Pakettiauto -vuokraus Foiano Della Chiana
10
00
10
00
Pakettiauto -vuokraus Foiano Della Chiana

Pakettiauto -vuokraus Foiano Della Chiana

Paras vuokra-auto Foiano Della Chiana, Italia. Ei piilotettuja maksuja. Ilmainen peruutus

Pakettiauto-autovuokraus kohteessa Foiano Della Chiana

KEDDY BY EUROPCAR kohteessa Foiano Della Chiana
KEDDY BY EUROPCAR
KEDDY BY EUROPCAR
7.9
/10
Todella hyvä
7.5
/10
Rahalle vastinetta
8.3
/10
Puhtaus
7.7
/10
Palvelu vuokraustiskillä
7.6
/10
Auton hakeminen
8.3
/10
Auton jättäminen
Perustuu 500+ asiakasarvosteluun

Foiano Della Chiana autonvuokrausvinkit

Yleensä on helpompaa vuokrata auto noudattaen seuraavia ohjeita:

 • Päätä, mitä tarvitset.

  Pakettiauto -luokan autot ovat suosittuja kohteen Foiano Della Chiana asiakkaille. Halvin Pakettiauto -luokan auto on Citroen C3 Picasso Noleggiare -vuokraamolta kohteessa Foiano Della Chiana. Sen hinta on alkaen 45,25 $/päivä.

  Jos haluat vuokrata Pakettiauto -luokan auton parhaiten arvostellusta vuokraamista kohteesta Foiano Della Chiana, katso Keddy-By-Europcar -vuokraamosta. Autovuokraamoita arvosteli 500+ asiakasta 7.9/10 keskimääräisellä arvosanalla. Pakettiauto auton Keddy-By-Europcar Foiano Della Chiana kanssa mahdollisimman edulliseen hintaan on Fiat Ducato. Se maksaa noin 224,93 $ päivässä.

  Keddy-By-Europcar -vuokraamoilla on suurin asiakasarvosana kohteessa Foiano Della Chiana keskimääräisellä arvosanalla 7.9/10, joka perustuu 500+ asiakasarvosteluun. Halvin ajoneuvo Keddy-By-Europcar on Fiat Punto Säästö -luokasta 62,27 $/päivä.

  Italia:n suosituimman vuokrausluokan, Säästö -luokan, halvin auto Keddy-By-Europcar -vuokraamoilta kohteessa Foiano Della Chiana on Fiat Punto, hinnalla 62,27 $/päivä

  Säästö -luokassa suosituin malli on Fiat Panda. Sen hinta on alkaen 62,65 $/päivä Sicily-By-Car -vuokraamolta, jonka arvostelu on 7.5/10, 10000+ käyttäjäarvostelun perusteella.

  Halvin vuokra-auto kohteessa Foiano Della Chiana on Opel Adam Budget Car Rental -vuokraamolta. Sen hinta on vain 22,83 $/päivä. Budget Car Rental -vuokraamon arvosteli 5000+ asiakasta keskimääräisellä arvosanalla 6.8/10.

 • Valitse haku- ja palautusaika sopivasti.

  Jos haluat säästää rahaa, valitse haku- ja palautusajaksi sama aika. Autovuokraamot ottavat maksun täyden päivän hinnan, joten 25 tunnin vuokrauksesta maksat täydet kaksi päivää (48h) ja 74 tunnin vuokrasta maksat 96 tunnin (4 päivän) vuokran.

 • Kun valitset autoa, sinun pitää päättää kuinka monta matkustajaa matkustaa autossa. Huomioi, että autoon mahtuvien matkalaukkujen määrä on merkitty autokohtaisesti. Yksi matkalaukku yleensä tarkoittaa käsilaukkua tai tavallista käsitavaraa. Jos vuokraa auton yli viidelle hengelle, on monesti halvempaa ja järkevämpää varata kaksi tavallisen vuokrausluokan autoa kuin että varaisi moni-istuimisen ajoneuvon.
 • Jos matkustat lasten kanssa, älä unohda varata lastenistuinta lapsellesi. Vaikka lastenistuimen vuokraus saattaa maksaa paljon , sakot lastenistuimen käyttämättömyydestä maksavat huomattavasti enemmän. Huomaa myös, että tavallinen lentolippu antaa pitää lasteinstuimen mukana ilmaiseksi (lisätietoja saat ottamalla yhteyttä lentoyhtiöön). Lisäksi voit aina ostaa oman lastenistuimen lähimmästä tavaratalosta saavuttuasi kohteeseen.
 • Jos aiot käyttää lauttaa tai ylittää rajan vuokra-autolla, lue vuokrauksen ehdot tarkasti usealta vuokraamolta. Saattaa olla mahdollista, että toinen vuokraamo antaa mennä rajan yli toiseen maahan ja toinen vuokraamo antaa matkustaa lautalla. Lisäksi, jos olet suunnittelemassa lauttalipun ostamista, ilmoita autovuokraamolle se etukäteen ja he kertovat vuokra-auton rekisterinumeron.
 • Huomioi aina polttoaine-ehdot. Aina tankki täynnä hakeminen ja tyhjänä palauttaminen ei ole paras vaihtoehto. Älä kiirehdi ja osta täyttä tankkia vuokraamosta pienellä saarella tai jos vuokraat auton muutamaksi päiväksi. Et välttämättä tarvitse kaikkea ostamaasi polttoainetta.
 • "Harkitse eri hakutapoja. Tavallisin tapa hakuun on Meet & Greet. Valitsemalla tämän vaihtoehdon vuokraamolta, sinun ei tarvitse seistä jonossa tai mennä matkalaukkujesi kanssa bussilla autovuokraamolle. Sen sijaan auto tuodaan sinulle terminaalin uloskäynnille nimelläsi ja vuokraamon nimellä, ja vuokra-autosi odottaa parkkipaikalla. Lisäksi Meet & Greet -vaihtoehdot ovat usein halvempia vuokraamoilla, joilla on vuokraustiski lentokentällä, sillä lentokenttälisää ei lisätä vuokrahintaan. "
 • Älä koskaan laiminlyö ylimääräisiä maksuja. Useimmissa tilanteissa joudut antamaan pantin vuokraushetkellä (katso meidän UKK lisämaksuista ja lisämaksujen vähentämisestä, mutta voit yleensä vakuuttaa tämän pantin tai maksaa lisämaksujen vähennyksen. Huomioi aina pantin määrä. On mahdollista, että vuokrahinta on halpa, mutta lisämaksut ovat kalliit tai toisinpäin. Huomioi aina koko summa, älä pelkästään auton vuokraa.
 • Sinun pitää aina määrittää oikea asuinmaa sillä se saattaa vaikuttaa vuokrauksen hintaan tai hyväksymiseen. Yleensä USA:n kansalaisille listatut hinnat eivät sisällä CDW eikä TP. Jos olet Yhdysvalloista ja vuokraat auton, saatat joutua epämielyttävästi ostamaan vakuutuksen autolle, sillä se on pakollinen.

Pakettiauto-autovuokraushinnat kohteessa Chiusi Train Station

Mini
Mini
Säästö
Säästö
Täysikokoinen
Täysikokoinen
Luksus
Luksus
Avoauto
Avoauto
Pakettiauto
Pakettiauto
Katumaasturi
Katumaasturi
Noleggiare
Noleggiare
alkaen 28 $ alkaen 32 $ alkaen 103 $ alkaen 43 $ alkaen 45 $ alkaen 55 $
Europcar
Europcar
alkaen 88 $ alkaen 96 $ alkaen 223 $ alkaen 140 $
AVIS Car Rental
AVIS Car Rental
alkaen 110 $ alkaen 110 $

Miksi vuokrata auto sivustolta CARNGO

 • Nopea ja helppo autonvuokraushintojen vertailu
 • Parhaat autonvuokraushinnat
 • Ei piilotettuja maksuja debitillä, luotolla tai käteisellä
 • Ilmainen peruutus tai muutos
 • 24/7 asiakaspalvelu
 • Edullinen vakuutus autonvuokraukselle
 • Vika-apu
 • Halpa autonvuokraus lähellä minua sovelluksella

Arvostelut

10%
5%
15%

Säästä aikaa, säästä rahaa!

Vertaa autonvuokraustarjouksia kohteesta Foiano Della Chiana. Halvat hinnat autonvuokraan myyjältä Pakettiauto