Alle 21 -autonvuokraus Comiso
10
00
10
00
CARNGO Car Rental

Alle 21 -autonvuokraus Comiso

Paras vuokra-auto Comiso, Italia. Ei piilotettuja maksuja. Ilmainen peruutus

Alle 21-autovuokraus kohteessa Comiso

KEDDY BY EUROPCAR kohteessa Comiso
KEDDY BY EUROPCAR
KEDDY BY EUROPCAR
8.6
/10
Erinomainen
7.5
/10
Rahalle vastinetta
8.7
/10
Puhtaus
8.9
/10
Palvelu vuokraustiskillä
8.8
/10
Auton hakeminen
8.9
/10
Auton jättäminen
Perustuu 2000+ asiakasarvosteluun

Comiso autonvuokrausvinkit

Yleensä on helpompaa vuokrata auto noudattaen seuraavia ohjeita:

 • Päätä, mitä tarvitset.

  Keddy-By-Europcar -vuokraamoilla on suurin asiakasarvosana kohteessa Comiso keskimääräisellä arvosanalla 8.6/10, joka perustuu 2000+ asiakasarvosteluun. Halvin ajoneuvo Keddy-By-Europcar on Fiat Panda Säästö -luokasta 23,05 $/päivä.

  Italia:n suosituimman vuokrausluokan, Säästö -luokan, halvin auto Keddy-By-Europcar -vuokraamoilta kohteessa Comiso on Fiat Panda, hinnalla 23,05 $/päivä

  Säästö -luokassa suosituin malli on Citroen C1. Sen hinta on alkaen 47,19 $/päivä Sicily-By-Car -vuokraamolta, jonka arvostelu on 0/10, + käyttäjäarvostelun perusteella.

  Halvin vuokra-auto kohteessa Comiso on Lancia Ypsilon Maggiore -vuokraamolta. Sen hinta on vain 17,27 $/päivä. Maggiore -vuokraamon arvosteli 1000+ asiakasta keskimääräisellä arvosanalla 7.5/10.

 • Valitse haku- ja palautusaika sopivasti.

  Jos haluat säästää rahaa, valitse haku- ja palautusajaksi sama aika. Autovuokraamot ottavat maksun täyden päivän hinnan, joten 25 tunnin vuokrauksesta maksat täydet kaksi päivää (48h) ja 74 tunnin vuokrasta maksat 96 tunnin (4 päivän) vuokran.

 • Kun valitset autoa, sinun pitää päättää kuinka monta matkustajaa matkustaa autossa. Huomioi, että autoon mahtuvien matkalaukkujen määrä on merkitty autokohtaisesti. Yksi matkalaukku yleensä tarkoittaa käsilaukkua tai tavallista käsitavaraa. Jos vuokraa auton yli viidelle hengelle, on monesti halvempaa ja järkevämpää varata kaksi tavallisen vuokrausluokan autoa kuin että varaisi moni-istuimisen ajoneuvon.
 • Jos matkustat lasten kanssa, älä unohda varata lastenistuinta lapsellesi. Vaikka lastenistuimen vuokraus saattaa maksaa paljon , sakot lastenistuimen käyttämättömyydestä maksavat huomattavasti enemmän. Huomaa myös, että tavallinen lentolippu antaa pitää lasteinstuimen mukana ilmaiseksi (lisätietoja saat ottamalla yhteyttä lentoyhtiöön). Lisäksi voit aina ostaa oman lastenistuimen lähimmästä tavaratalosta saavuttuasi kohteeseen.
 • Jos aiot käyttää lauttaa tai ylittää rajan vuokra-autolla, lue vuokrauksen ehdot tarkasti usealta vuokraamolta. Saattaa olla mahdollista, että toinen vuokraamo antaa mennä rajan yli toiseen maahan ja toinen vuokraamo antaa matkustaa lautalla. Lisäksi, jos olet suunnittelemassa lauttalipun ostamista, ilmoita autovuokraamolle se etukäteen ja he kertovat vuokra-auton rekisterinumeron.
 • Huomioi aina polttoaine-ehdot. Aina tankki täynnä hakeminen ja tyhjänä palauttaminen ei ole paras vaihtoehto. Älä kiirehdi ja osta täyttä tankkia vuokraamosta pienellä saarella tai jos vuokraat auton muutamaksi päiväksi. Et välttämättä tarvitse kaikkea ostamaasi polttoainetta.
 • "Harkitse eri hakutapoja. Tavallisin tapa hakuun on Meet & Greet. Valitsemalla tämän vaihtoehdon vuokraamolta, sinun ei tarvitse seistä jonossa tai mennä matkalaukkujesi kanssa bussilla autovuokraamolle. Sen sijaan auto tuodaan sinulle terminaalin uloskäynnille nimelläsi ja vuokraamon nimellä, ja vuokra-autosi odottaa parkkipaikalla. Lisäksi Meet & Greet -vaihtoehdot ovat usein halvempia vuokraamoilla, joilla on vuokraustiski lentokentällä, sillä lentokenttälisää ei lisätä vuokrahintaan. "
 • Älä koskaan laiminlyö ylimääräisiä maksuja. Useimmissa tilanteissa joudut antamaan pantin vuokraushetkellä (katso meidän UKK lisämaksuista ja lisämaksujen vähentämisestä, mutta voit yleensä vakuuttaa tämän pantin tai maksaa lisämaksujen vähennyksen. Huomioi aina pantin määrä. On mahdollista, että vuokrahinta on halpa, mutta lisämaksut ovat kalliit tai toisinpäin. Huomioi aina koko summa, älä pelkästään auton vuokraa.
 • Sinun pitää aina määrittää oikea asuinmaa sillä se saattaa vaikuttaa vuokrauksen hintaan tai hyväksymiseen. Yleensä USA:n kansalaisille listatut hinnat eivät sisällä CDW eikä TP. Jos olet Yhdysvalloista ja vuokraat auton, saatat joutua epämielyttävästi ostamaan vakuutuksen autolle, sillä se on pakollinen.

Alle 21-autovuokraushinnat kohteessa Comiso Lentoasema Vincenzo Magliocco (CIY)

Mini
Mini
Säästö
Säästö
Täysikokoinen
Täysikokoinen
Luksus
Luksus
Avoauto
Avoauto
Pakettiauto
Pakettiauto
Katumaasturi
Katumaasturi
Maggiore
Maggiore
alkaen 17 $ alkaen 17 $ alkaen 158 $ alkaen 101 $ alkaen 32 $
Maggiore
Maggiore
alkaen 34 $ alkaen 35 $ alkaen 128 $ alkaen 94 $
Sicily-By-Car
Sicily-By-Car
alkaen 30 $ alkaen 47 $ alkaen 40 $ alkaen 35 $
AVIS Car Rental
AVIS Car Rental
alkaen 17 $ alkaen 17 $ alkaen 138 $ alkaen 166 $ alkaen 103 $ alkaen 71 $ alkaen 172 $
Europcar
Europcar
alkaen 33 $ alkaen 39 $
Budget Car Rental
Budget Car Rental
alkaen 18 $ alkaen 18 $ alkaen 212 $ alkaen 167 $ alkaen 97 $ alkaen 51 $
Hertz Car Hire
Hertz Car Hire
alkaen 85 $ alkaen 96 $ alkaen 115 $
Keddy-By-Europcar
Keddy-By-Europcar
alkaen 53 $ alkaen 23 $
Dollar
Dollar
alkaen 81 $ alkaen 92 $ alkaen 110 $

Miksi vuokrata auto sivustolta CARNGO

 • Nopea ja helppo autonvuokraushintojen vertailu
 • Parhaat autonvuokraushinnat
 • Ei piilotettuja maksuja debitillä, luotolla tai käteisellä
 • Ilmainen peruutus tai muutos
 • 24/7 asiakaspalvelu
 • Edullinen vakuutus autonvuokraukselle
 • Vika-apu
 • Halpa autonvuokraus lähellä minua sovelluksella

Arvostelut

10%
5%
15%

Säästä aikaa, säästä rahaa!

Vertaa autonvuokraustarjouksia kohteesta Comiso. Halvat hinnat autonvuokraan myyjältä Alle 21