GREEN MOTION Tampere
10
00
10
00
CARNGO Car Rental

GREEN MOTION Tampere

Paras vuokra-auto Tampere, Suomi. Ei piilotettuja maksuja. Ilmainen peruutus

GREEN MOTION Tampere

GREEN MOTION-autovuokraus kohteessa Tampere

GREEN MOTION kohteessa Tampere
GREEN MOTION
GREEN MOTION
7.7
/10
Todella hyvä
7
/10
Rahalle vastinetta
9
/10
Puhtaus
7.7
/10
Palvelu vuokraustiskillä
6.8
/10
Auton hakeminen
8.4
/10
Auton jättäminen
Perustuu 100+ asiakasarvosteluun

Tampere autonvuokrausvinkit

Yleensä on helpompaa vuokrata auto noudattaen seuraavia ohjeita:

 • Päätä, mitä tarvitset.

  Green-Motion -autovuokraamoita kohteessa Tampere arvosteli 100+ asiakasta arvosanalla 7.7/10. Halvin auto Green-Motion -vuokraamolta kohteessa Tampere oli Toyota Yaris Säästö -luokan vuokra-auto. Sen hinta oli 66,32 $ päivässä.

  Useimmat asiakkaamme varaavat yleensä autoja Säästö -luokasta Suomissa. Halvin Säästö -luokan auto Green-Motion -vuokraamolta kohteesta Tampere on Toyota Yaris hintaan 66,32 $ päivässä.

  Hertz Car Hire -vuokraamoilla on suurin asiakasarvosana kohteessa Tampere keskimääräisellä arvosanalla 8.9/10, joka perustuu 100+ asiakasarvosteluun. Halvin ajoneuvo Hertz Car Hire on Volkswagen Up Mini -luokasta 37,13 $/päivä.

  Suomi:n suosituimman vuokrausluokan, Säästö -luokan, halvin auto Hertz Car Hire -vuokraamoilta kohteessa Tampere on Ford Fiesta, hinnalla 40,50 $/päivä

  Säästö -luokassa suosituin malli on Ford Fiesta. Sen hinta on alkaen 45,22 $/päivä SIXT Rent A Car -vuokraamolta, jonka arvostelu on 8.5/10, 250+ käyttäjäarvostelun perusteella.

  Halvin vuokra-auto kohteessa Tampere on Skoda Citigo SIXT Rent A Car -vuokraamolta. Sen hinta on vain 37,12 $/päivä. SIXT Rent A Car -vuokraamon arvosteli 250+ asiakasta keskimääräisellä arvosanalla 8.5/10.

 • Valitse haku- ja palautusaika sopivasti.

  Jos haluat säästää rahaa, valitse haku- ja palautusajaksi sama aika. Autovuokraamot ottavat maksun täyden päivän hinnan, joten 25 tunnin vuokrauksesta maksat täydet kaksi päivää (48h) ja 74 tunnin vuokrasta maksat 96 tunnin (4 päivän) vuokran.

 • Kun valitset autoa, sinun pitää päättää kuinka monta matkustajaa matkustaa autossa. Huomioi, että autoon mahtuvien matkalaukkujen määrä on merkitty autokohtaisesti. Yksi matkalaukku yleensä tarkoittaa käsilaukkua tai tavallista käsitavaraa. Jos vuokraa auton yli viidelle hengelle, on monesti halvempaa ja järkevämpää varata kaksi tavallisen vuokrausluokan autoa kuin että varaisi moni-istuimisen ajoneuvon.
 • Jos matkustat lasten kanssa, älä unohda varata lastenistuinta lapsellesi. Vaikka lastenistuimen vuokraus saattaa maksaa paljon , sakot lastenistuimen käyttämättömyydestä maksavat huomattavasti enemmän. Huomaa myös, että tavallinen lentolippu antaa pitää lasteinstuimen mukana ilmaiseksi (lisätietoja saat ottamalla yhteyttä lentoyhtiöön). Lisäksi voit aina ostaa oman lastenistuimen lähimmästä tavaratalosta saavuttuasi kohteeseen.
 • Jos aiot käyttää lauttaa tai ylittää rajan vuokra-autolla, lue vuokrauksen ehdot tarkasti usealta vuokraamolta. Saattaa olla mahdollista, että toinen vuokraamo antaa mennä rajan yli toiseen maahan ja toinen vuokraamo antaa matkustaa lautalla. Lisäksi, jos olet suunnittelemassa lauttalipun ostamista, ilmoita autovuokraamolle se etukäteen ja he kertovat vuokra-auton rekisterinumeron.
 • Huomioi aina polttoaine-ehdot. Aina tankki täynnä hakeminen ja tyhjänä palauttaminen ei ole paras vaihtoehto. Älä kiirehdi ja osta täyttä tankkia vuokraamosta pienellä saarella tai jos vuokraat auton muutamaksi päiväksi. Et välttämättä tarvitse kaikkea ostamaasi polttoainetta.
 • "Harkitse eri hakutapoja. Tavallisin tapa hakuun on Meet & Greet. Valitsemalla tämän vaihtoehdon vuokraamolta, sinun ei tarvitse seistä jonossa tai mennä matkalaukkujesi kanssa bussilla autovuokraamolle. Sen sijaan auto tuodaan sinulle terminaalin uloskäynnille nimelläsi ja vuokraamon nimellä, ja vuokra-autosi odottaa parkkipaikalla. Lisäksi Meet & Greet -vaihtoehdot ovat usein halvempia vuokraamoilla, joilla on vuokraustiski lentokentällä, sillä lentokenttälisää ei lisätä vuokrahintaan. "
 • Älä koskaan laiminlyö ylimääräisiä maksuja. Useimmissa tilanteissa joudut antamaan pantin vuokraushetkellä (katso meidän UKK lisämaksuista ja lisämaksujen vähentämisestä, mutta voit yleensä vakuuttaa tämän pantin tai maksaa lisämaksujen vähennyksen. Huomioi aina pantin määrä. On mahdollista, että vuokrahinta on halpa, mutta lisämaksut ovat kalliit tai toisinpäin. Huomioi aina koko summa, älä pelkästään auton vuokraa.
 • Sinun pitää aina määrittää oikea asuinmaa sillä se saattaa vaikuttaa vuokrauksen hintaan tai hyväksymiseen. Yleensä USA:n kansalaisille listatut hinnat eivät sisällä CDW eikä TP. Jos olet Yhdysvalloista ja vuokraat auton, saatat joutua epämielyttävästi ostamaan vakuutuksen autolle, sillä se on pakollinen.

Tietoa GREEN MOTION -autoista kohteessa Tampere

GREEN MOTION
Tietoa ja yhteystiedot
Yrityksen nimi: Green-Motion
Osoite: Tornikaari 50, Pirkkala, Tampere, 33960
Puhelinnumero: +358 (0)20 121 3520 /+44 (0) 333 888 4000 option 1
Katso kartalta: Google Maps
Ominaisuudet
Hakemisen tyyppi: Haku lentokentältä — Autonvuokrausyrityksellä on tiski lentokenttäterminaalissa.
Luokitus: 7.7/10, mikä on Todella hyvä

GREEN MOTION-autovuokraushinnat kohteessa Tampere

Mini
Mini
Säästö
Säästö
Täysikokoinen
Täysikokoinen
Luksus
Luksus
Avoauto
Avoauto
Pakettiauto
Pakettiauto
Katumaasturi
Katumaasturi
SIXT Rent A Car
SIXT Rent A Car
alkaen 37 $ alkaen 45 $ alkaen 92 $ alkaen 947 $ alkaen 240 $ alkaen 200 $ alkaen 64 $
Hertz Car Hire
Hertz Car Hire
alkaen 37 $ alkaen 41 $ alkaen 103 $ alkaen 153 $ alkaen 131 $
Scandia Rent
Scandia Rent
alkaen 75 $ alkaen 41 $ alkaen 124 $ alkaen 71 $
Europcar
Europcar
alkaen 41 $ alkaen 41 $ alkaen 189 $ alkaen 74 $
Budget Car Rental
Budget Car Rental
alkaen 68 $ alkaen 204 $ alkaen 133 $
AVIS Car Rental
AVIS Car Rental
alkaen 75 $ alkaen 162 $ alkaen 147 $

Miksi vuokrata auto sivustolta CARNGO

 • Nopea ja helppo autonvuokraushintojen vertailu
 • Parhaat autonvuokraushinnat
 • Ei piilotettuja maksuja debitillä, luotolla tai käteisellä
 • Ilmainen peruutus tai muutos
 • 24/7 asiakaspalvelu
 • Edullinen vakuutus autonvuokraukselle
 • Vika-apu
 • Halpa autonvuokraus lähellä minua sovelluksella

Arvostelut

10%
5%
15%

Säästä aikaa, säästä rahaa!

Vertaa autonvuokraustarjouksia kohteesta Tampere. Halvat hinnat autonvuokraan myyjältä GREEN MOTION