AVIS Reggio Calabria
10
00
10
00
CARNGO Car Rental

AVIS Reggio Calabria

Paras vuokra-auto Reggio Calabria, Italia. Ei piilotettuja maksuja. Ilmainen peruutus

AVIS Reggio Calabria

AVIS-autovuokraus kohteessa Reggio Calabria

AVIS kohteessa Reggio Calabria
AVIS
AVIS
6.5
/10
Hyvä
5.9
/10
Rahalle vastinetta
7.6
/10
Puhtaus
5.9
/10
Palvelu vuokraustiskillä
5.5
/10
Auton hakeminen
7.4
/10
Auton jättäminen
Perustuu 2000+ asiakasarvosteluun

Reggio Calabria autonvuokrausvinkit

Yleensä on helpompaa vuokrata auto noudattaen seuraavia ohjeita:

 • Päätä, mitä tarvitset.

  AVIS Car Rental -autovuokraamoita kohteessa Reggio Calabria arvosteli 2000+ asiakasta arvosanalla 5.7/10. Halvin auto AVIS Car Rental -vuokraamolta kohteessa Reggio Calabria oli Fiat 500 Mini -luokan vuokra-auto. Sen hinta oli 14,36 $ päivässä.

  Useimmat asiakkaamme varaavat yleensä autoja Säästö -luokasta Italiassa. Halvin Säästö -luokan auto AVIS Car Rental -vuokraamolta kohteesta Reggio Calabria on Fiat Panda hintaan 14,36 $ päivässä.

  Locauto Rent A Car -vuokraamoilla on suurin asiakasarvosana kohteessa Reggio Calabria keskimääräisellä arvosanalla 8.1/10, joka perustuu 5000+ asiakasarvosteluun. Halvin ajoneuvo Locauto Rent A Car on Fiat Panda Mini -luokasta 18,47 $/päivä.

  Italia:n suosituimman vuokrausluokan, Säästö -luokan, halvin auto Locauto Rent A Car -vuokraamoilta kohteessa Reggio Calabria on Renault Clio, hinnalla 19,57 $/päivä

  Säästö -luokassa suosituin malli on Volkswagen Polo. Sen hinta on alkaen 19,55 $/päivä Sicily-By-Car -vuokraamolta, jonka arvostelu on 7.8/10, 10000+ käyttäjäarvostelun perusteella.

  Halvin vuokra-auto kohteessa Reggio Calabria on Fiat 500 Budget Car Rental -vuokraamolta. Sen hinta on vain 12,57 $/päivä. Budget Car Rental -vuokraamon arvosteli 10000+ asiakasta keskimääräisellä arvosanalla 6.5/10.

 • Valitse haku- ja palautusaika sopivasti.

  Jos haluat säästää rahaa, valitse haku- ja palautusajaksi sama aika. Autovuokraamot ottavat maksun täyden päivän hinnan, joten 25 tunnin vuokrauksesta maksat täydet kaksi päivää (48h) ja 74 tunnin vuokrasta maksat 96 tunnin (4 päivän) vuokran.

 • Kun valitset autoa, sinun pitää päättää kuinka monta matkustajaa matkustaa autossa. Huomioi, että autoon mahtuvien matkalaukkujen määrä on merkitty autokohtaisesti. Yksi matkalaukku yleensä tarkoittaa käsilaukkua tai tavallista käsitavaraa. Jos vuokraa auton yli viidelle hengelle, on monesti halvempaa ja järkevämpää varata kaksi tavallisen vuokrausluokan autoa kuin että varaisi moni-istuimisen ajoneuvon.
 • Jos matkustat lasten kanssa, älä unohda varata lastenistuinta lapsellesi. Vaikka lastenistuimen vuokraus saattaa maksaa paljon , sakot lastenistuimen käyttämättömyydestä maksavat huomattavasti enemmän. Huomaa myös, että tavallinen lentolippu antaa pitää lasteinstuimen mukana ilmaiseksi (lisätietoja saat ottamalla yhteyttä lentoyhtiöön). Lisäksi voit aina ostaa oman lastenistuimen lähimmästä tavaratalosta saavuttuasi kohteeseen.
 • Jos aiot käyttää lauttaa tai ylittää rajan vuokra-autolla, lue vuokrauksen ehdot tarkasti usealta vuokraamolta. Saattaa olla mahdollista, että toinen vuokraamo antaa mennä rajan yli toiseen maahan ja toinen vuokraamo antaa matkustaa lautalla. Lisäksi, jos olet suunnittelemassa lauttalipun ostamista, ilmoita autovuokraamolle se etukäteen ja he kertovat vuokra-auton rekisterinumeron.
 • Huomioi aina polttoaine-ehdot. Aina tankki täynnä hakeminen ja tyhjänä palauttaminen ei ole paras vaihtoehto. Älä kiirehdi ja osta täyttä tankkia vuokraamosta pienellä saarella tai jos vuokraat auton muutamaksi päiväksi. Et välttämättä tarvitse kaikkea ostamaasi polttoainetta.
 • "Harkitse eri hakutapoja. Tavallisin tapa hakuun on Meet & Greet. Valitsemalla tämän vaihtoehdon vuokraamolta, sinun ei tarvitse seistä jonossa tai mennä matkalaukkujesi kanssa bussilla autovuokraamolle. Sen sijaan auto tuodaan sinulle terminaalin uloskäynnille nimelläsi ja vuokraamon nimellä, ja vuokra-autosi odottaa parkkipaikalla. Lisäksi Meet & Greet -vaihtoehdot ovat usein halvempia vuokraamoilla, joilla on vuokraustiski lentokentällä, sillä lentokenttälisää ei lisätä vuokrahintaan. "
 • Älä koskaan laiminlyö ylimääräisiä maksuja. Useimmissa tilanteissa joudut antamaan pantin vuokraushetkellä (katso meidän UKK lisämaksuista ja lisämaksujen vähentämisestä, mutta voit yleensä vakuuttaa tämän pantin tai maksaa lisämaksujen vähennyksen. Huomioi aina pantin määrä. On mahdollista, että vuokrahinta on halpa, mutta lisämaksut ovat kalliit tai toisinpäin. Huomioi aina koko summa, älä pelkästään auton vuokraa.
 • Sinun pitää aina määrittää oikea asuinmaa sillä se saattaa vaikuttaa vuokrauksen hintaan tai hyväksymiseen. Yleensä USA:n kansalaisille listatut hinnat eivät sisällä CDW eikä TP. Jos olet Yhdysvalloista ja vuokraat auton, saatat joutua epämielyttävästi ostamaan vakuutuksen autolle, sillä se on pakollinen.

Tietoa AVIS -autoista kohteessa Reggio Calabria

AVIS
Tietoa ja yhteystiedot
Yrityksen nimi: AVIS Car Rental
Osoite: SS 111 KM 7 E 600, Cannava, 89016
Puhelinnumero: (39) 0966 59813
Katso kartalta: Google Maps
Ominaisuudet
Hakemisen tyyppi: Not specified — The rental company didn't specify the pickup type yet.
Luokitus: 6.5/10, mikä on Hyvä

AVIS-autovuokraushinnat kohteessa Reggio Calabria Lentoasema (REG)

Mini
Mini
Säästö
Säästö
Täysikokoinen
Täysikokoinen
Luksus
Luksus
Avoauto
Avoauto
Pakettiauto
Pakettiauto
Katumaasturi
Katumaasturi
AVIS Car Rental
AVIS Car Rental
alkaen 14 $ alkaen 14 $ alkaen 126 $ alkaen 88 $ alkaen 131 $ alkaen 97 $ alkaen 105 $
Budget Car Rental
Budget Car Rental
alkaen 13 $ alkaen 39 $ alkaen 105 $ alkaen 84 $ alkaen 36 $
Maggiore
Maggiore
alkaen 48 $ alkaen 17 $ alkaen 97 $ alkaen 103 $ alkaen 78 $
Sicily-By-Car
Sicily-By-Car
alkaen 18 $ alkaen 20 $ alkaen 32 $ alkaen 32 $
Keddy-By-Europcar
Keddy-By-Europcar
alkaen 16 $ alkaen 16 $ alkaen 23 $ alkaen 106 $
Locauto Rent A Car
Locauto Rent A Car
alkaen 18 $ alkaen 20 $ alkaen 44 $ alkaen 42 $
Enterprise
Enterprise
alkaen 45 $ alkaen 47 $ alkaen 78 $
Ecovia
Ecovia
alkaen 18 $ alkaen 20 $ alkaen 144 $
Europcar
Europcar
alkaen 16 $ alkaen 17 $ alkaen 23 $ alkaen 106 $
Hertz Car Hire
Hertz Car Hire
alkaen 18 $ alkaen 51 $ alkaen 85 $
Alamo
Alamo
alkaen 40 $ alkaen 41 $ alkaen 84 $
Optimorent
Optimorent
alkaen 18 $ alkaen 19 $
Autovia
Autovia
alkaen 39 $ alkaen 26 $ alkaen 156 $ alkaen 157 $ alkaen 100 $

Miksi vuokrata auto sivustolta CARNGO

 • Nopea ja helppo autonvuokraushintojen vertailu
 • Parhaat autonvuokraushinnat
 • Ei piilotettuja maksuja debitillä, luotolla tai käteisellä
 • Ilmainen peruutus tai muutos
 • 24/7 asiakaspalvelu
 • Edullinen vakuutus autonvuokraukselle
 • Vika-apu
 • Halpa autonvuokraus lähellä minua sovelluksella

Arvostelut

10%
5%
15%

Säästä aikaa, säästä rahaa!

Vertaa autonvuokraustarjouksia kohteesta Reggio Calabria. Halvat hinnat autonvuokraan myyjältä AVIS