HERTZ Pesaro
10
00
10
00
CARNGO Car Rental

HERTZ Pesaro

Paras vuokra-auto Pesaro, Italia. Ei piilotettuja maksuja. Ilmainen peruutus

HERTZ Pesaro

HERTZ-autovuokraus kohteessa Pesaro

HERTZ kohteessa Pesaro
HERTZ
HERTZ
8.6
/10
Erinomainen
8
/10
Rahalle vastinetta
8.5
/10
Puhtaus
8.9
/10
Palvelu vuokraustiskillä
8.7
/10
Auton hakeminen
8.7
/10
Auton jättäminen
Perustuu 5000+ asiakasarvosteluun

Pesaro autonvuokrausvinkit

Yleensä on helpompaa vuokrata auto noudattaen seuraavia ohjeita:

 • Päätä, mitä tarvitset.

  Hertz Car Hire -autovuokraamoita kohteessa Pesaro arvosteli 5000+ asiakasta arvosanalla 6.5/10. Halvin auto Hertz Car Hire -vuokraamolta kohteessa Pesaro oli Fiat 500 Mini -luokan vuokra-auto. Sen hinta oli 11,39 $ päivässä.

  Useimmat asiakkaamme varaavat yleensä autoja Säästö -luokasta Italiassa. Halvin Säästö -luokan auto Hertz Car Hire -vuokraamolta kohteesta Pesaro on Lancia Ypsilon hintaan 14,76 $ päivässä.

  Dollar -vuokraamoilla on suurin asiakasarvosana kohteessa Pesaro keskimääräisellä arvosanalla 8.8/10, joka perustuu 500+ asiakasarvosteluun. Halvin ajoneuvo Dollar on Fiat 500 Mini -luokasta 10,67 $/päivä.

  Italia:n suosituimman vuokrausluokan, Säästö -luokan, halvin auto Dollar -vuokraamoilta kohteessa Pesaro on Lancia Ypsilon, hinnalla 11,42 $/päivä

  Säästö -luokassa suosituin malli on Volkswagen Polo. Sen hinta on alkaen 18,08 $/päivä Sicily-By-Car -vuokraamolta, jonka arvostelu on 7.8/10, 10000+ käyttäjäarvostelun perusteella.

  Halvin vuokra-auto kohteessa Pesaro on Fiat 500 Budget Car Rental -vuokraamolta. Sen hinta on vain 8,91 $/päivä. Budget Car Rental -vuokraamon arvosteli 10000+ asiakasta keskimääräisellä arvosanalla 7.3/10.

 • Valitse haku- ja palautusaika sopivasti.

  Jos haluat säästää rahaa, valitse haku- ja palautusajaksi sama aika. Autovuokraamot ottavat maksun täyden päivän hinnan, joten 25 tunnin vuokrauksesta maksat täydet kaksi päivää (48h) ja 74 tunnin vuokrasta maksat 96 tunnin (4 päivän) vuokran.

 • Kun valitset autoa, sinun pitää päättää kuinka monta matkustajaa matkustaa autossa. Huomioi, että autoon mahtuvien matkalaukkujen määrä on merkitty autokohtaisesti. Yksi matkalaukku yleensä tarkoittaa käsilaukkua tai tavallista käsitavaraa. Jos vuokraa auton yli viidelle hengelle, on monesti halvempaa ja järkevämpää varata kaksi tavallisen vuokrausluokan autoa kuin että varaisi moni-istuimisen ajoneuvon.
 • Jos matkustat lasten kanssa, älä unohda varata lastenistuinta lapsellesi. Vaikka lastenistuimen vuokraus saattaa maksaa paljon , sakot lastenistuimen käyttämättömyydestä maksavat huomattavasti enemmän. Huomaa myös, että tavallinen lentolippu antaa pitää lasteinstuimen mukana ilmaiseksi (lisätietoja saat ottamalla yhteyttä lentoyhtiöön). Lisäksi voit aina ostaa oman lastenistuimen lähimmästä tavaratalosta saavuttuasi kohteeseen.
 • Jos aiot käyttää lauttaa tai ylittää rajan vuokra-autolla, lue vuokrauksen ehdot tarkasti usealta vuokraamolta. Saattaa olla mahdollista, että toinen vuokraamo antaa mennä rajan yli toiseen maahan ja toinen vuokraamo antaa matkustaa lautalla. Lisäksi, jos olet suunnittelemassa lauttalipun ostamista, ilmoita autovuokraamolle se etukäteen ja he kertovat vuokra-auton rekisterinumeron.
 • Huomioi aina polttoaine-ehdot. Aina tankki täynnä hakeminen ja tyhjänä palauttaminen ei ole paras vaihtoehto. Älä kiirehdi ja osta täyttä tankkia vuokraamosta pienellä saarella tai jos vuokraat auton muutamaksi päiväksi. Et välttämättä tarvitse kaikkea ostamaasi polttoainetta.
 • "Harkitse eri hakutapoja. Tavallisin tapa hakuun on Meet & Greet. Valitsemalla tämän vaihtoehdon vuokraamolta, sinun ei tarvitse seistä jonossa tai mennä matkalaukkujesi kanssa bussilla autovuokraamolle. Sen sijaan auto tuodaan sinulle terminaalin uloskäynnille nimelläsi ja vuokraamon nimellä, ja vuokra-autosi odottaa parkkipaikalla. Lisäksi Meet & Greet -vaihtoehdot ovat usein halvempia vuokraamoilla, joilla on vuokraustiski lentokentällä, sillä lentokenttälisää ei lisätä vuokrahintaan. "
 • Älä koskaan laiminlyö ylimääräisiä maksuja. Useimmissa tilanteissa joudut antamaan pantin vuokraushetkellä (katso meidän UKK lisämaksuista ja lisämaksujen vähentämisestä, mutta voit yleensä vakuuttaa tämän pantin tai maksaa lisämaksujen vähennyksen. Huomioi aina pantin määrä. On mahdollista, että vuokrahinta on halpa, mutta lisämaksut ovat kalliit tai toisinpäin. Huomioi aina koko summa, älä pelkästään auton vuokraa.
 • Sinun pitää aina määrittää oikea asuinmaa sillä se saattaa vaikuttaa vuokrauksen hintaan tai hyväksymiseen. Yleensä USA:n kansalaisille listatut hinnat eivät sisällä CDW eikä TP. Jos olet Yhdysvalloista ja vuokraat auton, saatat joutua epämielyttävästi ostamaan vakuutuksen autolle, sillä se on pakollinen.

Tietoa HERTZ -autoista kohteessa Pesaro

HERTZ
Tietoa ja yhteystiedot
Yrityksen nimi: Hertz Car Hire
Osoite: APT Falconara, Ancona, 60015
Puhelinnumero: +39071 2073798
Katso kartalta: Google Maps
Ominaisuudet
Hakemisen tyyppi: Haku lentokentältä — Autonvuokrausyrityksellä on tiski lentokenttäterminaalissa.
Luokitus: 8.6/10, mikä on Erinomainen

HERTZ-autovuokraushinnat kohteessa Rimini Lentoasema (RMI)

Mini
Mini
Säästö
Säästö
Täysikokoinen
Täysikokoinen
Luksus
Luksus
Avoauto
Avoauto
Pakettiauto
Pakettiauto
Katumaasturi
Katumaasturi
Hertz Car Hire
Hertz Car Hire
alkaen 11 $ alkaen 15 $ alkaen 27 $
Budget Car Rental
Budget Car Rental
alkaen 28 $ alkaen 39 $ alkaen 118 $ alkaen 114 $ alkaen 57 $ alkaen 44 $
Sicily-By-Car
Sicily-By-Car
alkaen 21 $ alkaen 26 $ alkaen 74 $ alkaen 30 $ alkaen 42 $
Ecovia
Ecovia
alkaen 21 $ alkaen 23 $ alkaen 162 $
Winrent
Winrent
alkaen 34 $ alkaen 38 $ alkaen 72 $ alkaen 54 $
AVIS Car Rental
AVIS Car Rental
alkaen 39 $ alkaen 45 $ alkaen 203 $ alkaen 146 $ alkaen 57 $ alkaen 57 $ alkaen 189 $
SIXT Rent A Car
SIXT Rent A Car
alkaen 22 $ alkaen 23 $ alkaen 205 $ alkaen 176 $
Autovia
Autovia
alkaen 69 $ alkaen 30 $ alkaen 205 $ alkaen 207 $
Optimorent
Optimorent
alkaen 88 $ alkaen 89 $
Winrent-By-Leasys
Winrent-By-Leasys
alkaen 22 $ alkaen 23 $ alkaen 140 $ alkaen 44 $

Miksi vuokrata auto sivustolta CARNGO

 • Nopea ja helppo autonvuokraushintojen vertailu
 • Parhaat autonvuokraushinnat
 • Ei piilotettuja maksuja debitillä, luotolla tai käteisellä
 • Ilmainen peruutus tai muutos
 • 24/7 asiakaspalvelu
 • Edullinen vakuutus autonvuokraukselle
 • Vika-apu
 • Halpa autonvuokraus lähellä minua sovelluksella

Arvostelut

10%
5%
15%

Säästä aikaa, säästä rahaa!

Vertaa autonvuokraustarjouksia kohteesta Pesaro. Halvat hinnat autonvuokraan myyjältä HERTZ