HERTZ Oudtshoorn
10
00
10
00
CARNGO Car Rental

HERTZ Oudtshoorn

Paras vuokra-auto Oudtshoorn, Etelä-Afrikka. Ei piilotettuja maksuja. Ilmainen peruutus

HERTZ Oudtshoorn

HERTZ-autovuokraus kohteessa Oudtshoorn

HERTZ kohteessa Oudtshoorn
HERTZ
HERTZ
7.4
/10
Todella hyvä
7.3
/10
Rahalle vastinetta
6.8
/10
Puhtaus
7.8
/10
Palvelu vuokraustiskillä
7.5
/10
Auton hakeminen
7.5
/10
Auton jättäminen
Perustuu 500+ asiakasarvosteluun

Oudtshoorn autonvuokrausvinkit

Yleensä on helpompaa vuokrata auto noudattaen seuraavia ohjeita:

 • Päätä, mitä tarvitset.

  Hertz -autovuokraamoita kohteessa Oudtshoorn arvosteli 500+ asiakasta arvosanalla 7.4/10. Halvin auto Hertz -vuokraamolta kohteessa Oudtshoorn oli Chevrolet Spark Mini -luokan vuokra-auto. Sen hinta oli 25,38 $ päivässä.

  Useimmat asiakkaamme varaavat yleensä autoja Säästö -luokasta Etelä-Afrikkassa. Halvin Säästö -luokan auto Hertz -vuokraamolta kohteesta Oudtshoorn on Volkswagen Polo hintaan 29,31 $ päivässä.

  Europcar -vuokraamoilla on suurin asiakasarvosana kohteessa Oudtshoorn keskimääräisellä arvosanalla 8.7/10, joka perustuu 1000+ asiakasarvosteluun. Halvin ajoneuvo Europcar on Hyundai i10 Mini -luokasta 19,84 $/päivä.

  Etelä-Afrikka:n suosituimman vuokrausluokan, Säästö -luokan, halvin auto Europcar -vuokraamoilta kohteessa Oudtshoorn on Ford Fiesta, hinnalla 25,04 $/päivä

  Säästö -luokassa suosituin malli on Ford Fiesta. Sen hinta on alkaen 14,66 $/päivä Budget Car Rental -vuokraamolta, jonka arvostelu on 7.8/10, 2000+ käyttäjäarvostelun perusteella.

  Halvin vuokra-auto kohteessa Oudtshoorn on Datsun Go Dollar Car Rental -vuokraamolta. Sen hinta on vain 14,64 $/päivä. Dollar Car Rental -vuokraamon arvosteli 100+ asiakasta keskimääräisellä arvosanalla 7.3/10.

 • Valitse haku- ja palautusaika sopivasti.

  Jos haluat säästää rahaa, valitse haku- ja palautusajaksi sama aika. Autovuokraamot ottavat maksun täyden päivän hinnan, joten 25 tunnin vuokrauksesta maksat täydet kaksi päivää (48h) ja 74 tunnin vuokrasta maksat 96 tunnin (4 päivän) vuokran.

 • Kun valitset autoa, sinun pitää päättää kuinka monta matkustajaa matkustaa autossa. Huomioi, että autoon mahtuvien matkalaukkujen määrä on merkitty autokohtaisesti. Yksi matkalaukku yleensä tarkoittaa käsilaukkua tai tavallista käsitavaraa. Jos vuokraa auton yli viidelle hengelle, on monesti halvempaa ja järkevämpää varata kaksi tavallisen vuokrausluokan autoa kuin että varaisi moni-istuimisen ajoneuvon.
 • Jos matkustat lasten kanssa, älä unohda varata lastenistuinta lapsellesi. Vaikka lastenistuimen vuokraus saattaa maksaa paljon , sakot lastenistuimen käyttämättömyydestä maksavat huomattavasti enemmän. Huomaa myös, että tavallinen lentolippu antaa pitää lasteinstuimen mukana ilmaiseksi (lisätietoja saat ottamalla yhteyttä lentoyhtiöön). Lisäksi voit aina ostaa oman lastenistuimen lähimmästä tavaratalosta saavuttuasi kohteeseen.
 • Jos aiot käyttää lauttaa tai ylittää rajan vuokra-autolla, lue vuokrauksen ehdot tarkasti usealta vuokraamolta. Saattaa olla mahdollista, että toinen vuokraamo antaa mennä rajan yli toiseen maahan ja toinen vuokraamo antaa matkustaa lautalla. Lisäksi, jos olet suunnittelemassa lauttalipun ostamista, ilmoita autovuokraamolle se etukäteen ja he kertovat vuokra-auton rekisterinumeron.
 • Huomioi aina polttoaine-ehdot. Aina tankki täynnä hakeminen ja tyhjänä palauttaminen ei ole paras vaihtoehto. Älä kiirehdi ja osta täyttä tankkia vuokraamosta pienellä saarella tai jos vuokraat auton muutamaksi päiväksi. Et välttämättä tarvitse kaikkea ostamaasi polttoainetta.
 • "Harkitse eri hakutapoja. Tavallisin tapa hakuun on Meet & Greet. Valitsemalla tämän vaihtoehdon vuokraamolta, sinun ei tarvitse seistä jonossa tai mennä matkalaukkujesi kanssa bussilla autovuokraamolle. Sen sijaan auto tuodaan sinulle terminaalin uloskäynnille nimelläsi ja vuokraamon nimellä, ja vuokra-autosi odottaa parkkipaikalla. Lisäksi Meet & Greet -vaihtoehdot ovat usein halvempia vuokraamoilla, joilla on vuokraustiski lentokentällä, sillä lentokenttälisää ei lisätä vuokrahintaan. "
 • Älä koskaan laiminlyö ylimääräisiä maksuja. Useimmissa tilanteissa joudut antamaan pantin vuokraushetkellä (katso meidän UKK lisämaksuista ja lisämaksujen vähentämisestä, mutta voit yleensä vakuuttaa tämän pantin tai maksaa lisämaksujen vähennyksen. Huomioi aina pantin määrä. On mahdollista, että vuokrahinta on halpa, mutta lisämaksut ovat kalliit tai toisinpäin. Huomioi aina koko summa, älä pelkästään auton vuokraa.
 • Sinun pitää aina määrittää oikea asuinmaa sillä se saattaa vaikuttaa vuokrauksen hintaan tai hyväksymiseen. Yleensä USA:n kansalaisille listatut hinnat eivät sisällä CDW eikä TP. Jos olet Yhdysvalloista ja vuokraat auton, saatat joutua epämielyttävästi ostamaan vakuutuksen autolle, sillä se on pakollinen.

Tietoa HERTZ -autoista kohteessa Oudtshoorn

HERTZ
Tietoa ja yhteystiedot
Yrityksen nimi: Hertz
Osoite: George Airport. PO Box 596, George, 6530
Puhelinnumero: 0027 448 014 700
Katso kartalta: Google Maps
Ominaisuudet
Hakemisen tyyppi: Haku lentokentältä — Autonvuokrausyrityksellä on tiski lentokenttäterminaalissa.
Luokitus: 7.4/10, mikä on Todella hyvä

HERTZ-autovuokraushinnat kohteessa George Lentoasema (GRJ)

Mini
Mini
Säästö
Säästö
Täysikokoinen
Täysikokoinen
Luksus
Luksus
Pakettiauto
Pakettiauto
Katumaasturi
Katumaasturi
Eksoottinen
Eksoottinen
Hertz
Hertz
alkaen 25 $ alkaen 29 $ alkaen 70 $ alkaen 75 $ alkaen 60 $ alkaen 62 $
Dollar Car Rental
Dollar Car Rental
alkaen 15 $ alkaen 17 $ alkaen 40 $ alkaen 49 $ alkaen 57 $
Budget Car Rental
Budget Car Rental
alkaen 15 $ alkaen 15 $ alkaen 56 $ alkaen 40 $ alkaen 40 $ alkaen 62 $
Bidvest Car Rental
Bidvest Car Rental
alkaen 22 $ alkaen 51 $ alkaen 41 $ alkaen 27 $ alkaen 36 $
First Car Rental
First Car Rental
alkaen 22 $ alkaen 23 $ alkaen 67 $ alkaen 88 $ alkaen 48 $ alkaen 44 $ alkaen 182 $
SIXT Rent A Car
SIXT Rent A Car
alkaen 30 $ alkaen 21 $ alkaen 58 $ alkaen 75 $ alkaen 47 $ alkaen 57 $
Tempest Car Hire
Tempest Car Hire
alkaen 30 $ alkaen 38 $ alkaen 36 $ alkaen 56 $
Europcar
Europcar
alkaen 20 $ alkaen 25 $ alkaen 36 $ alkaen 58 $
Thrifty Car Rental
Thrifty Car Rental
alkaen 15 $ alkaen 17 $ alkaen 40 $ alkaen 38 $ alkaen 57 $
AVIS Car Rental
AVIS Car Rental
alkaen 22 $ alkaen 18 $ alkaen 61 $ alkaen 56 $ alkaen 43 $ alkaen 62 $
Firefly
Firefly
alkaen 15 $ alkaen 17 $ alkaen 56 $

Miksi vuokrata auto sivustolta CARNGO

 • Nopea ja helppo autonvuokraushintojen vertailu
 • Parhaat autonvuokraushinnat
 • Ei piilotettuja maksuja debitillä, luotolla tai käteisellä
 • Ilmainen peruutus tai muutos
 • 24/7 asiakaspalvelu
 • Edullinen vakuutus autonvuokraukselle
 • Vika-apu
 • Halpa autonvuokraus lähellä minua sovelluksella

Arvostelut

10%
5%
15%

Säästä aikaa, säästä rahaa!

Vertaa autonvuokraustarjouksia kohteesta Oudtshoorn. Halvat hinnat autonvuokraan myyjältä HERTZ