EUROPCAR Liberia
10
00
10
00
CARNGO Car Rental

EUROPCAR Liberia

Paras vuokra-auto Liberia, Costa Rica. Ei piilotettuja maksuja. Ilmainen peruutus

EUROPCAR Liberia

EUROPCAR-autovuokraus kohteessa Liberia

EUROPCAR kohteessa Liberia
EUROPCAR
EUROPCAR
5.7
/10
Keskinkertainen
5.9
/10
Rahalle vastinetta
6.4
/10
Puhtaus
5.2
/10
Palvelu vuokraustiskillä
4.5
/10
Auton hakeminen
6.8
/10
Auton jättäminen
Perustuu 50+ asiakasarvosteluun

Liberia autonvuokrausvinkit

Yleensä on helpompaa vuokrata auto noudattaen seuraavia ohjeita:

 • Päätä, mitä tarvitset.

  Europcar -autovuokraamoita kohteessa Liberia arvosteli 50+ asiakasta arvosanalla 5.7/10. Halvin auto Europcar -vuokraamolta kohteessa Liberia oli Toyota Yaris Säästö -luokan vuokra-auto. Sen hinta oli 4,07 $ päivässä.

  Useimmat asiakkaamme varaavat yleensä autoja Katumaasturi -luokasta Costa Ricassa. Halvin Katumaasturi -luokan auto Europcar -vuokraamolta kohteesta Liberia on Daihatsu Bego hintaan 22,28 $ päivässä.

  Easy-Car -vuokraamoilla on suurin asiakasarvosana kohteessa Liberia keskimääräisellä arvosanalla 8.9/10, joka perustuu 5+ asiakasarvosteluun. Halvin ajoneuvo Easy-Car on Hyundai Grand i10 Säästö -luokasta 19,31 $/päivä.

  Costa Rica:n suosituimman vuokrausluokan, Katumaasturi -luokan, halvin auto Easy-Car -vuokraamoilta kohteessa Liberia on Daihatsu Bego, hinnalla 28,84 $/päivä

  Katumaasturi -luokassa suosituin malli on Suzuki Jimny. Sen hinta on alkaen 29,12 $/päivä Dollar Car Rental -vuokraamolta, jonka arvostelu on 6.2/10, 25+ käyttäjäarvostelun perusteella.

  Halvin vuokra-auto kohteessa Liberia on Suzuki Celerio Payless Car Rental -vuokraamolta. Sen hinta on vain 1,43 $/päivä. Payless Car Rental -vuokraamoa ei ole vielä arvosteltu, ole ensimmäinen!

 • Valitse haku- ja palautusaika sopivasti.

  Jos haluat säästää rahaa, valitse haku- ja palautusajaksi sama aika. Autovuokraamot ottavat maksun täyden päivän hinnan, joten 25 tunnin vuokrauksesta maksat täydet kaksi päivää (48h) ja 74 tunnin vuokrasta maksat 96 tunnin (4 päivän) vuokran.

 • Kun valitset autoa, sinun pitää päättää kuinka monta matkustajaa matkustaa autossa. Huomioi, että autoon mahtuvien matkalaukkujen määrä on merkitty autokohtaisesti. Yksi matkalaukku yleensä tarkoittaa käsilaukkua tai tavallista käsitavaraa. Jos vuokraa auton yli viidelle hengelle, on monesti halvempaa ja järkevämpää varata kaksi tavallisen vuokrausluokan autoa kuin että varaisi moni-istuimisen ajoneuvon.
 • Jos matkustat lasten kanssa, älä unohda varata lastenistuinta lapsellesi. Vaikka lastenistuimen vuokraus saattaa maksaa paljon , sakot lastenistuimen käyttämättömyydestä maksavat huomattavasti enemmän. Huomaa myös, että tavallinen lentolippu antaa pitää lasteinstuimen mukana ilmaiseksi (lisätietoja saat ottamalla yhteyttä lentoyhtiöön). Lisäksi voit aina ostaa oman lastenistuimen lähimmästä tavaratalosta saavuttuasi kohteeseen.
 • Jos aiot käyttää lauttaa tai ylittää rajan vuokra-autolla, lue vuokrauksen ehdot tarkasti usealta vuokraamolta. Saattaa olla mahdollista, että toinen vuokraamo antaa mennä rajan yli toiseen maahan ja toinen vuokraamo antaa matkustaa lautalla. Lisäksi, jos olet suunnittelemassa lauttalipun ostamista, ilmoita autovuokraamolle se etukäteen ja he kertovat vuokra-auton rekisterinumeron.
 • Huomioi aina polttoaine-ehdot. Aina tankki täynnä hakeminen ja tyhjänä palauttaminen ei ole paras vaihtoehto. Älä kiirehdi ja osta täyttä tankkia vuokraamosta pienellä saarella tai jos vuokraat auton muutamaksi päiväksi. Et välttämättä tarvitse kaikkea ostamaasi polttoainetta.
 • "Harkitse eri hakutapoja. Tavallisin tapa hakuun on Meet & Greet. Valitsemalla tämän vaihtoehdon vuokraamolta, sinun ei tarvitse seistä jonossa tai mennä matkalaukkujesi kanssa bussilla autovuokraamolle. Sen sijaan auto tuodaan sinulle terminaalin uloskäynnille nimelläsi ja vuokraamon nimellä, ja vuokra-autosi odottaa parkkipaikalla. Lisäksi Meet & Greet -vaihtoehdot ovat usein halvempia vuokraamoilla, joilla on vuokraustiski lentokentällä, sillä lentokenttälisää ei lisätä vuokrahintaan. "
 • Älä koskaan laiminlyö ylimääräisiä maksuja. Useimmissa tilanteissa joudut antamaan pantin vuokraushetkellä (katso meidän UKK lisämaksuista ja lisämaksujen vähentämisestä, mutta voit yleensä vakuuttaa tämän pantin tai maksaa lisämaksujen vähennyksen. Huomioi aina pantin määrä. On mahdollista, että vuokrahinta on halpa, mutta lisämaksut ovat kalliit tai toisinpäin. Huomioi aina koko summa, älä pelkästään auton vuokraa.
 • Sinun pitää aina määrittää oikea asuinmaa sillä se saattaa vaikuttaa vuokrauksen hintaan tai hyväksymiseen. Yleensä USA:n kansalaisille listatut hinnat eivät sisällä CDW eikä TP. Jos olet Yhdysvalloista ja vuokraat auton, saatat joutua epämielyttävästi ostamaan vakuutuksen autolle, sillä se on pakollinen.

Tietoa EUROPCAR -autoista kohteessa Liberia

EUROPCAR
Tietoa ja yhteystiedot
Yrityksen nimi: Europcar
Osoite: SOLARIUM PLAZA, 1KM SOUTH OF DANIEL ODUBER INTERNATIONAL AIRPORT, LIBERIA, 760-1007
Puhelinnumero: 506 506 26686125
Katso kartalta: Google Maps
Ominaisuudet
Hakemisen tyyppi: Not specified — The rental company didn't specify the pickup type yet.
Luokitus: 5.7/10, mikä on Keskinkertainen

EUROPCAR-autovuokraushinnat kohteessa Costa Rica Liberia Lentoasema (LIR)

Mini
Mini
Säästö
Säästö
Luksus
Luksus
Pakettiauto
Pakettiauto
Katumaasturi
Katumaasturi
Europcar
Europcar
alkaen 28 $ alkaen 33 $
Payless Car Rental
Payless Car Rental
alkaen 1 $ alkaen 3 $
Green-Motion
Green-Motion
alkaen 10 $ alkaen 145 $ alkaen 12 $
Thrifty Car Rental
Thrifty Car Rental
alkaen 19 $ alkaen 20 $ alkaen 102 $ alkaen 61 $ alkaen 29 $
Payless Car Rental
Payless Car Rental
alkaen 18 $ alkaen 22 $ alkaen 22 $
Alamo
Alamo
alkaen 4 $ alkaen 14 $ alkaen 59 $ alkaen 27 $
Budget Car Rental
Budget Car Rental
alkaen 7 $ alkaen 31 $ alkaen 35 $
AVIS Car Rental
AVIS Car Rental
alkaen 26 $ alkaen 57 $ alkaen 44 $
Adobe Rent a Car
Adobe Rent a Car
alkaen 37 $ alkaen 39 $ alkaen 95 $ alkaen 12 $
Dollar Car Rental
Dollar Car Rental
alkaen 22 $ alkaen 61 $ alkaen 29 $
SIXT Rent A Car
SIXT Rent A Car
alkaen 17 $ alkaen 17 $ alkaen 25 $
Apex
Apex
alkaen 6 $ alkaen 28 $ alkaen 40 $
Mex Rent A Car
Mex Rent A Car
alkaen 67 $ alkaen 23 $
Easy-Car
Easy-Car
alkaen 39 $ alkaen 19 $ alkaen 85 $ alkaen 29 $
Enterprise
Enterprise
alkaen 14 $ alkaen 79 $ alkaen 29 $

Miksi vuokrata auto sivustolta CARNGO

 • Nopea ja helppo autonvuokraushintojen vertailu
 • Parhaat autonvuokraushinnat
 • Ei piilotettuja maksuja debitillä, luotolla tai käteisellä
 • Ilmainen peruutus tai muutos
 • 24/7 asiakaspalvelu
 • Edullinen vakuutus autonvuokraukselle
 • Vika-apu
 • Halpa autonvuokraus lähellä minua sovelluksella

Arvostelut

10%
5%
15%

Säästä aikaa, säästä rahaa!

Vertaa autonvuokraustarjouksia kohteesta Liberia. Halvat hinnat autonvuokraan myyjältä EUROPCAR