AUTOVIA Perugia
10
00
10
00
CARNGO Car Rental

AUTOVIA Perugia

Paras vuokra-auto Perugia, Italia. Ei piilotettuja maksuja. Ilmainen peruutus

AUTOVIA Perugia

AUTOVIA-autovuokraus kohteessa Perugia

AUTOVIA kohteessa Perugia
AUTOVIA
AUTOVIA
7.1
/10
Todella hyvä
7.5
/10
Rahalle vastinetta
7.2
/10
Puhtaus
6.8
/10
Palvelu vuokraustiskillä
6.5
/10
Auton hakeminen
7.4
/10
Auton jättäminen
Perustuu 100+ asiakasarvosteluun

Perugia autonvuokrausvinkit

Yleensä on helpompaa vuokrata auto noudattaen seuraavia ohjeita:

 • Päätä, mitä tarvitset.

  Autovia -autovuokraamoita kohteessa Perugia arvosteli 100+ asiakasta arvosanalla 7.1/10. Halvin auto Autovia -vuokraamolta kohteessa Perugia oli Opel Corsa Säästö -luokan vuokra-auto. Sen hinta oli 51,15 $ päivässä.

  Useimmat asiakkaamme varaavat yleensä autoja Säästö -luokasta Italiassa. Halvin Säästö -luokan auto Autovia -vuokraamolta kohteesta Perugia on Opel Corsa hintaan 51,15 $ päivässä.

  Ecovia -vuokraamoilla on suurin asiakasarvosana kohteessa Perugia keskimääräisellä arvosanalla 8/10, joka perustuu 2000+ asiakasarvosteluun. Halvin ajoneuvo Ecovia on Fiat Panda Säästö -luokasta 20,56 $/päivä.

  Italia:n suosituimman vuokrausluokan, Säästö -luokan, halvin auto Ecovia -vuokraamoilta kohteessa Perugia on Fiat Panda, hinnalla 20,56 $/päivä

  Säästö -luokassa suosituin malli on Volkswagen Polo. Sen hinta on alkaen 37,06 $/päivä Sicily-By-Car -vuokraamolta, jonka arvostelu on 8.1/10, 10000+ käyttäjäarvostelun perusteella.

  Halvin vuokra-auto kohteessa Perugia on Fiat Panda Ecovia -vuokraamolta. Sen hinta on vain 20,56 $/päivä. Ecovia -vuokraamon arvosteli 2000+ asiakasta keskimääräisellä arvosanalla 8/10.

 • Valitse haku- ja palautusaika sopivasti.

  Jos haluat säästää rahaa, valitse haku- ja palautusajaksi sama aika. Autovuokraamot ottavat maksun täyden päivän hinnan, joten 25 tunnin vuokrauksesta maksat täydet kaksi päivää (48h) ja 74 tunnin vuokrasta maksat 96 tunnin (4 päivän) vuokran.

 • Kun valitset autoa, sinun pitää päättää kuinka monta matkustajaa matkustaa autossa. Huomioi, että autoon mahtuvien matkalaukkujen määrä on merkitty autokohtaisesti. Yksi matkalaukku yleensä tarkoittaa käsilaukkua tai tavallista käsitavaraa. Jos vuokraa auton yli viidelle hengelle, on monesti halvempaa ja järkevämpää varata kaksi tavallisen vuokrausluokan autoa kuin että varaisi moni-istuimisen ajoneuvon.
 • Jos matkustat lasten kanssa, älä unohda varata lastenistuinta lapsellesi. Vaikka lastenistuimen vuokraus saattaa maksaa paljon , sakot lastenistuimen käyttämättömyydestä maksavat huomattavasti enemmän. Huomaa myös, että tavallinen lentolippu antaa pitää lasteinstuimen mukana ilmaiseksi (lisätietoja saat ottamalla yhteyttä lentoyhtiöön). Lisäksi voit aina ostaa oman lastenistuimen lähimmästä tavaratalosta saavuttuasi kohteeseen.
 • Jos aiot käyttää lauttaa tai ylittää rajan vuokra-autolla, lue vuokrauksen ehdot tarkasti usealta vuokraamolta. Saattaa olla mahdollista, että toinen vuokraamo antaa mennä rajan yli toiseen maahan ja toinen vuokraamo antaa matkustaa lautalla. Lisäksi, jos olet suunnittelemassa lauttalipun ostamista, ilmoita autovuokraamolle se etukäteen ja he kertovat vuokra-auton rekisterinumeron.
 • Huomioi aina polttoaine-ehdot. Aina tankki täynnä hakeminen ja tyhjänä palauttaminen ei ole paras vaihtoehto. Älä kiirehdi ja osta täyttä tankkia vuokraamosta pienellä saarella tai jos vuokraat auton muutamaksi päiväksi. Et välttämättä tarvitse kaikkea ostamaasi polttoainetta.
 • "Harkitse eri hakutapoja. Tavallisin tapa hakuun on Meet & Greet. Valitsemalla tämän vaihtoehdon vuokraamolta, sinun ei tarvitse seistä jonossa tai mennä matkalaukkujesi kanssa bussilla autovuokraamolle. Sen sijaan auto tuodaan sinulle terminaalin uloskäynnille nimelläsi ja vuokraamon nimellä, ja vuokra-autosi odottaa parkkipaikalla. Lisäksi Meet & Greet -vaihtoehdot ovat usein halvempia vuokraamoilla, joilla on vuokraustiski lentokentällä, sillä lentokenttälisää ei lisätä vuokrahintaan. "
 • Älä koskaan laiminlyö ylimääräisiä maksuja. Useimmissa tilanteissa joudut antamaan pantin vuokraushetkellä (katso meidän UKK lisämaksuista ja lisämaksujen vähentämisestä, mutta voit yleensä vakuuttaa tämän pantin tai maksaa lisämaksujen vähennyksen. Huomioi aina pantin määrä. On mahdollista, että vuokrahinta on halpa, mutta lisämaksut ovat kalliit tai toisinpäin. Huomioi aina koko summa, älä pelkästään auton vuokraa.
 • Sinun pitää aina määrittää oikea asuinmaa sillä se saattaa vaikuttaa vuokrauksen hintaan tai hyväksymiseen. Yleensä USA:n kansalaisille listatut hinnat eivät sisällä CDW eikä TP. Jos olet Yhdysvalloista ja vuokraat auton, saatat joutua epämielyttävästi ostamaan vakuutuksen autolle, sillä se on pakollinen.

Tietoa AUTOVIA -autoista kohteessa Perugia

AUTOVIA
Tietoa ja yhteystiedot
Yrityksen nimi: Autovia
Osoite: Strada Aeroporto Sant'Egidio Ripa, Via Dell'Aeroporto, SNC, Perugia, 06134
Puhelinnumero: +39 320/7706717 / 075/5097204
Katso kartalta: Google Maps
Ominaisuudet
Hakemisen tyyppi: Haku lentokentältä — Autonvuokrausyrityksellä on toimipiste heti lentoterminaalin ulkopuolella. Sinun tarvitsee vain mennä tiskille.
Luokitus: 7.1/10, mikä on Todella hyvä

AUTOVIA-autovuokraushinnat kohteessa Perugia Lentoasema (PEG)

Mini
Mini
Säästö
Säästö
Täysikokoinen
Täysikokoinen
Luksus
Luksus
Avoauto
Avoauto
Pakettiauto
Pakettiauto
Katumaasturi
Katumaasturi
Autovia
Autovia
alkaen 51 $ alkaen 466 $ alkaen 204 $ alkaen 153 $
Ecovia
Ecovia
alkaen 21 $ alkaen 21 $ alkaen 90 $
Europcar
Europcar
alkaen 38 $ alkaen 62 $ alkaen 76 $ alkaen 26 $ alkaen 125 $
AVIS Car Rental
AVIS Car Rental
alkaen 21 $ alkaen 21 $ alkaen 103 $ alkaen 61 $ alkaen 74 $ alkaen 46 $ alkaen 119 $
Budget Car Rental
Budget Car Rental
alkaen 57 $ alkaen 22 $ alkaen 146 $ alkaen 177 $ alkaen 33 $ alkaen 76 $
Sicily-By-Car
Sicily-By-Car
alkaen 36 $ alkaen 37 $ alkaen 77 $ alkaen 37 $ alkaen 77 $
Keddy-By-Europcar
Keddy-By-Europcar
alkaen 67 $ alkaen 69 $ alkaen 174 $ alkaen 115 $ alkaen 122 $
Hertz Car Hire
Hertz Car Hire
alkaen 59 $ alkaen 64 $ alkaen 88 $
Green-Motion
Green-Motion
alkaen 1 636 $ alkaen 1 636 $
Optimorent
Optimorent
alkaen 23 $ alkaen 24 $

Miksi vuokrata auto sivustolta CARNGO

 • Nopea ja helppo autonvuokraushintojen vertailu
 • Parhaat autonvuokraushinnat
 • Ei piilotettuja maksuja debitillä, luotolla tai käteisellä
 • Ilmainen peruutus tai muutos
 • 24/7 asiakaspalvelu
 • Edullinen vakuutus autonvuokraukselle
 • Vika-apu
 • Halpa autonvuokraus lähellä minua sovelluksella

Arvostelut

10%
5%
15%

Säästä aikaa, säästä rahaa!

Vertaa autonvuokraustarjouksia kohteesta Perugia. Halvat hinnat autonvuokraan myyjältä AUTOVIA