ENTERPRISE Townsville Lentoasema
10
00
10
00
CARNGO Car Rental

ENTERPRISE Townsville Lentoasema

Paras vuokra-auto Townsville Lentoasema (TSV), Australia. Ei piilotettuja maksuja. Ilmainen peruutus

ENTERPRISE Townsville Lentoasema

ENTERPRISE-autovuokraus kohteessa Townsville Lentoasema

ENTERPRISE kohteessa Townsville Lentoasema
ENTERPRISE
ENTERPRISE
7.7
/10
Todella hyvä
7.4
/10
Rahalle vastinetta
8.4
/10
Puhtaus
7.3
/10
Palvelu vuokraustiskillä
7.1
/10
Auton hakeminen
8.2
/10
Auton jättäminen
Perustuu 250+ asiakasarvosteluun

Townsville Lentoasema autonvuokrausvinkit

Yleensä on helpompaa vuokrata auto noudattaen seuraavia ohjeita:

 • Päätä, mitä tarvitset.

  Enterprise -autovuokraamoita kohteessa Townsville Lentoasema arvosteli 250+ asiakasta arvosanalla 7.7/10. Halvin auto Enterprise -vuokraamolta kohteessa Townsville Lentoasema oli Toyota Camry Täysikokoinen -luokan vuokra-auto. Sen hinta oli 38,80 $ päivässä.

  Useimmat asiakkaamme varaavat yleensä autoja Säästö -luokasta kohteessa Townsville Lentoasema ja Katumaasturi -luokasta Australiassa. Halvin Säästö -luokan auto Enterprise -vuokraamolta kohteesta Townsville Lentoasema on Kia Rio hintaan 53,69 $ päivässä. Halvin Katumaasturi -luokan auto Enterprise -vuokraamolta kohteesta Townsville Lentoasema on Mitsubishi ASX hintaan 45,54 $ päivässä.

  Thrifty Car Rental -vuokraamoilla on suurin asiakasarvosana kohteessa Townsville Lentoasema keskimääräisellä arvosanalla 8.9/10, joka perustuu 2000+ asiakasarvosteluun. Halvin ajoneuvo Thrifty Car Rental on Ford Focus Pienikokoinen -luokasta 34,80 $/päivä.

  Suosituin autonvuokrausluokka Townsville Lentoasemassa on Säästö , jonka hinta Thrifty Car Rental -vuokraamoilta maksaa alkaen 35,38 $ päivä Toyota Yarislla.

  Australia:n suosituimman vuokrausluokan, Katumaasturi -luokan, halvin auto Thrifty Car Rental -vuokraamoilta kohteessa Townsville Lentoasema on Mitsubishi Outlander, hinnalla 41,84 $/päivä

  Halvin Säästö -luokan auto kohteessa Townsville Lentoasema Alamo -vuokraamoilta (7.8/10 arvosana 250+ asiakkaalta), ja edullisin auto ryhmässään vuokraamolta on Kia Rio hintaan 47,72 $/päivä.

  Halvin Katumaasturi -luokan auto samalta vuokraamolta: Alamo Auto on Mitsubishi ASX, hintaan 42,63 $/päivä.

  Halvin vuokra-auto kohteessa Townsville Lentoasema on Hyundai i20 Budget Car Rental -vuokraamolta. Sen hinta on vain 31,93 $/päivä. Budget Car Rental -vuokraamon arvosteli 2000+ asiakasta keskimääräisellä arvosanalla 8.4/10.

 • Valitse haku- ja palautusaika sopivasti.

  Jos haluat säästää rahaa, valitse haku- ja palautusajaksi sama aika. Autovuokraamot ottavat maksun täyden päivän hinnan, joten 25 tunnin vuokrauksesta maksat täydet kaksi päivää (48h) ja 74 tunnin vuokrasta maksat 96 tunnin (4 päivän) vuokran.

 • Kun valitset autoa, sinun pitää päättää kuinka monta matkustajaa matkustaa autossa. Huomioi, että autoon mahtuvien matkalaukkujen määrä on merkitty autokohtaisesti. Yksi matkalaukku yleensä tarkoittaa käsilaukkua tai tavallista käsitavaraa. Jos vuokraa auton yli viidelle hengelle, on monesti halvempaa ja järkevämpää varata kaksi tavallisen vuokrausluokan autoa kuin että varaisi moni-istuimisen ajoneuvon.
 • Jos matkustat lasten kanssa, älä unohda varata lastenistuinta lapsellesi. Vaikka lastenistuimen vuokraus saattaa maksaa paljon , sakot lastenistuimen käyttämättömyydestä maksavat huomattavasti enemmän. Huomaa myös, että tavallinen lentolippu antaa pitää lasteinstuimen mukana ilmaiseksi (lisätietoja saat ottamalla yhteyttä lentoyhtiöön). Lisäksi voit aina ostaa oman lastenistuimen lähimmästä tavaratalosta saavuttuasi kohteeseen.
 • Jos aiot käyttää lauttaa tai ylittää rajan vuokra-autolla, lue vuokrauksen ehdot tarkasti usealta vuokraamolta. Saattaa olla mahdollista, että toinen vuokraamo antaa mennä rajan yli toiseen maahan ja toinen vuokraamo antaa matkustaa lautalla. Lisäksi, jos olet suunnittelemassa lauttalipun ostamista, ilmoita autovuokraamolle se etukäteen ja he kertovat vuokra-auton rekisterinumeron.
 • Huomioi aina polttoaine-ehdot. Aina tankki täynnä hakeminen ja tyhjänä palauttaminen ei ole paras vaihtoehto. Älä kiirehdi ja osta täyttä tankkia vuokraamosta pienellä saarella tai jos vuokraat auton muutamaksi päiväksi. Et välttämättä tarvitse kaikkea ostamaasi polttoainetta.
 • "Harkitse eri hakutapoja. Tavallisin tapa hakuun on Meet & Greet. Valitsemalla tämän vaihtoehdon vuokraamolta, sinun ei tarvitse seistä jonossa tai mennä matkalaukkujesi kanssa bussilla autovuokraamolle. Sen sijaan auto tuodaan sinulle terminaalin uloskäynnille nimelläsi ja vuokraamon nimellä, ja vuokra-autosi odottaa parkkipaikalla. Lisäksi Meet & Greet -vaihtoehdot ovat usein halvempia vuokraamoilla, joilla on vuokraustiski lentokentällä, sillä lentokenttälisää ei lisätä vuokrahintaan. "
 • Älä koskaan laiminlyö ylimääräisiä maksuja. Useimmissa tilanteissa joudut antamaan pantin vuokraushetkellä (katso meidän UKK lisämaksuista ja lisämaksujen vähentämisestä, mutta voit yleensä vakuuttaa tämän pantin tai maksaa lisämaksujen vähennyksen. Huomioi aina pantin määrä. On mahdollista, että vuokrahinta on halpa, mutta lisämaksut ovat kalliit tai toisinpäin. Huomioi aina koko summa, älä pelkästään auton vuokraa.
 • Sinun pitää aina määrittää oikea asuinmaa sillä se saattaa vaikuttaa vuokrauksen hintaan tai hyväksymiseen. Yleensä USA:n kansalaisille listatut hinnat eivät sisällä CDW eikä TP. Jos olet Yhdysvalloista ja vuokraat auton, saatat joutua epämielyttävästi ostamaan vakuutuksen autolle, sillä se on pakollinen.

Tietoa ENTERPRISE -autoista kohteessa Townsville Lentoasema

ENTERPRISE
Tietoa ja yhteystiedot
Yrityksen nimi: Enterprise
Osoite: TERMINAL BUILDING, CORAL SEA DRIVE GARBUTT, TOWNSVILLE, 4814 , QLD, QLD
Puhelinnumero: 747793891
Katso kartalta: Google Maps
Ominaisuudet
Hakemisen tyyppi: Haku lentokentältä — Autonvuokrausyrityksellä on tiski lentokenttäterminaalissa.
Luokitus: 7.7/10, mikä on Todella hyvä

ENTERPRISE-autovuokraushinnat kohteessa Townsville Lentoasema

Mini
Mini
Säästö
Säästö
Täysikokoinen
Täysikokoinen
Pakettiauto
Pakettiauto
Katumaasturi
Katumaasturi
Enterprise
Enterprise
alkaen 54 $ alkaen 54 $ alkaen 39 $ alkaen 46 $
Red-Spot
Red-Spot
alkaen 43 $ alkaen 46 $ alkaen 55 $ alkaen 56 $
Firefly Car Rental
Firefly Car Rental
alkaen 32 $ alkaen 77 $ alkaen 38 $
Alamo
Alamo
alkaen 48 $ alkaen 38 $ alkaen 43 $
Hertz Car Hire
Hertz Car Hire
alkaen 71 $ alkaen 79 $ alkaen 76 $ alkaen 73 $
Europcar
Europcar
alkaen 84 $ alkaen 93 $ alkaen 152 $ alkaen 83 $
AVIS Car Rental
AVIS Car Rental
alkaen 40 $ alkaen 50 $ alkaen 119 $ alkaen 53 $
Budget Car Rental
Budget Car Rental
alkaen 33 $ alkaen 39 $ alkaen 117 $ alkaen 41 $
Thrifty Car Rental
Thrifty Car Rental
alkaen 72 $ alkaen 35 $ alkaen 40 $ alkaen 119 $ alkaen 42 $
Keddy-By-Europcar
Keddy-By-Europcar
alkaen 84 $ alkaen 136 $ alkaen 84 $
National
National
alkaen 57 $ alkaen 49 $ alkaen 63 $

Miksi vuokrata auto sivustolta CARNGO

 • Nopea ja helppo autonvuokraushintojen vertailu
 • Parhaat autonvuokraushinnat
 • Ei piilotettuja maksuja debitillä, luotolla tai käteisellä
 • Ilmainen peruutus tai muutos
 • 24/7 asiakaspalvelu
 • Edullinen vakuutus autonvuokraukselle
 • Vika-apu
 • Halpa autonvuokraus lähellä minua sovelluksella

Arvostelut

10%
5%
15%

Säästä aikaa, säästä rahaa!

Vertaa autonvuokraustarjouksia kohteesta Townsville Lentoasema. Halvat hinnat autonvuokraan myyjältä ENTERPRISE