Luksus -autonvuokraus Bratislava
10
00
10
00
Luksus -autonvuokraus Bratislava

Luksus -autonvuokraus Bratislava

Paras vuokra-auto Bratislava, Slovakia. Ei piilotettuja maksuja. Ilmainen peruutus

Luksus-autovuokraus kohteessa Bratislava

EDENCARS kohteessa Bratislava
EDENCARS
EDENCARS
8.9
/10
Erinomainen
8.7
/10
Rahalle vastinetta
9.4
/10
Puhtaus
8.7
/10
Palvelu vuokraustiskillä
8.5
/10
Auton hakeminen
9
/10
Auton jättäminen
Perustuu 250+ asiakasarvosteluun

Bratislava autonvuokrausvinkit

Yleensä on helpompaa vuokrata auto noudattaen seuraavia ohjeita:

 • Päätä, mitä tarvitset.

  Luksus -luokan autot ovat suosittuja kohteen Bratislava asiakkaille. Halvin Luksus -luokan auto on BMW 5 Series AVIS Car Rental -vuokraamolta kohteessa Bratislava. Sen hinta on alkaen 85,59 $/päivä.

  EDENcars sk -vuokraamoilla on suurin asiakasarvosana kohteessa Bratislava keskimääräisellä arvosanalla 8.9/10, joka perustuu 250+ asiakasarvosteluun. Halvin ajoneuvo EDENcars sk on Volkswagen Polo Säästö -luokasta 13,50 $/päivä.

  Slovakia:n suosituimman vuokrausluokan, Säästö -luokan, halvin auto EDENcars sk -vuokraamoilta kohteessa Bratislava on Volkswagen Polo, hinnalla 13,50 $/päivä

  Säästö -luokassa suosituin malli on Volkswagen Polo. Sen hinta on alkaen 18,13 $/päivä Budget Car Rental -vuokraamolta, jonka arvostelu on 8.1/10, 500+ käyttäjäarvostelun perusteella.

  Halvin vuokra-auto kohteessa Bratislava on Volkswagen Polo EDENcars sk -vuokraamolta. Sen hinta on vain 13,50 $/päivä. EDENcars sk -vuokraamon arvosteli 250+ asiakasta keskimääräisellä arvosanalla 8.9/10.

 • Valitse haku- ja palautusaika sopivasti.

  Jos haluat säästää rahaa, valitse haku- ja palautusajaksi sama aika. Autovuokraamot ottavat maksun täyden päivän hinnan, joten 25 tunnin vuokrauksesta maksat täydet kaksi päivää (48h) ja 74 tunnin vuokrasta maksat 96 tunnin (4 päivän) vuokran.

 • Kun valitset autoa, sinun pitää päättää kuinka monta matkustajaa matkustaa autossa. Huomioi, että autoon mahtuvien matkalaukkujen määrä on merkitty autokohtaisesti. Yksi matkalaukku yleensä tarkoittaa käsilaukkua tai tavallista käsitavaraa. Jos vuokraa auton yli viidelle hengelle, on monesti halvempaa ja järkevämpää varata kaksi tavallisen vuokrausluokan autoa kuin että varaisi moni-istuimisen ajoneuvon.
 • Jos matkustat lasten kanssa, älä unohda varata lastenistuinta lapsellesi. Vaikka lastenistuimen vuokraus saattaa maksaa paljon , sakot lastenistuimen käyttämättömyydestä maksavat huomattavasti enemmän. Huomaa myös, että tavallinen lentolippu antaa pitää lasteinstuimen mukana ilmaiseksi (lisätietoja saat ottamalla yhteyttä lentoyhtiöön). Lisäksi voit aina ostaa oman lastenistuimen lähimmästä tavaratalosta saavuttuasi kohteeseen.
 • Jos aiot käyttää lauttaa tai ylittää rajan vuokra-autolla, lue vuokrauksen ehdot tarkasti usealta vuokraamolta. Saattaa olla mahdollista, että toinen vuokraamo antaa mennä rajan yli toiseen maahan ja toinen vuokraamo antaa matkustaa lautalla. Lisäksi, jos olet suunnittelemassa lauttalipun ostamista, ilmoita autovuokraamolle se etukäteen ja he kertovat vuokra-auton rekisterinumeron.
 • Huomioi aina polttoaine-ehdot. Aina tankki täynnä hakeminen ja tyhjänä palauttaminen ei ole paras vaihtoehto. Älä kiirehdi ja osta täyttä tankkia vuokraamosta pienellä saarella tai jos vuokraat auton muutamaksi päiväksi. Et välttämättä tarvitse kaikkea ostamaasi polttoainetta.
 • "Harkitse eri hakutapoja. Tavallisin tapa hakuun on Meet & Greet. Valitsemalla tämän vaihtoehdon vuokraamolta, sinun ei tarvitse seistä jonossa tai mennä matkalaukkujesi kanssa bussilla autovuokraamolle. Sen sijaan auto tuodaan sinulle terminaalin uloskäynnille nimelläsi ja vuokraamon nimellä, ja vuokra-autosi odottaa parkkipaikalla. Lisäksi Meet & Greet -vaihtoehdot ovat usein halvempia vuokraamoilla, joilla on vuokraustiski lentokentällä, sillä lentokenttälisää ei lisätä vuokrahintaan. "
 • Älä koskaan laiminlyö ylimääräisiä maksuja. Useimmissa tilanteissa joudut antamaan pantin vuokraushetkellä (katso meidän UKK lisämaksuista ja lisämaksujen vähentämisestä, mutta voit yleensä vakuuttaa tämän pantin tai maksaa lisämaksujen vähennyksen. Huomioi aina pantin määrä. On mahdollista, että vuokrahinta on halpa, mutta lisämaksut ovat kalliit tai toisinpäin. Huomioi aina koko summa, älä pelkästään auton vuokraa.
 • Sinun pitää aina määrittää oikea asuinmaa sillä se saattaa vaikuttaa vuokrauksen hintaan tai hyväksymiseen. Yleensä USA:n kansalaisille listatut hinnat eivät sisällä CDW eikä TP. Jos olet Yhdysvalloista ja vuokraat auton, saatat joutua epämielyttävästi ostamaan vakuutuksen autolle, sillä se on pakollinen.

Luksus-autovuokraushinnat kohteessa Bratislava Lentoasema (BTS)

Mini
Mini
Säästö
Säästö
Täysikokoinen
Täysikokoinen
Luksus
Luksus
Pakettiauto
Pakettiauto
Katumaasturi
Katumaasturi
AVIS Car Rental
AVIS Car Rental
alkaen 17 $ alkaen 86 $ alkaen 56 $
SIXT Rent A Car
SIXT Rent A Car
alkaen 43 $ alkaen 86 $ alkaen 123 $ alkaen 122 $ alkaen 259 $
Auto-Rental
Auto-Rental
alkaen 17 $ alkaen 180 $ alkaen 89 $ alkaen 55 $
EDENcars sk
EDENcars sk
alkaen 18 $ alkaen 14 $ alkaen 62 $ alkaen 76 $
MegaDrive
MegaDrive
alkaen 25 $ alkaen 31 $ alkaen 36 $
Budget Car Rental
Budget Car Rental
alkaen 18 $ alkaen 18 $ alkaen 139 $
BuchBinder Rent A Car
BuchBinder Rent A Car
alkaen 27 $ alkaen 31 $ alkaen 111 $ alkaen 62 $ alkaen 118 $
Enterprise
Enterprise
alkaen 30 $ alkaen 32 $ alkaen 154 $ alkaen 212 $
Firefly Car Rental
Firefly Car Rental
alkaen 27 $
Hertz Car Hire
Hertz Car Hire
alkaen 26 $ alkaen 28 $
Europcar
Europcar
alkaen 36 $ alkaen 29 $ alkaen 103 $ alkaen 79 $
Global-Rent-A-Car
Global-Rent-A-Car
alkaen 25 $ alkaen 25 $ alkaen 101 $ alkaen 57 $
Alamo
Alamo
alkaen 21 $ alkaen 17 $ alkaen 50 $ alkaen 246 $

Miksi vuokrata auto sivustolta CARNGO

 • Nopea ja helppo autonvuokraushintojen vertailu
 • Parhaat autonvuokraushinnat
 • Ei piilotettuja maksuja debitillä, luotolla tai käteisellä
 • Ilmainen peruutus tai muutos
 • 24/7 asiakaspalvelu
 • Edullinen vakuutus autonvuokraukselle
 • Vika-apu
 • Halpa autonvuokraus lähellä minua sovelluksella

Arvostelut

10%
5%
15%

Säästä aikaa, säästä rahaa!

Vertaa autonvuokraustarjouksia kohteesta Bratislava. Halvat hinnat autonvuokraan myyjältä Luksus