HERTZ Port Elizabeth
10
00
10
00
CARNGO Car Rental

HERTZ Port Elizabeth

Paras vuokra-auto Port Elizabeth, Etelä-Afrikka. Ei piilotettuja maksuja. Ilmainen peruutus

HERTZ Port Elizabeth

HERTZ-autovuokraus kohteessa Port Elizabeth

HERTZ kohteessa Port Elizabeth
HERTZ
HERTZ
7.5
/10
Todella hyvä
8
/10
Rahalle vastinetta
9.3
/10
Puhtaus
6.3
/10
Palvelu vuokraustiskillä
5.8
/10
Auton hakeminen
8.3
/10
Auton jättäminen
Perustuu 500+ asiakasarvosteluun

Port Elizabeth autonvuokrausvinkit

Yleensä on helpompaa vuokrata auto noudattaen seuraavia ohjeita:

 • Päätä, mitä tarvitset.

  Hertz -autovuokraamoita kohteessa Port Elizabeth arvosteli 500+ asiakasta arvosanalla 7.5/10. Halvin auto Hertz -vuokraamolta kohteessa Port Elizabeth oli Chevrolet Spark Mini -luokan vuokra-auto. Sen hinta oli 19,61 $ päivässä.

  Useimmat asiakkaamme varaavat yleensä autoja Säästö -luokasta Etelä-Afrikkassa. Halvin Säästö -luokan auto Hertz -vuokraamolta kohteesta Port Elizabeth on Volkswagen Polo hintaan 24,57 $ päivässä.

  Bidvest Car Rental -vuokraamoilla on suurin asiakasarvosana kohteessa Port Elizabeth keskimääräisellä arvosanalla 8.8/10, joka perustuu 1000+ asiakasarvosteluun. Halvin ajoneuvo Bidvest Car Rental on Hyundai i10 Mini -luokasta 22,05 $/päivä.

  Etelä-Afrikka:n suosituimman vuokrausluokan, Säästö -luokan, halvin auto Bidvest Car Rental -vuokraamoilta kohteessa Port Elizabeth on Ford Fiesta, hinnalla 24,57 $/päivä

  Säästö -luokassa suosituin malli on Ford Fiesta. Sen hinta on alkaen 16,32 $/päivä Budget Car Rental -vuokraamolta, jonka arvostelu on 8.8/10, 2000+ käyttäjäarvostelun perusteella.

  Halvin vuokra-auto kohteessa Port Elizabeth on Datsun Go Firefly -vuokraamolta. Sen hinta on vain 12,66 $/päivä. Firefly -vuokraamon arvosteli 100+ asiakasta keskimääräisellä arvosanalla 7.8/10.

 • Valitse haku- ja palautusaika sopivasti.

  Jos haluat säästää rahaa, valitse haku- ja palautusajaksi sama aika. Autovuokraamot ottavat maksun täyden päivän hinnan, joten 25 tunnin vuokrauksesta maksat täydet kaksi päivää (48h) ja 74 tunnin vuokrasta maksat 96 tunnin (4 päivän) vuokran.

 • Kun valitset autoa, sinun pitää päättää kuinka monta matkustajaa matkustaa autossa. Huomioi, että autoon mahtuvien matkalaukkujen määrä on merkitty autokohtaisesti. Yksi matkalaukku yleensä tarkoittaa käsilaukkua tai tavallista käsitavaraa. Jos vuokraa auton yli viidelle hengelle, on monesti halvempaa ja järkevämpää varata kaksi tavallisen vuokrausluokan autoa kuin että varaisi moni-istuimisen ajoneuvon.
 • Jos matkustat lasten kanssa, älä unohda varata lastenistuinta lapsellesi. Vaikka lastenistuimen vuokraus saattaa maksaa paljon , sakot lastenistuimen käyttämättömyydestä maksavat huomattavasti enemmän. Huomaa myös, että tavallinen lentolippu antaa pitää lasteinstuimen mukana ilmaiseksi (lisätietoja saat ottamalla yhteyttä lentoyhtiöön). Lisäksi voit aina ostaa oman lastenistuimen lähimmästä tavaratalosta saavuttuasi kohteeseen.
 • Jos aiot käyttää lauttaa tai ylittää rajan vuokra-autolla, lue vuokrauksen ehdot tarkasti usealta vuokraamolta. Saattaa olla mahdollista, että toinen vuokraamo antaa mennä rajan yli toiseen maahan ja toinen vuokraamo antaa matkustaa lautalla. Lisäksi, jos olet suunnittelemassa lauttalipun ostamista, ilmoita autovuokraamolle se etukäteen ja he kertovat vuokra-auton rekisterinumeron.
 • Huomioi aina polttoaine-ehdot. Aina tankki täynnä hakeminen ja tyhjänä palauttaminen ei ole paras vaihtoehto. Älä kiirehdi ja osta täyttä tankkia vuokraamosta pienellä saarella tai jos vuokraat auton muutamaksi päiväksi. Et välttämättä tarvitse kaikkea ostamaasi polttoainetta.
 • "Harkitse eri hakutapoja. Tavallisin tapa hakuun on Meet & Greet. Valitsemalla tämän vaihtoehdon vuokraamolta, sinun ei tarvitse seistä jonossa tai mennä matkalaukkujesi kanssa bussilla autovuokraamolle. Sen sijaan auto tuodaan sinulle terminaalin uloskäynnille nimelläsi ja vuokraamon nimellä, ja vuokra-autosi odottaa parkkipaikalla. Lisäksi Meet & Greet -vaihtoehdot ovat usein halvempia vuokraamoilla, joilla on vuokraustiski lentokentällä, sillä lentokenttälisää ei lisätä vuokrahintaan. "
 • Älä koskaan laiminlyö ylimääräisiä maksuja. Useimmissa tilanteissa joudut antamaan pantin vuokraushetkellä (katso meidän UKK lisämaksuista ja lisämaksujen vähentämisestä, mutta voit yleensä vakuuttaa tämän pantin tai maksaa lisämaksujen vähennyksen. Huomioi aina pantin määrä. On mahdollista, että vuokrahinta on halpa, mutta lisämaksut ovat kalliit tai toisinpäin. Huomioi aina koko summa, älä pelkästään auton vuokraa.
 • Sinun pitää aina määrittää oikea asuinmaa sillä se saattaa vaikuttaa vuokrauksen hintaan tai hyväksymiseen. Yleensä USA:n kansalaisille listatut hinnat eivät sisällä CDW eikä TP. Jos olet Yhdysvalloista ja vuokraat auton, saatat joutua epämielyttävästi ostamaan vakuutuksen autolle, sillä se on pakollinen.

Tietoa HERTZ -autoista kohteessa Port Elizabeth

HERTZ
Tietoa ja yhteystiedot
Yrityksen nimi: Hertz
Osoite: Port Elizabeth Airport. P O Box 22522, Port Elizabeth, 6000
Puhelinnumero: 0027 415 086 600
Katso kartalta: Google Maps
Ominaisuudet
Hakemisen tyyppi: Haku lentokentältä — Autonvuokrausyrityksellä on tiski lentokenttäterminaalissa.
Luokitus: 7.5/10, mikä on Todella hyvä

Miksi vuokrata auto sivustolta CARNGO

 • Nopea ja helppo autonvuokraushintojen vertailu
 • Parhaat autonvuokraushinnat
 • Ei piilotettuja maksuja debitillä, luotolla tai käteisellä
 • Ilmainen peruutus tai muutos
 • 24/7 asiakaspalvelu
 • Edullinen vakuutus autonvuokraukselle
 • Vika-apu
 • Halpa autonvuokraus lähellä minua sovelluksella

Arvostelut

10%
5%
15%

Säästä aikaa, säästä rahaa!

Vertaa autonvuokraustarjouksia kohteesta Port Elizabeth. Halvat hinnat autonvuokraan myyjältä HERTZ