Katumaasturi -vuokraus Bern Lentoasema
10
00
10
00
Katumaasturi -vuokraus Bern Lentoasema

Katumaasturi -vuokraus Bern Lentoasema

Paras vuokra-auto Bern Lentoasema (BRN), Sveitsi. Ei piilotettuja maksuja. Ilmainen peruutus

Katumaasturi-autovuokraus kohteessa Bern Lentoasema

HERTZ kohteessa Bern Lentoasema
HERTZ
HERTZ
8.3
/10
Erinomainen
7.2
/10
Rahalle vastinetta
9.3
/10
Puhtaus
8
/10
Palvelu vuokraustiskillä
8.3
/10
Auton hakeminen
8.8
/10
Auton jättäminen
Perustuu 250+ asiakasarvosteluun

Bern Lentoasema autonvuokrausvinkit

Yleensä on helpompaa vuokrata auto noudattaen seuraavia ohjeita:

 • Päätä, mitä tarvitset.

  Katumaasturi -luokan autot ovat suosittuja kohteen Bern Lentoasema asiakkaille. Halvin Katumaasturi -luokan auto on Ford Kuga Budget Car Rental -vuokraamolta kohteessa Bern Lentoasema. Sen hinta on alkaen 98,19 $/päivä.

  Jos haluat vuokrata Katumaasturi -luokan auton parhaiten arvostellusta vuokraamista kohteesta Bern Lentoasema, katso Hertz Car Hire -vuokraamosta. Autovuokraamoita arvosteli 250+ asiakasta 8.3/10 keskimääräisellä arvosanalla. Katumaasturi auton Hertz Car Hire Bern Lentoasema kanssa mahdollisimman edulliseen hintaan on Nissan Juke. Se maksaa noin 99,51 $ päivässä.

  Hertz Car Hire -vuokraamoilla on suurin asiakasarvosana kohteessa Bern Lentoasema keskimääräisellä arvosanalla 8.3/10, joka perustuu 250+ asiakasarvosteluun. Halvin ajoneuvo Hertz Car Hire on Nissan Micra Mini -luokasta 78,71 $/päivä.

  Sveitsi:n suosituimman vuokrausluokan, Pienikokoinen -luokan, halvin auto Hertz Car Hire -vuokraamoilta kohteessa Bern Lentoasema on Volkswagen Golf, hinnalla 84,70 $/päivä

  Halvin Pienikokoinen -luokan auto AVIS Car Rental -vuorkaamolta (7.7/10 arvosana 250+ asiakkaalta). Auto on Opel Astra, hintaan 154,11 $/päivä.

  Pienikokoinen -luokassa suosituin malli on Volkswagen Golf 4Motion. Sen hinta on alkaen 86,60 $/päivä Europcar -vuokraamolta, jonka arvostelu on 8.1/10, 500+ käyttäjäarvostelun perusteella.

  Halvin vuokra-auto kohteessa Bern Lentoasema on Opel Corsa Budget Car Rental -vuokraamolta. Sen hinta on vain 59,40 $/päivä. Budget Car Rental -vuokraamon arvosteli 2000+ asiakasta keskimääräisellä arvosanalla 7.4/10.

 • Valitse haku- ja palautusaika sopivasti.

  Jos haluat säästää rahaa, valitse haku- ja palautusajaksi sama aika. Autovuokraamot ottavat maksun täyden päivän hinnan, joten 25 tunnin vuokrauksesta maksat täydet kaksi päivää (48h) ja 74 tunnin vuokrasta maksat 96 tunnin (4 päivän) vuokran.

 • Kun valitset autoa, sinun pitää päättää kuinka monta matkustajaa matkustaa autossa. Huomioi, että autoon mahtuvien matkalaukkujen määrä on merkitty autokohtaisesti. Yksi matkalaukku yleensä tarkoittaa käsilaukkua tai tavallista käsitavaraa. Jos vuokraa auton yli viidelle hengelle, on monesti halvempaa ja järkevämpää varata kaksi tavallisen vuokrausluokan autoa kuin että varaisi moni-istuimisen ajoneuvon.
 • Jos matkustat lasten kanssa, älä unohda varata lastenistuinta lapsellesi. Vaikka lastenistuimen vuokraus saattaa maksaa paljon , sakot lastenistuimen käyttämättömyydestä maksavat huomattavasti enemmän. Huomaa myös, että tavallinen lentolippu antaa pitää lasteinstuimen mukana ilmaiseksi (lisätietoja saat ottamalla yhteyttä lentoyhtiöön). Lisäksi voit aina ostaa oman lastenistuimen lähimmästä tavaratalosta saavuttuasi kohteeseen.
 • Jos aiot käyttää lauttaa tai ylittää rajan vuokra-autolla, lue vuokrauksen ehdot tarkasti usealta vuokraamolta. Saattaa olla mahdollista, että toinen vuokraamo antaa mennä rajan yli toiseen maahan ja toinen vuokraamo antaa matkustaa lautalla. Lisäksi, jos olet suunnittelemassa lauttalipun ostamista, ilmoita autovuokraamolle se etukäteen ja he kertovat vuokra-auton rekisterinumeron.
 • Huomioi aina polttoaine-ehdot. Aina tankki täynnä hakeminen ja tyhjänä palauttaminen ei ole paras vaihtoehto. Älä kiirehdi ja osta täyttä tankkia vuokraamosta pienellä saarella tai jos vuokraat auton muutamaksi päiväksi. Et välttämättä tarvitse kaikkea ostamaasi polttoainetta.
 • "Harkitse eri hakutapoja. Tavallisin tapa hakuun on Meet & Greet. Valitsemalla tämän vaihtoehdon vuokraamolta, sinun ei tarvitse seistä jonossa tai mennä matkalaukkujesi kanssa bussilla autovuokraamolle. Sen sijaan auto tuodaan sinulle terminaalin uloskäynnille nimelläsi ja vuokraamon nimellä, ja vuokra-autosi odottaa parkkipaikalla. Lisäksi Meet & Greet -vaihtoehdot ovat usein halvempia vuokraamoilla, joilla on vuokraustiski lentokentällä, sillä lentokenttälisää ei lisätä vuokrahintaan. "
 • Älä koskaan laiminlyö ylimääräisiä maksuja. Useimmissa tilanteissa joudut antamaan pantin vuokraushetkellä (katso meidän UKK lisämaksuista ja lisämaksujen vähentämisestä, mutta voit yleensä vakuuttaa tämän pantin tai maksaa lisämaksujen vähennyksen. Huomioi aina pantin määrä. On mahdollista, että vuokrahinta on halpa, mutta lisämaksut ovat kalliit tai toisinpäin. Huomioi aina koko summa, älä pelkästään auton vuokraa.
 • Sinun pitää aina määrittää oikea asuinmaa sillä se saattaa vaikuttaa vuokrauksen hintaan tai hyväksymiseen. Yleensä USA:n kansalaisille listatut hinnat eivät sisällä CDW eikä TP. Jos olet Yhdysvalloista ja vuokraat auton, saatat joutua epämielyttävästi ostamaan vakuutuksen autolle, sillä se on pakollinen.

Katumaasturi-autovuokraushinnat kohteessa Bern Lentoasema

Mini
Mini
Säästö
Säästö
Täysikokoinen
Täysikokoinen
Luksus
Luksus
Pakettiauto
Pakettiauto
Katumaasturi
Katumaasturi
Budget Car Rental
Budget Car Rental
alkaen 107 $ alkaen 59 $ alkaen 143 $ alkaen 173 $ alkaen 92 $ alkaen 98 $
Hertz Car Hire
Hertz Car Hire
alkaen 79 $ alkaen 81 $ alkaen 100 $ alkaen 100 $
Europcar
Europcar
alkaen 112 $ alkaen 118 $ alkaen 121 $ alkaen 253 $ alkaen 136 $ alkaen 156 $
AVIS Car Rental
AVIS Car Rental
alkaen 678 $ alkaen 918 $ alkaen 979 $ alkaen 177 $ alkaen 199 $

Miksi vuokrata auto sivustolta CARNGO

 • Nopea ja helppo autonvuokraushintojen vertailu
 • Parhaat autonvuokraushinnat
 • Ei piilotettuja maksuja debitillä, luotolla tai käteisellä
 • Ilmainen peruutus tai muutos
 • 24/7 asiakaspalvelu
 • Edullinen vakuutus autonvuokraukselle
 • Vika-apu
 • Halpa autonvuokraus lähellä minua sovelluksella

Arvostelut

10%
5%
15%

Säästä aikaa, säästä rahaa!

Vertaa autonvuokraustarjouksia kohteesta Bern Lentoasema. Halvat hinnat autonvuokraan myyjältä Katumaasturi