvat hinnat autonvuokraan myyjältä SURPRICE