GLOBAL RENT A CAR Mantsala
10
00
10
00
CARNGO Car Rental

GLOBAL RENT A CAR Mantsala

Paras vuokra-auto Mantsala, Suomi. Ei piilotettuja maksuja. Ilmainen peruutus

GLOBAL RENT A CAR Mantsala

GLOBAL RENT A CAR-autovuokraus kohteessa Mantsala

Mantsala autonvuokrausvinkit

Yleensä on helpompaa vuokrata auto noudattaen seuraavia ohjeita:

 • Päätä, mitä tarvitset.

  Global-Rent-A-Car -autovuokraamoita kohteessa Mantsala arvosteli + asiakasta arvosanalla 0/10. Halvin auto Global-Rent-A-Car -vuokraamolta kohteessa Mantsala oli Volkswagen Golf Pienikokoinen -luokan vuokra-auto. Sen hinta oli 43,34 $ päivässä.

  Useimmat asiakkaamme varaavat yleensä autoja Säästö -luokasta Suomissa. Halvin Säästö -luokan auto Global-Rent-A-Car -vuokraamolta kohteesta Mantsala on Volkswagen Polo hintaan 57,12 $ päivässä.

  Scandia Rent -vuokraamoilla on suurin asiakasarvosana kohteessa Mantsala keskimääräisellä arvosanalla 8.2/10, joka perustuu 250+ asiakasarvosteluun. Halvin ajoneuvo Scandia Rent on Ford Fiesta Säästö -luokasta 29,26 $/päivä.

  Suomi:n suosituimman vuokrausluokan, Säästö -luokan, halvin auto Scandia Rent -vuokraamoilta kohteessa Mantsala on Ford Fiesta, hinnalla 29,26 $/päivä

  Säästö -luokassa suosituin malli on Mini Cooper. Sen hinta on alkaen 62,69 $/päivä SIXT Rent A Car -vuokraamolta, jonka arvostelu on 8.6/10, 250+ käyttäjäarvostelun perusteella.

  Halvin vuokra-auto kohteessa Mantsala on Ford Ka SIXT Rent A Car -vuokraamolta. Sen hinta on vain 28,13 $/päivä. SIXT Rent A Car -vuokraamon arvosteli 250+ asiakasta keskimääräisellä arvosanalla 8.6/10.

 • Valitse haku- ja palautusaika sopivasti.

  Jos haluat säästää rahaa, valitse haku- ja palautusajaksi sama aika. Autovuokraamot ottavat maksun täyden päivän hinnan, joten 25 tunnin vuokrauksesta maksat täydet kaksi päivää (48h) ja 74 tunnin vuokrasta maksat 96 tunnin (4 päivän) vuokran.

 • Kun valitset autoa, sinun pitää päättää kuinka monta matkustajaa matkustaa autossa. Huomioi, että autoon mahtuvien matkalaukkujen määrä on merkitty autokohtaisesti. Yksi matkalaukku yleensä tarkoittaa käsilaukkua tai tavallista käsitavaraa. Jos vuokraa auton yli viidelle hengelle, on monesti halvempaa ja järkevämpää varata kaksi tavallisen vuokrausluokan autoa kuin että varaisi moni-istuimisen ajoneuvon.
 • Jos matkustat lasten kanssa, älä unohda varata lastenistuinta lapsellesi. Vaikka lastenistuimen vuokraus saattaa maksaa paljon , sakot lastenistuimen käyttämättömyydestä maksavat huomattavasti enemmän. Huomaa myös, että tavallinen lentolippu antaa pitää lasteinstuimen mukana ilmaiseksi (lisätietoja saat ottamalla yhteyttä lentoyhtiöön). Lisäksi voit aina ostaa oman lastenistuimen lähimmästä tavaratalosta saavuttuasi kohteeseen.
 • Jos aiot käyttää lauttaa tai ylittää rajan vuokra-autolla, lue vuokrauksen ehdot tarkasti usealta vuokraamolta. Saattaa olla mahdollista, että toinen vuokraamo antaa mennä rajan yli toiseen maahan ja toinen vuokraamo antaa matkustaa lautalla. Lisäksi, jos olet suunnittelemassa lauttalipun ostamista, ilmoita autovuokraamolle se etukäteen ja he kertovat vuokra-auton rekisterinumeron.
 • Huomioi aina polttoaine-ehdot. Aina tankki täynnä hakeminen ja tyhjänä palauttaminen ei ole paras vaihtoehto. Älä kiirehdi ja osta täyttä tankkia vuokraamosta pienellä saarella tai jos vuokraat auton muutamaksi päiväksi. Et välttämättä tarvitse kaikkea ostamaasi polttoainetta.
 • "Harkitse eri hakutapoja. Tavallisin tapa hakuun on Meet & Greet. Valitsemalla tämän vaihtoehdon vuokraamolta, sinun ei tarvitse seistä jonossa tai mennä matkalaukkujesi kanssa bussilla autovuokraamolle. Sen sijaan auto tuodaan sinulle terminaalin uloskäynnille nimelläsi ja vuokraamon nimellä, ja vuokra-autosi odottaa parkkipaikalla. Lisäksi Meet & Greet -vaihtoehdot ovat usein halvempia vuokraamoilla, joilla on vuokraustiski lentokentällä, sillä lentokenttälisää ei lisätä vuokrahintaan. "
 • Älä koskaan laiminlyö ylimääräisiä maksuja. Useimmissa tilanteissa joudut antamaan pantin vuokraushetkellä (katso meidän UKK lisämaksuista ja lisämaksujen vähentämisestä, mutta voit yleensä vakuuttaa tämän pantin tai maksaa lisämaksujen vähennyksen. Huomioi aina pantin määrä. On mahdollista, että vuokrahinta on halpa, mutta lisämaksut ovat kalliit tai toisinpäin. Huomioi aina koko summa, älä pelkästään auton vuokraa.
 • Sinun pitää aina määrittää oikea asuinmaa sillä se saattaa vaikuttaa vuokrauksen hintaan tai hyväksymiseen. Yleensä USA:n kansalaisille listatut hinnat eivät sisällä CDW eikä TP. Jos olet Yhdysvalloista ja vuokraat auton, saatat joutua epämielyttävästi ostamaan vakuutuksen autolle, sillä se on pakollinen.

Tietoa GLOBAL RENT A CAR -autoista kohteessa Mantsala

GLOBAL RENT A CAR
Tietoa ja yhteystiedot
Yrityksen nimi: Global-Rent-A-Car
Osoite: Meeting Point Car Rental Parking building P3B 2nd floor, Global Sign. , Elannontie 9, 01510 Vantaa , Helsinki
Puhelinnumero: +358400148950
Katso kartalta: Google Maps
Ominaisuudet
Hakemisen tyyppi: Haku lentokentältä — Autonvuokrausyrityksellä on tiski lentokenttäterminaalissa.

GLOBAL RENT A CAR-autovuokraushinnat kohteessa Helsinki Lentoasema (HEL)

Mini
Mini
Säästö
Säästö
Täysikokoinen
Täysikokoinen
Luksus
Luksus
Avoauto
Avoauto
Pakettiauto
Pakettiauto
Katumaasturi
Katumaasturi
Global-Rent-A-Car
Global-Rent-A-Car
alkaen 59 $ alkaen 95 $ alkaen 211 $ alkaen 136 $ alkaen 69 $
SIXT Rent A Car
SIXT Rent A Car
alkaen 28 $ alkaen 66 $ alkaen 103 $ alkaen 211 $ alkaen 249 $ alkaen 122 $ alkaen 60 $
Scandia Rent
Scandia Rent
alkaen 59 $ alkaen 29 $ alkaen 130 $ alkaen 82 $ alkaen 169 $
addCar
addCar
alkaen 61 $ alkaen 91 $ alkaen 156 $ alkaen 172 $
Budget Car Rental
Budget Car Rental
alkaen 46 $ alkaen 50 $ alkaen 138 $ alkaen 126 $
Europcar
Europcar
alkaen 49 $ alkaen 50 $ alkaen 108 $ alkaen 83 $
AVIS Car Rental
AVIS Car Rental
alkaen 55 $ alkaen 56 $ alkaen 113 $ alkaen 154 $ alkaen 108 $ alkaen 140 $
FiRent
FiRent
alkaen 117 $ alkaen 133 $ alkaen 137 $ alkaen 94 $
Hertz Car Hire
Hertz Car Hire
alkaen 49 $ alkaen 50 $ alkaen 100 $ alkaen 131 $ alkaen 116 $
Thrifty Car Rental
Thrifty Car Rental
alkaen 52 $ alkaen 49 $ alkaen 151 $
Green-Motion
Green-Motion
alkaen 49 $ alkaen 49 $ alkaen 216 $ alkaen 300 $
International Supplier
International Supplier
alkaen 110 $ alkaen 188 $ alkaen 1 591 $ alkaen 191 $ alkaen 147 $
Alamo
Alamo
alkaen 39 $ alkaen 40 $ alkaen 345 $ alkaen 146 $

Miksi vuokrata auto sivustolta CARNGO

 • Nopea ja helppo autonvuokraushintojen vertailu
 • Parhaat autonvuokraushinnat
 • Ei piilotettuja maksuja debitillä, luotolla tai käteisellä
 • Ilmainen peruutus tai muutos
 • 24/7 asiakaspalvelu
 • Edullinen vakuutus autonvuokraukselle
 • Vika-apu
 • Halpa autonvuokraus lähellä minua sovelluksella

Arvostelut

10%
5%
15%

Säästä aikaa, säästä rahaa!

Vertaa autonvuokraustarjouksia kohteesta Mantsala. Halvat hinnat autonvuokraan myyjältä GLOBAL RENT A CAR