WINRENT Merano
10
00
10
00
CARNGO Car Rental

WINRENT Merano

Paras vuokra-auto Merano, Italia. Ei piilotettuja maksuja. Ilmainen peruutus

WINRENT Merano

WINRENT-autovuokraus kohteessa Merano

WINRENT kohteessa Merano
WINRENT
WINRENT
7.8
/10
Todella hyvä
7.8
/10
Rahalle vastinetta
7.7
/10
Puhtaus
7.9
/10
Palvelu vuokraustiskillä
7.8
/10
Auton hakeminen
7.8
/10
Auton jättäminen
Perustuu 1000+ asiakasarvosteluun

Merano autonvuokrausvinkit

Yleensä on helpompaa vuokrata auto noudattaen seuraavia ohjeita:

 • Päätä, mitä tarvitset.

  Winrent -autovuokraamoita kohteessa Merano arvosteli 1000+ asiakasta arvosanalla 7.8/10. Halvin auto Winrent -vuokraamolta kohteessa Merano oli Citroen C1 Mini -luokan vuokra-auto. Sen hinta oli 36,59 $ päivässä.

  Useimmat asiakkaamme varaavat yleensä autoja Säästö -luokasta Italiassa. Halvin Säästö -luokan auto Winrent -vuokraamolta kohteesta Merano on Nissan Micra hintaan 37,67 $ päivässä.

  BuchBinder Rent A Car -vuokraamoilla on suurin asiakasarvosana kohteessa Merano keskimääräisellä arvosanalla 8.2/10, joka perustuu 50+ asiakasarvosteluun. Halvin ajoneuvo BuchBinder Rent A Car on Chevrolet Spark Mini -luokasta 36,01 $/päivä.

  Italia:n suosituimman vuokrausluokan, Säästö -luokan, halvin auto BuchBinder Rent A Car -vuokraamoilta kohteessa Merano on Opel Corsa, hinnalla 41,01 $/päivä

  Halvin vuokra-auto kohteessa Merano on Chevrolet Spark BuchBinder Rent A Car -vuokraamolta. Sen hinta on vain 36,01 $/päivä. BuchBinder Rent A Car -vuokraamon arvosteli 50+ asiakasta keskimääräisellä arvosanalla 8.2/10.

 • Valitse haku- ja palautusaika sopivasti.

  Jos haluat säästää rahaa, valitse haku- ja palautusajaksi sama aika. Autovuokraamot ottavat maksun täyden päivän hinnan, joten 25 tunnin vuokrauksesta maksat täydet kaksi päivää (48h) ja 74 tunnin vuokrasta maksat 96 tunnin (4 päivän) vuokran.

 • Kun valitset autoa, sinun pitää päättää kuinka monta matkustajaa matkustaa autossa. Huomioi, että autoon mahtuvien matkalaukkujen määrä on merkitty autokohtaisesti. Yksi matkalaukku yleensä tarkoittaa käsilaukkua tai tavallista käsitavaraa. Jos vuokraa auton yli viidelle hengelle, on monesti halvempaa ja järkevämpää varata kaksi tavallisen vuokrausluokan autoa kuin että varaisi moni-istuimisen ajoneuvon.
 • Jos matkustat lasten kanssa, älä unohda varata lastenistuinta lapsellesi. Vaikka lastenistuimen vuokraus saattaa maksaa paljon , sakot lastenistuimen käyttämättömyydestä maksavat huomattavasti enemmän. Huomaa myös, että tavallinen lentolippu antaa pitää lasteinstuimen mukana ilmaiseksi (lisätietoja saat ottamalla yhteyttä lentoyhtiöön). Lisäksi voit aina ostaa oman lastenistuimen lähimmästä tavaratalosta saavuttuasi kohteeseen.
 • Jos aiot käyttää lauttaa tai ylittää rajan vuokra-autolla, lue vuokrauksen ehdot tarkasti usealta vuokraamolta. Saattaa olla mahdollista, että toinen vuokraamo antaa mennä rajan yli toiseen maahan ja toinen vuokraamo antaa matkustaa lautalla. Lisäksi, jos olet suunnittelemassa lauttalipun ostamista, ilmoita autovuokraamolle se etukäteen ja he kertovat vuokra-auton rekisterinumeron.
 • Huomioi aina polttoaine-ehdot. Aina tankki täynnä hakeminen ja tyhjänä palauttaminen ei ole paras vaihtoehto. Älä kiirehdi ja osta täyttä tankkia vuokraamosta pienellä saarella tai jos vuokraat auton muutamaksi päiväksi. Et välttämättä tarvitse kaikkea ostamaasi polttoainetta.
 • "Harkitse eri hakutapoja. Tavallisin tapa hakuun on Meet & Greet. Valitsemalla tämän vaihtoehdon vuokraamolta, sinun ei tarvitse seistä jonossa tai mennä matkalaukkujesi kanssa bussilla autovuokraamolle. Sen sijaan auto tuodaan sinulle terminaalin uloskäynnille nimelläsi ja vuokraamon nimellä, ja vuokra-autosi odottaa parkkipaikalla. Lisäksi Meet & Greet -vaihtoehdot ovat usein halvempia vuokraamoilla, joilla on vuokraustiski lentokentällä, sillä lentokenttälisää ei lisätä vuokrahintaan. "
 • Älä koskaan laiminlyö ylimääräisiä maksuja. Useimmissa tilanteissa joudut antamaan pantin vuokraushetkellä (katso meidän UKK lisämaksuista ja lisämaksujen vähentämisestä, mutta voit yleensä vakuuttaa tämän pantin tai maksaa lisämaksujen vähennyksen. Huomioi aina pantin määrä. On mahdollista, että vuokrahinta on halpa, mutta lisämaksut ovat kalliit tai toisinpäin. Huomioi aina koko summa, älä pelkästään auton vuokraa.
 • Sinun pitää aina määrittää oikea asuinmaa sillä se saattaa vaikuttaa vuokrauksen hintaan tai hyväksymiseen. Yleensä USA:n kansalaisille listatut hinnat eivät sisällä CDW eikä TP. Jos olet Yhdysvalloista ja vuokraat auton, saatat joutua epämielyttävästi ostamaan vakuutuksen autolle, sillä se on pakollinen.

Tietoa WINRENT -autoista kohteessa Merano

WINRENT
Tietoa ja yhteystiedot
Yrityksen nimi: Winrent
Osoite: Bolzano Airport, At exit gate, Bolzano
Puhelinnumero: +390471 262984
Katso kartalta: Google Maps
Ominaisuudet
Hakemisen tyyppi: Tapaa ja tervehdi — Autonvuokrausyrityksen edustaja tulee noutamaan sinut lentokentältä ja vie sinut vuokra-auton noutopaikkaan.
Luokitus: 7.8/10, mikä on Todella hyvä

WINRENT-autovuokraushinnat kohteessa Bolzano Lentoasema (BZO)

Mini
Mini
Säästö
Säästö
Pakettiauto
Pakettiauto
Katumaasturi
Katumaasturi
Winrent
Winrent
alkaen 37 $ alkaen 38 $ alkaen 48 $ alkaen 51 $
Keddy-By-Europcar
Keddy-By-Europcar
alkaen 66 $ alkaen 69 $ alkaen 104 $
Europcar
Europcar
alkaen 65 $ alkaen 68 $ alkaen 102 $
Hertz Car Hire
Hertz Car Hire
alkaen 52 $ alkaen 57 $ alkaen 73 $

Miksi vuokrata auto sivustolta CARNGO

 • Nopea ja helppo autonvuokraushintojen vertailu
 • Parhaat autonvuokraushinnat
 • Ei piilotettuja maksuja debitillä, luotolla tai käteisellä
 • Ilmainen peruutus tai muutos
 • 24/7 asiakaspalvelu
 • Edullinen vakuutus autonvuokraukselle
 • Vika-apu
 • Halpa autonvuokraus lähellä minua sovelluksella

Arvostelut

10%
5%
15%

Säästä aikaa, säästä rahaa!

Vertaa autonvuokraustarjouksia kohteesta Merano. Halvat hinnat autonvuokraan myyjältä WINRENT