CABS CAR HIRE Johannesburg Tambo Kansainvälinen Lentoasema
10
00
10
00
CARNGO Car Rental

CABS CAR HIRE Johannesburg Tambo Kansainvälinen Lentoasema

Paras vuokra-auto Johannesburg Tambo Kansainvälinen Lentoasema (JNB), Etelä-Afrikka. Ei piilotettuja maksuja. Ilmainen peruutus

CABS CAR HIRE Johannesburg Tambo Kansainvälinen Lentoasema

CABS CAR HIRE-autovuokraus kohteessa Johannesburg Tambo Kansainvälinen Lentoasema

Johannesburg Tambo Kansainvälinen Lentoasema autonvuokrausvinkit

Yleensä on helpompaa vuokrata auto noudattaen seuraavia ohjeita:

 • Päätä, mitä tarvitset.

  Cabs-Car-Hire -autovuokraamoita kohteessa Johannesburg Tambo Kansainvälinen Lentoasema arvosteli + asiakasta arvosanalla 0/10. Halvin auto Cabs-Car-Hire -vuokraamolta kohteessa Johannesburg Tambo Kansainvälinen Lentoasema oli Toyota Etios Pienikokoinen -luokan vuokra-auto. Sen hinta oli 24,43 $ päivässä.

  Useimmat asiakkaamme varaavat yleensä autoja Säästö -luokasta Etelä-Afrikkassa. Halvin Säästö -luokan auto Cabs-Car-Hire -vuokraamolta kohteesta Johannesburg Tambo Kansainvälinen Lentoasema on Hyundai i10 hintaan 37,42 $ päivässä.

  Budget Car Rental -vuokraamoilla on suurin asiakasarvosana kohteessa Johannesburg Tambo Kansainvälinen Lentoasema keskimääräisellä arvosanalla 8.3/10, joka perustuu 2000+ asiakasarvosteluun. Halvin ajoneuvo Budget Car Rental on Datsun Go Mini -luokasta 17,29 $/päivä.

  Etelä-Afrikka:n suosituimman vuokrausluokan, Säästö -luokan, halvin auto Budget Car Rental -vuokraamoilta kohteessa Johannesburg Tambo Kansainvälinen Lentoasema on Ford Fiesta, hinnalla 19,18 $/päivä

  Halvin vuokra-auto kohteessa Johannesburg Tambo Kansainvälinen Lentoasema on Datsun Go Thrifty Car Rental -vuokraamolta. Sen hinta on vain 16,44 $/päivä. Thrifty Car Rental -vuokraamon arvosteli 500+ asiakasta keskimääräisellä arvosanalla 7.1/10.

 • Valitse haku- ja palautusaika sopivasti.

  Jos haluat säästää rahaa, valitse haku- ja palautusajaksi sama aika. Autovuokraamot ottavat maksun täyden päivän hinnan, joten 25 tunnin vuokrauksesta maksat täydet kaksi päivää (48h) ja 74 tunnin vuokrasta maksat 96 tunnin (4 päivän) vuokran.

 • Kun valitset autoa, sinun pitää päättää kuinka monta matkustajaa matkustaa autossa. Huomioi, että autoon mahtuvien matkalaukkujen määrä on merkitty autokohtaisesti. Yksi matkalaukku yleensä tarkoittaa käsilaukkua tai tavallista käsitavaraa. Jos vuokraa auton yli viidelle hengelle, on monesti halvempaa ja järkevämpää varata kaksi tavallisen vuokrausluokan autoa kuin että varaisi moni-istuimisen ajoneuvon.
 • Jos matkustat lasten kanssa, älä unohda varata lastenistuinta lapsellesi. Vaikka lastenistuimen vuokraus saattaa maksaa paljon , sakot lastenistuimen käyttämättömyydestä maksavat huomattavasti enemmän. Huomaa myös, että tavallinen lentolippu antaa pitää lasteinstuimen mukana ilmaiseksi (lisätietoja saat ottamalla yhteyttä lentoyhtiöön). Lisäksi voit aina ostaa oman lastenistuimen lähimmästä tavaratalosta saavuttuasi kohteeseen.
 • Jos aiot käyttää lauttaa tai ylittää rajan vuokra-autolla, lue vuokrauksen ehdot tarkasti usealta vuokraamolta. Saattaa olla mahdollista, että toinen vuokraamo antaa mennä rajan yli toiseen maahan ja toinen vuokraamo antaa matkustaa lautalla. Lisäksi, jos olet suunnittelemassa lauttalipun ostamista, ilmoita autovuokraamolle se etukäteen ja he kertovat vuokra-auton rekisterinumeron.
 • Huomioi aina polttoaine-ehdot. Aina tankki täynnä hakeminen ja tyhjänä palauttaminen ei ole paras vaihtoehto. Älä kiirehdi ja osta täyttä tankkia vuokraamosta pienellä saarella tai jos vuokraat auton muutamaksi päiväksi. Et välttämättä tarvitse kaikkea ostamaasi polttoainetta.
 • "Harkitse eri hakutapoja. Tavallisin tapa hakuun on Meet & Greet. Valitsemalla tämän vaihtoehdon vuokraamolta, sinun ei tarvitse seistä jonossa tai mennä matkalaukkujesi kanssa bussilla autovuokraamolle. Sen sijaan auto tuodaan sinulle terminaalin uloskäynnille nimelläsi ja vuokraamon nimellä, ja vuokra-autosi odottaa parkkipaikalla. Lisäksi Meet & Greet -vaihtoehdot ovat usein halvempia vuokraamoilla, joilla on vuokraustiski lentokentällä, sillä lentokenttälisää ei lisätä vuokrahintaan. "
 • Älä koskaan laiminlyö ylimääräisiä maksuja. Useimmissa tilanteissa joudut antamaan pantin vuokraushetkellä (katso meidän UKK lisämaksuista ja lisämaksujen vähentämisestä, mutta voit yleensä vakuuttaa tämän pantin tai maksaa lisämaksujen vähennyksen. Huomioi aina pantin määrä. On mahdollista, että vuokrahinta on halpa, mutta lisämaksut ovat kalliit tai toisinpäin. Huomioi aina koko summa, älä pelkästään auton vuokraa.
 • Sinun pitää aina määrittää oikea asuinmaa sillä se saattaa vaikuttaa vuokrauksen hintaan tai hyväksymiseen. Yleensä USA:n kansalaisille listatut hinnat eivät sisällä CDW eikä TP. Jos olet Yhdysvalloista ja vuokraat auton, saatat joutua epämielyttävästi ostamaan vakuutuksen autolle, sillä se on pakollinen.

Tietoa CABS CAR HIRE -autoista kohteessa Johannesburg Tambo Kansainvälinen Lentoasema

CABS CAR HIRE
Tietoa ja yhteystiedot
Yrityksen nimi: Cabs-Car-Hire
Osoite: Pick-Up: Meet and Greet at Information Desk at Airport, Drop off: Drop and Go area or Parkade 1 level 1, Johannesburg, 1401
Puhelinnumero: +27 11 392 1388
Katso kartalta: Google Maps
Ominaisuudet
Hakemisen tyyppi: Tapaa ja tervehdi — Autonvuokrausyrityksen edustaja tulee noutamaan sinut lentokentältä ja vie sinut vuokra-auton noutopaikkaan.

CABS CAR HIRE-autovuokraushinnat kohteessa Johannesburg Tambo Kansainvälinen Lentoasema

Mini
Mini
Säästö
Säästö
Täysikokoinen
Täysikokoinen
Luksus
Luksus
Pakettiauto
Pakettiauto
Katumaasturi
Katumaasturi
Eksoottinen
Eksoottinen
Cabs-Car-Hire
Cabs-Car-Hire
alkaen 37 $ alkaen 46 $ alkaen 38 $ alkaen 45 $
Thrifty Car Rental
Thrifty Car Rental
alkaen 16 $ alkaen 20 $ alkaen 55 $ alkaen 57 $ alkaen 27 $ alkaen 46 $
Bidvest Car Rental
Bidvest Car Rental
alkaen 18 $ alkaen 19 $ alkaen 64 $ alkaen 35 $ alkaen 47 $
Budget Car Rental
Budget Car Rental
alkaen 17 $ alkaen 19 $ alkaen 72 $ alkaen 52 $ alkaen 35 $ alkaen 52 $
Firefly
Firefly
alkaen 20 $ alkaen 22 $ alkaen 52 $ alkaen 67 $ alkaen 47 $ alkaen 42 $
First Car Rental
First Car Rental
alkaen 18 $ alkaen 22 $ alkaen 54 $ alkaen 86 $ alkaen 38 $ alkaen 44 $ alkaen 183 $
SIXT Rent A Car
SIXT Rent A Car
alkaen 22 $ alkaen 24 $ alkaen 62 $ alkaen 68 $ alkaen 39 $ alkaen 51 $
Tempest Car Hire
Tempest Car Hire
alkaen 25 $ alkaen 29 $ alkaen 43 $ alkaen 73 $
Europcar
Europcar
alkaen 31 $ alkaen 36 $ alkaen 58 $ alkaen 78 $
Woodford-Exclusive-Rentals
Woodford-Exclusive-Rentals
alkaen 23 $ alkaen 27 $ alkaen 79 $ alkaen 94 $ alkaen 31 $ alkaen 54 $
AVIS Car Rental
AVIS Car Rental
alkaen 18 $ alkaen 19 $ alkaen 62 $ alkaen 57 $ alkaen 46 $ alkaen 58 $
Hertz
Hertz
alkaen 21 $ alkaen 23 $ alkaen 52 $ alkaen 67 $ alkaen 73 $ alkaen 45 $
Dollar Car Rental
Dollar Car Rental
alkaen 16 $ alkaen 20 $ alkaen 55 $ alkaen 109 $ alkaen 46 $ alkaen 46 $
Keddy-By-Europcar
Keddy-By-Europcar
alkaen 30 $ alkaen 31 $ alkaen 57 $ alkaen 52 $ alkaen 56 $

Miksi vuokrata auto sivustolta CARNGO

 • Nopea ja helppo autonvuokraushintojen vertailu
 • Parhaat autonvuokraushinnat
 • Ei piilotettuja maksuja debitillä, luotolla tai käteisellä
 • Ilmainen peruutus tai muutos
 • 24/7 asiakaspalvelu
 • Edullinen vakuutus autonvuokraukselle
 • Vika-apu
 • Halpa autonvuokraus lähellä minua sovelluksella

Arvostelut

10%
5%
15%

Säästä aikaa, säästä rahaa!

Vertaa autonvuokraustarjouksia kohteesta Johannesburg Tambo Kansainvälinen Lentoasema. Halvat hinnat autonvuokraan myyjältä CABS CAR HIRE