AVIS Phalaborwa Lentoasema
10
00
10
00
CARNGO Car Rental

AVIS Phalaborwa Lentoasema

Paras vuokra-auto Phalaborwa Lentoasema (PHW), Etelä-Afrikka. Ei piilotettuja maksuja. Ilmainen peruutus

AVIS Phalaborwa Lentoasema

AVIS-autovuokraus kohteessa Phalaborwa Lentoasema

AVIS kohteessa Phalaborwa Lentoasema
AVIS
AVIS
8
/10
Todella hyvä
8
/10
Rahalle vastinetta
8.4
/10
Puhtaus
7.9
/10
Palvelu vuokraustiskillä
7.4
/10
Auton hakeminen
8.3
/10
Auton jättäminen
Perustuu 2000+ asiakasarvosteluun

Phalaborwa Lentoasema autonvuokrausvinkit

Yleensä on helpompaa vuokrata auto noudattaen seuraavia ohjeita:

 • Päätä, mitä tarvitset.

  AVIS Car Rental -autovuokraamoita kohteessa Phalaborwa Lentoasema arvosteli 2000+ asiakasta arvosanalla 8/10. Halvin auto AVIS Car Rental -vuokraamolta kohteessa Phalaborwa Lentoasema oli Hyundai i10 Mini -luokan vuokra-auto. Sen hinta oli 13,00 $ päivässä.

  Useimmat asiakkaamme varaavat yleensä autoja Säästö -luokasta Etelä-Afrikkassa. Halvin Säästö -luokan auto AVIS Car Rental -vuokraamolta kohteesta Phalaborwa Lentoasema on Ford Fiesta hintaan 15,12 $ päivässä.

  Budget Car Rental -vuokraamoilla on suurin asiakasarvosana kohteessa Phalaborwa Lentoasema keskimääräisellä arvosanalla 8/10, joka perustuu 2000+ asiakasarvosteluun. Halvin ajoneuvo Budget Car Rental on Hyundai i10 Mini -luokasta 12,34 $/päivä.

  Etelä-Afrikka:n suosituimman vuokrausluokan, Säästö -luokan, halvin auto Budget Car Rental -vuokraamoilta kohteessa Phalaborwa Lentoasema on Hyundai Accent, hinnalla 16,67 $/päivä

  Halvin vuokra-auto kohteessa Phalaborwa Lentoasema on Hyundai i10 Budget Car Rental -vuokraamolta. Sen hinta on vain 12,34 $/päivä. Budget Car Rental -vuokraamon arvosteli 2000+ asiakasta keskimääräisellä arvosanalla 8/10.

 • Valitse haku- ja palautusaika sopivasti.

  Jos haluat säästää rahaa, valitse haku- ja palautusajaksi sama aika. Autovuokraamot ottavat maksun täyden päivän hinnan, joten 25 tunnin vuokrauksesta maksat täydet kaksi päivää (48h) ja 74 tunnin vuokrasta maksat 96 tunnin (4 päivän) vuokran.

 • Kun valitset autoa, sinun pitää päättää kuinka monta matkustajaa matkustaa autossa. Huomioi, että autoon mahtuvien matkalaukkujen määrä on merkitty autokohtaisesti. Yksi matkalaukku yleensä tarkoittaa käsilaukkua tai tavallista käsitavaraa. Jos vuokraa auton yli viidelle hengelle, on monesti halvempaa ja järkevämpää varata kaksi tavallisen vuokrausluokan autoa kuin että varaisi moni-istuimisen ajoneuvon.
 • Jos matkustat lasten kanssa, älä unohda varata lastenistuinta lapsellesi. Vaikka lastenistuimen vuokraus saattaa maksaa paljon , sakot lastenistuimen käyttämättömyydestä maksavat huomattavasti enemmän. Huomaa myös, että tavallinen lentolippu antaa pitää lasteinstuimen mukana ilmaiseksi (lisätietoja saat ottamalla yhteyttä lentoyhtiöön). Lisäksi voit aina ostaa oman lastenistuimen lähimmästä tavaratalosta saavuttuasi kohteeseen.
 • Jos aiot käyttää lauttaa tai ylittää rajan vuokra-autolla, lue vuokrauksen ehdot tarkasti usealta vuokraamolta. Saattaa olla mahdollista, että toinen vuokraamo antaa mennä rajan yli toiseen maahan ja toinen vuokraamo antaa matkustaa lautalla. Lisäksi, jos olet suunnittelemassa lauttalipun ostamista, ilmoita autovuokraamolle se etukäteen ja he kertovat vuokra-auton rekisterinumeron.
 • Huomioi aina polttoaine-ehdot. Aina tankki täynnä hakeminen ja tyhjänä palauttaminen ei ole paras vaihtoehto. Älä kiirehdi ja osta täyttä tankkia vuokraamosta pienellä saarella tai jos vuokraat auton muutamaksi päiväksi. Et välttämättä tarvitse kaikkea ostamaasi polttoainetta.
 • "Harkitse eri hakutapoja. Tavallisin tapa hakuun on Meet & Greet. Valitsemalla tämän vaihtoehdon vuokraamolta, sinun ei tarvitse seistä jonossa tai mennä matkalaukkujesi kanssa bussilla autovuokraamolle. Sen sijaan auto tuodaan sinulle terminaalin uloskäynnille nimelläsi ja vuokraamon nimellä, ja vuokra-autosi odottaa parkkipaikalla. Lisäksi Meet & Greet -vaihtoehdot ovat usein halvempia vuokraamoilla, joilla on vuokraustiski lentokentällä, sillä lentokenttälisää ei lisätä vuokrahintaan. "
 • Älä koskaan laiminlyö ylimääräisiä maksuja. Useimmissa tilanteissa joudut antamaan pantin vuokraushetkellä (katso meidän UKK lisämaksuista ja lisämaksujen vähentämisestä, mutta voit yleensä vakuuttaa tämän pantin tai maksaa lisämaksujen vähennyksen. Huomioi aina pantin määrä. On mahdollista, että vuokrahinta on halpa, mutta lisämaksut ovat kalliit tai toisinpäin. Huomioi aina koko summa, älä pelkästään auton vuokraa.
 • Sinun pitää aina määrittää oikea asuinmaa sillä se saattaa vaikuttaa vuokrauksen hintaan tai hyväksymiseen. Yleensä USA:n kansalaisille listatut hinnat eivät sisällä CDW eikä TP. Jos olet Yhdysvalloista ja vuokraat auton, saatat joutua epämielyttävästi ostamaan vakuutuksen autolle, sillä se on pakollinen.

Tietoa AVIS -autoista kohteessa Phalaborwa Lentoasema

AVIS
Tietoa ja yhteystiedot
Yrityksen nimi: AVIS Car Rental
Osoite: Hedrik Van Eck Airport, Po Box 1648, Phalaborwa, 1390
Puhelinnumero: (27) 15 781 3169
Katso kartalta: Google Maps
Ominaisuudet
Hakemisen tyyppi: Haku lentokentältä — Autonvuokrausyrityksellä on tiski lentokenttäterminaalissa.
Luokitus: 8/10, mikä on Todella hyvä

AVIS-autovuokraushinnat kohteessa Phalaborwa Lentoasema

Mini
Mini
Säästö
Säästö
Täysikokoinen
Täysikokoinen
Luksus
Luksus
Pakettiauto
Pakettiauto
Katumaasturi
Katumaasturi
AVIS Car Rental
AVIS Car Rental
alkaen 13 $ alkaen 15 $ alkaen 81 $ alkaen 64 $ alkaen 49 $ alkaen 66 $
Budget Car Rental
Budget Car Rental
alkaen 12 $ alkaen 17 $ alkaen 62 $ alkaen 61 $ alkaen 37 $ alkaen 51 $
Europcar
Europcar
alkaen 19 $ alkaen 24 $ alkaen 49 $ alkaen 51 $
Bidvest Car Rental
Bidvest Car Rental
alkaen 34 $ alkaen 24 $ alkaen 85 $ alkaen 45 $ alkaen 60 $

Miksi vuokrata auto sivustolta CARNGO

 • Nopea ja helppo autonvuokraushintojen vertailu
 • Parhaat autonvuokraushinnat
 • Ei piilotettuja maksuja debitillä, luotolla tai käteisellä
 • Ilmainen peruutus tai muutos
 • 24/7 asiakaspalvelu
 • Edullinen vakuutus autonvuokraukselle
 • Vika-apu
 • Halpa autonvuokraus lähellä minua sovelluksella

Arvostelut

10%
5%
15%

Säästä aikaa, säästä rahaa!

Vertaa autonvuokraustarjouksia kohteesta Phalaborwa Lentoasema. Halvat hinnat autonvuokraan myyjältä AVIS