FIREFLY Ayia Napa
10
00
10
00
CARNGO Car Rental

FIREFLY Ayia Napa

Paras vuokra-auto Ayia Napa, Kypros. Ei piilotettuja maksuja. Ilmainen peruutus

FIREFLY Ayia Napa

FIREFLY-autovuokraus kohteessa Ayia Napa

FIREFLY kohteessa Ayia Napa
FIREFLY
FIREFLY
7.3
/10
Todella hyvä
7.3
/10
Rahalle vastinetta
7.6
/10
Puhtaus
7
/10
Palvelu vuokraustiskillä
6.8
/10
Auton hakeminen
7.6
/10
Auton jättäminen
Perustuu 50+ asiakasarvosteluun

Ayia Napa autonvuokrausvinkit

Yleensä on helpompaa vuokrata auto noudattaen seuraavia ohjeita:

 • Päätä, mitä tarvitset.

  Firefly Car Rental -autovuokraamoita kohteessa Ayia Napa arvosteli 250+ asiakasta arvosanalla 7.8/10. Halvin auto Firefly Car Rental -vuokraamolta kohteessa Ayia Napa oli Peugeot 208 Säästö -luokan vuokra-auto. Sen hinta oli 19,66 $ päivässä.

  Useimmat asiakkaamme varaavat yleensä autoja Säästö -luokasta Kyprosssa. Halvin Säästö -luokan auto Firefly Car Rental -vuokraamolta kohteesta Ayia Napa on Peugeot 208 hintaan 19,66 $ päivässä.

  Dollar Car Rental -vuokraamoilla on suurin asiakasarvosana kohteessa Ayia Napa keskimääräisellä arvosanalla 6.2/10, joka perustuu 2000+ asiakasarvosteluun. Halvin ajoneuvo Dollar Car Rental on Kia Ceed Pienikokoinen -luokasta 20,18 $/päivä.

  Kypros:n suosituimman vuokrausluokan, Säästö -luokan, halvin auto Dollar Car Rental -vuokraamoilta kohteessa Ayia Napa on Ford Fiesta, hinnalla 22,91 $/päivä

  Säästö -luokassa suosituin malli on Suzuki Swift. Sen hinta on alkaen 23,58 $/päivä Aercar -vuokraamolta, jonka arvostelu on 8.6/10, 500+ käyttäjäarvostelun perusteella.

  Halvin vuokra-auto kohteessa Ayia Napa on Kia Picanto Right-Cars -vuokraamolta. Sen hinta on vain 11,21 $/päivä. Right-Cars -vuokraamon arvosteli 250+ asiakasta keskimääräisellä arvosanalla 6.4/10.

 • Valitse haku- ja palautusaika sopivasti.

  Jos haluat säästää rahaa, valitse haku- ja palautusajaksi sama aika. Autovuokraamot ottavat maksun täyden päivän hinnan, joten 25 tunnin vuokrauksesta maksat täydet kaksi päivää (48h) ja 74 tunnin vuokrasta maksat 96 tunnin (4 päivän) vuokran.

 • Kun valitset autoa, sinun pitää päättää kuinka monta matkustajaa matkustaa autossa. Huomioi, että autoon mahtuvien matkalaukkujen määrä on merkitty autokohtaisesti. Yksi matkalaukku yleensä tarkoittaa käsilaukkua tai tavallista käsitavaraa. Jos vuokraa auton yli viidelle hengelle, on monesti halvempaa ja järkevämpää varata kaksi tavallisen vuokrausluokan autoa kuin että varaisi moni-istuimisen ajoneuvon.
 • Jos matkustat lasten kanssa, älä unohda varata lastenistuinta lapsellesi. Vaikka lastenistuimen vuokraus saattaa maksaa paljon , sakot lastenistuimen käyttämättömyydestä maksavat huomattavasti enemmän. Huomaa myös, että tavallinen lentolippu antaa pitää lasteinstuimen mukana ilmaiseksi (lisätietoja saat ottamalla yhteyttä lentoyhtiöön). Lisäksi voit aina ostaa oman lastenistuimen lähimmästä tavaratalosta saavuttuasi kohteeseen.
 • Jos aiot käyttää lauttaa tai ylittää rajan vuokra-autolla, lue vuokrauksen ehdot tarkasti usealta vuokraamolta. Saattaa olla mahdollista, että toinen vuokraamo antaa mennä rajan yli toiseen maahan ja toinen vuokraamo antaa matkustaa lautalla. Lisäksi, jos olet suunnittelemassa lauttalipun ostamista, ilmoita autovuokraamolle se etukäteen ja he kertovat vuokra-auton rekisterinumeron.
 • Huomioi aina polttoaine-ehdot. Aina tankki täynnä hakeminen ja tyhjänä palauttaminen ei ole paras vaihtoehto. Älä kiirehdi ja osta täyttä tankkia vuokraamosta pienellä saarella tai jos vuokraat auton muutamaksi päiväksi. Et välttämättä tarvitse kaikkea ostamaasi polttoainetta.
 • "Harkitse eri hakutapoja. Tavallisin tapa hakuun on Meet & Greet. Valitsemalla tämän vaihtoehdon vuokraamolta, sinun ei tarvitse seistä jonossa tai mennä matkalaukkujesi kanssa bussilla autovuokraamolle. Sen sijaan auto tuodaan sinulle terminaalin uloskäynnille nimelläsi ja vuokraamon nimellä, ja vuokra-autosi odottaa parkkipaikalla. Lisäksi Meet & Greet -vaihtoehdot ovat usein halvempia vuokraamoilla, joilla on vuokraustiski lentokentällä, sillä lentokenttälisää ei lisätä vuokrahintaan. "
 • Älä koskaan laiminlyö ylimääräisiä maksuja. Useimmissa tilanteissa joudut antamaan pantin vuokraushetkellä (katso meidän UKK lisämaksuista ja lisämaksujen vähentämisestä, mutta voit yleensä vakuuttaa tämän pantin tai maksaa lisämaksujen vähennyksen. Huomioi aina pantin määrä. On mahdollista, että vuokrahinta on halpa, mutta lisämaksut ovat kalliit tai toisinpäin. Huomioi aina koko summa, älä pelkästään auton vuokraa.
 • Sinun pitää aina määrittää oikea asuinmaa sillä se saattaa vaikuttaa vuokrauksen hintaan tai hyväksymiseen. Yleensä USA:n kansalaisille listatut hinnat eivät sisällä CDW eikä TP. Jos olet Yhdysvalloista ja vuokraat auton, saatat joutua epämielyttävästi ostamaan vakuutuksen autolle, sillä se on pakollinen.

Tietoa FIREFLY -autoista kohteessa Ayia Napa

FIREFLY
Tietoa ja yhteystiedot
Yrityksen nimi: Firefly Car Rental
Osoite: 4B, Kryou Nerou Street, Ayia Napa, 5330
Puhelinnumero: (00357) 23 721 836
Katso kartalta: Google Maps
Ominaisuudet
Hakemisen tyyppi: Not specified — The rental company didn't specify the pickup type yet.
Luokitus: 7.3/10, mikä on Todella hyvä

FIREFLY-autovuokraushinnat kohteessa Ayia Napa

Mini
Mini
Säästö
Säästö
Täysikokoinen
Täysikokoinen
Avoauto
Avoauto
Pakettiauto
Pakettiauto
Katumaasturi
Katumaasturi
Firefly Car Rental
Firefly Car Rental
alkaen 32 $ alkaen 37 $
DriveCyprus Car Hire
DriveCyprus Car Hire
alkaen 21 $ alkaen 24 $ alkaen 87 $ alkaen 64 $
Dollar Car Rental
Dollar Car Rental
alkaen 21 $ alkaen 24 $ alkaen 128 $ alkaen 57 $ alkaen 71 $ alkaen 76 $
Budget Car Rental
Budget Car Rental
alkaen 35 $ alkaen 32 $ alkaen 186 $ alkaen 92 $ alkaen 101 $ alkaen 98 $
Kem
Kem
alkaen 24 $ alkaen 27 $ alkaen 117 $ alkaen 102 $ alkaen 82 $
AVIS Car Rental
AVIS Car Rental
alkaen 35 $ alkaen 45 $ alkaen 170 $ alkaen 84 $ alkaen 126 $ alkaen 120 $
Europcar
Europcar
alkaen 27 $ alkaen 29 $ alkaen 77 $ alkaen 81 $
Green-Motion
Green-Motion
alkaen 22 $ alkaen 28 $ alkaen 88 $ alkaen 64 $
Hertz Car Hire
Hertz Car Hire
alkaen 35 $ alkaen 38 $ alkaen 121 $ alkaen 198 $ alkaen 64 $

FIREFLY-autovuokrauspaikat lähellä kaupunkia Ayia Napa

FIREFLY-autovuokraus lentokentiltä

FIREFLY-autovuokraus lähikaupungeissa

Autonvuokraus lähellä kaupunkia Ayia Napa

Autonvuokrauspaikat lähilentokentillä

Autonvuokrauspaikat lähikaupungeissa

Miksi vuokrata auto sivustolta CARNGO

 • Nopea ja helppo autonvuokraushintojen vertailu
 • Parhaat autonvuokraushinnat
 • Ei piilotettuja maksuja debitillä, luotolla tai käteisellä
 • Ilmainen peruutus tai muutos
 • 24/7 asiakaspalvelu
 • Edullinen vakuutus autonvuokraukselle
 • Vika-apu
 • Halpa autonvuokraus lähellä minua sovelluksella

Arvostelut

10%
5%
15%

Säästä aikaa, säästä rahaa!

Vertaa autonvuokraustarjouksia kohteesta Ayia Napa. Halvat hinnat autonvuokraan myyjältä FIREFLY