Luksus -autonvuokraus Kosice Lentoasema
10
00
10
00
Luksus -autonvuokraus Kosice Lentoasema

Luksus -autonvuokraus Kosice Lentoasema

Paras vuokra-auto Kosice Lentoasema (KSC), Slovakia. Ei piilotettuja maksuja. Ilmainen peruutus

Luksus-autovuokraus kohteessa Kosice Lentoasema

EDENCARS kohteessa Kosice Lentoasema
EDENCARS
EDENCARS
8.8
/10
Erinomainen
8.7
/10
Rahalle vastinetta
9.4
/10
Puhtaus
8.6
/10
Palvelu vuokraustiskillä
8.4
/10
Auton hakeminen
9
/10
Auton jättäminen
Perustuu 250+ asiakasarvosteluun

Kosice Lentoasema autonvuokrausvinkit

Yleensä on helpompaa vuokrata auto noudattaen seuraavia ohjeita:

 • Päätä, mitä tarvitset.

  Luksus -luokan autot ovat suosittuja kohteen Kosice Lentoasema asiakkaille. Halvin Luksus -luokan auto on BMW 5 Series SIXT Rent A Car -vuokraamolta kohteessa Kosice Lentoasema. Sen hinta on alkaen 152,14 $/päivä.

  EDENcars sk -vuokraamoilla on suurin asiakasarvosana kohteessa Kosice Lentoasema keskimääräisellä arvosanalla 8.8/10, joka perustuu 250+ asiakasarvosteluun. Halvin ajoneuvo EDENcars sk on Skoda Citigo Mini -luokasta 17,46 $/päivä.

  Slovakia:n suosituimman vuokrausluokan, Säästö -luokan, halvin auto EDENcars sk -vuokraamoilta kohteessa Kosice Lentoasema on Skoda Fabia, hinnalla 17,80 $/päivä

  Säästö -luokassa suosituin malli on Volkswagen Polo. Sen hinta on alkaen 17,70 $/päivä Budget Car Rental -vuokraamolta, jonka arvostelu on 7.3/10, 500+ käyttäjäarvostelun perusteella.

  Halvin vuokra-auto kohteessa Kosice Lentoasema on Fiat Panda Global-Rent-A-Car -vuokraamolta. Sen hinta on vain 16,58 $/päivä. Global-Rent-A-Car -vuokraamon arvosteli 100+ asiakasta keskimääräisellä arvosanalla 8.6/10.

 • Valitse haku- ja palautusaika sopivasti.

  Jos haluat säästää rahaa, valitse haku- ja palautusajaksi sama aika. Autovuokraamot ottavat maksun täyden päivän hinnan, joten 25 tunnin vuokrauksesta maksat täydet kaksi päivää (48h) ja 74 tunnin vuokrasta maksat 96 tunnin (4 päivän) vuokran.

 • Kun valitset autoa, sinun pitää päättää kuinka monta matkustajaa matkustaa autossa. Huomioi, että autoon mahtuvien matkalaukkujen määrä on merkitty autokohtaisesti. Yksi matkalaukku yleensä tarkoittaa käsilaukkua tai tavallista käsitavaraa. Jos vuokraa auton yli viidelle hengelle, on monesti halvempaa ja järkevämpää varata kaksi tavallisen vuokrausluokan autoa kuin että varaisi moni-istuimisen ajoneuvon.
 • Jos matkustat lasten kanssa, älä unohda varata lastenistuinta lapsellesi. Vaikka lastenistuimen vuokraus saattaa maksaa paljon , sakot lastenistuimen käyttämättömyydestä maksavat huomattavasti enemmän. Huomaa myös, että tavallinen lentolippu antaa pitää lasteinstuimen mukana ilmaiseksi (lisätietoja saat ottamalla yhteyttä lentoyhtiöön). Lisäksi voit aina ostaa oman lastenistuimen lähimmästä tavaratalosta saavuttuasi kohteeseen.
 • Jos aiot käyttää lauttaa tai ylittää rajan vuokra-autolla, lue vuokrauksen ehdot tarkasti usealta vuokraamolta. Saattaa olla mahdollista, että toinen vuokraamo antaa mennä rajan yli toiseen maahan ja toinen vuokraamo antaa matkustaa lautalla. Lisäksi, jos olet suunnittelemassa lauttalipun ostamista, ilmoita autovuokraamolle se etukäteen ja he kertovat vuokra-auton rekisterinumeron.
 • Huomioi aina polttoaine-ehdot. Aina tankki täynnä hakeminen ja tyhjänä palauttaminen ei ole paras vaihtoehto. Älä kiirehdi ja osta täyttä tankkia vuokraamosta pienellä saarella tai jos vuokraat auton muutamaksi päiväksi. Et välttämättä tarvitse kaikkea ostamaasi polttoainetta.
 • "Harkitse eri hakutapoja. Tavallisin tapa hakuun on Meet & Greet. Valitsemalla tämän vaihtoehdon vuokraamolta, sinun ei tarvitse seistä jonossa tai mennä matkalaukkujesi kanssa bussilla autovuokraamolle. Sen sijaan auto tuodaan sinulle terminaalin uloskäynnille nimelläsi ja vuokraamon nimellä, ja vuokra-autosi odottaa parkkipaikalla. Lisäksi Meet & Greet -vaihtoehdot ovat usein halvempia vuokraamoilla, joilla on vuokraustiski lentokentällä, sillä lentokenttälisää ei lisätä vuokrahintaan. "
 • Älä koskaan laiminlyö ylimääräisiä maksuja. Useimmissa tilanteissa joudut antamaan pantin vuokraushetkellä (katso meidän UKK lisämaksuista ja lisämaksujen vähentämisestä, mutta voit yleensä vakuuttaa tämän pantin tai maksaa lisämaksujen vähennyksen. Huomioi aina pantin määrä. On mahdollista, että vuokrahinta on halpa, mutta lisämaksut ovat kalliit tai toisinpäin. Huomioi aina koko summa, älä pelkästään auton vuokraa.
 • Sinun pitää aina määrittää oikea asuinmaa sillä se saattaa vaikuttaa vuokrauksen hintaan tai hyväksymiseen. Yleensä USA:n kansalaisille listatut hinnat eivät sisällä CDW eikä TP. Jos olet Yhdysvalloista ja vuokraat auton, saatat joutua epämielyttävästi ostamaan vakuutuksen autolle, sillä se on pakollinen.

Luksus-autovuokraushinnat kohteessa Kosice Lentoasema

Mini
Mini
Säästö
Säästö
Täysikokoinen
Täysikokoinen
Luksus
Luksus
Pakettiauto
Pakettiauto
Katumaasturi
Katumaasturi
SIXT Rent A Car
SIXT Rent A Car
alkaen 54 $ alkaen 106 $ alkaen 152 $ alkaen 146 $
AVIS Car Rental
AVIS Car Rental
alkaen 19 $ alkaen 333 $
Global-Rent-A-Car
Global-Rent-A-Car
alkaen 17 $ alkaen 17 $ alkaen 90 $ alkaen 41 $
MegaDrive
MegaDrive
alkaen 17 $ alkaen 17 $ alkaen 30 $
BuchBinder Rent A Car
BuchBinder Rent A Car
alkaen 17 $ alkaen 18 $ alkaen 121 $ alkaen 46 $ alkaen 91 $
Budget Car Rental
Budget Car Rental
alkaen 17 $ alkaen 18 $ alkaen 46 $
Europcar
Europcar
alkaen 25 $ alkaen 31 $ alkaen 156 $ alkaen 59 $
EDENcars sk
EDENcars sk
alkaen 17 $ alkaen 18 $
Alamo
Alamo
alkaen 25 $ alkaen 27 $
Enterprise
Enterprise
alkaen 25 $ alkaen 27 $
Hertz Car Hire
Hertz Car Hire
alkaen 27 $ alkaen 28 $
Firefly Car Rental
Firefly Car Rental
alkaen 35 $

Miksi vuokrata auto sivustolta CARNGO

 • Nopea ja helppo autonvuokraushintojen vertailu
 • Parhaat autonvuokraushinnat
 • Ei piilotettuja maksuja debitillä, luotolla tai käteisellä
 • Ilmainen peruutus tai muutos
 • 24/7 asiakaspalvelu
 • Edullinen vakuutus autonvuokraukselle
 • Vika-apu
 • Halpa autonvuokraus lähellä minua sovelluksella

Arvostelut

10%
5%
15%

Säästä aikaa, säästä rahaa!

Vertaa autonvuokraustarjouksia kohteesta Kosice Lentoasema. Halvat hinnat autonvuokraan myyjältä Luksus