MAGGIORE Faenza
10
00
10
00
CARNGO Car Rental

MAGGIORE Faenza

Paras vuokra-auto Faenza, Italia. Ei piilotettuja maksuja. Ilmainen peruutus

MAGGIORE Faenza

MAGGIORE-autovuokraus kohteessa Faenza

MAGGIORE kohteessa Faenza
MAGGIORE
MAGGIORE
6.2
/10
Hyvä
6.4
/10
Rahalle vastinetta
7.1
/10
Puhtaus
5.5
/10
Palvelu vuokraustiskillä
5.4
/10
Auton hakeminen
6.7
/10
Auton jättäminen
Perustuu 250+ asiakasarvosteluun

Faenza autonvuokrausvinkit

Yleensä on helpompaa vuokrata auto noudattaen seuraavia ohjeita:

 • Päätä, mitä tarvitset.

  Maggiore -autovuokraamoita kohteessa Faenza arvosteli 2000+ asiakasta arvosanalla 6.9/10. Halvin auto Maggiore -vuokraamolta kohteessa Faenza oli Fiat 500 Mini -luokan vuokra-auto. Sen hinta oli 28,64 $ päivässä.

  Useimmat asiakkaamme varaavat yleensä autoja Säästö -luokasta Italiassa. Halvin Säästö -luokan auto Maggiore -vuokraamolta kohteesta Faenza on Fiat Panda hintaan 29,05 $ päivässä.

  Locauto Rent A Car -vuokraamoilla on suurin asiakasarvosana kohteessa Faenza keskimääräisellä arvosanalla 8.1/10, joka perustuu 5000+ asiakasarvosteluun. Halvin ajoneuvo Locauto Rent A Car on Fiat Panda Mini -luokasta 36,31 $/päivä.

  Italia:n suosituimman vuokrausluokan, Säästö -luokan, halvin auto Locauto Rent A Car -vuokraamoilta kohteessa Faenza on Renault Clio, hinnalla 38,49 $/päivä

  Säästö -luokassa suosituin malli on Fiat Panda. Sen hinta on alkaen 31,50 $/päivä Sicily-By-Car -vuokraamolta, jonka arvostelu on 7.5/10, 10000+ käyttäjäarvostelun perusteella.

  Halvin vuokra-auto kohteessa Faenza on Lancia Ypsilon AVIS Car Rental -vuokraamolta. Sen hinta on vain 15,80 $/päivä. AVIS Car Rental -vuokraamon arvosteli 2000+ asiakasta keskimääräisellä arvosanalla 6.1/10.

 • Valitse haku- ja palautusaika sopivasti.

  Jos haluat säästää rahaa, valitse haku- ja palautusajaksi sama aika. Autovuokraamot ottavat maksun täyden päivän hinnan, joten 25 tunnin vuokrauksesta maksat täydet kaksi päivää (48h) ja 74 tunnin vuokrasta maksat 96 tunnin (4 päivän) vuokran.

 • Kun valitset autoa, sinun pitää päättää kuinka monta matkustajaa matkustaa autossa. Huomioi, että autoon mahtuvien matkalaukkujen määrä on merkitty autokohtaisesti. Yksi matkalaukku yleensä tarkoittaa käsilaukkua tai tavallista käsitavaraa. Jos vuokraa auton yli viidelle hengelle, on monesti halvempaa ja järkevämpää varata kaksi tavallisen vuokrausluokan autoa kuin että varaisi moni-istuimisen ajoneuvon.
 • Jos matkustat lasten kanssa, älä unohda varata lastenistuinta lapsellesi. Vaikka lastenistuimen vuokraus saattaa maksaa paljon , sakot lastenistuimen käyttämättömyydestä maksavat huomattavasti enemmän. Huomaa myös, että tavallinen lentolippu antaa pitää lasteinstuimen mukana ilmaiseksi (lisätietoja saat ottamalla yhteyttä lentoyhtiöön). Lisäksi voit aina ostaa oman lastenistuimen lähimmästä tavaratalosta saavuttuasi kohteeseen.
 • Jos aiot käyttää lauttaa tai ylittää rajan vuokra-autolla, lue vuokrauksen ehdot tarkasti usealta vuokraamolta. Saattaa olla mahdollista, että toinen vuokraamo antaa mennä rajan yli toiseen maahan ja toinen vuokraamo antaa matkustaa lautalla. Lisäksi, jos olet suunnittelemassa lauttalipun ostamista, ilmoita autovuokraamolle se etukäteen ja he kertovat vuokra-auton rekisterinumeron.
 • Huomioi aina polttoaine-ehdot. Aina tankki täynnä hakeminen ja tyhjänä palauttaminen ei ole paras vaihtoehto. Älä kiirehdi ja osta täyttä tankkia vuokraamosta pienellä saarella tai jos vuokraat auton muutamaksi päiväksi. Et välttämättä tarvitse kaikkea ostamaasi polttoainetta.
 • "Harkitse eri hakutapoja. Tavallisin tapa hakuun on Meet & Greet. Valitsemalla tämän vaihtoehdon vuokraamolta, sinun ei tarvitse seistä jonossa tai mennä matkalaukkujesi kanssa bussilla autovuokraamolle. Sen sijaan auto tuodaan sinulle terminaalin uloskäynnille nimelläsi ja vuokraamon nimellä, ja vuokra-autosi odottaa parkkipaikalla. Lisäksi Meet & Greet -vaihtoehdot ovat usein halvempia vuokraamoilla, joilla on vuokraustiski lentokentällä, sillä lentokenttälisää ei lisätä vuokrahintaan. "
 • Älä koskaan laiminlyö ylimääräisiä maksuja. Useimmissa tilanteissa joudut antamaan pantin vuokraushetkellä (katso meidän UKK lisämaksuista ja lisämaksujen vähentämisestä, mutta voit yleensä vakuuttaa tämän pantin tai maksaa lisämaksujen vähennyksen. Huomioi aina pantin määrä. On mahdollista, että vuokrahinta on halpa, mutta lisämaksut ovat kalliit tai toisinpäin. Huomioi aina koko summa, älä pelkästään auton vuokraa.
 • Sinun pitää aina määrittää oikea asuinmaa sillä se saattaa vaikuttaa vuokrauksen hintaan tai hyväksymiseen. Yleensä USA:n kansalaisille listatut hinnat eivät sisällä CDW eikä TP. Jos olet Yhdysvalloista ja vuokraat auton, saatat joutua epämielyttävästi ostamaan vakuutuksen autolle, sillä se on pakollinen.

Tietoa MAGGIORE -autoista kohteessa Faenza

MAGGIORE
Tietoa ja yhteystiedot
Yrityksen nimi: Maggiore
Osoite: Via Cairoli, 4, Bologna, 40121, Emilia Romagna
Puhelinnumero: 0039 051 252 525
Katso kartalta: Google Maps
Ominaisuudet
Hakemisen tyyppi: Not specified — The rental company didn't specify the pickup type yet.
Luokitus: 6.2/10, mikä on Hyvä

MAGGIORE-autovuokraushinnat kohteessa Forli Lentoasema (FRL)

Mini
Mini
Säästö
Säästö
Täysikokoinen
Täysikokoinen
Pakettiauto
Pakettiauto
Katumaasturi
Katumaasturi
Europcar
Europcar
alkaen 32 $ alkaen 34 $ alkaen 99 $ alkaen 89 $
Winrent
Winrent
alkaen 48 $ alkaen 52 $ alkaen 97 $ alkaen 75 $
SIXT Rent A Car
SIXT Rent A Car
alkaen 57 $ alkaen 62 $ alkaen 205 $
Target Rent
Target Rent
alkaen 35 $ alkaen 37 $ alkaen 140 $

Miksi vuokrata auto sivustolta CARNGO

 • Nopea ja helppo autonvuokraushintojen vertailu
 • Parhaat autonvuokraushinnat
 • Ei piilotettuja maksuja debitillä, luotolla tai käteisellä
 • Ilmainen peruutus tai muutos
 • 24/7 asiakaspalvelu
 • Edullinen vakuutus autonvuokraukselle
 • Vika-apu
 • Halpa autonvuokraus lähellä minua sovelluksella

Arvostelut

10%
5%
15%

Säästä aikaa, säästä rahaa!

Vertaa autonvuokraustarjouksia kohteesta Faenza. Halvat hinnat autonvuokraan myyjältä MAGGIORE