Katumaasturi -vuokraus Miri Lentoasema
10
00
10
00
Katumaasturi -vuokraus Miri Lentoasema

Katumaasturi -vuokraus Miri Lentoasema

Paras vuokra-auto Miri Lentoasema (MYY), Malesia. Ei piilotettuja maksuja. Ilmainen peruutus

Katumaasturi-autovuokraus kohteessa Miri Lentoasema

GREEN MATRIX kohteessa Miri Lentoasema
GREEN MATRIX
GREEN MATRIX
8.4
/10
Erinomainen
8.2
/10
Rahalle vastinetta
7.9
/10
Puhtaus
8.5
/10
Palvelu vuokraustiskillä
8.6
/10
Auton hakeminen
8.6
/10
Auton jättäminen
Perustuu 500+ asiakasarvosteluun

Miri Lentoasema autonvuokrausvinkit

Yleensä on helpompaa vuokrata auto noudattaen seuraavia ohjeita:

 • Päätä, mitä tarvitset.

  Katumaasturi -luokan autot ovat suosittuja kohteen Miri Lentoasema asiakkaille. Halvin Katumaasturi -luokan auto on Nissan Xterra Kong-Teck -vuokraamolta kohteessa Miri Lentoasema. Sen hinta on alkaen 112,15 $/päivä.

  Green-Matrix -vuokraamoilla on suurin asiakasarvosana kohteessa Miri Lentoasema keskimääräisellä arvosanalla 8.4/10, joka perustuu 500+ asiakasarvosteluun. Halvin ajoneuvo Green-Matrix on Perodua Axia Mini -luokasta 32,93 $/päivä.

  Malesia:n suosituimman vuokrausluokan, Mini -luokan, halvin auto Green-Matrix -vuokraamoilta kohteessa Miri Lentoasema on Perodua Axia, hinnalla 32,93 $/päivä

  Mini -luokassa suosituin malli on Perodua Axia. Sen hinta on alkaen 32,93 $/päivä Green-Matrix -vuokraamolta, jonka arvostelu on 8.4/10, 500+ käyttäjäarvostelun perusteella.

  Halvin vuokra-auto kohteessa Miri Lentoasema on Perodua Axia Green-Matrix -vuokraamolta. Sen hinta on vain 32,93 $/päivä. Green-Matrix -vuokraamon arvosteli 500+ asiakasta keskimääräisellä arvosanalla 8.4/10.

 • Valitse haku- ja palautusaika sopivasti.

  Jos haluat säästää rahaa, valitse haku- ja palautusajaksi sama aika. Autovuokraamot ottavat maksun täyden päivän hinnan, joten 25 tunnin vuokrauksesta maksat täydet kaksi päivää (48h) ja 74 tunnin vuokrasta maksat 96 tunnin (4 päivän) vuokran.

 • Kun valitset autoa, sinun pitää päättää kuinka monta matkustajaa matkustaa autossa. Huomioi, että autoon mahtuvien matkalaukkujen määrä on merkitty autokohtaisesti. Yksi matkalaukku yleensä tarkoittaa käsilaukkua tai tavallista käsitavaraa. Jos vuokraa auton yli viidelle hengelle, on monesti halvempaa ja järkevämpää varata kaksi tavallisen vuokrausluokan autoa kuin että varaisi moni-istuimisen ajoneuvon.
 • Jos matkustat lasten kanssa, älä unohda varata lastenistuinta lapsellesi. Vaikka lastenistuimen vuokraus saattaa maksaa paljon , sakot lastenistuimen käyttämättömyydestä maksavat huomattavasti enemmän. Huomaa myös, että tavallinen lentolippu antaa pitää lasteinstuimen mukana ilmaiseksi (lisätietoja saat ottamalla yhteyttä lentoyhtiöön). Lisäksi voit aina ostaa oman lastenistuimen lähimmästä tavaratalosta saavuttuasi kohteeseen.
 • Jos aiot käyttää lauttaa tai ylittää rajan vuokra-autolla, lue vuokrauksen ehdot tarkasti usealta vuokraamolta. Saattaa olla mahdollista, että toinen vuokraamo antaa mennä rajan yli toiseen maahan ja toinen vuokraamo antaa matkustaa lautalla. Lisäksi, jos olet suunnittelemassa lauttalipun ostamista, ilmoita autovuokraamolle se etukäteen ja he kertovat vuokra-auton rekisterinumeron.
 • Huomioi aina polttoaine-ehdot. Aina tankki täynnä hakeminen ja tyhjänä palauttaminen ei ole paras vaihtoehto. Älä kiirehdi ja osta täyttä tankkia vuokraamosta pienellä saarella tai jos vuokraat auton muutamaksi päiväksi. Et välttämättä tarvitse kaikkea ostamaasi polttoainetta.
 • "Harkitse eri hakutapoja. Tavallisin tapa hakuun on Meet & Greet. Valitsemalla tämän vaihtoehdon vuokraamolta, sinun ei tarvitse seistä jonossa tai mennä matkalaukkujesi kanssa bussilla autovuokraamolle. Sen sijaan auto tuodaan sinulle terminaalin uloskäynnille nimelläsi ja vuokraamon nimellä, ja vuokra-autosi odottaa parkkipaikalla. Lisäksi Meet & Greet -vaihtoehdot ovat usein halvempia vuokraamoilla, joilla on vuokraustiski lentokentällä, sillä lentokenttälisää ei lisätä vuokrahintaan. "
 • Älä koskaan laiminlyö ylimääräisiä maksuja. Useimmissa tilanteissa joudut antamaan pantin vuokraushetkellä (katso meidän UKK lisämaksuista ja lisämaksujen vähentämisestä, mutta voit yleensä vakuuttaa tämän pantin tai maksaa lisämaksujen vähennyksen. Huomioi aina pantin määrä. On mahdollista, että vuokrahinta on halpa, mutta lisämaksut ovat kalliit tai toisinpäin. Huomioi aina koko summa, älä pelkästään auton vuokraa.
 • Sinun pitää aina määrittää oikea asuinmaa sillä se saattaa vaikuttaa vuokrauksen hintaan tai hyväksymiseen. Yleensä USA:n kansalaisille listatut hinnat eivät sisällä CDW eikä TP. Jos olet Yhdysvalloista ja vuokraat auton, saatat joutua epämielyttävästi ostamaan vakuutuksen autolle, sillä se on pakollinen.

Katumaasturi-autovuokraushinnat kohteessa Miri Lentoasema

Mini
Mini
Säästö
Säästö
Pakettiauto
Pakettiauto
Katumaasturi
Katumaasturi
Kong-Teck
Kong-Teck
alkaen 43 $ alkaen 49 $ alkaen 86 $ alkaen 112 $
Avis
Avis
alkaen 50 $ alkaen 76 $ alkaen 77 $ alkaen 128 $
AVIS Car Rental
AVIS Car Rental
alkaen 54 $ alkaen 140 $
Green-Matrix
Green-Matrix
alkaen 33 $ alkaen 38 $
Insas-Pacific
Insas-Pacific
alkaen 39 $

Miksi vuokrata auto sivustolta CARNGO

 • Nopea ja helppo autonvuokraushintojen vertailu
 • Parhaat autonvuokraushinnat
 • Ei piilotettuja maksuja debitillä, luotolla tai käteisellä
 • Ilmainen peruutus tai muutos
 • 24/7 asiakaspalvelu
 • Edullinen vakuutus autonvuokraukselle
 • Vika-apu
 • Halpa autonvuokraus lähellä minua sovelluksella

Arvostelut

10%
5%
15%

Säästä aikaa, säästä rahaa!

Vertaa autonvuokraustarjouksia kohteesta Miri Lentoasema. Halvat hinnat autonvuokraan myyjältä Katumaasturi