HERTZ Pretoria
10
00
10
00
CARNGO Car Rental

HERTZ Pretoria

Paras vuokra-auto Pretoria, Etelä-Afrikka. Ei piilotettuja maksuja. Ilmainen peruutus

HERTZ Pretoria

HERTZ-autovuokraus kohteessa Pretoria

HERTZ kohteessa Pretoria
HERTZ
HERTZ
6.5
/10
Hyvä
7.1
/10
Rahalle vastinetta
5.5
/10
Puhtaus
7.4
/10
Palvelu vuokraustiskillä
5.7
/10
Auton hakeminen
7
/10
Auton jättäminen
Perustuu 500+ asiakasarvosteluun

Pretoria autonvuokrausvinkit

Yleensä on helpompaa vuokrata auto noudattaen seuraavia ohjeita:

 • Päätä, mitä tarvitset.

  Hertz -autovuokraamoita kohteessa Pretoria arvosteli 500+ asiakasta arvosanalla 7.7/10. Halvin auto Hertz -vuokraamolta kohteessa Pretoria oli Volkswagen Polo Säästö -luokan vuokra-auto. Sen hinta oli 23,86 $ päivässä.

  Useimmat asiakkaamme varaavat yleensä autoja Säästö -luokasta Etelä-Afrikkassa. Halvin Säästö -luokan auto Hertz -vuokraamolta kohteesta Pretoria on Volkswagen Polo hintaan 23,86 $ päivässä.

  AVIS Car Rental -vuokraamoilla on suurin asiakasarvosana kohteessa Pretoria keskimääräisellä arvosanalla 8.2/10, joka perustuu 2000+ asiakasarvosteluun. Halvin ajoneuvo AVIS Car Rental on Hyundai i10 Mini -luokasta 13,00 $/päivä.

  Etelä-Afrikka:n suosituimman vuokrausluokan, Säästö -luokan, halvin auto AVIS Car Rental -vuokraamoilta kohteessa Pretoria on Volkswagen Polo Vivo, hinnalla 16,03 $/päivä

  Säästö -luokassa suosituin malli on Volkswagen Polo Vivo. Sen hinta on alkaen 15,14 $/päivä Budget Car Rental -vuokraamolta, jonka arvostelu on 8/10, 2000+ käyttäjäarvostelun perusteella.

  Halvin vuokra-auto kohteessa Pretoria on Kia Picanto Budget Car Rental -vuokraamolta. Sen hinta on vain 12,90 $/päivä. Budget Car Rental -vuokraamon arvosteli 2000+ asiakasta keskimääräisellä arvosanalla 8/10.

 • Valitse haku- ja palautusaika sopivasti.

  Jos haluat säästää rahaa, valitse haku- ja palautusajaksi sama aika. Autovuokraamot ottavat maksun täyden päivän hinnan, joten 25 tunnin vuokrauksesta maksat täydet kaksi päivää (48h) ja 74 tunnin vuokrasta maksat 96 tunnin (4 päivän) vuokran.

 • Kun valitset autoa, sinun pitää päättää kuinka monta matkustajaa matkustaa autossa. Huomioi, että autoon mahtuvien matkalaukkujen määrä on merkitty autokohtaisesti. Yksi matkalaukku yleensä tarkoittaa käsilaukkua tai tavallista käsitavaraa. Jos vuokraa auton yli viidelle hengelle, on monesti halvempaa ja järkevämpää varata kaksi tavallisen vuokrausluokan autoa kuin että varaisi moni-istuimisen ajoneuvon.
 • Jos matkustat lasten kanssa, älä unohda varata lastenistuinta lapsellesi. Vaikka lastenistuimen vuokraus saattaa maksaa paljon , sakot lastenistuimen käyttämättömyydestä maksavat huomattavasti enemmän. Huomaa myös, että tavallinen lentolippu antaa pitää lasteinstuimen mukana ilmaiseksi (lisätietoja saat ottamalla yhteyttä lentoyhtiöön). Lisäksi voit aina ostaa oman lastenistuimen lähimmästä tavaratalosta saavuttuasi kohteeseen.
 • Jos aiot käyttää lauttaa tai ylittää rajan vuokra-autolla, lue vuokrauksen ehdot tarkasti usealta vuokraamolta. Saattaa olla mahdollista, että toinen vuokraamo antaa mennä rajan yli toiseen maahan ja toinen vuokraamo antaa matkustaa lautalla. Lisäksi, jos olet suunnittelemassa lauttalipun ostamista, ilmoita autovuokraamolle se etukäteen ja he kertovat vuokra-auton rekisterinumeron.
 • Huomioi aina polttoaine-ehdot. Aina tankki täynnä hakeminen ja tyhjänä palauttaminen ei ole paras vaihtoehto. Älä kiirehdi ja osta täyttä tankkia vuokraamosta pienellä saarella tai jos vuokraat auton muutamaksi päiväksi. Et välttämättä tarvitse kaikkea ostamaasi polttoainetta.
 • "Harkitse eri hakutapoja. Tavallisin tapa hakuun on Meet & Greet. Valitsemalla tämän vaihtoehdon vuokraamolta, sinun ei tarvitse seistä jonossa tai mennä matkalaukkujesi kanssa bussilla autovuokraamolle. Sen sijaan auto tuodaan sinulle terminaalin uloskäynnille nimelläsi ja vuokraamon nimellä, ja vuokra-autosi odottaa parkkipaikalla. Lisäksi Meet & Greet -vaihtoehdot ovat usein halvempia vuokraamoilla, joilla on vuokraustiski lentokentällä, sillä lentokenttälisää ei lisätä vuokrahintaan. "
 • Älä koskaan laiminlyö ylimääräisiä maksuja. Useimmissa tilanteissa joudut antamaan pantin vuokraushetkellä (katso meidän UKK lisämaksuista ja lisämaksujen vähentämisestä, mutta voit yleensä vakuuttaa tämän pantin tai maksaa lisämaksujen vähennyksen. Huomioi aina pantin määrä. On mahdollista, että vuokrahinta on halpa, mutta lisämaksut ovat kalliit tai toisinpäin. Huomioi aina koko summa, älä pelkästään auton vuokraa.
 • Sinun pitää aina määrittää oikea asuinmaa sillä se saattaa vaikuttaa vuokrauksen hintaan tai hyväksymiseen. Yleensä USA:n kansalaisille listatut hinnat eivät sisällä CDW eikä TP. Jos olet Yhdysvalloista ja vuokraat auton, saatat joutua epämielyttävästi ostamaan vakuutuksen autolle, sillä se on pakollinen.

Tietoa HERTZ -autoista kohteessa Pretoria

HERTZ
Tietoa ja yhteystiedot
Yrityksen nimi: Hertz
Osoite: Lanseria International Airport, Johannesburg
Puhelinnumero: 071 684 0663
Katso kartalta: Google Maps
Ominaisuudet
Hakemisen tyyppi: Haku lentokentältä — Autonvuokrausyrityksellä on tiski lentokenttäterminaalissa.
Luokitus: 6.5/10, mikä on Hyvä

HERTZ-autovuokraushinnat kohteessa Pretoria

Mini
Mini
Säästö
Säästö
Täysikokoinen
Täysikokoinen
Luksus
Luksus
Pakettiauto
Pakettiauto
Katumaasturi
Katumaasturi
Europcar
Europcar
alkaen 22 $ alkaen 25 $ alkaen 51 $ alkaen 42 $
AVIS Car Rental
AVIS Car Rental
alkaen 27 $ alkaen 29 $ alkaen 59 $ alkaen 60 $ alkaen 74 $ alkaen 62 $
Tempest Car Hire
Tempest Car Hire
alkaen 24 $ alkaen 30 $ alkaen 43 $
First Car Rental
First Car Rental
alkaen 25 $ alkaen 28 $ alkaen 60 $ alkaen 65 $ alkaen 48 $ alkaen 63 $
Thrifty Car Rental
Thrifty Car Rental
alkaen 29 $ alkaen 34 $ alkaen 78 $ alkaen 71 $ alkaen 64 $
SIXT Rent A Car
SIXT Rent A Car
alkaen 25 $ alkaen 29 $ alkaen 72 $ alkaen 72 $ alkaen 47 $ alkaen 69 $
Bidvest Car Rental
Bidvest Car Rental
alkaen 27 $ alkaen 30 $ alkaen 92 $ alkaen 44 $ alkaen 59 $
Dollar Car Rental
Dollar Car Rental
alkaen 30 $ alkaen 35 $ alkaen 79 $ alkaen 85 $ alkaen 64 $
International Supplier
International Supplier
alkaen 33 $ alkaen 37 $ alkaen 88 $ alkaen 92 $ alkaen 58 $ alkaen 91 $

Miksi vuokrata auto sivustolta CARNGO

 • Nopea ja helppo autonvuokraushintojen vertailu
 • Parhaat autonvuokraushinnat
 • Ei piilotettuja maksuja debitillä, luotolla tai käteisellä
 • Ilmainen peruutus tai muutos
 • 24/7 asiakaspalvelu
 • Edullinen vakuutus autonvuokraukselle
 • Vika-apu
 • Halpa autonvuokraus lähellä minua sovelluksella

Arvostelut

10%
5%
15%

Säästä aikaa, säästä rahaa!

Vertaa autonvuokraustarjouksia kohteesta Pretoria. Halvat hinnat autonvuokraan myyjältä HERTZ