Autonvuokraus kaupungissa Sámara
10
00
10
00
CARNGO Car Rental

Autonvuokraus kaupungissa Sámara

Paras vuokra-autoja Sámara, Costa Rica. Ei piilotettuja maksuja. Ilmainen peruutus

Autonvuokraus kohteessa Sámara, Costa Rica

Paras myyjä kohteessa Sámara
ALAMO
ALAMO
6.2
/10
Hyvä
5.3
/10
Rahalle vastinetta
6.1
/10
Puhtaus
6.3
/10
Palvelu vuokraustiskillä
6
/10
Auton hakeminen
7.5
/10
Auton jättäminen
Perustuu 100+ asiakasarvosteluun

Sámara autonvuokrausvinkit

Yleensä on helpompaa vuokrata auto noudattaen seuraavia ohjeita:

 • Päätä, mitä tarvitset.

  Alamo -vuokraamoilla on suurin asiakasarvosana kohteessa Sámara keskimääräisellä arvosanalla 6.2/10, joka perustuu 100+ asiakasarvosteluun. Halvin ajoneuvo Alamo on Suzuki Celerio Mini -luokasta 13,02 $/päivä.

  Costa Rica:n suosituimman vuokrausluokan, Katumaasturi -luokan, halvin auto Alamo -vuokraamoilta kohteessa Sámara on Suzuki Jimny, hinnalla 21,44 $/päivä

  Halvin vuokra-auto kohteessa Sámara on Suzuki Celerio Alamo -vuokraamolta. Sen hinta on vain 13,02 $/päivä. Alamo -vuokraamon arvosteli 100+ asiakasta keskimääräisellä arvosanalla 6.2/10.

 • Valitse haku- ja palautusaika sopivasti.

  Jos haluat säästää rahaa, valitse haku- ja palautusajaksi sama aika. Autovuokraamot ottavat maksun täyden päivän hinnan, joten 25 tunnin vuokrauksesta maksat täydet kaksi päivää (48h) ja 74 tunnin vuokrasta maksat 96 tunnin (4 päivän) vuokran.

 • Kun valitset autoa, sinun pitää päättää kuinka monta matkustajaa matkustaa autossa. Huomioi, että autoon mahtuvien matkalaukkujen määrä on merkitty autokohtaisesti. Yksi matkalaukku yleensä tarkoittaa käsilaukkua tai tavallista käsitavaraa. Jos vuokraa auton yli viidelle hengelle, on monesti halvempaa ja järkevämpää varata kaksi tavallisen vuokrausluokan autoa kuin että varaisi moni-istuimisen ajoneuvon.
 • Jos matkustat lasten kanssa, älä unohda varata lastenistuinta lapsellesi. Vaikka lastenistuimen vuokraus saattaa maksaa paljon , sakot lastenistuimen käyttämättömyydestä maksavat huomattavasti enemmän. Huomaa myös, että tavallinen lentolippu antaa pitää lasteinstuimen mukana ilmaiseksi (lisätietoja saat ottamalla yhteyttä lentoyhtiöön). Lisäksi voit aina ostaa oman lastenistuimen lähimmästä tavaratalosta saavuttuasi kohteeseen.
 • Jos aiot käyttää lauttaa tai ylittää rajan vuokra-autolla, lue vuokrauksen ehdot tarkasti usealta vuokraamolta. Saattaa olla mahdollista, että toinen vuokraamo antaa mennä rajan yli toiseen maahan ja toinen vuokraamo antaa matkustaa lautalla. Lisäksi, jos olet suunnittelemassa lauttalipun ostamista, ilmoita autovuokraamolle se etukäteen ja he kertovat vuokra-auton rekisterinumeron.
 • Huomioi aina polttoaine-ehdot. Aina tankki täynnä hakeminen ja tyhjänä palauttaminen ei ole paras vaihtoehto. Älä kiirehdi ja osta täyttä tankkia vuokraamosta pienellä saarella tai jos vuokraat auton muutamaksi päiväksi. Et välttämättä tarvitse kaikkea ostamaasi polttoainetta.
 • "Harkitse eri hakutapoja. Tavallisin tapa hakuun on Meet & Greet. Valitsemalla tämän vaihtoehdon vuokraamolta, sinun ei tarvitse seistä jonossa tai mennä matkalaukkujesi kanssa bussilla autovuokraamolle. Sen sijaan auto tuodaan sinulle terminaalin uloskäynnille nimelläsi ja vuokraamon nimellä, ja vuokra-autosi odottaa parkkipaikalla. Lisäksi Meet & Greet -vaihtoehdot ovat usein halvempia vuokraamoilla, joilla on vuokraustiski lentokentällä, sillä lentokenttälisää ei lisätä vuokrahintaan. "
 • Älä koskaan laiminlyö ylimääräisiä maksuja. Useimmissa tilanteissa joudut antamaan pantin vuokraushetkellä (katso meidän UKK lisämaksuista ja lisämaksujen vähentämisestä, mutta voit yleensä vakuuttaa tämän pantin tai maksaa lisämaksujen vähennyksen. Huomioi aina pantin määrä. On mahdollista, että vuokrahinta on halpa, mutta lisämaksut ovat kalliit tai toisinpäin. Huomioi aina koko summa, älä pelkästään auton vuokraa.
 • Sinun pitää aina määrittää oikea asuinmaa sillä se saattaa vaikuttaa vuokrauksen hintaan tai hyväksymiseen. Yleensä USA:n kansalaisille listatut hinnat eivät sisällä CDW eikä TP. Jos olet Yhdysvalloista ja vuokraat auton, saatat joutua epämielyttävästi ostamaan vakuutuksen autolle, sillä se on pakollinen.

Vertaa autonvuokraushintoja kohteesta Samara

Mini
Mini
Säästö
Säästö
Katumaasturi
Katumaasturi
alkaen 13 $ alkaen 14 $ alkaen 21 $

Sámara autonvuokrausyritykset

Alamo
8.5
/10
Erinomainen
Alamo
Autonvuokraus lähellä kaupunkia Sámara
2 kohdetta: näytä osoitteet
Alamo autonvukrauspaikat lähellä kohdetta Sámara
Samara 0.26 km / 0.16 mi
Yhteystiedot:
MAIN STREET IN FRONT OF, SAMARA BEACH HOTEL, SAMARA BEACH, 11111, Guanacaste
26560958
Nosara Beach 20.29 km / 12.61 mi
Yhteystiedot:
CAFE DE PARIS, MAIN STREET, Main St., NOSARA BEACH, 11111, Guanacaste
26820894
Green-Motion
Green-Motion
Autonvuokraus lähellä kaupunkia Sámara
1 kohde: näytä osoite
Green-Motion autonvukrauspaikat lähellä kohdetta Sámara
Nosara Beach 20.29 km / 12.61 mi
Yhteystiedot:
Costa Rica, 160
(506) 2682-0941

Muut suositut haut kaupungissa Sámara

Miksi vuokrata auto sivustolta CARNGO

 • Nopea ja helppo autonvuokraushintojen vertailu
 • Parhaat autonvuokraushinnat
 • Ei piilotettuja maksuja debitillä, luotolla tai käteisellä
 • Ilmainen peruutus tai muutos
 • 24/7 asiakaspalvelu
 • Edullinen vakuutus autonvuokraukselle
 • Vika-apu
 • Halpa autonvuokraus lähellä minua sovelluksella

Arvostelut

10%
5%
15%

Säästä aikaa, säästä rahaa!

Vertaa autonvuokraustarjouksia kohteesta Sámara. Halvat hinnat autonvuokraan myyjältä ALAMO