Autonvuokraus kaupungissa Stará Ľubovňa
10
00
10
00
CARNGO Car Rental

Autonvuokraus kaupungissa Stará Ľubovňa

Paras vuokra-autoja Stará Ľubovňa, Slovakia. Ei piilotettuja maksuja. Ilmainen peruutus

Autonvuokraus kohteessa Stará Ľubovňa, Slovakia

Paras myyjä kohteessa Stará Ľubovňa
BUDGET
BUDGET
8.1
/10
Erinomainen
8.1
/10
Rahalle vastinetta
7.7
/10
Puhtaus
8.3
/10
Palvelu vuokraustiskillä
8.2
/10
Auton hakeminen
8.2
/10
Auton jättäminen
Perustuu 500+ asiakasarvosteluun

Stará Ľubovňa autonvuokrausvinkit

Yleensä on helpompaa vuokrata auto noudattaen seuraavia ohjeita:

 • Päätä, mitä tarvitset.

  Budget Car Rental -vuokraamoilla on suurin asiakasarvosana kohteessa Stará Ľubovňa keskimääräisellä arvosanalla 8.1/10, joka perustuu 500+ asiakasarvosteluun. Halvin ajoneuvo Budget Car Rental on Skoda Citigo Mini -luokasta 14,15 $/päivä.

  Slovakia:n suosituimman vuokrausluokan, Säästö -luokan, halvin auto Budget Car Rental -vuokraamoilta kohteessa Stará Ľubovňa on Volkswagen Polo, hinnalla 14,39 $/päivä

  Halvin vuokra-auto kohteessa Stará Ľubovňa on Skoda Citigo Budget Car Rental -vuokraamolta. Sen hinta on vain 14,15 $/päivä. Budget Car Rental -vuokraamon arvosteli 500+ asiakasta keskimääräisellä arvosanalla 8.1/10.

 • Valitse haku- ja palautusaika sopivasti.

  Jos haluat säästää rahaa, valitse haku- ja palautusajaksi sama aika. Autovuokraamot ottavat maksun täyden päivän hinnan, joten 25 tunnin vuokrauksesta maksat täydet kaksi päivää (48h) ja 74 tunnin vuokrasta maksat 96 tunnin (4 päivän) vuokran.

 • Kun valitset autoa, sinun pitää päättää kuinka monta matkustajaa matkustaa autossa. Huomioi, että autoon mahtuvien matkalaukkujen määrä on merkitty autokohtaisesti. Yksi matkalaukku yleensä tarkoittaa käsilaukkua tai tavallista käsitavaraa. Jos vuokraa auton yli viidelle hengelle, on monesti halvempaa ja järkevämpää varata kaksi tavallisen vuokrausluokan autoa kuin että varaisi moni-istuimisen ajoneuvon.
 • Jos matkustat lasten kanssa, älä unohda varata lastenistuinta lapsellesi. Vaikka lastenistuimen vuokraus saattaa maksaa paljon , sakot lastenistuimen käyttämättömyydestä maksavat huomattavasti enemmän. Huomaa myös, että tavallinen lentolippu antaa pitää lasteinstuimen mukana ilmaiseksi (lisätietoja saat ottamalla yhteyttä lentoyhtiöön). Lisäksi voit aina ostaa oman lastenistuimen lähimmästä tavaratalosta saavuttuasi kohteeseen.
 • Jos aiot käyttää lauttaa tai ylittää rajan vuokra-autolla, lue vuokrauksen ehdot tarkasti usealta vuokraamolta. Saattaa olla mahdollista, että toinen vuokraamo antaa mennä rajan yli toiseen maahan ja toinen vuokraamo antaa matkustaa lautalla. Lisäksi, jos olet suunnittelemassa lauttalipun ostamista, ilmoita autovuokraamolle se etukäteen ja he kertovat vuokra-auton rekisterinumeron.
 • Huomioi aina polttoaine-ehdot. Aina tankki täynnä hakeminen ja tyhjänä palauttaminen ei ole paras vaihtoehto. Älä kiirehdi ja osta täyttä tankkia vuokraamosta pienellä saarella tai jos vuokraat auton muutamaksi päiväksi. Et välttämättä tarvitse kaikkea ostamaasi polttoainetta.
 • "Harkitse eri hakutapoja. Tavallisin tapa hakuun on Meet & Greet. Valitsemalla tämän vaihtoehdon vuokraamolta, sinun ei tarvitse seistä jonossa tai mennä matkalaukkujesi kanssa bussilla autovuokraamolle. Sen sijaan auto tuodaan sinulle terminaalin uloskäynnille nimelläsi ja vuokraamon nimellä, ja vuokra-autosi odottaa parkkipaikalla. Lisäksi Meet & Greet -vaihtoehdot ovat usein halvempia vuokraamoilla, joilla on vuokraustiski lentokentällä, sillä lentokenttälisää ei lisätä vuokrahintaan. "
 • Älä koskaan laiminlyö ylimääräisiä maksuja. Useimmissa tilanteissa joudut antamaan pantin vuokraushetkellä (katso meidän UKK lisämaksuista ja lisämaksujen vähentämisestä, mutta voit yleensä vakuuttaa tämän pantin tai maksaa lisämaksujen vähennyksen. Huomioi aina pantin määrä. On mahdollista, että vuokrahinta on halpa, mutta lisämaksut ovat kalliit tai toisinpäin. Huomioi aina koko summa, älä pelkästään auton vuokraa.
 • Sinun pitää aina määrittää oikea asuinmaa sillä se saattaa vaikuttaa vuokrauksen hintaan tai hyväksymiseen. Yleensä USA:n kansalaisille listatut hinnat eivät sisällä CDW eikä TP. Jos olet Yhdysvalloista ja vuokraat auton, saatat joutua epämielyttävästi ostamaan vakuutuksen autolle, sillä se on pakollinen.

Vertaa autonvuokraushintoja kohteesta Poprad Lentoasema (TAT)

Mini
Mini
Säästö
Säästö
Täysikokoinen
Täysikokoinen
Luksus
Luksus
Pakettiauto
Pakettiauto
alkaen 14 $ alkaen 14 $ alkaen 37 $
alkaen 48 $ alkaen 94 $ alkaen 135 $ alkaen 143 $
alkaen 24 $ alkaen 28 $

Stará Ľubovňa autonvuokrausyritykset

Budget Car Rental
8.1
/10
Erinomainen
Budget Car Rental
Autonvuokraus lähellä kaupunkia Stará Ľubovňa
1 kohde: näytä osoite
Budget Car Rental autonvukrauspaikat lähellä kohdetta Stará Ľubovňa
Poprad Lentoasema (TAT) 39.95 km / 24.82 mi
Yhteystiedot:
Poprad Airport, Poprad, 5801
00421 918973821
Europcar
4.7
/10
Huono
Europcar
Autonvuokraus lähellä kaupunkia Stará Ľubovňa
1 kohde: näytä osoite
Europcar autonvukrauspaikat lähellä kohdetta Stará Ľubovňa
Poprad Lentoasema (TAT) 39.95 km / 24.82 mi
Yhteystiedot:
NA LETISKO 100, POPRAD, 5898
421907856968
SIXT Rent A Car
SIXT Rent A Car
Autonvuokraus lähellä kaupunkia Stará Ľubovňa
1 kohde: näytä osoite
SIXT Rent A Car autonvukrauspaikat lähellä kohdetta Stará Ľubovňa
Poprad Lentoasema (TAT) 39.95 km / 24.82 mi
Yhteystiedot:
Na letisko 100, Na letisko 100, Poprad, 058 01
+421-907-992064

Muut suositut haut kaupungissa Stará Ľubovňa

Miksi vuokrata auto sivustolta CARNGO

 • Nopea ja helppo autonvuokraushintojen vertailu
 • Parhaat autonvuokraushinnat
 • Ei piilotettuja maksuja debitillä, luotolla tai käteisellä
 • Ilmainen peruutus tai muutos
 • 24/7 asiakaspalvelu
 • Edullinen vakuutus autonvuokraukselle
 • Vika-apu
 • Halpa autonvuokraus lähellä minua sovelluksella

Arvostelut

10%
5%
15%

Säästä aikaa, säästä rahaa!

Vertaa autonvuokraustarjouksia kohteesta Stará Ľubovňa. Halvat hinnat autonvuokraan myyjältä BUDGET, EUROPCAR & SIXT