GREEN MATRIX Kuala Terengganu Lentoasema
10
00
10
00
CARNGO Car Rental

GREEN MATRIX Kuala Terengganu Lentoasema

Paras vuokra-auto Kuala Terengganu Lentoasema (TGG), Malesia. Ei piilotettuja maksuja. Ilmainen peruutus

GREEN MATRIX Kuala Terengganu Lentoasema

GREEN MATRIX-autovuokraus kohteessa Kuala Terengganu Lentoasema

GREEN MATRIX kohteessa Kuala Terengganu Lentoasema
GREEN MATRIX
GREEN MATRIX
8.1
/10
Erinomainen
7.9
/10
Rahalle vastinetta
8
/10
Puhtaus
7.9
/10
Palvelu vuokraustiskillä
8.5
/10
Auton hakeminen
8.4
/10
Auton jättäminen
Perustuu 500+ asiakasarvosteluun

Kuala Terengganu Lentoasema autonvuokrausvinkit

Yleensä on helpompaa vuokrata auto noudattaen seuraavia ohjeita:

 • Päätä, mitä tarvitset.

  Green-Matrix -vuokraamoilla on suurin asiakasarvosana kohteessa Kuala Terengganu Lentoasema keskimääräisellä arvosanalla 8.1/10, joka perustuu 500+ asiakasarvosteluun. Halvin ajoneuvo Green-Matrix on Perodua Viva Mini -luokasta 26,88 $/päivä.

  Suosituin autonvuokrausluokka Kuala Terengganu Lentoasemassa on Säästö , jonka hinta Green-Matrix -vuokraamoilta maksaa alkaen 35,77 $ päivä Perodua Myvilla.

  Malesia:n suosituimman vuokrausluokan, Mini -luokan, halvin auto Green-Matrix -vuokraamoilta kohteessa Kuala Terengganu Lentoasema on Perodua Viva, hinnalla 26,88 $/päivä

  Halvin Säästö -luokan auto kohteessa Kuala Terengganu Lentoasema Prima-Odyssey -vuokraamoilta (5.8/10 arvosana 250+ asiakkaalta), ja edullisin auto ryhmässään vuokraamolta on Perodua Myvi hintaan 44,40 $/päivä.

  Halvin Mini -luokan auto samalta vuokraamolta: Prima-Odyssey Auto on Perodua Viva, hintaan 35,25 $/päivä.

  Malesia :n, suosituin vuokraamo on Green-Matrix (keskimääräinen arvosana 8.1/10 500+ käyttäjäarvostelun perusteella.) Halvin Säästö -luokan auto kohteessa Kuala Terengganu Lentoasema on Perodua Myvi , , alkaen 35,77 $ /päivä.

  Mini -luokassa suosituin malli on Perodua Viva. Sen hinta on alkaen 26,88 $/päivä Green-Matrix -vuokraamolta, jonka arvostelu on 8.1/10, 500+ käyttäjäarvostelun perusteella.

  Halvin vuokra-auto kohteessa Kuala Terengganu Lentoasema on Perodua Viva Green-Matrix -vuokraamolta. Sen hinta on vain 26,88 $/päivä. Green-Matrix -vuokraamon arvosteli 500+ asiakasta keskimääräisellä arvosanalla 8.1/10.

 • Valitse haku- ja palautusaika sopivasti.

  Jos haluat säästää rahaa, valitse haku- ja palautusajaksi sama aika. Autovuokraamot ottavat maksun täyden päivän hinnan, joten 25 tunnin vuokrauksesta maksat täydet kaksi päivää (48h) ja 74 tunnin vuokrasta maksat 96 tunnin (4 päivän) vuokran.

 • Kun valitset autoa, sinun pitää päättää kuinka monta matkustajaa matkustaa autossa. Huomioi, että autoon mahtuvien matkalaukkujen määrä on merkitty autokohtaisesti. Yksi matkalaukku yleensä tarkoittaa käsilaukkua tai tavallista käsitavaraa. Jos vuokraa auton yli viidelle hengelle, on monesti halvempaa ja järkevämpää varata kaksi tavallisen vuokrausluokan autoa kuin että varaisi moni-istuimisen ajoneuvon.
 • Jos matkustat lasten kanssa, älä unohda varata lastenistuinta lapsellesi. Vaikka lastenistuimen vuokraus saattaa maksaa paljon , sakot lastenistuimen käyttämättömyydestä maksavat huomattavasti enemmän. Huomaa myös, että tavallinen lentolippu antaa pitää lasteinstuimen mukana ilmaiseksi (lisätietoja saat ottamalla yhteyttä lentoyhtiöön). Lisäksi voit aina ostaa oman lastenistuimen lähimmästä tavaratalosta saavuttuasi kohteeseen.
 • Jos aiot käyttää lauttaa tai ylittää rajan vuokra-autolla, lue vuokrauksen ehdot tarkasti usealta vuokraamolta. Saattaa olla mahdollista, että toinen vuokraamo antaa mennä rajan yli toiseen maahan ja toinen vuokraamo antaa matkustaa lautalla. Lisäksi, jos olet suunnittelemassa lauttalipun ostamista, ilmoita autovuokraamolle se etukäteen ja he kertovat vuokra-auton rekisterinumeron.
 • Huomioi aina polttoaine-ehdot. Aina tankki täynnä hakeminen ja tyhjänä palauttaminen ei ole paras vaihtoehto. Älä kiirehdi ja osta täyttä tankkia vuokraamosta pienellä saarella tai jos vuokraat auton muutamaksi päiväksi. Et välttämättä tarvitse kaikkea ostamaasi polttoainetta.
 • "Harkitse eri hakutapoja. Tavallisin tapa hakuun on Meet & Greet. Valitsemalla tämän vaihtoehdon vuokraamolta, sinun ei tarvitse seistä jonossa tai mennä matkalaukkujesi kanssa bussilla autovuokraamolle. Sen sijaan auto tuodaan sinulle terminaalin uloskäynnille nimelläsi ja vuokraamon nimellä, ja vuokra-autosi odottaa parkkipaikalla. Lisäksi Meet & Greet -vaihtoehdot ovat usein halvempia vuokraamoilla, joilla on vuokraustiski lentokentällä, sillä lentokenttälisää ei lisätä vuokrahintaan. "
 • Älä koskaan laiminlyö ylimääräisiä maksuja. Useimmissa tilanteissa joudut antamaan pantin vuokraushetkellä (katso meidän UKK lisämaksuista ja lisämaksujen vähentämisestä, mutta voit yleensä vakuuttaa tämän pantin tai maksaa lisämaksujen vähennyksen. Huomioi aina pantin määrä. On mahdollista, että vuokrahinta on halpa, mutta lisämaksut ovat kalliit tai toisinpäin. Huomioi aina koko summa, älä pelkästään auton vuokraa.
 • Sinun pitää aina määrittää oikea asuinmaa sillä se saattaa vaikuttaa vuokrauksen hintaan tai hyväksymiseen. Yleensä USA:n kansalaisille listatut hinnat eivät sisällä CDW eikä TP. Jos olet Yhdysvalloista ja vuokraat auton, saatat joutua epämielyttävästi ostamaan vakuutuksen autolle, sillä se on pakollinen.

Tietoa GREEN MATRIX -autoista kohteessa Kuala Terengganu Lentoasema

GREEN MATRIX
Tietoa ja yhteystiedot
Yrityksen nimi: Green-Matrix
Osoite: Meet and Greet- Kuala Terengganu Airport , Sultan Mahmud Airport, Terengganu
Puhelinnumero: +60178206004/+6012 808 0852
Katso kartalta: Google Maps
Ominaisuudet
Hakemisen tyyppi: Tapaa ja tervehdi — Autonvuokrausyrityksen edustaja tulee noutamaan sinut lentokentältä ja vie sinut vuokra-auton noutopaikkaan.
Luokitus: 8.1/10, mikä on Erinomainen

GREEN MATRIX-autovuokraushinnat kohteessa Kuala Terengganu Lentoasema

Mini
Mini
Säästö
Säästö
Täysikokoinen
Täysikokoinen
Pakettiauto
Pakettiauto
Green-Matrix
Green-Matrix
alkaen 27 $ alkaen 36 $ alkaen 62 $
HAWK Rent A Car Group
HAWK Rent A Car Group
alkaen 312 $ alkaen 142 $ alkaen 189 $ alkaen 195 $
Prima-Odyssey
Prima-Odyssey
alkaen 35 $ alkaen 44 $ alkaen 101 $

Miksi vuokrata auto sivustolta CARNGO

 • Nopea ja helppo autonvuokraushintojen vertailu
 • Parhaat autonvuokraushinnat
 • Ei piilotettuja maksuja debitillä, luotolla tai käteisellä
 • Ilmainen peruutus tai muutos
 • 24/7 asiakaspalvelu
 • Edullinen vakuutus autonvuokraukselle
 • Vika-apu
 • Halpa autonvuokraus lähellä minua sovelluksella

Arvostelut

10%
5%
15%

Säästä aikaa, säästä rahaa!

Vertaa autonvuokraustarjouksia kohteesta Kuala Terengganu Lentoasema. Halvat hinnat autonvuokraan myyjältä GREEN MATRIX