CABS CAR HIRE Port Elizabeth Lentoasema
10
00
10
00
CARNGO Car Rental

CABS CAR HIRE Port Elizabeth Lentoasema

Paras vuokra-auto Port Elizabeth Lentoasema (PLZ), Etelä-Afrikka. Ei piilotettuja maksuja. Ilmainen peruutus

CABS CAR HIRE Port Elizabeth Lentoasema

CABS CAR HIRE-autovuokraus kohteessa Port Elizabeth Lentoasema

Port Elizabeth Lentoasema autonvuokrausvinkit

Yleensä on helpompaa vuokrata auto noudattaen seuraavia ohjeita:

 • Päätä, mitä tarvitset.

  Cabs-Car-Hire -autovuokraamoita kohteessa Port Elizabeth Lentoasema arvosteli + asiakasta arvosanalla 0/10. Halvin auto Cabs-Car-Hire -vuokraamolta kohteessa Port Elizabeth Lentoasema oli Toyota Etios Säästö -luokan vuokra-auto. Sen hinta oli 25,79 $ päivässä.

  Useimmat asiakkaamme varaavat yleensä autoja Säästö -luokasta Etelä-Afrikkassa. Halvin Säästö -luokan auto Cabs-Car-Hire -vuokraamolta kohteesta Port Elizabeth Lentoasema on Toyota Etios hintaan 25,79 $ päivässä.

  Bidvest Car Rental -vuokraamoilla on suurin asiakasarvosana kohteessa Port Elizabeth Lentoasema keskimääräisellä arvosanalla 8.8/10, joka perustuu 1000+ asiakasarvosteluun. Halvin ajoneuvo Bidvest Car Rental on Hyundai i10 Mini -luokasta 22,05 $/päivä.

  Etelä-Afrikka:n suosituimman vuokrausluokan, Säästö -luokan, halvin auto Bidvest Car Rental -vuokraamoilta kohteessa Port Elizabeth Lentoasema on Ford Fiesta, hinnalla 24,57 $/päivä

  Säästö -luokassa suosituin malli on Ford Fiesta. Sen hinta on alkaen 16,32 $/päivä Budget Car Rental -vuokraamolta, jonka arvostelu on 8.8/10, 2000+ käyttäjäarvostelun perusteella.

  Halvin vuokra-auto kohteessa Port Elizabeth Lentoasema on Datsun Go Firefly -vuokraamolta. Sen hinta on vain 12,66 $/päivä. Firefly -vuokraamon arvosteli 100+ asiakasta keskimääräisellä arvosanalla 7.8/10.

 • Valitse haku- ja palautusaika sopivasti.

  Jos haluat säästää rahaa, valitse haku- ja palautusajaksi sama aika. Autovuokraamot ottavat maksun täyden päivän hinnan, joten 25 tunnin vuokrauksesta maksat täydet kaksi päivää (48h) ja 74 tunnin vuokrasta maksat 96 tunnin (4 päivän) vuokran.

 • Kun valitset autoa, sinun pitää päättää kuinka monta matkustajaa matkustaa autossa. Huomioi, että autoon mahtuvien matkalaukkujen määrä on merkitty autokohtaisesti. Yksi matkalaukku yleensä tarkoittaa käsilaukkua tai tavallista käsitavaraa. Jos vuokraa auton yli viidelle hengelle, on monesti halvempaa ja järkevämpää varata kaksi tavallisen vuokrausluokan autoa kuin että varaisi moni-istuimisen ajoneuvon.
 • Jos matkustat lasten kanssa, älä unohda varata lastenistuinta lapsellesi. Vaikka lastenistuimen vuokraus saattaa maksaa paljon , sakot lastenistuimen käyttämättömyydestä maksavat huomattavasti enemmän. Huomaa myös, että tavallinen lentolippu antaa pitää lasteinstuimen mukana ilmaiseksi (lisätietoja saat ottamalla yhteyttä lentoyhtiöön). Lisäksi voit aina ostaa oman lastenistuimen lähimmästä tavaratalosta saavuttuasi kohteeseen.
 • Jos aiot käyttää lauttaa tai ylittää rajan vuokra-autolla, lue vuokrauksen ehdot tarkasti usealta vuokraamolta. Saattaa olla mahdollista, että toinen vuokraamo antaa mennä rajan yli toiseen maahan ja toinen vuokraamo antaa matkustaa lautalla. Lisäksi, jos olet suunnittelemassa lauttalipun ostamista, ilmoita autovuokraamolle se etukäteen ja he kertovat vuokra-auton rekisterinumeron.
 • Huomioi aina polttoaine-ehdot. Aina tankki täynnä hakeminen ja tyhjänä palauttaminen ei ole paras vaihtoehto. Älä kiirehdi ja osta täyttä tankkia vuokraamosta pienellä saarella tai jos vuokraat auton muutamaksi päiväksi. Et välttämättä tarvitse kaikkea ostamaasi polttoainetta.
 • "Harkitse eri hakutapoja. Tavallisin tapa hakuun on Meet & Greet. Valitsemalla tämän vaihtoehdon vuokraamolta, sinun ei tarvitse seistä jonossa tai mennä matkalaukkujesi kanssa bussilla autovuokraamolle. Sen sijaan auto tuodaan sinulle terminaalin uloskäynnille nimelläsi ja vuokraamon nimellä, ja vuokra-autosi odottaa parkkipaikalla. Lisäksi Meet & Greet -vaihtoehdot ovat usein halvempia vuokraamoilla, joilla on vuokraustiski lentokentällä, sillä lentokenttälisää ei lisätä vuokrahintaan. "
 • Älä koskaan laiminlyö ylimääräisiä maksuja. Useimmissa tilanteissa joudut antamaan pantin vuokraushetkellä (katso meidän UKK lisämaksuista ja lisämaksujen vähentämisestä, mutta voit yleensä vakuuttaa tämän pantin tai maksaa lisämaksujen vähennyksen. Huomioi aina pantin määrä. On mahdollista, että vuokrahinta on halpa, mutta lisämaksut ovat kalliit tai toisinpäin. Huomioi aina koko summa, älä pelkästään auton vuokraa.
 • Sinun pitää aina määrittää oikea asuinmaa sillä se saattaa vaikuttaa vuokrauksen hintaan tai hyväksymiseen. Yleensä USA:n kansalaisille listatut hinnat eivät sisällä CDW eikä TP. Jos olet Yhdysvalloista ja vuokraat auton, saatat joutua epämielyttävästi ostamaan vakuutuksen autolle, sillä se on pakollinen.

Tietoa CABS CAR HIRE -autoista kohteessa Port Elizabeth Lentoasema

CABS CAR HIRE
Tietoa ja yhteystiedot
Yrityksen nimi: Cabs-Car-Hire
Osoite: Pick-Up: Meet and Greet at Information Desk at Airport, Drop off: Drop and Go area or Parkade 1 level 1, Port Elizabeth, 6001
Puhelinnumero: +27 41 581 7184
Katso kartalta: Google Maps
Ominaisuudet
Hakemisen tyyppi: Tapaa ja tervehdi — Autonvuokrausyrityksen edustaja tulee noutamaan sinut lentokentältä ja vie sinut vuokra-auton noutopaikkaan.

CABS CAR HIRE-autovuokraushinnat kohteessa Port Elizabeth Lentoasema

Mini
Mini
Säästö
Säästö
Täysikokoinen
Täysikokoinen
Luksus
Luksus
Pakettiauto
Pakettiauto
Katumaasturi
Katumaasturi
Eksoottinen
Eksoottinen
Cabs-Car-Hire
Cabs-Car-Hire
alkaen 26 $ alkaen 60 $ alkaen 64 $
Firefly
Firefly
alkaen 13 $ alkaen 14 $ alkaen 55 $ alkaen 55 $ alkaen 70 $ alkaen 47 $
Thrifty Car Rental
Thrifty Car Rental
alkaen 15 $ alkaen 17 $ alkaen 41 $ alkaen 80 $ alkaen 30 $ alkaen 36 $
Hertz
Hertz
alkaen 20 $ alkaen 25 $ alkaen 43 $ alkaen 50 $ alkaen 64 $ alkaen 40 $
Tempest Car Hire
Tempest Car Hire
alkaen 26 $ alkaen 27 $ alkaen 25 $ alkaen 48 $
First Car Rental
First Car Rental
alkaen 18 $ alkaen 20 $ alkaen 68 $ alkaen 85 $ alkaen 36 $ alkaen 41 $ alkaen 156 $
SIXT Rent A Car
SIXT Rent A Car
alkaen 25 $ alkaen 25 $ alkaen 68 $ alkaen 72 $ alkaen 41 $ alkaen 54 $
Budget Car Rental
Budget Car Rental
alkaen 16 $ alkaen 16 $ alkaen 55 $ alkaen 55 $ alkaen 34 $ alkaen 47 $
Europcar
Europcar
alkaen 23 $ alkaen 30 $ alkaen 40 $ alkaen 52 $
Woodford-Exclusive-Rentals
Woodford-Exclusive-Rentals
alkaen 19 $ alkaen 25 $ alkaen 65 $ alkaen 78 $ alkaen 30 $ alkaen 45 $
AVIS Car Rental
AVIS Car Rental
alkaen 15 $ alkaen 20 $ alkaen 65 $ alkaen 65 $ alkaen 45 $ alkaen 53 $
Bidvest Car Rental
Bidvest Car Rental
alkaen 22 $ alkaen 25 $ alkaen 85 $ alkaen 41 $ alkaen 52 $
Dollar Car Rental
Dollar Car Rental
alkaen 15 $ alkaen 17 $ alkaen 41 $ alkaen 138 $ alkaen 30 $ alkaen 36 $
Keddy-By-Europcar
Keddy-By-Europcar
alkaen 25 $ alkaen 26 $ alkaen 59 $ alkaen 48 $ alkaen 52 $

Miksi vuokrata auto sivustolta CARNGO

 • Nopea ja helppo autonvuokraushintojen vertailu
 • Parhaat autonvuokraushinnat
 • Ei piilotettuja maksuja debitillä, luotolla tai käteisellä
 • Ilmainen peruutus tai muutos
 • 24/7 asiakaspalvelu
 • Edullinen vakuutus autonvuokraukselle
 • Vika-apu
 • Halpa autonvuokraus lähellä minua sovelluksella

Arvostelut

10%
5%
15%

Säästä aikaa, säästä rahaa!

Vertaa autonvuokraustarjouksia kohteesta Port Elizabeth Lentoasema. Halvat hinnat autonvuokraan myyjältä CABS CAR HIRE