CARHOOD Sydney Lentoasema
10
00
10
00
CARNGO Car Rental

CARHOOD Sydney Lentoasema

Paras vuokra-auto Sydney Lentoasema (SYD), Australia. Ei piilotettuja maksuja. Ilmainen peruutus

CARHOOD Sydney Lentoasema

CARHOOD-autovuokraus kohteessa Sydney Lentoasema

CARHOOD kohteessa Sydney Lentoasema
CARHOOD
CARHOOD
7.7
/10
Todella hyvä
7.8
/10
Rahalle vastinetta
6.8
/10
Puhtaus
8
/10
Palvelu vuokraustiskillä
6.9
/10
Auton hakeminen
9
/10
Auton jättäminen
Perustuu 50+ asiakasarvosteluun

Sydney Lentoasema autonvuokrausvinkit

Yleensä on helpompaa vuokrata auto noudattaen seuraavia ohjeita:

 • Päätä, mitä tarvitset.

  Carhood -autovuokraamoita kohteessa Sydney Lentoasema arvosteli 50+ asiakasta arvosanalla 7.7/10. Halvin auto Carhood -vuokraamolta kohteessa Sydney Lentoasema oli Toyota Yaris 2004 to 2017 Mini -luokan vuokra-auto. Sen hinta oli 21,12 $ päivässä.

  Useimmat asiakkaamme varaavat yleensä autoja Pienikokoinen -luokasta kohteessa Sydney Lentoasema ja Katumaasturi -luokasta Australiassa. Halvin Pienikokoinen -luokan auto Carhood -vuokraamolta kohteesta Sydney Lentoasema on Hyundai Accent hintaan 23,95 $ päivässä. Halvin Katumaasturi -luokan auto Carhood -vuokraamolta kohteesta Sydney Lentoasema on Ford Kuga 2004 to 2017 hintaan 29,81 $ päivässä.

  Budget Car Rental -vuokraamoilla on suurin asiakasarvosana kohteessa Sydney Lentoasema keskimääräisellä arvosanalla 8.4/10, joka perustuu 2000+ asiakasarvosteluun. Halvin ajoneuvo Budget Car Rental on Mitsubishi ASX Katumaasturi -luokasta 25,64 $/päivä.

  Suosituin autonvuokrausluokka Sydney Lentoasemassa on Pienikokoinen , jonka hinta Budget Car Rental -vuokraamoilta maksaa alkaen 44,48 $ päivä Hyundai i20lla.

  Australia:n suosituimman vuokrausluokan, Katumaasturi -luokan, halvin auto Budget Car Rental -vuokraamoilta kohteessa Sydney Lentoasema on Mitsubishi ASX, hinnalla 25,64 $/päivä

  Australia :n, suosituin vuokraamo on East-Coast (keskimääräinen arvosana 6.9/10 5000+ käyttäjäarvostelun perusteella.) Halvin Pienikokoinen -luokan auto kohteessa Sydney Lentoasema on Hyundai i20 , , alkaen 43,18 $ /päivä.

  Katumaasturi -luokassa suosituin malli on Mitsubishi Outlander. Sen hinta on alkaen 49,00 $/päivä East-Coast -vuokraamolta, jonka arvostelu on 6.9/10, 5000+ käyttäjäarvostelun perusteella.

  Halvin vuokra-auto kohteessa Sydney Lentoasema on Mitsubishi Mirage Red-Spot -vuokraamolta. Sen hinta on vain 16,71 $/päivä. Red-Spot -vuokraamon arvosteli 2000+ asiakasta keskimääräisellä arvosanalla 6.9/10.

 • Valitse haku- ja palautusaika sopivasti.

  Jos haluat säästää rahaa, valitse haku- ja palautusajaksi sama aika. Autovuokraamot ottavat maksun täyden päivän hinnan, joten 25 tunnin vuokrauksesta maksat täydet kaksi päivää (48h) ja 74 tunnin vuokrasta maksat 96 tunnin (4 päivän) vuokran.

 • Kun valitset autoa, sinun pitää päättää kuinka monta matkustajaa matkustaa autossa. Huomioi, että autoon mahtuvien matkalaukkujen määrä on merkitty autokohtaisesti. Yksi matkalaukku yleensä tarkoittaa käsilaukkua tai tavallista käsitavaraa. Jos vuokraa auton yli viidelle hengelle, on monesti halvempaa ja järkevämpää varata kaksi tavallisen vuokrausluokan autoa kuin että varaisi moni-istuimisen ajoneuvon.
 • Jos matkustat lasten kanssa, älä unohda varata lastenistuinta lapsellesi. Vaikka lastenistuimen vuokraus saattaa maksaa paljon , sakot lastenistuimen käyttämättömyydestä maksavat huomattavasti enemmän. Huomaa myös, että tavallinen lentolippu antaa pitää lasteinstuimen mukana ilmaiseksi (lisätietoja saat ottamalla yhteyttä lentoyhtiöön). Lisäksi voit aina ostaa oman lastenistuimen lähimmästä tavaratalosta saavuttuasi kohteeseen.
 • Jos aiot käyttää lauttaa tai ylittää rajan vuokra-autolla, lue vuokrauksen ehdot tarkasti usealta vuokraamolta. Saattaa olla mahdollista, että toinen vuokraamo antaa mennä rajan yli toiseen maahan ja toinen vuokraamo antaa matkustaa lautalla. Lisäksi, jos olet suunnittelemassa lauttalipun ostamista, ilmoita autovuokraamolle se etukäteen ja he kertovat vuokra-auton rekisterinumeron.
 • Huomioi aina polttoaine-ehdot. Aina tankki täynnä hakeminen ja tyhjänä palauttaminen ei ole paras vaihtoehto. Älä kiirehdi ja osta täyttä tankkia vuokraamosta pienellä saarella tai jos vuokraat auton muutamaksi päiväksi. Et välttämättä tarvitse kaikkea ostamaasi polttoainetta.
 • "Harkitse eri hakutapoja. Tavallisin tapa hakuun on Meet & Greet. Valitsemalla tämän vaihtoehdon vuokraamolta, sinun ei tarvitse seistä jonossa tai mennä matkalaukkujesi kanssa bussilla autovuokraamolle. Sen sijaan auto tuodaan sinulle terminaalin uloskäynnille nimelläsi ja vuokraamon nimellä, ja vuokra-autosi odottaa parkkipaikalla. Lisäksi Meet & Greet -vaihtoehdot ovat usein halvempia vuokraamoilla, joilla on vuokraustiski lentokentällä, sillä lentokenttälisää ei lisätä vuokrahintaan. "
 • Älä koskaan laiminlyö ylimääräisiä maksuja. Useimmissa tilanteissa joudut antamaan pantin vuokraushetkellä (katso meidän UKK lisämaksuista ja lisämaksujen vähentämisestä, mutta voit yleensä vakuuttaa tämän pantin tai maksaa lisämaksujen vähennyksen. Huomioi aina pantin määrä. On mahdollista, että vuokrahinta on halpa, mutta lisämaksut ovat kalliit tai toisinpäin. Huomioi aina koko summa, älä pelkästään auton vuokraa.
 • Sinun pitää aina määrittää oikea asuinmaa sillä se saattaa vaikuttaa vuokrauksen hintaan tai hyväksymiseen. Yleensä USA:n kansalaisille listatut hinnat eivät sisällä CDW eikä TP. Jos olet Yhdysvalloista ja vuokraat auton, saatat joutua epämielyttävästi ostamaan vakuutuksen autolle, sillä se on pakollinen.

Tietoa CARHOOD -autoista kohteessa Sydney Lentoasema

CARHOOD
Tietoa ja yhteystiedot
Yrityksen nimi: Carhood
Osoite: Off Airport, 39-41 Sir Joseph Banks Street, Botany, 2019, NSW, New South Wales
Puhelinnumero: 1300466663
Katso kartalta: Google Maps
Ominaisuudet
Hakemisen tyyppi: Matkustaminen veloituksetta sukkulaliikenteen bussilla — Autonvuokrausyritys tarjoaa ilmaisen matkan pääterminaalin lähellä sijaitsevaan vuokra-auton noutopaikkaan sukkulaliikenteen bussilla.
Luokitus: 7.7/10, mikä on Todella hyvä

CARHOOD-autovuokraushinnat kohteessa Sydney Lentoasema

Mini
Mini
Säästö
Säästö
Täysikokoinen
Täysikokoinen
Luksus
Luksus
Avoauto
Avoauto
Pakettiauto
Pakettiauto
Katumaasturi
Katumaasturi
Carhood
Carhood
alkaen 21 $ alkaen 25 $ alkaen 30 $
Red-Spot
Red-Spot
alkaen 17 $ alkaen 18 $ alkaen 28 $ alkaen 42 $ alkaen 28 $
Thrifty Car Rental
Thrifty Car Rental
alkaen 35 $ alkaen 45 $ alkaen 65 $ alkaen 100 $ alkaen 40 $
Europcar
Europcar
alkaen 52 $ alkaen 61 $ alkaen 91 $ alkaen 112 $ alkaen 108 $ alkaen 49 $
Alamo
Alamo
alkaen 26 $ alkaen 30 $ alkaen 97 $ alkaen 24 $
Hertz Car Hire
Hertz Car Hire
alkaen 46 $ alkaen 67 $ alkaen 164 $ alkaen 65 $
Sixt
Sixt
alkaen 35 $ alkaen 44 $ alkaen 70 $
National
National
alkaen 41 $ alkaen 48 $ alkaen 99 $ alkaen 47 $
Keddy-By-Europcar
Keddy-By-Europcar
alkaen 97 $ alkaen 208 $ alkaen 106 $
ACE Rental Cars
ACE Rental Cars
alkaen 30 $ alkaen 57 $ alkaen 47 $
Enterprise
Enterprise
alkaen 34 $ alkaen 40 $ alkaen 30 $ alkaen 97 $ alkaen 26 $
Thrifty Car Rental
Thrifty Car Rental
alkaen 39 $ alkaen 41 $ alkaen 58 $ alkaen 98 $ alkaen 56 $
Firefly Car Rental
Firefly Car Rental
alkaen 50 $ alkaen 78 $ alkaen 42 $
East-Coast
East-Coast
alkaen 19 $ alkaen 42 $ alkaen 93 $ alkaen 49 $
Budget Car Rental
Budget Car Rental
alkaen 40 $ alkaen 47 $ alkaen 70 $ alkaen 26 $
AVIS Car Rental
AVIS Car Rental
alkaen 41 $ alkaen 48 $ alkaen 71 $ alkaen 26 $
Aerodrive
Aerodrive
alkaen 28 $ alkaen 80 $ alkaen 43 $

Miksi vuokrata auto sivustolta CARNGO

 • Nopea ja helppo autonvuokraushintojen vertailu
 • Parhaat autonvuokraushinnat
 • Ei piilotettuja maksuja debitillä, luotolla tai käteisellä
 • Ilmainen peruutus tai muutos
 • 24/7 asiakaspalvelu
 • Edullinen vakuutus autonvuokraukselle
 • Vika-apu
 • Halpa autonvuokraus lähellä minua sovelluksella

Arvostelut

10%
5%
15%

Säästä aikaa, säästä rahaa!

Vertaa autonvuokraustarjouksia kohteesta Sydney Lentoasema. Halvat hinnat autonvuokraan myyjältä CARHOOD