INTERRENT Budva
10
00
10
00
CARNGO Car Rental

INTERRENT Budva

Paras vuokra-auto Budva, Montenegro. Ei piilotettuja maksuja. Ilmainen peruutus

INTERRENT Budva

INTERRENT-autovuokraus kohteessa Budva

INTERRENT kohteessa Budva
INTERRENT
INTERRENT
5.8
/10
Keskinkertainen
5.8
/10
Rahalle vastinetta
7.3
/10
Puhtaus
4.2
/10
Palvelu vuokraustiskillä
5.4
/10
Auton hakeminen
6.1
/10
Auton jättäminen
Perustuu 50+ asiakasarvosteluun

Budva autonvuokrausvinkit

Yleensä on helpompaa vuokrata auto noudattaen seuraavia ohjeita:

 • Päätä, mitä tarvitset.

  InterRent -autovuokraamoita kohteessa Budva arvosteli 50+ asiakasta arvosanalla 5.6/10. Halvin auto InterRent -vuokraamolta kohteessa Budva oli Ford Fiesta Säästö -luokan vuokra-auto. Sen hinta oli 23,21 $ päivässä.

  Useimmat asiakkaamme varaavat yleensä autoja Säästö -luokasta Montenegrossa. Halvin Säästö -luokan auto InterRent -vuokraamolta kohteesta Budva on Ford Fiesta hintaan 23,21 $ päivässä.

  SurPrice Car Rentals -vuokraamoilla on suurin asiakasarvosana kohteessa Budva keskimääräisellä arvosanalla 7.5/10, joka perustuu 100+ asiakasarvosteluun. Halvin ajoneuvo SurPrice Car Rentals on Fiat Panda Mini -luokasta 21,84 $/päivä.

  Montenegro:n suosituimman vuokrausluokan, Säästö -luokan, halvin auto SurPrice Car Rentals -vuokraamoilta kohteessa Budva on Hyundai i20, hinnalla 31,94 $/päivä

  Säästö -luokassa suosituin malli on Citroen C3. Sen hinta on alkaen 9,39 $/päivä AVIS Car Rental -vuokraamolta, jonka arvostelu on 5.7/10, 250+ käyttäjäarvostelun perusteella.

  Halvin vuokra-auto kohteessa Budva on Citroen C3 AVIS Car Rental -vuokraamolta. Sen hinta on vain 9,39 $/päivä. AVIS Car Rental -vuokraamon arvosteli 250+ asiakasta keskimääräisellä arvosanalla 5.7/10.

 • Valitse haku- ja palautusaika sopivasti.

  Jos haluat säästää rahaa, valitse haku- ja palautusajaksi sama aika. Autovuokraamot ottavat maksun täyden päivän hinnan, joten 25 tunnin vuokrauksesta maksat täydet kaksi päivää (48h) ja 74 tunnin vuokrasta maksat 96 tunnin (4 päivän) vuokran.

 • Kun valitset autoa, sinun pitää päättää kuinka monta matkustajaa matkustaa autossa. Huomioi, että autoon mahtuvien matkalaukkujen määrä on merkitty autokohtaisesti. Yksi matkalaukku yleensä tarkoittaa käsilaukkua tai tavallista käsitavaraa. Jos vuokraa auton yli viidelle hengelle, on monesti halvempaa ja järkevämpää varata kaksi tavallisen vuokrausluokan autoa kuin että varaisi moni-istuimisen ajoneuvon.
 • Jos matkustat lasten kanssa, älä unohda varata lastenistuinta lapsellesi. Vaikka lastenistuimen vuokraus saattaa maksaa paljon , sakot lastenistuimen käyttämättömyydestä maksavat huomattavasti enemmän. Huomaa myös, että tavallinen lentolippu antaa pitää lasteinstuimen mukana ilmaiseksi (lisätietoja saat ottamalla yhteyttä lentoyhtiöön). Lisäksi voit aina ostaa oman lastenistuimen lähimmästä tavaratalosta saavuttuasi kohteeseen.
 • Jos aiot käyttää lauttaa tai ylittää rajan vuokra-autolla, lue vuokrauksen ehdot tarkasti usealta vuokraamolta. Saattaa olla mahdollista, että toinen vuokraamo antaa mennä rajan yli toiseen maahan ja toinen vuokraamo antaa matkustaa lautalla. Lisäksi, jos olet suunnittelemassa lauttalipun ostamista, ilmoita autovuokraamolle se etukäteen ja he kertovat vuokra-auton rekisterinumeron.
 • Huomioi aina polttoaine-ehdot. Aina tankki täynnä hakeminen ja tyhjänä palauttaminen ei ole paras vaihtoehto. Älä kiirehdi ja osta täyttä tankkia vuokraamosta pienellä saarella tai jos vuokraat auton muutamaksi päiväksi. Et välttämättä tarvitse kaikkea ostamaasi polttoainetta.
 • "Harkitse eri hakutapoja. Tavallisin tapa hakuun on Meet & Greet. Valitsemalla tämän vaihtoehdon vuokraamolta, sinun ei tarvitse seistä jonossa tai mennä matkalaukkujesi kanssa bussilla autovuokraamolle. Sen sijaan auto tuodaan sinulle terminaalin uloskäynnille nimelläsi ja vuokraamon nimellä, ja vuokra-autosi odottaa parkkipaikalla. Lisäksi Meet & Greet -vaihtoehdot ovat usein halvempia vuokraamoilla, joilla on vuokraustiski lentokentällä, sillä lentokenttälisää ei lisätä vuokrahintaan. "
 • Älä koskaan laiminlyö ylimääräisiä maksuja. Useimmissa tilanteissa joudut antamaan pantin vuokraushetkellä (katso meidän UKK lisämaksuista ja lisämaksujen vähentämisestä, mutta voit yleensä vakuuttaa tämän pantin tai maksaa lisämaksujen vähennyksen. Huomioi aina pantin määrä. On mahdollista, että vuokrahinta on halpa, mutta lisämaksut ovat kalliit tai toisinpäin. Huomioi aina koko summa, älä pelkästään auton vuokraa.
 • Sinun pitää aina määrittää oikea asuinmaa sillä se saattaa vaikuttaa vuokrauksen hintaan tai hyväksymiseen. Yleensä USA:n kansalaisille listatut hinnat eivät sisällä CDW eikä TP. Jos olet Yhdysvalloista ja vuokraat auton, saatat joutua epämielyttävästi ostamaan vakuutuksen autolle, sillä se on pakollinen.

Tietoa INTERRENT -autoista kohteessa Budva

INTERRENT
Tietoa ja yhteystiedot
Yrityksen nimi: InterRent
Osoite: Zgragda Aerodroma Tivat, International Arrivals Terminal , Tivat , 85320
Puhelinnumero: 382 32 683 434
Katso kartalta: Google Maps
Ominaisuudet
Hakemisen tyyppi: Haku lentokentältä — Autonvuokrausyrityksellä on tiski lentokenttäterminaalissa.
Luokitus: 5.8/10, mikä on Keskinkertainen

Miksi vuokrata auto sivustolta CARNGO

 • Nopea ja helppo autonvuokraushintojen vertailu
 • Parhaat autonvuokraushinnat
 • Ei piilotettuja maksuja debitillä, luotolla tai käteisellä
 • Ilmainen peruutus tai muutos
 • 24/7 asiakaspalvelu
 • Edullinen vakuutus autonvuokraukselle
 • Vika-apu
 • Halpa autonvuokraus lähellä minua sovelluksella

Arvostelut

10%
5%
15%

Säästä aikaa, säästä rahaa!

Vertaa autonvuokraustarjouksia kohteesta Budva. Halvat hinnat autonvuokraan myyjältä INTERRENT