DOLLAR Kutaisi Airport
10
00
10
00
CARNGO Car Rental

DOLLAR Kutaisi Airport

Paras vuokra-auto Kutaisi Airport (KUT), Georgia. Ei piilotettuja maksuja. Ilmainen peruutus

DOLLAR Kutaisi Airport

DOLLAR-autovuokraus kohteessa Kutaisi Airport

Kutaisi Airport autonvuokrausvinkit

Yleensä on helpompaa vuokrata auto noudattaen seuraavia ohjeita:

 • Päätä, mitä tarvitset.

  Dollar -autovuokraamoita kohteessa Kutaisi Airport arvosteli + asiakasta arvosanalla 0/10. Halvin auto Dollar -vuokraamolta kohteessa Kutaisi Airport oli Renault Logan Säästö -luokan vuokra-auto. Sen hinta oli 60,77 $ päivässä.

  Useimmat asiakkaamme varaavat yleensä autoja Katumaasturi -luokasta kohteessa Kutaisi Airport ja Säästö -luokasta Georgiassa. Halvin Katumaasturi -luokan auto Dollar -vuokraamolta kohteesta Kutaisi Airport on Dacia Duster hintaan 117,90 $ päivässä. Halvin Säästö -luokan auto Dollar -vuokraamolta kohteesta Kutaisi Airport on Renault Logan hintaan 60,77 $ päivässä.

  Surprice -vuokraamoilla on suurin asiakasarvosana kohteessa Kutaisi Airport keskimääräisellä arvosanalla 7.5/10, joka perustuu 5+ asiakasarvosteluun. Halvin ajoneuvo Surprice on Honda Fit Säästö -luokasta 38,25 $/päivä.

  Suosituin autonvuokrausluokka Kutaisi Airportssa on Katumaasturi , jonka hinta Surprice -vuokraamoilta maksaa alkaen 66,33 $ päivä Toyota Rav4lla.

  Georgia:n suosituimman vuokrausluokan, Säästö -luokan, halvin auto Surprice -vuokraamoilta kohteessa Kutaisi Airport on Honda Fit, hinnalla 38,25 $/päivä

  Halvin vuokra-auto kohteessa Kutaisi Airport on Honda Fit Surprice -vuokraamolta. Sen hinta on vain 38,25 $/päivä. Surprice -vuokraamon arvosteli 5+ asiakasta keskimääräisellä arvosanalla 7.5/10.

 • Valitse haku- ja palautusaika sopivasti.

  Jos haluat säästää rahaa, valitse haku- ja palautusajaksi sama aika. Autovuokraamot ottavat maksun täyden päivän hinnan, joten 25 tunnin vuokrauksesta maksat täydet kaksi päivää (48h) ja 74 tunnin vuokrasta maksat 96 tunnin (4 päivän) vuokran.

 • Kun valitset autoa, sinun pitää päättää kuinka monta matkustajaa matkustaa autossa. Huomioi, että autoon mahtuvien matkalaukkujen määrä on merkitty autokohtaisesti. Yksi matkalaukku yleensä tarkoittaa käsilaukkua tai tavallista käsitavaraa. Jos vuokraa auton yli viidelle hengelle, on monesti halvempaa ja järkevämpää varata kaksi tavallisen vuokrausluokan autoa kuin että varaisi moni-istuimisen ajoneuvon.
 • Jos matkustat lasten kanssa, älä unohda varata lastenistuinta lapsellesi. Vaikka lastenistuimen vuokraus saattaa maksaa paljon , sakot lastenistuimen käyttämättömyydestä maksavat huomattavasti enemmän. Huomaa myös, että tavallinen lentolippu antaa pitää lasteinstuimen mukana ilmaiseksi (lisätietoja saat ottamalla yhteyttä lentoyhtiöön). Lisäksi voit aina ostaa oman lastenistuimen lähimmästä tavaratalosta saavuttuasi kohteeseen.
 • Jos aiot käyttää lauttaa tai ylittää rajan vuokra-autolla, lue vuokrauksen ehdot tarkasti usealta vuokraamolta. Saattaa olla mahdollista, että toinen vuokraamo antaa mennä rajan yli toiseen maahan ja toinen vuokraamo antaa matkustaa lautalla. Lisäksi, jos olet suunnittelemassa lauttalipun ostamista, ilmoita autovuokraamolle se etukäteen ja he kertovat vuokra-auton rekisterinumeron.
 • Huomioi aina polttoaine-ehdot. Aina tankki täynnä hakeminen ja tyhjänä palauttaminen ei ole paras vaihtoehto. Älä kiirehdi ja osta täyttä tankkia vuokraamosta pienellä saarella tai jos vuokraat auton muutamaksi päiväksi. Et välttämättä tarvitse kaikkea ostamaasi polttoainetta.
 • "Harkitse eri hakutapoja. Tavallisin tapa hakuun on Meet & Greet. Valitsemalla tämän vaihtoehdon vuokraamolta, sinun ei tarvitse seistä jonossa tai mennä matkalaukkujesi kanssa bussilla autovuokraamolle. Sen sijaan auto tuodaan sinulle terminaalin uloskäynnille nimelläsi ja vuokraamon nimellä, ja vuokra-autosi odottaa parkkipaikalla. Lisäksi Meet & Greet -vaihtoehdot ovat usein halvempia vuokraamoilla, joilla on vuokraustiski lentokentällä, sillä lentokenttälisää ei lisätä vuokrahintaan. "
 • Älä koskaan laiminlyö ylimääräisiä maksuja. Useimmissa tilanteissa joudut antamaan pantin vuokraushetkellä (katso meidän UKK lisämaksuista ja lisämaksujen vähentämisestä, mutta voit yleensä vakuuttaa tämän pantin tai maksaa lisämaksujen vähennyksen. Huomioi aina pantin määrä. On mahdollista, että vuokrahinta on halpa, mutta lisämaksut ovat kalliit tai toisinpäin. Huomioi aina koko summa, älä pelkästään auton vuokraa.
 • Sinun pitää aina määrittää oikea asuinmaa sillä se saattaa vaikuttaa vuokrauksen hintaan tai hyväksymiseen. Yleensä USA:n kansalaisille listatut hinnat eivät sisällä CDW eikä TP. Jos olet Yhdysvalloista ja vuokraat auton, saatat joutua epämielyttävästi ostamaan vakuutuksen autolle, sillä se on pakollinen.

Tietoa DOLLAR -autoista kohteessa Kutaisi Airport

DOLLAR
Tietoa ja yhteystiedot
Yrityksen nimi: Dollar
Osoite: Samtredia, village didi jikhaishi, Kutaisi
Puhelinnumero: +995558904850
Katso kartalta: Google Maps
Ominaisuudet
Hakemisen tyyppi: Tapaa ja tervehdi — Autonvuokrausyrityksen edustaja tulee noutamaan sinut lentokentältä ja vie sinut vuokra-auton noutopaikkaan.

DOLLAR-autovuokraushinnat kohteessa Kutaisi Airport

Mini
Mini
Säästö
Säästö
Täysikokoinen
Täysikokoinen
Luksus
Luksus
Pakettiauto
Pakettiauto
Katumaasturi
Katumaasturi
Dollar
Dollar
alkaen 61 $ alkaen 78 $ alkaen 141 $ alkaen 118 $
Gtg-Cars
Gtg-Cars
alkaen 41 $ alkaen 46 $ alkaen 157 $ alkaen 89 $
Surprice
Surprice
alkaen 38 $ alkaen 116 $ alkaen 88 $ alkaen 66 $
City-Rent-Car
City-Rent-Car
alkaen 223 $ alkaen 82 $ alkaen 87 $
Hertz
Hertz
alkaen 74 $ alkaen 94 $ alkaen 226 $ alkaen 143 $
Thrifty
Thrifty
alkaen 67 $ alkaen 85 $ alkaen 156 $ alkaen 130 $
Europcar
Europcar
alkaen 89 $ alkaen 111 $

Miksi vuokrata auto sivustolta CARNGO

 • Nopea ja helppo autonvuokraushintojen vertailu
 • Parhaat autonvuokraushinnat
 • Ei piilotettuja maksuja debitillä, luotolla tai käteisellä
 • Ilmainen peruutus tai muutos
 • 24/7 asiakaspalvelu
 • Edullinen vakuutus autonvuokraukselle
 • Vika-apu
 • Halpa autonvuokraus lähellä minua sovelluksella

Arvostelut

10%
5%
15%

Säästä aikaa, säästä rahaa!

Vertaa autonvuokraustarjouksia kohteesta Kutaisi Airport. Halvat hinnat autonvuokraan myyjältä DOLLAR