AVIS Arezzo
10
00
10
00
CARNGO Car Rental

AVIS Arezzo

Paras vuokra-auto Arezzo, Italia. Ei piilotettuja maksuja. Ilmainen peruutus

AVIS Arezzo

AVIS-autovuokraus kohteessa Arezzo

AVIS kohteessa Arezzo
AVIS
AVIS
6.5
/10
Hyvä
5.9
/10
Rahalle vastinetta
7.6
/10
Puhtaus
6
/10
Palvelu vuokraustiskillä
5.5
/10
Auton hakeminen
7.4
/10
Auton jättäminen
Perustuu 2000+ asiakasarvosteluun

Arezzo autonvuokrausvinkit

Yleensä on helpompaa vuokrata auto noudattaen seuraavia ohjeita:

 • Päätä, mitä tarvitset.

  AVIS Car Rental -autovuokraamoita kohteessa Arezzo arvosteli 2000+ asiakasta arvosanalla 6.5/10. Halvin auto AVIS Car Rental -vuokraamolta kohteessa Arezzo oli Opel Adam Mini -luokan vuokra-auto. Sen hinta oli 35,11 $ päivässä.

  Useimmat asiakkaamme varaavat yleensä autoja Säästö -luokasta Italiassa. Halvin Säästö -luokan auto AVIS Car Rental -vuokraamolta kohteesta Arezzo on Fiat Panda hintaan 35,11 $ päivässä.

  Europcar -vuokraamoilla on suurin asiakasarvosana kohteessa Arezzo keskimääräisellä arvosanalla 7.8/10, joka perustuu 5000+ asiakasarvosteluun. Halvin ajoneuvo Europcar on Citroen C1 Mini -luokasta 33,36 $/päivä.

  Italia:n suosituimman vuokrausluokan, Säästö -luokan, halvin auto Europcar -vuokraamoilta kohteessa Arezzo on Fiat Panda, hinnalla 34,94 $/päivä

  Halvin vuokra-auto kohteessa Arezzo on Opel Adam Budget Car Rental -vuokraamolta. Sen hinta on vain 22,83 $/päivä. Budget Car Rental -vuokraamon arvosteli 5000+ asiakasta keskimääräisellä arvosanalla 6.8/10.

 • Valitse haku- ja palautusaika sopivasti.

  Jos haluat säästää rahaa, valitse haku- ja palautusajaksi sama aika. Autovuokraamot ottavat maksun täyden päivän hinnan, joten 25 tunnin vuokrauksesta maksat täydet kaksi päivää (48h) ja 74 tunnin vuokrasta maksat 96 tunnin (4 päivän) vuokran.

 • Kun valitset autoa, sinun pitää päättää kuinka monta matkustajaa matkustaa autossa. Huomioi, että autoon mahtuvien matkalaukkujen määrä on merkitty autokohtaisesti. Yksi matkalaukku yleensä tarkoittaa käsilaukkua tai tavallista käsitavaraa. Jos vuokraa auton yli viidelle hengelle, on monesti halvempaa ja järkevämpää varata kaksi tavallisen vuokrausluokan autoa kuin että varaisi moni-istuimisen ajoneuvon.
 • Jos matkustat lasten kanssa, älä unohda varata lastenistuinta lapsellesi. Vaikka lastenistuimen vuokraus saattaa maksaa paljon , sakot lastenistuimen käyttämättömyydestä maksavat huomattavasti enemmän. Huomaa myös, että tavallinen lentolippu antaa pitää lasteinstuimen mukana ilmaiseksi (lisätietoja saat ottamalla yhteyttä lentoyhtiöön). Lisäksi voit aina ostaa oman lastenistuimen lähimmästä tavaratalosta saavuttuasi kohteeseen.
 • Jos aiot käyttää lauttaa tai ylittää rajan vuokra-autolla, lue vuokrauksen ehdot tarkasti usealta vuokraamolta. Saattaa olla mahdollista, että toinen vuokraamo antaa mennä rajan yli toiseen maahan ja toinen vuokraamo antaa matkustaa lautalla. Lisäksi, jos olet suunnittelemassa lauttalipun ostamista, ilmoita autovuokraamolle se etukäteen ja he kertovat vuokra-auton rekisterinumeron.
 • Huomioi aina polttoaine-ehdot. Aina tankki täynnä hakeminen ja tyhjänä palauttaminen ei ole paras vaihtoehto. Älä kiirehdi ja osta täyttä tankkia vuokraamosta pienellä saarella tai jos vuokraat auton muutamaksi päiväksi. Et välttämättä tarvitse kaikkea ostamaasi polttoainetta.
 • "Harkitse eri hakutapoja. Tavallisin tapa hakuun on Meet & Greet. Valitsemalla tämän vaihtoehdon vuokraamolta, sinun ei tarvitse seistä jonossa tai mennä matkalaukkujesi kanssa bussilla autovuokraamolle. Sen sijaan auto tuodaan sinulle terminaalin uloskäynnille nimelläsi ja vuokraamon nimellä, ja vuokra-autosi odottaa parkkipaikalla. Lisäksi Meet & Greet -vaihtoehdot ovat usein halvempia vuokraamoilla, joilla on vuokraustiski lentokentällä, sillä lentokenttälisää ei lisätä vuokrahintaan. "
 • Älä koskaan laiminlyö ylimääräisiä maksuja. Useimmissa tilanteissa joudut antamaan pantin vuokraushetkellä (katso meidän UKK lisämaksuista ja lisämaksujen vähentämisestä, mutta voit yleensä vakuuttaa tämän pantin tai maksaa lisämaksujen vähennyksen. Huomioi aina pantin määrä. On mahdollista, että vuokrahinta on halpa, mutta lisämaksut ovat kalliit tai toisinpäin. Huomioi aina koko summa, älä pelkästään auton vuokraa.
 • Sinun pitää aina määrittää oikea asuinmaa sillä se saattaa vaikuttaa vuokrauksen hintaan tai hyväksymiseen. Yleensä USA:n kansalaisille listatut hinnat eivät sisällä CDW eikä TP. Jos olet Yhdysvalloista ja vuokraat auton, saatat joutua epämielyttävästi ostamaan vakuutuksen autolle, sillä se on pakollinen.

Tietoa AVIS -autoista kohteessa Arezzo

AVIS
Tietoa ja yhteystiedot
Yrityksen nimi: AVIS Car Rental
Osoite: Via Pier Della Francesca 20, Citta Di Castello, 06012
Puhelinnumero: (39) 075-8558534
Katso kartalta: Google Maps
Ominaisuudet
Hakemisen tyyppi: Not specified — The rental company didn't specify the pickup type yet.
Luokitus: 6.5/10, mikä on Hyvä

AVIS-autovuokraushinnat kohteessa Arezzo

Mini
Mini
Säästö
Säästö
Katumaasturi
Katumaasturi
AVIS Car Rental
AVIS Car Rental
alkaen 56 $ alkaen 56 $ alkaen 97 $
Budget Car Rental
Budget Car Rental
alkaen 47 $ alkaen 47 $ alkaen 74 $
Maggiore
Maggiore
alkaen 53 $ alkaen 56 $

Miksi vuokrata auto sivustolta CARNGO

 • Nopea ja helppo autonvuokraushintojen vertailu
 • Parhaat autonvuokraushinnat
 • Ei piilotettuja maksuja debitillä, luotolla tai käteisellä
 • Ilmainen peruutus tai muutos
 • 24/7 asiakaspalvelu
 • Edullinen vakuutus autonvuokraukselle
 • Vika-apu
 • Halpa autonvuokraus lähellä minua sovelluksella

Arvostelut

10%
5%
15%

Säästä aikaa, säästä rahaa!

Vertaa autonvuokraustarjouksia kohteesta Arezzo. Halvat hinnat autonvuokraan myyjältä AVIS